Ziua Logo
  Nr. 3861 de miercuri, 21 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Drepturile de autor incetinesc cresterea vanzarilor de muzica digitala
-- Aproape doua treimi dintre directorii caselor de muzica din Europa cred ca scoaterea codurilor de software ale muzicii digitale ar duce la o crestere a numarului de persoane care cumpara melodiile, anunta un studiu realizat de The Jupiter Research, citat de BBCNews.com.
Majoritatea respondentilor au declarat ca sistemele DRM (Digital Rights Management - tehnologii de control si restrictionare a capacitatii de copiere a fisierelor digitale) "nu sunt potrivite" si ca impiedica...   (120 afisari)
The New York Times Co. tinteste piata de recrutare online
-- Gigantul media The New York Times Co., care editeaza ziarele "The New York Times", "International Herald Tribune" si "The Boston Globe", a incheiat o alianta cu cea mai mare firma de recrutare online Monster WorldWide Inc., potrivit site-ului Mediaweek.com.
"Potrivit intelegerii, Times Co. si Monster vor crea pagini de cautare in cadrul editiilor online ale ziarelor noastre", a anuntat "The Boston Globe". "De exemplu, cititorii Boston.com vor putea sa acceseze...   (118 afisari)
Warner Music a incheiat inca doua acorduri cu operatorii mobili
-- Grupul Warner Music a anuntat miercuri semnarea unor parteneriate cu doi mari operatori de telefonie mobila pentru furnizarea de muzica in Orientul Mijlociu, Africa de Nord si Europa, relateaza Reuters.
Primul acord a fost semnat intre grupul american si operatorul egiptean de telefonie mobila, Orascom Telecom, pentru catalogul de produse destinate telefoanelor mobile, cum ar fi tonuri de apel sau melodii...   (37 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Faptuloiu (4584 afisari)
 Cui i-a dat Voicu Stradivarius-ul pe mana? (3843 afisari)
 De cealalta parte a presei (3388 afisari)
 Planul B impotriva Iranului (2735 afisari)
 Pus la punct (2642 afisari)
 Pumn in plexul coalitiei anti-Basescu (457 afisari)
 S-au porcait in direct (244 afisari)
 Marea Britanie si Danemarca au anuntat azi retragerea trupelor din Irak (204 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01094 sec.