Ziua Logo
  Nr. 3856 de joi, 15 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Garda Nationala de Mediu se pregateste de reclamatii penale pentru directorii fabricilor poluatoare
Mediu de puscarie
-- Romplumb Baia Mare functioneaza ilegal, pentru ca nu respecta legislatia de mediu, astfel ca toata conducerea societatii este pasibila de inchisoare, a declarat Silvian Ionescu, seful Garzii Nationale de Mediu (GNM).
Potrivit programului de conformare, Romplumb trebuia sa inchida depozitul de zgura cel mai tarziu la 31.12.2006, depozitul fiind indispensabil in procesul de productie. "Produc in continuare, desi nu au...   (308 afisari)      3 comentarii
Videanu Plazza
-- Primarul Capitalei a comandat doua machete noi pentru Piata Revolutiei.
Adriean Videanu, primarul general al Capitalei, a declarat, ieri, in premiera, ca a comandat doua noi machete pentru Piata Revolutiei, una fara nici un fel de cladire si cealalta cu o constructie langa...   (750 afisari)      1 comentariu
Programul "rabla" incepe din aprilie
-- Programul de innoire auto va continua si in acest an, potrivit unei decizii aprobate de Executiv in sedinta de ieri. Fondurile totale puse la dispozitie pentru acest program in 2007 sunt de 49,5 milioane lei pentru 16.500 de autoturisme uzate, prima de casare fiind mentinuta astfel la nivelul de 3000 de lei.
Programul va fi operational la sfarsitul lunii aprilie, conform estimarilor, a precizat ministrul Mediului, Sulfina Barbu. Ea a aratat ca autoritatile au primit deja cateva mii de cereri din partea beneficiarilor...   (611 afisari)      4 comentarii
Burse in strainatate
-- Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Centrul National pentru Burse de Studii in Strainatate (CNBSS), lanseaza oferta pentru bursele de studii in strainatate - universitare, postuniversitare, de cercetare/specializare postuniversitara si postdoctorala, cu durata de 2-10 luni.
paralel, candidatii trebuie sa faca demersuri personale, direct la universitati din strainatate, solicitand un acord de primire la studii. Depunerea dosarelor se incheie pe 30 martie, verificarea are loc...   (506 afisari)
Stiri pe scurt
Bataie pe plaje
Directia Apelor Dobrogea Litoral a vandut in perioada 1 ianuarie - 10 februarie 2007 un numar de 73 de caiete de sarcini pentru licitatia publica privind inchirierea plajelor, potrivit unui comunicat de presa remis ieri. Interesul agentilor economici s-a orientat catre sectoarele din sudul Litoralului, in zona statiunilor Olimp, Neptun, Jupiter si Venus. Caietele de sarcini pentru cele 25 de sectoare de plaje se pot procura de la sediul Directiei Apelor Dobrogea...   (212 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scoala dupa Hardau (8060 afisari)
 Basescu sub boicot (3807 afisari)
 Contra-referendum (3302 afisari)
 Macovei a pierdut pe mana PD (3182 afisari)
 Groaza pe Nil (2917 afisari)
 Democratii reclama furt la votul motiunii anti-Macovei (241 afisari)
 STEAUA - FC SEVILLA 0-2 (188 afisari)
 Steaua joaca pentru finala (74 afisari)
 Mici copii (Little children) (69 afisari)
 Procesul lui George Copos a fost suspendat (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01304 sec.