Ziua Logo
  Nr. 3849 de miercuri, 7 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Constantin Ticu Dumitrescu lanseaza un apel
Deconspirarea Securitatii nu trebuie aruncata in derizoriu
-- Constantin Ticu Dumitrescu, presedintele AFDPR, membru al Colegiului CNSAS, readuce in prim-planul dezbaterii publice tema deconspirarii politiei politice comuniste, pledand pentru o corecta abordare a acestui demers, in cadrul unei conferinte cu tema"Deconspirarea Securitatii, imperativ al democratiei", sustinuta, duminica, la Sala Atelier a Teatrului National din Bucuresti (TNB), in fata unui public format preponderent din tineri.
Ticu Dumitrescu a prezentat o cronologie a evolutiei si implicatiilor deconspirarii Securitatii, amintind "de numeroasele reactii negative", odata cu lansarea a tot felul de "dezinformari si diversiuni",...   (627 afisari)      2 comentarii
Ultimatum pentru Madalin
-- Ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, l-a somat pe Madalin Voicu sa restituie in urmatoarele 14 zile vioara Stradivarius Elder. Iorgulescu se teme ca instrumentul sa nu fi suferit traume si stricaciuni!
Madalin Voicu mai are 14 zile pentru a returna Ministerului Culturii si Cultelor vioara Stradivarius Elder, detinuta in prezent in conditii dubioase de catre Fundatia Internationala "Ion Voicu". Exista...   (725 afisari)      3 comentarii
Condamnarea la moarte a lui Munaf nu este definitiva
-- Ministerul Justitiei a transmis instantei Curtii de Apel Bucuresti, care il judeca pe Mohammad Munaf pentru acte de terorism, in legatura cu rapirea celor trei jurnalisti romani in Irak, o adresa oficiala potrivit careia sentinta magistratilor irakieni prin care a fost condamnat la moarte nu este definitiva. Retinut de Fortelele Coalitiei Multinationale din Irak, imediat dupa eliberea jurnalistilor, Munaf a fost condamnat la moarte prin spanzuratoare, de catre Tribunalul penal central din Bagdad, in 21 octombrie 2006, alaturi de alte cinci persoane.
Totodata, la dosarul cauzei de la CAB a fost trimisa, de la Bagdad, de avocatul lui Munaf, o scrisoare in limba araba, instanta bucuresteana dispunand, la sedinta care a avut loc ieri, traducerea acestui...   (212 afisari)
Tariceanu l-a demis nemotivat pe Niculescu
Istoricul Adrian Niculescu (foto) l-a acuzat recent pe premierul Tariceanu ca l-a destituit prin "abuz de putere", in 2005, din functia de subsecretar de stat al Institutului National pentru Memoria Exilului Romanesc (INMER). Mentionam ca, in cursul saptamanii trecute, Adrian Niculescu a castigat definitiv...   (910 afisari)
Reteaua Doctorului Moarte
-- Un handicapat a fost aruncat in strada dupa ce locuinta sa a ajuns in posesia unui apropiat al comisarului-sef Adrian Murea
Unul dintre prietenii foarte apropiati ai comisarului sef dr. Adrian Murea, Mihai Radulescu, a pus mana pe o vila din Soseaua Kiseleff (foto) prin metode specifice mafiei imobiliare din Romania. Pe baza...   (2255 afisari)      2 comentarii
Stiri pe scurt
Teroarea traficantilor de carne vie
Doar zece la suta dintre victimele traficului de persoane sunt descoperite, iar mai putin de jumatate dintre acestea ajung sa primeasca asistenta. Acestea se tem sa depuna plangere impotriva traficantilor. Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane (ANITP) a lansat ieri, la Deva, un proiect pentru protectia victimelor traficului de persoane, care se va desfasura concomitent in judetele Hunedoara, Alba si Sibiu. Potrivit vicepresedintelui...   (333 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Reconfigurarea lumii - varianta rusa (4857 afisari)
 Dan Puric, un apologet ortodox (3086 afisari)
 "Spionii" incurca scenariul Cotrocenilor (2795 afisari)
 OTV, intrerupt zece minute (2772 afisari)
 So pe energie! (2598 afisari)
 Hartile Armaghedonului (769 afisari)
 Basescu, Tariceanu, Macovei, Udrea si Botos, martori la sesizarea lui Talpes (288 afisari)
 Hackerii au atacat serverele care gestioneaza traficul informatic (232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01373 sec.