Ziua Logo
  Nr. 3868 de joi, 1 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Plange fiscul
-- Ministerul Finantelor estimeaza o pierdere la buget de 0,8% in urma scutirii de plata impozitului pentru profitul reinvestit * Afaceristii aplauda
Reprezentantii oamenilor de afaceri considera ca scutirea de impozit a profitului reinvestit va determina cresterea volumului investitiilor firmelor private, in dezvoltare si modernizare, atat in sectorul...   (316 afisari)
Dacia "surprinde" Comisia Europeana
Sustinerea taxei de prima inmatriculare de catre Automobile Dacia este surprinzatoare, avand in vedere ca aceasta este discriminatorie, a declarat Onno Simons, prim consilier al reprezentantei Comisiei Europene in Romania."Taxa de prima inmatriculare este in acest moment discriminatorie. Sunt surprins...   (1312 afisari)      1 comentariu
Parteneriat Petrom-Rompetrol
-- Petrom si Rompetrol intentioneaza sa incheie un contract privind livrarea reciproca de produse, in baza caruia fiecare dintre cele doua firme se va aproviziona cu carburanti de la rafinaria celeilalte companii si va vinde produsele in statiile proprii din zonele apropiate unitatii de procesare.
"Mecanismul de schimb vizeaza reducerea riscurilor si a costurilor asociate transportului carburantilor de la poarta rafinariei proprii la statiile de distributie mai indepartate si promptitudinea in aprovizionare",...   (260 afisari)
Petrom se ecologizeaza
-- Petrom va investi zece milioane de euro pentru ecologizarea unui teren de circa 200.000 de metri patrati, situat in localitatea Straulesti din zona de nord a Bucurestiului, unde a functionat, incepand cu anul 1934, un depozit de produse petroliere.
"Tancurile de depozitare au fost avariate grav de bombardamentele din cel de-al doilea Razboi Mondial si de cutremurele din anii 1940 si 1977. In urma distrugerilor, in sol s-au scurs cantitati importante...   (196 afisari)      2 comentarii
Explicatii Electrica
-- Conducerea Electrica Muntenia Sud (EMS) sustine ca principalele cauzeale intreruperilor dese de curent din ultima perioada sunt reprezentate de lucrarile neautorizate ale unor firme, precum si defectarea unor elemente din reteaua de distributie, vechi de peste 30 de ani.
Directorul general al EMS, Mircea Patrascoiu, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, desi numarul total al incidentelor si deranjamentelor provocate de intreruperea curentului electric...   (294 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Case pe terenurile MAp
Din cele peste 300 ha de teren pe care Ministerul Apararii le detine pe teritoriul Capitalei, aproximativ 100 ha ar putea fi transferate Primariei Municipiului Bucuresti, avand in vedere ca aceste terenuri au apartinut municipalitatii inaintea infiintarii unitatilor militare. Cum aceste unitati nu mai sunt functionale, primarul general nu vede nici un impediment in calea recuperarii acestor terenuri. Adriean Videanu sustine ca negocierile pe care municipalitatea...   (237 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profitorul tuturor regimurilor (6049 afisari)
 Bebelusul inviat din morti (5615 afisari)
 Ceausescu, judecat de un tribunal ilegal (5241 afisari)
 O alta gafa a domnului Traian Basescu (2752 afisari)
 Un atac antiintelectualist (2727 afisari)
 "Mandrie si prejudecata", cea mai populara carte in Marea Britanie (1022 afisari)
 "Stop Murder. Brasov = Auschwitz" (346 afisari)
 Fantana (The Fountain) (220 afisari)
 min 94 Faza de exceptie a lui Bostina pe dreapta incheiata cu un sut retinut excelent de Vatca (119 afisari)
 Parlamentarii nu vor vot uninominal (67 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02994 sec.