Ziua Logo
  Nr. 3869 de vineri, 2 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Japonia: Hamburgeri, platiti cu ajutorul telefonului mobil
-- Operatorul de telefonie mobila din Japonia, NTT DoCoMo, a incheiat un parteneriat cu compania McDonald's, prin care ofera posibilitatea de plata a produselor de fast-food prin intermediul telefoanelor mobile, anunta BBCNews.com.
Consortiul format de McDonald's si DoCoMo, care va functiona din iulie, in valoare de 300 de milioane de yeni (aproape 2 milioane de euro), va fi detinut in proportie de 70% de lantul de fast-food, iar...   (111 afisari)
TVR o sa transmita emisiuni si pe telefonul mobil
-- Postul public de televiziune va transmite emisiuni pe telefonul mobil, incepand cu aceasta primavara, ca urmare a reorientarii spre publicul tanar, iar, pentru inceput, va pune la dispozitia utilizatorilor clipuri in avans din productiile de succes ale TVR.
Reprezentantii postului public de televiziune au declarat, marti, pentru NewsIn, ca doresc sa relanseze pagina web si sa puna accentul pe continutul new-media. Intr-o prima etapa, vor fi transmite, pe...   (266 afisari)
Imagini de la NBA, postate legal pe YouTube
-- Platforma video online YouTube a incheiat luni o intelegere cu NBA - Asociatia Nationala de Baschet din Statele Unite - prin care va difuza legal clipuri video de la competitie si despre jucatorii si antrenamentele NBA, anunta NYTimes.com.
Intelegerea va permite NBA (National Basketball Association - Asociatia Nationala de Baschet din Statele Unite) sa scoata de pe YouTube clipurile video care sunt trimise de utilizatori si care incalca...   (121 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Furia lui Cozma (5639 afisari)
 Ochiul lui Videanu (3612 afisari)
 Al treilea proiect de Cod Penal (2968 afisari)
 Stapanii adevarului (2821 afisari)
 Israel si nostalgia NATO (2243 afisari)
 "Antisemitul" Sacha Baron Cohen, premiat in Israel (212 afisari)
 Opozitia vrea amanarea alegerilor europarlamentare, presedintele si premierul, nu (169 afisari)
 Ministrul Culturii: Proprietarul neposesor a dat in judecata pe posesorul neproprietar (126 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01084 sec.