Ziua Logo
  Nr. 3859 de luni, 19 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Universitatea penala
-- Cu un rector cercetat de catre DNA, Universitatea de Vest din Timisoara se specializeaza in munca la negru, abuzuri, ilegalitati si nepotisme
Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara (UVT), Ioan Mihai (foto), un personaj controversat, cercetat in acest moment de catre Directia Nationala Anticoruptie, a adus institutia pe care o conduce intr-o...   (1803 afisari)      5 comentarii
Romania alimenteaza piata europeana de carne vie
Furnizori de "sclavi"
-- Piata traficului de carne vie din Europa continua sa se diversifice, Romania fiind una din tarile care furnizeaza " sclavi". Potrivit Organizatiei Internationale pentru Migratie (OIM), Ucraina, Belarus si Republica Moldova sunt cei mai mari furnizori , fiind urmate de Romania si Bulgaria. "Traficantii de carne vie obliga tinerele si copiii sa se prostitueze, iar pe multi ii forteaza sa cerseasca" - se spune in materialul elaborat de OIM. Expertii au constatat, potrivit Rador, ca cele trei tari, impreuna cu Romania si Bulgaria, au "furnizat" cel putin 225 de mii de persoane...
   (1236 afisari)
Aparatorul lui Gabriel Bivolaru contestat de procurori
-- Avocatul lui Gabriel Bivolaru, Petre Isac, a fost contestat de procurori, acestia sustinand ca Isac nu are dreptul sa pledeze in instanta, deoarece a depus la dosar o delegatie eliberata de Baroul Constitutional, institutie care nu este recunoscuta de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR).
Potrivit procurorilor, membrii Baroului Constitutional nu au dreptul sa pledeze in instantele de judecata. Anul trecut, tensiunea dintre UNBR si reprezentantii Baroului Constitutional a degenerat intr-un...   (372 afisari)
Medicul Tranca arestat pentru 15 zile
-- Medicul Razvan Tranca, acuzat de tentativa de omor, pentru ca ar fi aruncat o tanara pe fereastra apartamentului sau, a primit mandat de arestare pentru 15 zile, dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis recursul procurorilor la decizia instantei inferioare privind cercetarea acestuia in stare de libertate.
Instanta Tribunalului Bucuresti respinsese cererea de arestare, considerand ca probele depuse de catre procurori la dosar sunt neconcludente. Avocatul medicului Tranca a pledat atat in fata anchetatorilor...   (833 afisari)      2 comentarii
Politist dupa gratii
Un politist al Directiei Generale de Pasapoarte (DGP) a fost arestat dupa ce a fost prins ca primea mita de la un cetatean moldovean caruia ii promise ca ii va facilita obtinerea cetateniei romane.
Potrivit DGA, politistul avea legaturi cu mai multi cetateni din Republica Moldova, carora le facilita obtinerea cetateniei romane. Pentru fiecare dosar de cetatenie "rezolvat" politistul primea suma de 500 de euro. Cetateanul moldovean Nicolae V. a depus un autodenunt cu privire...   (191 afisari)
Stiri pe scurt
"Judecatoarea voodoo" in atentia presei britanice
Cazul judecatoarei Elena Simionescu, supranumita "judecatoarea voodoo", despre care Ziua a scris in urma cu un an, este relatat de publicatia britanica "The Telegraph". Judecatoarea a fost acuzata anul trecut de vrajitorie si ca ar fi creat o atmosfera tensionata la Judecatoria Vatra Dornei. Simionescu ar fi facut ritualuri cu apa, noroi si alte lichide, sare si piper, pe birourile colegilor. "Cazul a ridicat intrebari asupra sistemului...   (492 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Afara cu PD (4242 afisari)
 Straniul testament al Annei Nicole Smith (4134 afisari)
 Iorgovan: Macovei "e erbivora" (2738 afisari)
 S-a transformat Romania in pasalac nemtesc? (2696 afisari)
 Japca Distrigaz (2585 afisari)
 Osemintele generalului Vaitoianu si maresalului Averescu, furate de Ceausescu (665 afisari)
 Daniel Corogeanu, condamnat la 14 ani de inchisoare: Dumnezeu sa va apere! (313 afisari)
 Adrian Cioroianu la Externe (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01457 sec.