Ziua Logo
  Nr. 3856 de joi, 15 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Presa americana pro-albaneza acuza trupele romanesti de crima
Jandarmeria romana sub ancheta in Kosovo
Dupa ce au provocat doua demisii - cea a ministrului de Interne kosovar, Fatmir Rexhepi, si, mai nou, a sefului Politiei internationale din regiune, Stephen Curtis - victimele albaneze ale protestelor organizate, la finalul saptamanii trecute, in Kosovo, pe tema planului Ahtisaari, ii acuza pe jandarmii...   (960 afisari)      2 comentarii
Bush nu stie daca Iranul se implica in Irak
-- Presedintele George W. Bush a sustinut, ieri, o conferinta de presa, in cea de-a doua zi a unei dezbateri din Camera Reprezentantilor cu privire la Irak.
Dezbaterea urmeaza sa se incheie maine cu votarea unei rezolutii de dezaprobare a planului sefului statului de a trimite 21.500 de soldati suplimentari in aceasta tara.
In timpul conferintei de presa...   (535 afisari)
     4 comentarii
SUA isi reactualizeaza lista "most wanted"
-- Departamentul de Stat american a decis sa ofere recompense in valoare de cate cinci milioane de dolari acelora care vor dezvalui locul unde se ascund Ramadan Shalah, secretarul general al organizatiei fundamentaliste "Jihadul Islamic", si Mohammed Ali Hamadei, terorist libanez, fruntas al miscarii Hezbollah.
Ambii se afla pe lista SUA a celor mai cautati teroristi din lume. Ramadan Abdallah Muhammed Shalah, unul din intemeietorii organizatiei "Jihadul Islamic" si liderul ei din anul 1995, este cautat de americani...   (509 afisari)
Putin acuza din nou SUA
-- Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat SUA ca "joaca cartea anti-ruseasca" pentru a-si rezolva problemele interne si pentru a-si asigura cheltuieli mai mari pentru aparare.
"Am impresia ca unii parteneri promoveaza si au inceput sa foloseasca inexistenta amenintare ruseasca pentru a obtine mai multi bani de la Congresul american pentru operatiuni militare in Irak si Afganistan...   (780 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
SUA vor liberalizarea regimului de vize cu Chisinaul
Ambasadorul SUA la Chisinau a propus Republicii Moldova semnarea unui acord cu Administratia Bush, privind liberalizarea regimului de vize. Oferta a fost facuta in cadrul intrevederii dintre diplomatul american si vicepremierul Andrei Stratan, ministrul Afacerilor Externe si al Integrarii Europene. Ambasadorul american a reiterat si sprijinul autoritatilor SUA in vederea solutionarii problemei transnistrene, prin respectarea suveranitatii...   (413 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scoala dupa Hardau (8060 afisari)
 Basescu sub boicot (3807 afisari)
 Contra-referendum (3302 afisari)
 Macovei a pierdut pe mana PD (3182 afisari)
 Groaza pe Nil (2917 afisari)
 Democratii reclama furt la votul motiunii anti-Macovei (241 afisari)
 STEAUA - FC SEVILLA 0-2 (188 afisari)
 Steaua joaca pentru finala (74 afisari)
 Mici copii (Little children) (69 afisari)
 Procesul lui George Copos a fost suspendat (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01203 sec.