Ziua Logo
  Nr. 3871 de luni, 5 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Calea spre Europa
-- Carti de identitate romanesti sunt cumparate de cetatenii moldoveni pentru a ajunge in state membre ale Uniunii Europene * Pretul unui document poate ajunge si la 4000 de euro
Tot mai multi cetateni moldoveni cumpara carti de identitate romanesti - cu sume care depasesc uneori patru mii de euro -, pe care le folosesc pentru a ajunge in state membre ale Uniunii Europene, acolo...   (774 afisari)
Reporterii Anti-frauda ai ZIUA colaboreaza cu OLAF
-- Trei reporteri de la Departamentul Investigatii - Sectia Anti-frauda a ziarului ZIUA au finalizat un stagiu de pregatire profesionala la Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) de la Bruxelles.
Bogdan Comaroni, redactor sef adjunct, si reporterii de investigatii Razvan Savaliuc si Dan Coste au fost instruiti in specificul muncii OLAF - protejarea intereselor Uniunii Europene si combaterea fraudelor...   (274 afisari)      5 comentarii
Oprit cu focuri de arma
-- Un politist constantean a folosit armamentul din dotare, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a prinde un sofer care circula fara permis de conducere.
Ion B., in varsta de 20 de ani, nu a oprit la semnalul regulamentar al politistului, acesta pornind in urmarirea masinii tanarului. La iesirea din satul Tufani, dupa somatie, agentul de politie a folosit...   (483 afisari)
Sfasiat de elice
Un mecanic a ajuns, ieri, cu mana sfasiata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti dupa ce a fost ranit foarte grav de elicea unui aparat de zbor pe care il pregatea pentru mitingul aviatic de la Clinceni. Incidentul s-a produs in timp ce mecanicul Lucian Iancu, in varsta de 50 ani, pregatea unul din aparatele de zbor pentru mitingul aviatic. "Barbatul pregatea aparatul pentru miting. Fiind un avion mic, pornirea acestuia se face invartind manual elicea. In timp ce incerca...   (239 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Cupa presei la tir si calarie
Ministerul Administratiei si Internelor, Politia Capitalei si Asociatia Internationala a Politistilor au organizat doua concursuri pentru doamnele si domnisoarele din presa romana. La manifestarile care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de reprezentantele sexului frumos au participat si barbati, fie ei ziaristi, politisti sau jandarmi. La concursul de Tir "Cupa Politiei Capitalei" doi dintre colegii nostrii au "impuscat" locul trei...   (210 afisari)
Malpraxis ramas nepedepsit
-- O tanara si-a pierdut viata pe masa de operatie din cauza unui medic ramas pana in momentul de fata nepedepsit
Cazurile de malpraxis continua sa fie intalnite in spitalele din Romania. Pana in momentul de fata, majoritatea situatiilor de acest gen au fost musamalizate. Asa cum ZIUA a aratat intr-unul din numerele...   (2247 afisari)      1 comentariu
O societate fara datorii din Botosani intra fortat in faliment
-- Judecatorul sindic Laurentiu Curelaru de la Sectia comerciala a Tribunalului Botosani a trimis in insolventa o societate comerciala, Ceproplast SA, care nu avea nici datorii la bugetul de stat, nici catre alti parteneri de afaceri. Totul pe bazaunor presupuse datorii invocate de asa-zisul debitor - autointitulatul lider de sindicat al angajatilor firmei, Constantin Maftei, a carui reprezentativitate este pusa sub semnul intrebarii.
Acesta a actionat astfel din cauza conflictului provocat de el insusi cu patronatul firmei. Inca de la inceput, cererea de insolventa, care fusese depusa in 30 august 2006, nu continea valoarea exacta...   (497 afisari)
Genocid cultural la Sibiu
-- Peste 60.000 de obiecte culturale ale Muzeului ASTRA nu au un spatiu de depozitare
Cel mai mare genocid cultural din perioada comunista, distrugerea patrimoniului cultural al Muzeului ASTRA din Sibiu, este continuat astazi de Consiliul Judetean Sibiu.
In 1950 s-au furat, distrus si...   (576 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cartita lui Basescu (6213 afisari)
 Escrocheria "Iisus din Talpiot" (3377 afisari)
 Adevaratul Forrest Gump (2958 afisari)
 Miracolul din Nuevo Laredo (2298 afisari)
 Malpraxis ramas nepedepsit (2247 afisari)
 Efectul Dominoului la Bursa (232 afisari)
 Cresterea economica a Chinei este de neoprit (98 afisari)
 Comisii si comitete (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02488 sec.