Ziua Logo
  Nr. 3855 de miercuri, 14 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Dezlegare la tuica
-- Ministrul Agriculturii vrea 400 de litri de licoare "libera" de accize * Cine are mai mult trebuie sa plateasca
Dan Motreanu, ministrul Agriculturii, a demarat procedurile pentru ca 400 de litri de tuica sa nu mai fie supuse accizarii, in conditiile in care, acum, valoarea acesteia, pentru o cantitate de 50 de litri,...   (827 afisari)      2 comentarii
Modificarea Legii Invatamantului, desecretizata
-- Federatia Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret" a cerut, ieri, printr-o scrisoare deschisa adresata primului-ministru si ministrului Educatiei, proiectele de modificare a Legii invatamantului si a Legii privind Statutul personalului didactic.
Ei doresc astfel sa aiba acces la continutul documentelor pentru a adauga eventuale opinii, sugestii si modificari. Marius Nistor, presedintele executiv al Federatiei, ne-a declarat, ieri, ca a trecut...   (522 afisari)      1 comentariu
Tezele unice, la sfarsitul scolii
-- Primele teze cu subiect unic vor fi sustinute de elevii claselor a VII-a in al doilea semestru al acestui an scolar, incepand din 4 mai, deoarece ministrul Educatiei si Cercetarii a aprobat abia ieri metodologia de organizare si desfasurare a acestora.
Incercarea ministrului Mihail Hardau de impunere a tezelor inca din primul semestru, in lipsa metodologiei, s-a lovit de protestul sindicatelor. Chiar si acum insa, dupa aprobarea ordinului ministerial,...   (261 afisari)
Atac la poluatori
Sefii institutiilor statului responsabile cu autorizarea si controlul protectiei mediului atrag atentia asupra repercusiunilor pe care Romania le poate inregistra in cazul in care agentii economici mari poluatori nu respecta angajamentele de mediu. Ioan Gherhes, presedintele Agentiei Nationale pentru...   (202 afisari)
Stiri pe scurt
Avioane in ceata
Doua avioane de tip Boeing 737, ale companiei Blue Air, care veneau din Spania, au aterizat ieri pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, dupa ce au fost redirectionate din cauza cetii de pe Aeroportul Baneasa. Dupa un timp ele au decolat spre Bucuresti. Aeroportul international Mihail Kogalniceanu este inchis partial pana in luna martie, din cauza reparatiilor. Din 11 martie si pana in 10 aprilie aeroportul va fi inchis total pentru ca se va lucra la zona de mijloc a...   (241 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ralph Fiennes, sex in toaleta avionului (4059 afisari)
 Macovei indezirabila (3774 afisari)
 Hotii de la cablu (2975 afisari)
 Cade Macovei (2921 afisari)
 Romania, incoltita de la Rasarit (2363 afisari)
 Cainii rosii ataca Lisabona (139 afisari)
 Jandarmii romani, acuzati de moartea celor doi protestatari albanezi (98 afisari)
 Premierul asteapta raspunsul Curtii Constitutionale (80 afisari)
 Parlamentul European a adoptat raportul Fava (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01141 sec.