Ziua Logo
  Nr. 3283 de marti, 29 martie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Basescu, vizita secreta in Irak si Afganistan
Presedintele Traian Basescu i-a vizitat duminica pe militarii romani aflati in Irak si ieri pe cei din Afganistan. Seful statului a fost insotit, in aceasta deplasare care nu a fost anuntata din motive de securitate, de seful Statului Major General, gral. Eugen Badalan, de consilierul de stat Constantin Degeratu si de seful Directiei Informatii Militare Sergiu Medar, a precizat ieri Administratia Prezidentiala.
Dupa sosirea pe aeroportul din Tallil,...   (7 afisari)
     17 comentarii
Suport scazut pentru misiunile din Golf
Majoritatea populatiei (55%) dezaproba prezenta militarilor romani in Irak, releva datele unui sondaj de opinie reprezentativ la nivel national, realizat de CURS in perioada 21-26 martie, dat publicitatii ieri. Potrivit cercetarii, numai 36% dintre romani mai sunt de acord cu prezenta co-nationalilor in teatrul de razboi din zona Golfului, in timp ce 9% nu au exprimat o parere. Cel mai mare dezacord legat de aceasta chestiune se inregistreaza in randul votantilor...   (1 afisare)      2 comentarii
Basescu si PSD+PUR, cei mai tari la cheltuieli
Documentele depuse, la Curtea de Conturi, de mandatarii financiari ai partidelor politice releva faptul ca Traian Basescu si Uniunea PSD+PUR au cheltuit cele mai mari sume in campania electorala din 2004. Curtea de Conturi a dat publicitatii ieri situatia donatiilor primite de partide, aliante, candidatii acestora la alegerile prezidentiale si candidatii independenti la Parlament si Presedintie, precum si a afiselor electorale ale acestora, precum si...   (2 afisari)      1 comentariu
Periculoasa tacere a arhivelor
Ziaristul parizian Radu Portocala diseca "generozitatea" directorului SRI Radu Timofte, care a acceptat sa predea CNSAS 12 kilometri de arhiva. Portocala sustine, intr-un articol pe care il redam integral, ca acest transfer nu poate fi suficient, subliniind "cat de periculoasa e tacerea arhivelor". (A.H.)
Trecutul nostru - suferintele unora si marsavia altora - se masoara in kilometri de arhiva. Trecutul nostru - curajul unora si lasitatea altora - se masoara in treimi...   (3 afisari)
     4 comentarii
Stiri pe scurt
-- Sediul GDS, inca 10 ani
Grupul pentru Dialog Social (GDS) ar putea folosi gratuit sediul in care isi desfasoara activitatea, timp de inca 10 ani de zile. Aceasta prevedere a fost inclusa intr-un proiect de Hotarare initiat de Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), in care se spune ca "GDS va primi in folosinta gratuita, pe o perioada de zece ani, imobilul monument istoric din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120", informeaza Rompres. Proiectul a fost propus pentru a modifica H.G....   (4 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ivantoc exploatat politic de Serebrian (72 afisari)
 AUGUSTIN CUPSA (36 afisari)
 TREI ZIARISTI ROMANI RAPITI IN IRAK (34 afisari)
 Patriarhul Romaniei a binecuvantat Proiectul Unirii (29 afisari)
 Stiri pe scurt (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01995 sec.