Ziua Logo
  19:27, sambata, 20 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-11-28

Comentarii: 110, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Amadeus
2009-11-29 22:27:21

O intreaga saptamana, oamenii mogulilor infractori de drept comun de la Antena3 si RealitateaTV au prezentat imagini ce-l infatisau pe Presedintele Romaniei ca pe un bataus. Specialistii in productie video si imagine au demonstrat fara tagada ca "filmarea" in cauza s-a dovedit a fi un bluf, o facatura ordinara, un fals grosolan cu care Vantu, Patriciu si Voiculescu incercau sa manipuleze opinia publica in favoarea lui Geoana, marioneta de serviciu de care cei trei escroci se folosesc pentru a-l indeparta pe Basescu. Expresul de Sud ii solicita acum, public, lui Geoana sa-si explice faptele reprobabile (si REALE!) comise atunci cand a incercat sa ocupe abuziv o vila din Cartierul Primaverii si a terorizat o intreaga familie pentru a-si atinge abjectul obiectiv. Mai mult decat atat, el a batut cu bestialitate mai multi membrii ai familiei respective, dosarul penal pentru vatamare corporala grava fiind acum in lucru la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti!
MIRCEA GEOANA A OBTINUT O REPARTITIE FALSA IN CARTIERUL PRIMAVERII pentru o casa aflata langa cea a soacrei sale, "revolutionara" Margareta Costea. Invatat cu ascensiunea rapida pe scara sociala, Dan Mircea Geoana s-a gandit ca este cazul sa isi faca rost si de o vila, bineinteles in Cartierul Primaverii. Si-a pus relatiile in miscare si a aflat ca pe str. Jean Monnet (fosta Bordei) nr. 55 (vezi foto) ar fi libera in acel moment o vilisoara pe care proprietarii de drept urmau sa o ocupe in curand. Geoana a obtinut in fals repartizarea locuintei printr-o hartie de la ICRAL Herastrau. Locuinta dorita de sotii Mihaela si Mircea Geoana era pe aceeasi strada unde se afla - la nr. 69 - si vila obtinuta in 1991 de Margareta Costea printr-o repartitie similara si care fusese locuita anterior de premierul comunist Constantin Dascalescu. Soacra lui Geoana era si beneficiara unui certificat de LUPTATOR RANIT IN REVOLUTIE, obtinut dupa ce-si fabricase un dosar de revolutionar incalcand grav legea penala. Matusalemica hoasca, Margareta Costea, obtinuse tot ilegal vila de la nr. 69, pentru ca detinea si o proprietate in str. Brancutei. Locuinta vizata de sotii Geoana apartinea in fapt familiei Gheorghe Rozolea. Casa, construita de parintii lui Gheorghe Rozolea, a fost confiscata abuziv de autoritatile comuniste in 1952, iar fostii proprietari au fost expropriati abia prin decretul nr. 535/1970, care prevedea asigurarea de locuinte corespunzatoare" functionarilor de partid si de stat, de fapt improprietarirea maharilor comunisti cu vile si alte acareturi.

DUPA 1989, FAMILIA ROZOLEA A DORIT ASADAR, ASA CUM ERA SI NORMAL, sa-si redobandeasca locuinta, reusind acest lucru prin Hotararea nr. 365/1 iulie 1994 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - sectia a IV-a Civila - in Dosarul nr. 1270/1994. Totusi, prin manevre obscure, Mircea Geoana a reusit sa obtina de la ICRAL Herastrau o adresa de repartizare a locuintei pe numele sotiei sale, Mihaela Geoana. Repartitia ICRAL era ilegala, deoarece proprietarul de drept sesizase forurile competente ca imobilul din str. Jean Monnet (Bordei) nr. 55 se afla in litigiu si deci nu putea sa faca obiectul unui contract de inchiriere. Mai mult, la acea data sotii Geoana aveau deja o locuinta in str. Dr. Felix nr. 101. Fara nicio acoperire legala, SC Herastrau Nord S.A. (fostul ICRAL), printr-un anume domn Somanescu, emite doua contracte de inchiriere, primul pentru o camera si un hol (la data de 25 aprilie 1994, contractul de inchiriere nr. 60652) si al doilea PENTRU TOATA CASA (la 15 iulie), avand-o ca titular de contract pe Mihaela Geoana. Extinderea spatiului a fost aprobata, pentru ca madam Mihaela a cerut spatiu si pentru firma domniei sale NORDIC TRADE SRL", desi imobilul nu mai putea fi inchiriat de ICRAL.

"IN SEARA ZILEI DE 4 IULIE (ORELE 20.30), SOTII GEOANA S-AU PREZENTAT la adresa amintita, prezentand un asa-zis contract de subinchiriere a unei camere din respectivul imobil. Pe un ton agresiv, cei doi soti ii cer socoteala domnului Rozolea privind prezenta sa in imobil. Dupa ce li se explica situatia si li se arata hotararea Tribunalului, doamna Geoana exhibeaza un asa-zis contract de subinchiriere cu fostul chirias, pentru o camera de la etaj. Demonstrandu-li-se ca este un act fara valoare, dupa discutii indelungate, familia Geoana pleaca. Peste cateva zile, in urma unei sesizari a lui Mircea Geoana, o reprezentanta a ICRAL Herastrau se prezinta la proprietarul de drept, cu care ocazie, s-a constatat legalitatea detinerii imobilului de catre domnul Rozolea" se arata in dosarul parchetului TB. In ziua de 13 august, cand domnul Rozolea se inapoia acasa, in jurul orei 12.30, a observat ca usa imobilului sau fusese fortata si un numar de persoane patrunsesera in vila. Sotii Geoana erau insotiti de fratele Mihaelei Geoana, Ionut Costea, si de cativa indivizi necunoscuti. Se schimbau deja yalele si se facea un proces-verbal al obiectelor evacuate din imobil.

GHEORGHE ROZOLEA NU PUTEA ASISTA IMPASIBIL LA ACEASTA VIOLARE DE DOMICILIU si a protestat cu vehementa, cerandu-le sa paraseasca locuinta sa. Au revenit acasa sotia si copilul proprietarului, fiind chemate si alte rude ale asediatului. Membrii familiei Rozolea, coplesiti de numarul intrusilor, erau impinsi centimentru cu centimetru, dar asta nu a fost de ajuns pentru actualul presedinte al PSD, el trecand la agresarea proprietarului si a minorului Mircea Rozolea. Apoi, dupa cum se arata in nota de constatare a politistilor veniti la fata locului, "Si cumnatul proprietarului, domnul Dan Barbuleasa, a fost batut mar si a fost ranit la cap (plaga taiata la frunte) de catre Mircea Dan Geoana, care ulterior i-a dat cu un corp contondent in cap si mamei domnului Rozolea, Maria Rozolea, in varsta de 83 de ani, provocandu-i plagi si leziuni craniene".

AMBELE VICTIME AU AJUNS LA IML, OBTINAND SI CERTIFICATE MEDICO-LEGALE care atestau agresiunea si care se afla la dosarul cauzei. Mihaela Geoana nu s-a lasat nici ea mai prejos si a scos din geanta un spray paralizant, cu care a vrut sa imobilizeze familia Rozolea. Speriat de interesul manifestat de jurnalistii martori la faptele comise de familia Geoana (agresarea unui copil, vatamarea corporala a proprietarilor, violarea de domiciliu, traficul de influenta), vizat de plangerile penale formulate de victimele sale. Avand in vedere faptele przentate mai sus, si care reprezinta infractiuni clare incriminate de Codul Penal al Romaniei, punem o intrebare simpla alegatorilor romani: il votati pe Mircea Geoana, BATAUSUL de copii si batrani?

http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381

VoxPopuli
2009-11-29 22:31:20

gata cu circul asta..

Ne-am saturat..gata ..bine i-a facut, trebuia sa stea acasa nu la mitinguri electorale

clandher
2009-11-29 22:41:44

Ai uitat de casa din Mihaileanu pe care si-a repartizat-o Basescu, de flota, de mineri, de multe altele, de "AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA" , de "SA TRAITI BINE" ... dar bine ca nu uiti ce cur trebuie sa pupi ...


La 2009-11-29 22:27:21, Amadeus a scris:

> O intreaga saptamana, oamenii mogulilor infractori de drept comun de
> la Antena3 si RealitateaTV au prezentat imagini ce-l infatisau pe
> Presedintele Romaniei ca pe un bataus. Specialistii in productie
> video si imagine au demonstrat fara tagada ca "filmarea" in cauza s-a
> dovedit a fi un bluf, o facatura ordinara, un fals grosolan cu care
> Vantu, Patriciu si Voiculescu incercau sa manipuleze opinia publica
> in favoarea lui Geoana, marioneta de serviciu de care cei trei
> escroci se folosesc pentru a-l indeparta pe Basescu. Expresul de Sud
> ii solicita acum, public, lui Geoana sa-si explice faptele
> reprobabile (si REALE!) comise atunci cand a incercat sa ocupe abuziv
> o vila din Cartierul Primaverii si a terorizat o intreaga familie
> pentru a-si atinge abjectul obiectiv. Mai mult decat atat, el a batut
> cu bestialitate mai multi membrii ai familiei respective, dosarul
> penal pentru vatamare corporala grava fiind acum in lucru la
> Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti!
> MIRCEA GEOANA A OBTINUT O REPARTITIE FALSA IN CARTIERUL PRIMAVERII
> pentru o casa aflata langa cea a soacrei sale, "revolutionara"
> Margareta Costea. Invatat cu ascensiunea rapida pe scara sociala, Dan
> Mircea Geoana s-a gandit ca este cazul sa isi faca rost si de o vila,
> bineinteles in Cartierul Primaverii. Si-a pus relatiile in miscare si
> a aflat ca pe str. Jean Monnet (fosta Bordei) nr. 55 (vezi foto) ar fi
> libera in acel moment o vilisoara pe care proprietarii de drept urmau
> sa o ocupe in curand. Geoana a obtinut in fals repartizarea locuintei
> printr-o hartie de la ICRAL Herastrau. Locuinta dorita de sotii
> Mihaela si Mircea Geoana era pe aceeasi strada unde se afla - la nr.
> 69 - si vila obtinuta in 1991 de Margareta Costea printr-o repartitie
> similara si care fusese locuita anterior de premierul comunist
> Constantin Dascalescu. Soacra lui Geoana era si beneficiara unui
> certificat de LUPTATOR RANIT IN REVOLUTIE, obtinut dupa ce-si
> fabricase un dosar de revolutionar incalcand grav legea penala.
> Matusalemica hoasca, Margareta Costea, obtinuse tot ilegal vila de la
> nr. 69, pentru ca detinea si o proprietate in str. Brancutei. Locuinta
> vizata de sotii Geoana apartinea in fapt familiei Gheorghe Rozolea.
> Casa, construita de parintii lui Gheorghe Rozolea, a fost confiscata
> abuziv de autoritatile comuniste in 1952, iar fostii proprietari au
> fost expropriati abia prin decretul nr. 535/1970, care prevedea
> asigurarea de locuinte corespunzatoare" functionarilor de partid si
> de stat, de fapt improprietarirea maharilor comunisti cu vile si alte
> acareturi.
>
> DUPA 1989, FAMILIA ROZOLEA A DORIT ASADAR, ASA CUM ERA SI NORMAL,
> sa-si redobandeasca locuinta, reusind acest lucru prin Hotararea nr.
> 365/1 iulie 1994 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - sectia a IV-a
> Civila - in Dosarul nr. 1270/1994. Totusi, prin manevre obscure,
> Mircea Geoana a reusit sa obtina de la ICRAL Herastrau o adresa de
> repartizare a locuintei pe numele sotiei sale, Mihaela Geoana.
> Repartitia ICRAL era ilegala, deoarece proprietarul de drept sesizase
> forurile competente ca imobilul din str. Jean Monnet (Bordei) nr. 55
> se afla in litigiu si deci nu putea sa faca obiectul unui contract de
> inchiriere. Mai mult, la acea data sotii Geoana aveau deja o locuinta
> in str. Dr. Felix nr. 101. Fara nicio acoperire legala, SC Herastrau
> Nord S.A. (fostul ICRAL), printr-un anume domn Somanescu, emite doua
> contracte de inchiriere, primul pentru o camera si un hol (la data de
> 25 aprilie 1994, contractul de inchiriere nr. 60652) si al doilea
> PENTRU TOATA CASA (la 15 iulie), avand-o ca titular de contract pe
> Mihaela Geoana. Extinderea spatiului a fost aprobata, pentru ca madam
> Mihaela a cerut spatiu si pentru firma domniei sale NORDIC TRADE SRL",
> desi imobilul nu mai putea fi inchiriat de ICRAL.
>
> "IN SEARA ZILEI DE 4 IULIE (ORELE 20.30), SOTII GEOANA S-AU PREZENTAT
> la adresa amintita, prezentand un asa-zis contract de subinchiriere a
> unei camere din respectivul imobil. Pe un ton agresiv, cei doi soti ii
> cer socoteala domnului Rozolea privind prezenta sa in imobil. Dupa ce
> li se explica situatia si li se arata hotararea Tribunalului, doamna
> Geoana exhibeaza un asa-zis contract de subinchiriere cu fostul
> chirias, pentru o camera de la etaj. Demonstrandu-li-se ca este un
> act fara valoare, dupa discutii indelungate, familia Geoana pleaca.
> Peste cateva zile, in urma unei sesizari a lui Mircea Geoana, o
> reprezentanta a ICRAL Herastrau se prezinta la proprietarul de drept,
> cu care ocazie, s-a constatat legalitatea detinerii imobilului de
> catre domnul Rozolea" se arata in dosarul parchetului TB. In ziua de
> 13 august, cand domnul Rozolea se inapoia acasa, in jurul orei 12.30,
> a observat ca usa imobilului sau fusese fortata si un numar de
> persoane patrunsesera in vila. Sotii Geoana erau insotiti de fratele
> Mihaelei Geoana, Ionut Costea, si de cativa indivizi necunoscuti. Se
> schimbau deja yalele si se facea un proces-verbal al obiectelor
> evacuate din imobil.
>
> GHEORGHE ROZOLEA NU PUTEA ASISTA IMPASIBIL LA ACEASTA VIOLARE DE
> DOMICILIU si a protestat cu vehementa, cerandu-le sa paraseasca
> locuinta sa. Au revenit acasa sotia si copilul proprietarului, fiind
> chemate si alte rude ale asediatului. Membrii familiei Rozolea,
> coplesiti de numarul intrusilor, erau impinsi centimentru cu
> centimetru, dar asta nu a fost de ajuns pentru actualul presedinte al
> PSD, el trecand la agresarea proprietarului si a minorului Mircea
> Rozolea. Apoi, dupa cum se arata in nota de constatare a politistilor
> veniti la fata locului, "Si cumnatul proprietarului, domnul Dan
> Barbuleasa, a fost batut mar si a fost ranit la cap (plaga taiata la
> frunte) de catre Mircea Dan Geoana, care ulterior i-a dat cu un corp
> contondent in cap si mamei domnului Rozolea, Maria Rozolea, in varsta
> de 83 de ani, provocandu-i plagi si leziuni craniene".
>
> AMBELE VICTIME AU AJUNS LA IML, OBTINAND SI CERTIFICATE MEDICO-LEGALE
> care atestau agresiunea si care se afla la dosarul cauzei. Mihaela
> Geoana nu s-a lasat nici ea mai prejos si a scos din geanta un spray
> paralizant, cu care a vrut sa imobilizeze familia Rozolea. Speriat de
> interesul manifestat de jurnalistii martori la faptele comise de
> familia Geoana (agresarea unui copil, vatamarea corporala a
> proprietarilor, violarea de domiciliu, traficul de influenta), vizat
> de plangerile penale formulate de victimele sale. Avand in vedere
> faptele przentate mai sus, si care reprezinta infractiuni clare
> incriminate de Codul Penal al Romaniei, punem o intrebare simpla
> alegatorilor romani: il votati pe Mircea Geoana, BATAUSUL de copii si
> batrani?
>
> http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381
>

Amadeus
2009-11-29 22:42:31

Fostul taranist Ionut Mircea Costea - presedintele EXIMBANK, fratele Mihaelei Geoana - si cumnatul sau, presedintele PSD Mircea Geoana – sunt implicati, impreuna cu alte persoane din familia Costea – in distrugerea unor banci de stat, dupa cum reiese dintr-un raport al SRI, dar si al Curtii de Conturi (in urma controlului facut de CCR atat la aceste banci cat si la firmele controlate de clanul lacustelor, Geoana a intervenit la Adrian Nastase, la vremea aceea premier, care a emis o Ordonanta de Urgenta prin care Curtea de Conturi a fost restructurata, iar procurorii financiari ai institutiei au fost eliminati prin desfiintarea posturilor). Cei doi au fost ajutati sa devalizeze Banca Agricola cu sprijinul substantial oferit de Dinu Patriciu, care le-a creat – prin cercurile de interese in care se invartea in Finanta Internationala - o retea vasta de complici vest-europeni.
"POZITIILE OCHITE DE GEOANA SI COSTEA AU FOST INTOTDEAUNA in sistemul financiar-bancar, fie la Ministerul Finantelor, la defuncta Banca Agricola sau la EXIMBANK. Pentru a-si duce la indeplinire intentiile de devalizare, Geoana a avut grija ca Ionut Costea sa fie numit si in Consiliile de Administratie de la Transelectrica, Romgaz, dar si reprezentant al Fondului Proprietatea in Consiliul de Supraveghere al Petrom, prin filiera Dinu Patriciu" – declara avertizori din SRI, aceeasi care au si intocmit, de altfel, Dosarul de Urmarire Informativa "Banca Agricola – Geoana - Costea".

PE VREMEA CDR, IONUT COSTEA A FOST NUMIT (PRIN INTERVENTIA LUI GEOANA la Emil Constantinescu, presedinte al Romaniei in acea perioada, dar si cu ajutorul lui Dinu Patriciu), secretar de stat la Ministerul Finantelor. Din aceasta pozitie a inceput sa-si intinda plasa, urmand ca "beneficiile" sa fie impartite cu "ilustrul" sau cumnat. Prin filiera internationala creata cu ajutorul lui Patriciu, Geoana-Costea au primit responsabilitati privind relatia cu organismele financiare internationale si creditele si creantele Romaniei. In aceasta calitate, Costea a devenit si presedintele Comitetului Interministerial de Garantii si Credite de Comert Exterior. Acest comitet oferea garantia statului pentru credite luate de firme romanesti din strainatate.

Clanul Lacustelor a distrus sistemul de irigatii al Romaniei

DE ASEMENEA, GEOANA SI COSTEA AVEAU UN CUVANT GREU DE SPUS privind soarta creantelor Romaniei, mai exact banii imprumutati de Ceausescu tarilor din lumea a treia care nu au mai vrut sau nu au mai putut sa-si achite datoriile fata de Romania. Unul dintre cele mai mari tunuri pe care clanul Geoana-Costea le-a dat statului roman a fost Afacerea Transchem. Pentru acest fapt, Ionut Costea a si fost convocat, la vremea respectiva, de catre Comisia Parlamentara care investiga dezastrul irigatiilor romanesti. Escrocheria, comisa cu un an inainte si in Ucraina, consta in faptul ca statul roman trebuia sa garanteze un imprumut de 160 milioane de dolari de la o banca din SUA, iar firma americana Transchem trebuia sa aduca utilaje si seminte, plata creditului urmand sa se faca din vanzarea recoltelor. La fel ca peste Nistru, frauda a functionat, iar de afacere s-a ales praful. Banca americana a executat garantia statului roman care s-a indreptat apoi spre Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare (SNIF), executata in consecinta de AVAB. De atunci, SNIF este decapitalizata si nu mai poate asigura irigatiile in Romania.

ALATURI DE MIRCEA GEOANA SI IONUT COSTEA A MAI FOST IMPLICAT SI ALFRED MOSES, fostul ambasador al SUA in Romania. Printr-o derogare de la lege, Comitetul Interministerial condus de fratele Mihaelei Geoana a fost "autorizat", in urma unei Hotarari de Guvern ilegala, emisa de catre Cabinetul Nastase, sa garanteze creditul din partea statului. Sforarii au inlaturat din afacere giganti agricoli americani si i-au preferat pe cei de la Transchem, care aveau experienta zero in agricultura, specialitatea lor fiind cea de consultanta.

Ghana, off-shore-ul lui Geoana si Patriciu si banii lui Ceausescu

PE VREMEA LUI CEAUSESCU, ROMANIA FIE A IMPRUMUTAT DIRECT tari din Lumea a III-a, fie intreprinderile romanesti au efectuat, in aceste zone, lucrari pe datorie. Dupa Revolutia din 1989, tarile arabe si nu numai, au refuzat sa restituie datoriile acumulate. Prin natura functiei, cumnatul presedintelui PSD avea in responsabilitate aceste tranzactii.

GHANA AVEA O DATORIE DE 11 MILIOANE DOLARI FATA DE ROMANIA. A fost avizata vanzarea creantei romanesti catre o firma off-shore, dintr-un paradis fiscal, IRM International Ltd, inregistrata in Insulele Bermude, pe numele lui Mircea si Mihaela Geoana. Manevra a fost inexplicabila pentru ca, la randul ei, si Romania era datoare Ghanei. Guvernul a aprobat "cesionarea creantei Romaniei catre Angola, de 18,5 milioane dolari, firmei Argirom International a fostului deputat Iosif Armas, un alt interpus al clanului Geoana-Costea, folosit mai ales in recuperare de creante pe casute postale in Insulele Virgine. Statul urma sa primeasca 15%, iar firma sa incaseze ce se obtinea peste 15%. O schema des folosita de escrocii financiari", spun inspectorii Curtii de Conturi. Ionut Costea a semnat acordul din partea Ministerului Finantelor si, surprinzator, tot inspectorii au descoperit, la una dintre firmele familiei Geoana, un Acord de preluare a creantelor intre off-shore-ul lui Geoana si un alt off-shore, inregistrat pe numele... Dinu Patriciu.

Geoana, Groparul Bancii Agricole

BANCA AGRICOLA A FOST UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE banci romanesti. Privatizarea sa prin vanzarea pachetului de actiuni catre Raiffeisen nu a fost intamplatoare si s-a derulat conform unui scenariu pus la cale tot de Costea – Geoana – Patriciu! Initial ei au intentionat sa o lichideze dupa modelul defunctei Bancorex, avand in vedere gaurile de sute de milioane de dolari ale Bancii Agricole. La solicitarea lui Geoana, s-a constituit un asa-zis "Comitet de coordonare a restructurarii Bancii Agricole", iar Presedinte al comitetului a fost numit, evident... secretarul de stat de la Finante, Ionut Costea, care, in realitate, detinea intreaga putere in banca. Costea se purta la banca nu ca un reprezentant al statului care trebuia sa vegheze la redresarea acesteia, ci ca un proprietar pe mosia lui. De exemplu, soferul sau (acum fostul sofer al lui Costea se afla in staff-ul de campanie al lui Mircea Geoana!) figura in acte ca "inspector la Sucursala Bucuresti a Bancii Agricole".

PENTRU CA SE AFLA IN PROCES DE RESTRUCTURARE, BANCA NU AVEA VOIE sa mai acorde credite. Cu toate acestea, a primit credite firma Cibella, al carei administrator a fost ulterior condamnat. Cibella nici nu se putea califica pentru a primi banii, din cauza ca mai avea datorii neachitate de 50 de miliarde lei vechi, o suma imensa la vremea respectiva. Cu toate acestea, a primit un credit de 3,5 milioane de dolari. Garantia a constat intr-un stoc de conserve de legume si fructe care nu avea nicio valoare din moment ce acelasi stoc era deja gaj pentru alt credit. Cibella nu a mai restituit acest credit. Creditele neachitate au fost preluate la bugetul de stat pentru ca banca sa fie "curata" in vederea privatizarii. (va urma)

Amadeus
2009-11-29 22:43:21

Legatura stransa intre Omar Hayssam si doua personaje din PSD a devenit o certitudine, numerosi lideri ai fostului partid de guvernamant confirmand apropierea dintre controversatul om de afaceri si varfurile PSD. Mai mult decat atat: Miron Mitrea, Vasile Dancu, Dan Ioan Popescu ori Ioan Rus – chiar greii din PSD fara ajutorul carora Mircea Geoana nu ar fi ajuns niciodata numarul 1 in partid – se delimiteaza cert de acesta si, in exclusivitate pentru Expresul de Sud, ei dau declaratii socante: "NU il votati pe Geoana! El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam si a readus in PSD toti mafiotii, securistii si comunistii lui Iliescu! "
MIRON MITREA A CONFIRMAT, PENTRU EXPRESUL DE SUD, ca mafia lui Geoana a penetrat la varf Ministerul Administratiei si Internelor. Declaratia lui Mitrea, conform careia Geoana si Vanghelie au primit acces in arhiva Politiei Politice din Romania, adica a Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna - DGIPI, coroborata cu prezentarea demisiei de catre seful acestei caracatite informative (Gelu Drajneanu), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum si cu iesirea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justifica de ce gruparea de crima organizata condusa de Geoana are acum parghii de santaj asupra unor lideri PNL, cu scopul ca acestia sa ii ofere, contra tacere, voturi lui Geoana.

DGIPI (UM 0968) ESTE URMASA CELEBREI "DOI SI-UN SFERT" (UM 0215), singura structura postdecembrista nascuta cu scopul declarat de a obtine informatii politice si a le folosi pentru FSN, partidul lui Ion Iliescu din 1990. Infiintata de Gelu Voican Voiculescu in 1990, pe structura Securitatii Municipiului Bucuresti, "doi si-un sfert" a capatat in ultimii 19 ani puteri discretionare in domeniul informatiilor si a fost folosita in scopuri de politie politica.

"ATENTIE MARE, ROMANI! GEOANA NU A INTRAT DOAR IN BAZA DE DATE A ARMATEI, ci si a Ministerului de Interne, imi asum declaratia deoarece detin probe! Prin asta, el detine puterea data de actuala politie politica din Romania, si anume fosta doi si-un sfert. Voi sesiza DIICOT in acest caz si voi dezvalui si numele complicilor lui Mircea Geoana", a afirmat, pentru Expresul de Sud, Miron Mitrea, chiar unul dintre greii Partidului Social Democrat.

PE DE ALTA PARTE, ALTI TREI GREI DIN PSD, Vasile Dancu, Ioan Rus si Dan Ioan Popescu ii sfatuiesc pe romani, prin intermediul Expresului de Sud: "NU il votati pe Geoana! El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam si a readus in PSD toti mafiotii, securistii si comunistii lui Iliescu!"

DAN IOAN POPESCU, sustine ca teroristul Omar Hayssam a fost inclus pe listele pentru alegerile preliminare din PSD de liderul Mircea Geoana, dar, "la cererea lui Adrian Nastase a fost scos de pe acestea". El a mai precizat ca sirianul a fost membru de partid dar ca, in urma eliminarii sale de la alegererile preliminare nu i s-au returnat si banii "pe care i-a trimis ca si ajutor la nivelul Bucurestilor". Popescu mai spune si ca suma in cauza era "contra legii", fiind o sponsorizare mult prea mare.

OMAR HAYSSAM A DEVENIT MEMBRU PSD inainte de anul 1994, ne-au declarat alte surse din partid. In ceea ce priveste relatiile personale ale omului de afaceri sirian cu Ion Iliescu si Mircea Geoana, sursele citate ne-au precizat ca Omar Hayssam este un apropiat al lui Geoana, cei doi fiind implicati impreuna in afacerea Manhattan Group. Pe de alta parte, Omar Hayssam este un prieten al omului de afaceri Fahti Taher, ne-au mai spus sursele citate, si prin "alianta", acesta este apropiat si de Viorel Hrebenciuc.

OMAR HAYSSAM S-A AFLAT IN PATRU DINTRE DELEGATIILE care l-au insotit pe fostul ministru de Externe, Mircea Geoana, in vizite in strainatate in perioada 2002-2003, intre care un turneu asiatic in care a fost si Mohamed Munaf, au declarat surse din fosta administratie Iliescu.

IN MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI, PARTEA A III-A, Nr. 219/31.03.2005, la Lista Donatiilor in anul 2004 pentru Partidul Social Democrat, publicata in conformitate cu art.5 alin. (8) din Legea nr. 43/2003 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, la pozitia 121 apare numele lui Omar Hayssam ca donator pentru Organizatia PSD Bucuresti al unei sume de 560 milioane ROL la data de 28-09-2004.

SURSE DIN SFERA INTELLIGENCE NE-AU DECLARAT SI ELE CA INTRE HAYSSAM si Geoana exista legaturi stranse inca inainte de 1989, prin tatal lui Geoana care a ascuns un dosar informativ al lui Hayssam pe vremea cand era colonel de securitate la Directia a III-a. Ulterior, musamalizarea dosarului lui Omar a ajuns la urechile lui Ceausescu si acesta, printr-un decret, l-a indepartat pe tatal beizadelei Mircea din DSS, numindu-l sef la Garzile Patriotice.

Amadeus
2009-11-29 22:43:54

Accesarea neautorizata, in scopul obtinerii frauduloase de voturi de catre Mircea Geaona, a bazei de date cu informatiile privind ofiterii Armatei Romane pune in pericol securitatea nationala a Romaniei deoarece, spre exemplu, in cazul aparitiei unei situatii extreme, de razboi, inamicul va putea afla nu numai care este capacitatea exacta de mobilizare rapida a rezervistilor romani, dar si toate datele de identificare a acestora. "In cazul de fata, conducerea MApN si Statul major al Fortelor Armate il acuza pe Mircea Geoana de folosirea in interes propriu a unor asemenea informatii clasificate", afirma, IN EXCLUSIVITATE pentru Expresul de Sud, purtatorul de cuvant al institutiilor mai sus-amintite. De asemenea, redactia noastra a intrat – prin filiera Serviciului Secret al Armatei - si in posesia unei alte declaratii, de aceasta data formulata de catre un inalt oficial al NATO, cu grad de general al Armatei Americane: "Suntem ingrijorati de ceea ce s-a intamplat cu baza de date a Armatei Romane, deoarece avem indicii ca Mircea Geoana a accesat nu doar datele de identificare ale ofiterilor romani, ci si date ale bazelor secrete ale NATO, ceea ce ne indreptateste sa va cerem (solicitarea este adresata DGIA – Directia Generala de Informatii ale Armatei, n.r.) verificari riguroase in acest sens, in paralel cu specialisti ai NATO pe probleme de securitate informatica!".
OFICIALII MINISTERULUI APARARII NATIONALE NE-AU PUS LA DISPOZITIE (vezi facsimile) doua scrisori semnate de Mircea Geoana, cu un continut aproape identic, singurele diferente fiind cele privind gradul militar al destinatarului. Unul dintre acestia este capitan, iar celalalt comandor. Si alti rezervisti, dar si ofiteri activi, au primit acelasi tip de scrisori.

PE DE ALTA PARTE, BAZA DE DATE ACCESATA ii vizeaza nu numai pe rezervistii din Ministerul Apararii Nationale, ci si pe cei din SRI. Un astfel de ofiter, trecut in rezerva din SRI in urma cu mai bine de un an, a primit acasa, prin curier, o scrisoare identica celorlalte. Si in cazul sau era precizat gradul cu care a trecut in rezerva, fiindu-i cunoscuta, evident, si adresa. Asta nu poate sa insemne decat ca Geoana a accesat informatii extrem de sensibile si le utilizeaza acum dupa bunul plac. La fel de ingrijorator, din punctul de vedere al securitatii nationale, este faptul ca baza de date accesata de hrebenciucii lui Geoana este una centrala, care priveste rezervistii de pe intreg teritoriul national, un argument in acest sens fiind acela ca astfel de epistole au fost identificate la adrese din mai multe orase ale Romaniei, doua dintre ele fiind Bucuresti si Timisoara.

IATA CUM ISI INCEPE GEOANA, IN SCRISOAREA ADRESATA unuia dintre rezervisti (ofiterul Andrei Vacaru), "violul" electoral: "Sint sigur ca va mirati putin vazind aceste rinduri care sosesc acum, in pragul unor importante alegeri. Nu trebuie sa va mirati domnule Capitan. Va scriu dintr-un motiv foarte simplu – dumneavoastra, alaturi de intreg poporul roman in slujba caruia ati fost intreaga viata, sinteti in curind chemati sa votati nu numai pentru functia de Presedinte ci si pentru cea de Comandant Suprem al Fortelor Armate. Nimeni nu poate sti mai bine decit militarii de cariera care sint sau care ar trebui sa fie calitatile unui Comandant Suprem"

DESTINATARUL SCRISORII, CAPITANUL ANDREI VACARU, fost ofiter de relatii cu publicul la Batalionul 32 Infanterie "Mircea" din Timisoara, i-a dat insa o replica ferma, prin intermediul Expresului de Sud, cersetorului electoral. In primul rand, puncteaza Andrei Vacaru, "folosirea bazelor de date ale unei institutii militare in scopuri electorale este ilegala si nedemna pentru un viitor "Comandant Suprem". De asemenea, continua el, "faptul ca imi cereti sa-mi tradez actualul Comandant Suprem (am observat ca in aliniatul 4 din scrisoare folositi litere mici pentru aceeasi functie, dar referitor la actualul Presedinte al Romaniei) este un gest cara incalca cutumele razboiului. Daca domnia voastra l-a tradat pe Ion Iliescu trimitand o scrisoare domnului Emil Constantinescu in 1996, imediat dupa alegeri (…) eu nu o pot face. Comparativ cu dumneavoastra eu imi respect comandantii".

INTR-ADEVAR, CE FEL DE PRESEDINTE AR PUTEA FI ACELA CARE PENTRU A CASTIGA alegerile a furat, sau a folosit in interes personal secrete de stat si a pus, astfel, in pericol, securitatea nationala a Romaniei? La fel de grav este si faptul ca acest personaj este presedintele Senatului si, in aceasta calitate, a fortat Guvernul pentru intrarea in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, printr-o ordonanta de urgenta neconstitutionala. Ulterior, el si-a anuntat cu surle si trambite retragerea din CSAT invocand, culmea impertinentei!, folosirea de catre presedintele Traian Basescu a armatei ca "agent electoral".

DESIGUR, GEOANA A BATUT CAMPII PRIN ACEA ACUZATIE deoarece Traian Basescu ii vizitase pe militarii romani din Irak nu in scop electoral, ci pentru a anunta oficial ceea ce se hotarase in CSAT, cu mai mult timp in urma, adica retragerea programata a trupelor romane din teatrul de operatiuni.

"NU ADMIT FOLOSIREA IMAGINII POZITIVE SI A INCREDERII POPULATIEI in Armata Romana in scop electoral, partizan" – declara atunci, obraznic, Geoana. Cum am aratat insa, el face chiar mai mult decat atat: nu numai ca se foloseste de ofiterii Armatei Romane, sau ai serviciilor secrete, ca sa ajunga presedinte, dar "comite" asta prin utilizarea ilegala, in interes personal, a unor informatii clasificate.

PROFESIONISTII DIN SRI AU SESIZAT SI EI GRAVA INCALCARE A LEGII, ca urmare a folosirii in campania electorala a datelor personale ale cadrelor militare in rezerva. Mai mult, ei lanseaza chiar o sugestie cu privire la locul de unde ar putea sa provina scurgerea de informatii: "Ce amestec are, in toata povestea asta, generalul rezervist Mihai Iliescu, seful ANCMRR, personaj extrem de apropiat de PSD si persoana care detine baza de date folosita acum de echipa de campanie a lui Geoana?".


INTREBARI SIMPLE PENTRU UN PROSTANAC "COMPLEX":
1. DE CE Geoana plange de lipsa de inzestrare a armatei dupa ce PSD cerea in coalitie sa nu se dea bani la Aparare?!
2. DE CE Geoana plange de mila militarilor,dar uita ca el este cel care l-a imboldit pe Tariceanu sa nu fie de acord cu achizitionarea avioanelor de vanatoare si a blindatelor cerute de Traian Basescu in CSAT, inca de prin 2007?!
3. CUM a avut acces Geoana la baza de date a Armatei Romane?
4. CINE i-a pus la dispozitie adresele ofiterilor romani?

Sobru.......
2009-11-29 22:48:51

Sper sa ramaneti pe pozitii. Asa cresc sansele ca secatura voastra sa intre in parnaie.

Amadeus
2009-11-29 22:53:36

EVZ a intrat in posesia unor fotografii inedite, in care Omar Hayssam apare in preajma unor lideri PSD. In una dintre imagini, din campania din 2000, el ia masa cu Ion Iliescu. Ion Iliescu a sustinut ca nu a avut "nicio relatie personala cu Omar Hayssam", ca acesta era doar unul dintre oamenii de afaceri care "insoteau, cu prilejul unor vizite, delegatiile oficiale conduse de presedinte". Omar Hayssam il contrazice. Intr-un interviu publicat in 2004, in revista siriana "Faris al-Arab", Hayssam se mandrea cu relatiile sale cu Iliescu. Interviul este insotit de mai multe fotografii, prin care Hayssam incerca sa arate ce relatii importante are atat cu oficialii din Romania.

Presedintele Ion Iliescu, premierul Adrian Nastase, sefii celor doua Camere al parlamentului Nicolae Vacaroiu si Valer Dorneanu se gasesc in pozele lui Hayssam, dar si liderii statelor arabe.

In una dintre fotografii este imortalizat un moment din campania electorala din 2000: Ion Iliescu, la acea vreme candidatul PSD la Presedintia Romaniei, lua masa in compania lui Omar Hayssam. Alaturi de ei: senatorul Vasile Ion, presedinte al PSD Buzau si tatal jurnalistei rapite in Irak, Marie-Jeanne Ion.

Amintiri de la cantina

Senatorul Ion Vasile isi a minteste episodul cand Iliescu si Hayssam au "mancat o supa". "Am deschis campania electorala la Foresta Nehoiu (una dintre fabricile lui Hayssam din judetul Buzau - n.r.). Dupa miting, primarul din localitate ne-a invitat la masa la cantina fabricii. Acolo l-am cunoscut cu totii pe Omar Hayssam. Ne-a fost prezentat alaturi de alte doua persoane drept patronii fabricii. Presedintele acolo l-a cunoscut. I-a fost prezentat. Am mancat o supa cat am stat jumatate de ora", a declarat pentru EVZ presedintele PSD Buzau.

Si Ion Iliescu a confirmat episodul petrecut in campania electorala din 2000. "Nu am luat masa cu Omar Hayssam. Am luat masa la cantina fabricii. Cred ca acela a fost si momentul in care l-am vazut prima data", ne-a declarat Ion Iliescu. Presedintele de onoare al PSD a reiterat faptul ca nu a avut relatii personale cu Hayssam. "Am discutat cu el asa cum am discutat cu zeci de oameni de afaceri", ne-a declarat Iliescu.

O alta fotografie, care a ilustrat interviul din "Faris-Al Arab", il arata pe Hayssam dand mana cu presedintele egiptean Hosni Mubarak. Prilejul: o vizita a sefului statului egiptean in Romania. "Nu eu i l-am prezentat lui Mubarak. Probabil, ca si altii in astfel de momente, veneau sa se prezinte", a explicat Iliescu.

In interviul respectiv, Hayssam vorbeste despre afacerile din Romania cu lemn, fier, sucuri, produse alimentare. Interviul este insotit in revista cu pagini de publicitate la firmele sale, stranse sub numele Manhattan Group.

Subiect de campanie

In actuala campanie electorala, PSD l-a acuzat pe Traian Basescu ca este responsabil de fuga din Romania a omului de afaceri urmarit pentru terorism. Fostul procuror Ciprian Nastasiu, cel care a aprobat eliberarea lui Hayssam, a lansat o carte in care a reluat acuzatii de acelasi gen.

La randul sau, seful statului a acuzat faptul ca Omar Hayssam a fost un apropiat al liderilor PSD si, in special, al lui Ion Iliescu, afaceristul sirian fiind un invitat nelipsit din delegatiile prezidentiale cu ocazia diverselor vizite in strainatate.

Fotografiile publicate de revista siriana "Faris al-Arab" au ilustrat interviul in care Omar Hayssam se lauda cu relatiile privilegiate pe care le avea cu diversi lideri PSD

http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877910/Omar-Hayssam-a-mancat-o-supa-cu-Ion-Iliescu

Amadeus
2009-11-29 23:00:20

SOV si Dinu Patriciu recunosc ca nu sunt straini de noua constructie politica pusa in scena, in aceste zile, de liberali si social-democrati. Siguri pe victoria lui Mircea Geoana in alegerile de pe 6 decembrie, mogulii si-au devoalat prezenta din spatele prezidentiabilului PSD.

Sorin Ovidu Vintu a recunoscut ca l-a invitat pe Geoana la discutii, la resedinta sa din Delta Dunarii. La randul sau, Dinu Patriciu a recunoscut ca a pregatit alianta PSD-PNL de mai multa vreme. In cele din urma, Dan Voiculescu si-a adus contributia la recitalul mogulilor, spunand ca acuzatiile lui Traian Basescu nu mai reprezinta o problema politica, ci una psihiatrica.

"Eu sunt speculator financiar"

Intr-o interventie telefonica, la propriul sau post TV, Sorin Ovidiu Vintu a confirmat si intalnirile cu Mircea Geoana, si pe cele cu Patriciu. In urma acestei declaratii, si presedintele PSD, care negase insistent, a recunoscut vizitele facute in Delta.

"Ma intalnesc cu oameni de afaceri din Romania in mod constant. Ma vad cu cei care au interes inclusiv in presa: si cu domnul Adrian Sarbu de la Pro TV, si cu domnul Patriciu, si cu domnul Voiculescu, si cu domnul Vintu, dar nu discutam politica", a declarat Geoana la RFI.

La randul sau Vintu, explicand relatarile presei despre aceste intalniri, l-a felicitat pe Traian Basescu ca a reusit sa-si faca rost de un serviciu de informatii on-line.

"Vad ca este perfect informat cu toate intalnirile. In ciuda acestor informari, voi continua sa ma intalnesc in public cu romani de-ai mei: oameni de afaceri, oameni politici, salariati si asa mai departe", a declarat Vintu miercuri seara, la Realitatea TV.

El a raspuns acuzatiilor cu privire la interesul de a achizitiona anumite societati de stat. "In privinta Postei, aveti cuvantul meu de onoare ca nici macar o clipa nu mi-a trecut prin cap sa cumpar o adunatura de mortar si ciment. Eu nu sunt speculator imobiliar. Din acest punct de vedere este clar dezinformat", a declarat mogulul.

Intrebat de ce considera ca Posta Romana inseamna "o adunatura de mortar si ciment" a completat: "Pai, ce inseamna posta azi? Cladiri. Eu nu cumpar cladiri, nu ma ocup de estate, eu ma ocup doar cu cash. Sunt speculator financiar si atat. Punct!"

Iliescu-Nastase, cea mai buna conducere

Dupa ce a afirmat intr-un interviu pentru evz.ro ca Romania a avut, in ultimii cinci ani, cea mai cretina conducere de stat, Vintu si-a exprimat opinia si despre ceea ce considera cea mai buna conducere.

"Cel mai bun presedinte in opinia mea de pana acum a fost Ion Iliescu. In al doilea mandat. Si cel mai bun premier al Romaniei a fost Adrian Nastase", a spus el.

Patriciu a gandit de mult alianta PNL-PSD

Dinu Patriciu, invitat in aceeasi emisiune, a povestit cum a reinodat prietenia cu Vintu si a ajuns sa vorbeasca cu el pentru prima oara "dupa ani de zile". El sustine ca, in urma cu doua saptamani, la Realitatea TV se spuneau "minciuni" despre el.

"Am rugat-o pe asistenta mea sa imi faca legatura cu domnul Vintu, ca sa il rog sa ma puna in legatura cu producatorul emisiunii si sa intru pe post pentru a dezminti minciunile care se spuneau.Asa am si facut si, in cateva minute, am vorbit pe post", a povestit Patriciu, care, pana sa ajunga sa-i faca Vintu intrarea la Realitatea TV, aparuse la acelasi post de nenumarate ori.

Totodata, el a dezvaluit ca proiectul unei aliante PSD-PNL este mai vechi. El spune ca, atunci cand l-a descris pe Geoana drept un liberal si l-a propus premier, a pregatit terenul pentru ca votantii PNL sa-l sprijine in turul al doilea.

SINCERITATE

Antonescu recunoaste algoritmul PSD-PNL in guvernul Johannis

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a recunoscut ca PSD va avea jumatate din ministerele guvernului Johannis, iar PNL si UDMR isi vor imparti cealalta jumatate.

Antonescu a prezentat acest algoritm, marti seara, intr-o interventie la Realitatea TV, unde a vorbit despre "un guvern jumatate- jumatate: jumatate PSD, jumatate PNL si UDMR".

El a confirmat, astfel, dezvaluirile facute de EVZ, legate de formula viitorului guvern, dar a insistat pe faptul ca plasarea lui Klaus Johannis ca premier si impartirea egala a posturilor ar fi o garantie a stabilitatii viitorului executiv. "PSD-ul nu-i deloc intr-o pozitie de forta, nu e deloc actionar majoritar in acest guvern", a adaugat liderul liberal.

Paradoxal, invitat tot la Realitatea TV, prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a negat existenta vreunei retete a impartirii posturilor intr-un posibil cabinet Johannis. Pus de realizatori in fata declaratiei lui Antonescu, Orban a dat inapoi.

"Daca e asa, aveti o stire in exclusivitate de la presedintele partidului", a comentat el. Pe de alta par te, Antonescu, invitat la Antena 3, a sustinut ca in PNL nu au avut loc discutii oficiale despre titularii portofoliilor, dar nu a negat existenta unor discutii informale.

"Am vazut deja in presa despre astfel de lucruri. Stiu bine ca nu e vina presei. Stiu bine ca, probabil, chiar colegi de-ai mei, chiar oameni din PSD isi autoalimenteaza sursele ca sa li se vehiculeze eventual numele", a explicat liderul liberal.

Potrivit informatiilor publicate de EVZ, PSD si PNL isi vor imparti, in mod egal, cele 18 portofolii. Liberalii vor ceda doua ministere UDMR. Guvernul va avea doi vicepremieri, Dan Nica (PSD), care va fi si ministru de interne, si Ludovic Orban (PNL), care ar putea conduce si Ministerul Transporturilor. (Romulus Georgescu)

sursahttp://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877609/Vintu-Evident-ca-m-am-intalnit-cu-Geoana-in-Delta

Deva
2009-11-29 23:00:57

BASESCU A INTRAT IN ATENTIA LUMII CIVILIZATE !

IN CAZUL CASTIGARII ALEGERILOR BASESCU NU VA PRIMIT IN NICI O CAPITALA DIN OCCIDENT. DUPA SECVENTA RUSINII NATIONALE EL VA TREBUI SA RESTRANGA VIZITELE DIPLOMATICE LA TERITORIUL NATIONAL.UN SCANDAL MONSTRU BASESCU IN JAPONIA.

TOATE STATIILE DE TELEVIZIUNE SI PRESA CENTRALA AU PRELUAT SCRISOAREA ARTISTULUI JAPONEZ CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI.
MAI MULTE ASOCIATII PENTRU DREPTURILE OMULUI AU TRIMIS O SCRISOARE DE PROTEST AMASADEI ROMANIEI IN JAPONIA.
KIYOKO HORVATH AUTOAREA A APARUT PE NHK. REPORTAJUL A FOST PRELUAT DE NHK INTERNATIONAL SI TRANSMIS IN STATELE UNITE IN LIMBA ENGLEZA.
IN CURAND K.H. VA TINE O CONFERINTA DE PRESA.
CITITI SCRISOAREA CARE LA FACUT CELEBRU PE PRESEDINTELE, INCA IN FUNCTIE ROMAN


http://devanewyork.blogspot.com/

Deva
2009-11-29 23:04:31

SCRISOARE DIN JAPONIA ADRESATA UNUI MAEDEIAS DE PORT .

PRESEDINTELE ROMANIEI
TRAIAN BASESCU.
Domnule Presedinte.
Ma cheama Kiyoko Horvath. Sunt de profesie fotograf. Prin casatoria mea cu cineastul Robert Horvath am devenit nu numai cunoscatoare a culturii si lumii romanesti ,dar si rezident legal al Romaniei. Am casa si parte a familiei aici si consider aceasta tara dupa USA o alta patrie adoptiva. Sunt apropiata sufleteste de aceast loc. Am multi prieteni romani.
Ma voi apropia de subiectul acestei scrisori vorbind de faptul ca am fost colega de facultate cu Robert, la Fashion Institut of Technologie unde am studiat impreuna fotografia si arta compiuterului. ( pentru Robert este a doua facultate dupa absolvirea la Bucuresti a sectiei de operatorie a facultatii de film IATC. La ora actuala avem o firma de film. si televiziune unde integram tehnologia digitala cu filmul. Cu alte cuvinte suntem adevatati profesonisti ai acestui domeniu si avem competenta profesionala, de a sti chiar dintr-o privire, daca o secventa video este trucata sau nu.
Vorbind acum in numele meu personal va asigur ca sunt om serios. Este departe de mine de a pune subiectivitatile politice sau vreun avantaj financiar inaintea constintei profesionale. Cu alte cuvinte VA ASIGUR CA MATERIALUL NU ESTE TRUCAT SI CA ESTE INUTIL DE A INCERCA SA DOVEDITI CONTRARIUL.
Srisoarea ar putea sa se sfarseasca aici daca nu a-si simti nevoia de a face cateva
consideratii personale.
Domnule Presedinte
Sunt convins ca palma pe care ati aplica-o unui copil nevinovat si naiv este resimtita de multi, inclusiv de aliatii dumneavoastra. Ea este resimtita adanc de cetateni ai lumii care iubesc sau sunt apropiat Romaniei. Gestul dumneavoastra
ne pune intr-o situatie fara iesire. Cu alte cuvinte NE CRAPA OBRAZUL DE RUSINE. Dupa transmiterea pe principalul post de televiziune NHK a secventelor
cu pricina si a preluarii evenimentelor de presa telefonul suna neintrerupt. Stiu ca toata lumea cere explicatii. Din pacate eu nu pot explica un lucru inexplicabil. Nu pot face decat sa scot teefonul din priza si sa plang.
Un alt lucru care ma intristeaza sunt atacurile la adresa sotulul meu Robert. Va asigur ca acesta este ultimul om care are nevoie de aparare pentru ca stie sa se apere singur, Si totus o fac. I se pune sub semnul intrebarii patriotismul si chiar mai mult. Pentru acei patrioti ocazionali am un raspuns pe masura.
Nu prea demult DEVA ( numele de artist ) a avut o expozitia in jurul lumii , Intitulata " DE LA DALI LA DEVA " Ea a inceput la
New York si sa sfarsit la Figueras orasul unde sa nascut Salvador Dali. Va asigur ca nu a exitat vreo expozitie unde la intrare sa nu arboreze steagul Romaniei. Deschideti http://www.devagallery.com/ si veti vedea o uriasa lucrare care stilizeaza Tricolorul. Deasupra a fost plasata portretul Regelui Mihai intodeauna inconjurat de flori proaspete. Indrasnesc cati artisti romani au facut acest fel de gest. Probabil niciunul.
Domnule Presedinte
In fiecare an inainte de mandatul dumneavoastra faceam o vizita in Romania unde petreceam in lung concediu. Ne revedeam familia si prietenii. Acum mi-e personal din cauza dumneavoastra viata mea la New York a devenit un adevarat cosmar.
Studioul din New York a fost spart de doua ori. Cititi pe blog UN WATERGATE ROMANESC " sa incercat arestarea lui Robert in centrul New York-lui. Indivizi stau cu schimbul in fata studioului si culmea de douazile a ......iceput urmarirea mea la Tokio . Sora mea a sunat spunand ca persoane dubioase se intereseaza de mine la Osaka.
Domnule Presedinte
Inchei aceasta scrisoare fara sa va cer nimic. Nici macar deschiderea unei anchete prezidentiale la adresa dumneavoastra. Votul din turul doi va rezolva toate problemele mele. Ma voi putea intoarce acasa si la familia mea dupa cinci ani fara ajutotul nimanui.
Totusi nu rezist tentatiei de a va da un sfat. Renuntati la canditatura inainte de alegeri. Veti da o proba de demnitate care va fi aplaudata deopotriva si de prieteni si de dusmani. Cineva spunea ca fiecare popor are conducatorii pe care ai merita.
Romania si romanii care ai cunosc merita mai mult. !
KIYOKO HORVATH TOKIO JAPAN 28 DECEMBER 2009.

http://devanewyork.blogspot.com/

PDL tujur PDL monamur
2009-11-29 23:08:12

CATRE TOTI PEDELISTII CINSTITI noi il stim pe Basescu, filmul este exagerat

dar era cu adevarat Basescu iesea cum mult mai rau
Putea chiar sa fuga dupa el sa-l calce in picioare, daca a fost obraznic.
Deci, s-ar putea ca filmul sa fie cam trucat.

PDL tujur PDL monamur
2009-11-29 23:10:20

PE DE ALTA PARTE multi tati sunt de model >scot cureaua< si atunci e de inteles, caci dl. Basescu e

e de inteles, caci dl. Basescu e fire apriga, poate sa dea si un cap in gura daca se aprinde, dar regreta cinstit mai tarziu

Cuza Juganaru
2009-11-29 23:52:49

ULTIMA STIRE: Acordul P.S.D.-U.D.M.R. prevede autonomia teritoriala a Ardealului.

ROMANI, iapa rosie tiganeasca Geoana pentru a fi sustinut in campanie a prevazut in acordul semnat cu organizatia RASISTA de tip NAZIST numita U.D.M.R. ca le vor acorda autonomie teritoriala pentru o suprafata de 38.000km. patrati.
ROMANI mergeti la vot si spuneti UN "NU" hotarat vanzatorului de tara tov. Geoana.


Amadeus
2009-11-29 23:52:59

Ca gandul de iute goneste minciuna. Mai nou agenda electorala s-a vazut marcata de o brutala si repetata tentativa de incriminare a presedintelui Basescu pentru o prezumtiva lovitura aplicata unui copil.

Prezentate cu 6 zile inaintea scrutinului de balotaj de postul de televiziune al unuia din principalii adversari din lumea de afaceri ai lui Traian Basescu, in cursul unui interviu cu seful statului roman, imaginile de la un miting electoral din 2004 ridica o sumedenie de intrebari si impun o serie de concluzii.

E vorba de intrebari de ordin tehnic, moral, politic si penal. Pentru experti, secventa infatisata initial de site-ul unei obscurei fituici, este, in mod clar, manipulata. Inregistrarea cu pricina incearca sa acrediteze ideea ca Basescu, enervat de o scandare pro-iliescista ar fi lovit un copil cu pumnul (sau cu palma).

In reactie insa, baiatul chipurile lovit, departe de a cadea pe spate, se retrage cativa pasi. Concomitent, stupoare: copilul rade cu gura pana la urechi. Atat opinia specialistilor neutri, cat si marturia cameramanului care filma respectiva intalnire electorala, precum si, mai cu seama, declaratia femeii vorbind cu Traian Basescu in momentul aplicarii imaginarei lovituri confirma verdictul privind trucarea imaginilor difuzate: mana presedintelui ar fi trebuit sa fie mult mai lunga decat este ca sa-l poata pocni pe baietelul obraznic, care ar fi jignit-o pe femeia de alaturi.

Or, aceste cadre fusesera reluate la o ora de maxima audienta de televiziunea magnatului Sorin Ovidiu Vantu, si prezentate ex-abrupto, fara vreo investigatie si expertiza prealabila, persoanei incriminate de imaginile fabricate. Ca orice om normal, confruntat cu acuze si probe pe cat de grave, pe atat de greu de demontat, Basescu s-a lasat covarsit de forta imaginilor si a reactionat confuz.

Politic, ar fi fost net mai oportun pentru el sa declare raspicat, din capul locului, ceea ce avea sa spuna ulterior, si-anume ca n-a lovit in viata lui nici pe copiii sai nici pe ai altora si ca iubeste copiii. Poate ca Basescu ar fi trebuit sa stie cat de usor se fabrica asemenea falsuri.

Perplexitatea si reactia lui sunt insa explicabile. Ca orice om politic aflat intr-un moment electoral cheie, presedintele, care tocmai se angajase sa nu-si minta niciodata electoratul n-ar fi vrut sa para ca refuza "evidenta". Asa ca a cautat explicatii inutile pentru ceea ce, in tensiunea clipei, ar fi putut sa i se para o orbire de moment, refulata in subconstient.

Dar net mai primejdioase decat descumpanirea evidenta a presedintelui sunt implicatiile penale, morale si politice ale acestei foarte probabile tentative ordinare de manipulare.

Penale, fiindca falsificarea de probe si utilizarea lor in vederea calomnierii unei persoane constituie, in orice tara civilizata, un delict penal. Gravitatea unei asemenea fapte creste exponential cand persoana denigrata este presedintele unei tari si difuzarea in mass-media a probelor false care-l denigreaza are menirea de a schimba rezultatul unui proces electoral.

In plus, Dinu Patriciu, unul din pivotii financiari si politici ai taberei anti-basesciene, nu s-a dat inlaturi sa sustina prin marturie proprie ceea ce s-a prezentat romanilor din fata micilor ecrane drept o caseta autentica. In cazul in care se va demonstra incontestabil trucarea ei, magnatul PNL-ist ar trebui nu doar sa raspunda la intrebarea legitima privind tacerea sa timp de 5 ani. Ci si sa fie primul care sa se confrunte cu rigorile legii.

In mod vadit insa, inginerii uzinei de dezinformare a taberei antiprezidentiale mizeaza pe ceea ce a marcat ultimii 20 de ani. Si-anume, pe prelungirea impunitatii judiciare a raufacatorilor cu bani si influenta din Romania, dupa ce efectul calomniei ar determina infrangerea lui Basescu in alegeri.

In fine, chestiunea are si importante implicatii morale. Pentru ca televiziunile si ziarele care au colaborat la productia fabricii de impachetat fum (titlul primului film ecologic romanesc, din anii 60 ai veacului trecut) si-au incalcat atat de manifest deontologia, incat s-au descalificat complet. A difuza fara verificare imagini incendiare in loc sa abordezi grijile reale ale electoratului tine, in cel mai bun caz, de "jurnalism" de pistolari.

Definitiv s-au compromis, oricum, si politicienii care, precum Victor Ponta si Crin Antonescu s-au repezit la unison sa comenteze inchizitorial reactia victimei unei posibile diversiuni mediatice de anvergura, fara sa verifice in prealabil autenticitatea invinuirilor.

Murdara afacere ilustreaza cat de justificata este ofensiva lui Basescu impotriva unei prese si clase politice delicat descrise drept "ticalosite".

Autor: Petre Iancu
Redactor: Vlad Draghicescu

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4937144,00.html

Amadeus
2009-11-30 00:21:07

Un mesaj atribuit lui Gregorian Bivolaru, Gurul MISA, aflat in Suedia, care isi indeamna adeptii sa-l voteze pe Geoana, a st&#229;rnit un adevarat scandal intre yoghini. Mesajul suna astfel: "Pentru ca scoala noastra de yoga (MISA) sa nu mai fie persecutata, v&#229;nata si oamenii de la cursuri sa nu mai fie in permanenta ponegriti si persecutati pe nedrept, vrem sa facem pace cu cei de la PSD si, ca urmare, il vom sustine pe candidatul la presedintie Mircea Geoana."
MISA ar putea reprezenta o miza electorala, cunosc&#229;ndu-se faptul ca numarul acestora este estimat la aproximativ 30.000 de adepti. In plus, este o organizatie disciplinata, iar obedienta fata de Guru Bivolaru este proverbiala. Adrian Nastase a recunoscut public intr-o emisiune televizata cu Ion Cristoiu ca unul dintre motivele pentru care a pierdut alegerile in 2004 a fost confruntarea cu MISA. De asemenea, in celebrele stenograme PSD apare implicarea directa a lui Adrian Nastase in actiunea desfasurata impotriva consateanului sau, Gregorian Bivolaru, fratele vitreg al celuilalt Bivolaru, hotul pesedist care a scapat cu 5 ani de inchisoare dupa ce a pagubit statul cu 2300 miliarde lei. Din stenograme reiesea sustinerea de catre pesedisti a lui Gabriel Bivolaru - delapidatorul, si incercarea de a-i inscena ceva lui Gregorian Bivolaru, pentru a deturna atentia publicului invent&#229;nd ceva in legatura cu... sexul de care vorbeste cu mult patos Adrian Nastase, seful de clan al Tartasestilor.
Ulterior, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, in cadrul unei emisiuni celebre la Marius Tuca, demonstra faptul ca atacul asupra MISA este ordonat politic de Adrian Nastase si viza, printre altele, crearea unei diversiuni pentru a-l face scapat c&#229;t mai usor pe Gabriel Bivolaru, implicat in jaf organizat sub acoperirea si in beneficiul PSD.

Politica si MISA

Forumurile de discutii ale simpatizantilor MISA s-au incins in ultimele zile dupa ce a aparut mesajul atribuit lui Bivolaru, de sustinere a PSD si a candidatului Mircea Geoana, unii adepti contestand fie autenticitatea mesajului, fie chiar sanatatea mintala a lui Guru. Cert este ca o legatura intre mesaj si Geoana ar putea fi consultantul lui Geoana, Cosmin Gusa, care s-a mai folosit de MISA in incercarea de a mari suportul pentru falimentarul sau partid - PIN-ul. In 2007, cel putin 8 din cei 35 de candidati ai PIN pentru Parlamentul European (2007) erau cunoscuti membri ai MISA.
Politica este un domeniu vizat de unii dintre oamenii lui Bivolaru, care au cautat sa-si gaseasca p&#229;rghii de influenta in mediul politic. Gurul a participat la initierea unor oameni politici interesati de practicile sexuale promovate de MISA, ba mai mult, din dialogurile de pe forumurile unor fosti cursanti ai MISA reiese ca erau trimise "fetite" - minore deseori - unora dintre politicieni sau mahari din Politie pentru a-i integra in absolut din c&#229;t mai multe pozitii.

"...sa ramana treaba asta confidentiala"

Decizia actuala de sustinere a PSD-ului nu este vazuta cu ochi buni de unii dintre membrii MISA, care au avut de suferit in urma arestarilor si persecutiilor ordonate de regimul PSD. Unul dintre comentarii suna astfel: "Grupele de meditatii speciale Chinnamasta si Bagalamukhi sunt rugate sa inverseze polaritatea prin rasucirea yantrelor in jurul axei proprii si 7x7 scuipaturi in s&#229;n in timpul carora se va utiliza mantra &#171;ptiu, &#8216;r-ati ai dreak!&#187; invoc&#229;nd forta cosmica oculta a pupincurismului...
Pai, Geoana a avut cu vreo 100.000 de voturi mai putin... deci vin misanii... cu c&#229;te vin ei, si gata treaba. Necazul este ca daca se face tam-tam pe tema asta rezultatul va fi ca o sa c&#229;stige c&#229;teva sute de voturi de la ametitii astia si o sa piarda mult mai multe datorita proastei imagini pe care o are MISA. Asa ca e bine sa ram&#229;na la noi pe forum treaba asta confidentiala.
Oricum, daca taica Bivo a scris mesajul asta, e magnus aurolacuson rau de tot. Au si ei o pila, pe Lavinia, care are o pila sau, mai mult dec&#229;t at&#229;t, la Gusa si ca sa speculeze asta ii pupa in cur si pe Nastase, si pe Geoana, si pe masonii v&#229;nduti, si pe reptilienii cu pielea rece. Gata, si scapa de procese! inapoi la tantra veche!
Ca e dus cu pluta taica Bivo asta se vede cu ochiul liber si nu argumentele de tip politicianist sunt importante. G&#229;nditi-va la cursant, ala de se intreaba &#171;eu cu cine votez&#187;. Cum cu cine? Cu Nastase! Eh, efectul in propria secta o sa fie unul al unui val puternic. Ori il scutura pe cursantul care dec&#229;t face yoga si il duce la mal, ori il baga la fund complet... la fundul lui Bivo, normal."

MISA vrea sa experimenteze cu Geoana

Cei care critica decizia atribuita lui Bivolaru de sustinere a lui Mircea Geoana sunt voci fara influenta in MISA si, de altfel, au fost aspru pusi la index de sefii organizatiei, nelipsind amenintarile cu ostracizarea la adresa lor.
Un barosan al MISA, intitulat Shiva Mahakala, a postat acest mesaj la adresa celor care au indraznit sa conteste decizia lui Guru cel Mare Gregorian Bivolaru:
"Merita si aceasta propunere de impacare, oric&#229;t de imposibila si de compromis ti se pare, macar le dam explicit o sansa. Nu a zis nimeni ca aderam la principiile si politica PSD-ului. Daca toate variantele sunt un rau mai mare sau mai mic, daca cu Basescu avem biometricele, vaccinurile etc., macar Geoana e prima data. Daca am crede cu intensitate toti, cine stie? Poate Dumnezeu face miracolul pe care il asteptam. Cu Basescu nu l-a facut. Imbin&#229;nd logica cu credinta, merita experimentul Geoana.

"Un vot dat PSD-ului este un vot dat tortionarilor"

Un alt cunoscut adept al MISA, avocatul Mihai Rapcea, raspunde astfel: "un vot dat PSD-ului este un vot dat tortionarilor nostri, celor care ne fura de 20 de ani. Celor care ne rapesc viitorul nostru si al copiilor nostri. Un vot dat criminalilor ramasi nepedepsiti. Sufletul imi este plin de amaraciune c&#229;nd scriu aceste r&#229;nduri. Acel mesaj, acel indemn la vot pentru PSD este o abdicare de la insusi crezul in renasterea neamului rom&#229;nesc, in misiunea spirituala a Rom&#229;niei. Cum as putea sa-i votez pe cei fara de Dumnezeu, pe homosexuali si pe masoni? Cu regret, Mihai Rapcea".
Desi nu sunt adept MISA, subscriu regretelor avocatului Rapcea, unul dintre cei mai ferventi luptatori - cu arme juridice - impotriva sceleratului Ion Iliescu, criminalul cu m&#229;inile rosii de s&#229;ngele copiilor din Piata Universitatii.

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009113037458/Actualitate/Guru-Bivolaru-si-MISA-il-vor-pe-Mircea-Geoana.html

Europeanul
2009-11-30 00:21:54

La 2009-11-29 22:27:21, Amadeus a scris:

> O intreaga saptamana, oamenii mogulilor infractori de drept comun

Mai, mai, mai flacailor, ati trecut pe limbajul lui gospodin Vladimir Putin de la Moskva ! Mai bine ne-ati povesti cum e aerul prin Kishinew!de
> la Antena3 si RealitateaTV au prezentat imagini ce-l infatisau pe
> Presedintele Romaniei ca pe un bataus. Specialistii in productie
> video si imagine au demonstrat fara tagada ca "filmarea" in cauza s-a
> dovedit a fi un bluf, o facatura ordinara, un fals grosolan cu care
> Vantu, Patriciu si Voiculescu incercau sa manipuleze opinia publica
> in favoarea lui Geoana, marioneta de serviciu de care cei trei
> escroci se folosesc pentru a-l indeparta pe Basescu. Expresul de Sud
> ii solicita acum, public, lui Geoana sa-si explice faptele
> reprobabile (si REALE!) comise atunci cand a incercat sa ocupe abuziv
> o vila din Cartierul Primaverii si a terorizat o intreaga familie
> pentru a-si atinge abjectul obiectiv. Mai mult decat atat, el a batut
> cu bestialitate mai multi membrii ai familiei respective, dosarul
> penal pentru vatamare corporala grava fiind acum in lucru la
> Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti!
> MIRCEA GEOANA A OBTINUT O REPARTITIE FALSA IN CARTIERUL PRIMAVERII
> pentru o casa aflata langa cea a soacrei sale, "revolutionara"
> Margareta Costea. Invatat cu ascensiunea rapida pe scara sociala, Dan
> Mircea Geoana s-a gandit ca este cazul sa isi faca rost si de o vila,
> bineinteles in Cartierul Primaverii. Si-a pus relatiile in miscare si
> a aflat ca pe str. Jean Monnet (fosta Bordei) nr. 55 (vezi foto) ar fi
> libera in acel moment o vilisoara pe care proprietarii de drept urmau
> sa o ocupe in curand. Geoana a obtinut in fals repartizarea locuintei
> printr-o hartie de la ICRAL Herastrau. Locuinta dorita de sotii
> Mihaela si Mircea Geoana era pe aceeasi strada unde se afla - la nr.
> 69 - si vila obtinuta in 1991 de Margareta Costea printr-o repartitie
> similara si care fusese locuita anterior de premierul comunist
> Constantin Dascalescu. Soacra lui Geoana era si beneficiara unui
> certificat de LUPTATOR RANIT IN REVOLUTIE, obtinut dupa ce-si
> fabricase un dosar de revolutionar incalcand grav legea penala.
> Matusalemica hoasca, Margareta Costea, obtinuse tot ilegal vila de la
> nr. 69, pentru ca detinea si o proprietate in str. Brancutei. Locuinta
> vizata de sotii Geoana apartinea in fapt familiei Gheorghe Rozolea.
> Casa, construita de parintii lui Gheorghe Rozolea, a fost confiscata
> abuziv de autoritatile comuniste in 1952, iar fostii proprietari au
> fost expropriati abia prin decretul nr. 535/1970, care prevedea
> asigurarea de locuinte corespunzatoare" functionarilor de partid si
> de stat, de fapt improprietarirea maharilor comunisti cu vile si alte
> acareturi.
>
> DUPA 1989, FAMILIA ROZOLEA A DORIT ASADAR, ASA CUM ERA SI NORMAL,
> sa-si redobandeasca locuinta, reusind acest lucru prin Hotararea nr.
> 365/1 iulie 1994 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - sectia a IV-a
> Civila - in Dosarul nr. 1270/1994. Totusi, prin manevre obscure,
> Mircea Geoana a reusit sa obtina de la ICRAL Herastrau o adresa de
> repartizare a locuintei pe numele sotiei sale, Mihaela Geoana.
> Repartitia ICRAL era ilegala, deoarece proprietarul de drept sesizase
> forurile competente ca imobilul din str. Jean Monnet (Bordei) nr. 55
> se afla in litigiu si deci nu putea sa faca obiectul unui contract de
> inchiriere. Mai mult, la acea data sotii Geoana aveau deja o locuinta
> in str. Dr. Felix nr. 101. Fara nicio acoperire legala, SC Herastrau
> Nord S.A. (fostul ICRAL), printr-un anume domn Somanescu, emite doua
> contracte de inchiriere, primul pentru o camera si un hol (la data de
> 25 aprilie 1994, contractul de inchiriere nr. 60652) si al doilea
> PENTRU TOATA CASA (la 15 iulie), avand-o ca titular de contract pe
> Mihaela Geoana. Extinderea spatiului a fost aprobata, pentru ca madam
> Mihaela a cerut spatiu si pentru firma domniei sale NORDIC TRADE SRL",
> desi imobilul nu mai putea fi inchiriat de ICRAL.
>
> "IN SEARA ZILEI DE 4 IULIE (ORELE 20.30), SOTII GEOANA S-AU PREZENTAT
> la adresa amintita, prezentand un asa-zis contract de subinchiriere a
> unei camere din respectivul imobil. Pe un ton agresiv, cei doi soti ii
> cer socoteala domnului Rozolea privind prezenta sa in imobil. Dupa ce
> li se explica situatia si li se arata hotararea Tribunalului, doamna
> Geoana exhibeaza un asa-zis contract de subinchiriere cu fostul
> chirias, pentru o camera de la etaj. Demonstrandu-li-se ca este un
> act fara valoare, dupa discutii indelungate, familia Geoana pleaca.
> Peste cateva zile, in urma unei sesizari a lui Mircea Geoana, o
> reprezentanta a ICRAL Herastrau se prezinta la proprietarul de drept,
> cu care ocazie, s-a constatat legalitatea detinerii imobilului de
> catre domnul Rozolea" se arata in dosarul parchetului TB. In ziua de
> 13 august, cand domnul Rozolea se inapoia acasa, in jurul orei 12.30,
> a observat ca usa imobilului sau fusese fortata si un numar de
> persoane patrunsesera in vila. Sotii Geoana erau insotiti de fratele
> Mihaelei Geoana, Ionut Costea, si de cativa indivizi necunoscuti. Se
> schimbau deja yalele si se facea un proces-verbal al obiectelor
> evacuate din imobil.
>
> GHEORGHE ROZOLEA NU PUTEA ASISTA IMPASIBIL LA ACEASTA VIOLARE DE
> DOMICILIU si a protestat cu vehementa, cerandu-le sa paraseasca
> locuinta sa. Au revenit acasa sotia si copilul proprietarului, fiind
> chemate si alte rude ale asediatului. Membrii familiei Rozolea,
> coplesiti de numarul intrusilor, erau impinsi centimentru cu
> centimetru, dar asta nu a fost de ajuns pentru actualul presedinte al
> PSD, el trecand la agresarea proprietarului si a minorului Mircea
> Rozolea. Apoi, dupa cum se arata in nota de constatare a politistilor
> veniti la fata locului, "Si cumnatul proprietarului, domnul Dan
> Barbuleasa, a fost batut mar si a fost ranit la cap (plaga taiata la
> frunte) de catre Mircea Dan Geoana, care ulterior i-a dat cu un corp
> contondent in cap si mamei domnului Rozolea, Maria Rozolea, in varsta
> de 83 de ani, provocandu-i plagi si leziuni craniene".
>
> AMBELE VICTIME AU AJUNS LA IML, OBTINAND SI CERTIFICATE MEDICO-LEGALE
> care atestau agresiunea si care se afla la dosarul cauzei. Mihaela
> Geoana nu s-a lasat nici ea mai prejos si a scos din geanta un spray
> paralizant, cu care a vrut sa imobilizeze familia Rozolea. Speriat de
> interesul manifestat de jurnalistii martori la faptele comise de
> familia Geoana (agresarea unui copil, vatamarea corporala a
> proprietarilor, violarea de domiciliu, traficul de influenta), vizat
> de plangerile penale formulate de victimele sale. Avand in vedere
> faptele przentate mai sus, si care reprezinta infractiuni clare
> incriminate de Codul Penal al Romaniei, punem o intrebare simpla
> alegatorilor romani: il votati pe Mircea Geoana, BATAUSUL de copii si
> batrani?
>
> http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381
>

Amadeus
2009-11-30 00:26:10

Disperat ca atacurile mogulilor asupra lui Traian Basescu il intaresc pe acesta, Vintu, cel care pina acum statea in umbra, incepe sa decarteze prin intermediul lui Sorin Rosca Stanescu documente vechi provenite de la SRI, de pe vremea cind Radu Timofte era director al acestei institutii. In urma cu trei ani, ziarul "Curentul" publica o inregistrare audio exploziva care scotea la iveala cum Radu Timofte ii preda documente strict secrete lui Vintu. Ieri, Sorin Rosca Stanescu a publicat documente "Strict Secrete" ale SRI, intr-o noua incercare disperata de compromitere a presedintelui Traian Basescu. Este vorba de niste Note SRI si Autorizatii de interceptare care poarta mentiunea explicita de "Strict Secret" si care dateaza din perioada in care Timofte conducea aceasta institutie. Fostul ziarist, exclus din breasla de Clubul Roman de Presa si Asociatia Jurnalistilor din Romania, publica documentele sustrase de la SRI in conditiile in care simpla detinere a unor astfel de acte oficiale clasificate se pedepseste cu inchisoarea. Intr-un caz similar, in care un CD cu date ale Armatei, care purtau pe alocuri stampila de "Secret", a fost transmis presei, autorul copierii si difuzarii CD-ului a fost arestat si cercetat, conform Codului Penal.
Codul Penal al Romaniei pedepseste divulgarea secretului care pericliteaza siguranta statului.
Astfel, art. 169 din Codul Penal stabileste ca " divulgarea unor documente sau a unor date care constituie secrete de stat ori a altor documente sau date de catre cel care le cunoaste datorita atributiilor de serviciu, daca fapta este de natura sa puna in pericol siguranta statului, se pedepseste cu inchisoare de la 7 la 15 ani si interzicerea unor drepturi. Detinerea in afara indatoririlor de serviciu a unui document ce constituie secret de stat, daca fapta este de natura sa puna in pericol siguranta statului, se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 10 ani.
Cu pedeapsa prevazuta in alin. (2) se sanctioneaza detinerea in afara indatoririlor de serviciu a altor documente in vederea divulgarii, daca fapta este de natura sa puna in pericol siguranta statului.
Daca faptele prevazute in alineatele precedente sunt savarsite de orice alta persoana, pedeapsa este inchisoarea de la 1 la 7 ani".
Conform Legii 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, un document clasificat cu "STRICT SECRET" de catre seful SRI contine "informatii a caror divulgare neautorizata este de natura sa produca daune grave securitatii nationale", iar conform Codului Penal, detinerea unor astfel de documente si divulgarea lor se pedepsesc cu inchisoarea.
Inregistrarea pe care v-o prezentam in continuare consta intr-o convorbire intre controversatul om de afaceri Maricel Pacuraru, asociat al lui SOV in firma PRESTIGE MEDIA ADVERTISING SRL, si patronul ziarului "Curentul", Mihai Iacob.
Astfel, in noiembrie 2006, Mihai Iacob relata in ziarul "Curentul" cum intr-una din discutiile sale cu Maricel Pacuraru acesta i-a confirmat faptul ca Radu Timofte, fostul sef al SRI, era un vizitator frecvent al lui SOV, atat inainte de alegerile din 2004, cat si dupa. Pacuraru i-a povestit, in detaliu, un episod din aceste intalniri, in care acesta l-a transportat cu masina sa pe directorul de atunci al Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, de la sediul SRI la o locuinta conspirativa a Serviciului, aflata in afara Bucurestiului, unde-i astepta chiar Sorin Ovidiu Vintu. In timpul deplasarii, potrivit afirmatiilor lui Pacuraru, Timofte a primit alarma de gradul 0 si s-a prezentat de urgenta la guvern. In timp ce-l astepta pe Timofte in masina, Pacuraru s-a dus la biroul sau aflat pe strada Sevastopol, in apropierea Palatului Victoria, unde a fotocopiat toate documentele aflate in geanta lui Timofte, pe care acesta o lasase in masina.
Ulterior, cei doi s-au dus la intalnirea cu Vintu, la casa conspirativa a SRI, unde s-au fotocopiat din nou documentele lui Timofte, la insistentele lui SOV, care-i cerea sefului SRI sa nu-i lase puterea absoluta lui Traian Basescu. O parte din documentele fotocopiate au fost predate de SOV lui Tariceanu, pentru a echilibra raportul de forte dintre cele doua Palate.
continuare aici

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009113037465/Actualitate/Disperat-Vintu-incepe-sa-scoata-documentele-Strict-Secret-primite-de-la-Radu-Timofte.html

Europeanul
2009-11-30 01:13:37

Comentariile lui Petre Iancu si Vlad Draghicescu

nu sunt luate in serios asa de mult precum va inchipuiti (aici, in Germania).

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4920981,00.html

La 2009-11-29 23:52:59, Amadeus a scris:

> Ca gandul de iute goneste minciuna. Mai nou agenda electorala s-a
> vazut marcata de o brutala si repetata tentativa de incriminare a
> presedintelui Basescu pentru o prezumtiva lovitura aplicata unui
> copil.
>
> Prezentate cu 6 zile inaintea scrutinului de balotaj de postul de
> televiziune al unuia din principalii adversari din lumea de afaceri
> ai lui Traian Basescu, in cursul unui interviu cu seful statului
> roman, imaginile de la un miting electoral din 2004 ridica o
> sumedenie de intrebari si impun o serie de concluzii.
>
> E vorba de intrebari de ordin tehnic, moral, politic si penal. Pentru
> experti, secventa infatisata initial de site-ul unei obscurei
> fituici, este, in mod clar, manipulata. Inregistrarea cu pricina
> incearca sa acrediteze ideea ca Basescu, enervat de o scandare
> pro-iliescista ar fi lovit un copil cu pumnul (sau cu palma).
>
> In reactie insa, baiatul chipurile lovit, departe de a cadea pe spate,
> se retrage cativa pasi. Concomitent, stupoare: copilul rade cu gura
> pana la urechi. Atat opinia specialistilor neutri, cat si marturia
> cameramanului care filma respectiva intalnire electorala, precum si,
> mai cu seama, declaratia femeii vorbind cu Traian Basescu in momentul
> aplicarii imaginarei lovituri confirma verdictul privind trucarea
> imaginilor difuzate: mana presedintelui ar fi trebuit sa fie mult mai
> lunga decat este ca sa-l poata pocni pe baietelul obraznic, care ar fi
> jignit-o pe femeia de alaturi.
>
> Or, aceste cadre fusesera reluate la o ora de maxima audienta de
> televiziunea magnatului Sorin Ovidiu Vantu, si prezentate ex-abrupto,
> fara vreo investigatie si expertiza prealabila, persoanei incriminate
> de imaginile fabricate. Ca orice om normal, confruntat cu acuze si
> probe pe cat de grave, pe atat de greu de demontat, Basescu s-a lasat
> covarsit de forta imaginilor si a reactionat confuz.
>
> Politic, ar fi fost net mai oportun pentru el sa declare raspicat, din
> capul locului, ceea ce avea sa spuna ulterior, si-anume ca n-a lovit
> in viata lui nici pe copiii sai nici pe ai altora si ca iubeste
> copiii. Poate ca Basescu ar fi trebuit sa stie cat de usor se fabrica
> asemenea falsuri.
>
> Perplexitatea si reactia lui sunt insa explicabile. Ca orice om
> politic aflat intr-un moment electoral cheie, presedintele, care
> tocmai se angajase sa nu-si minta niciodata electoratul n-ar fi vrut
> sa para ca refuza "evidenta". Asa ca a cautat explicatii inutile
> pentru ceea ce, in tensiunea clipei, ar fi putut sa i se para o
> orbire de moment, refulata in subconstient.
>
> Dar net mai primejdioase decat descumpanirea evidenta a presedintelui
> sunt implicatiile penale, morale si politice ale acestei foarte
> probabile tentative ordinare de manipulare.
>
> Penale, fiindca falsificarea de probe si utilizarea lor in vederea
> calomnierii unei persoane constituie, in orice tara civilizata, un
> delict penal. Gravitatea unei asemenea fapte creste exponential cand
> persoana denigrata este presedintele unei tari si difuzarea in
> mass-media a probelor false care-l denigreaza are menirea de a
> schimba rezultatul unui proces electoral.
>
> In plus, Dinu Patriciu, unul din pivotii financiari si politici ai
> taberei anti-basesciene, nu s-a dat inlaturi sa sustina prin marturie
> proprie ceea ce s-a prezentat romanilor din fata micilor ecrane drept
> o caseta autentica. In cazul in care se va demonstra incontestabil
> trucarea ei, magnatul PNL-ist ar trebui nu doar sa raspunda la
> intrebarea legitima privind tacerea sa timp de 5 ani. Ci si sa fie
> primul care sa se confrunte cu rigorile legii.
>
> In mod vadit insa, inginerii uzinei de dezinformare a taberei
> antiprezidentiale mizeaza pe ceea ce a marcat ultimii 20 de ani.
> Si-anume, pe prelungirea impunitatii judiciare a raufacatorilor cu
> bani si influenta din Romania, dupa ce efectul calomniei ar determina
> infrangerea lui Basescu in alegeri.
>
> In fine, chestiunea are si importante implicatii morale. Pentru ca
> televiziunile si ziarele care au colaborat la productia fabricii de
> impachetat fum (titlul primului film ecologic romanesc, din anii 60
> ai veacului trecut) si-au incalcat atat de manifest deontologia,
> incat s-au descalificat complet. A difuza fara verificare imagini
> incendiare in loc sa abordezi grijile reale ale electoratului tine,
> in cel mai bun caz, de "jurnalism" de pistolari.
>
> Definitiv s-au compromis, oricum, si politicienii care, precum Victor
> Ponta si Crin Antonescu s-au repezit la unison sa comenteze
> inchizitorial reactia victimei unei posibile diversiuni mediatice de
> anvergura, fara sa verifice in prealabil autenticitatea invinuirilor.
>
>
> Murdara afacere ilustreaza cat de justificata este ofensiva lui
> Basescu impotriva unei prese si clase politice delicat descrise drept
> "ticalosite".
>
> Autor: Petre Iancu
> Redactor: Vlad Draghicescu
>
> http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4937144,00.html
>

akimottte
2009-11-30 01:16:24

Ai dreptate Mozart.... am auzit si eu de treaba asta !
Probabil ca va iesi odata la vedere si asta.... familia Rozolea ce asteapta sa scrie undeva ?....acum e timpul....La 2009-11-29 22:27:21, Amadeus a scris:

> O intreaga saptamana, oamenii mogulilor infractori de drept comun de
> la Antena3 si RealitateaTV au prezentat imagini ce-l infatisau pe
> Presedintele Romaniei ca pe un bataus. Specialistii in productie
> video si imagine au demonstrat fara tagada ca "filmarea" in cauza s-a
> dovedit a fi un bluf, o facatura ordinara, un fals grosolan cu care
> Vantu, Patriciu si Voiculescu incercau sa manipuleze opinia publica
> in favoarea lui Geoana, marioneta de serviciu de care cei trei
> escroci se folosesc pentru a-l indeparta pe Basescu. Expresul de Sud
> ii solicita acum, public, lui Geoana sa-si explice faptele
> reprobabile (si REALE!) comise atunci cand a incercat sa ocupe abuziv
> o vila din Cartierul Primaverii si a terorizat o intreaga familie
> pentru a-si atinge abjectul obiectiv. Mai mult decat atat, el a batut
> cu bestialitate mai multi membrii ai familiei respective, dosarul
> penal pentru vatamare corporala grava fiind acum in lucru la
> Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti!
> MIRCEA GEOANA A OBTINUT O REPARTITIE FALSA IN CARTIERUL PRIMAVERII
> pentru o casa aflata langa cea a soacrei sale, "revolutionara"
> Margareta Costea. Invatat cu ascensiunea rapida pe scara sociala, Dan
> Mircea Geoana s-a gandit ca este cazul sa isi faca rost si de o vila,
> bineinteles in Cartierul Primaverii. Si-a pus relatiile in miscare si
> a aflat ca pe str. Jean Monnet (fosta Bordei) nr. 55 (vezi foto) ar fi
> libera in acel moment o vilisoara pe care proprietarii de drept urmau
> sa o ocupe in curand. Geoana a obtinut in fals repartizarea locuintei
> printr-o hartie de la ICRAL Herastrau. Locuinta dorita de sotii
> Mihaela si Mircea Geoana era pe aceeasi strada unde se afla - la nr.
> 69 - si vila obtinuta in 1991 de Margareta Costea printr-o repartitie
> similara si care fusese locuita anterior de premierul comunist
> Constantin Dascalescu. Soacra lui Geoana era si beneficiara unui
> certificat de LUPTATOR RANIT IN REVOLUTIE, obtinut dupa ce-si
> fabricase un dosar de revolutionar incalcand grav legea penala.
> Matusalemica hoasca, Margareta Costea, obtinuse tot ilegal vila de la
> nr. 69, pentru ca detinea si o proprietate in str. Brancutei. Locuinta
> vizata de sotii Geoana apartinea in fapt familiei Gheorghe Rozolea.
> Casa, construita de parintii lui Gheorghe Rozolea, a fost confiscata
> abuziv de autoritatile comuniste in 1952, iar fostii proprietari au
> fost expropriati abia prin decretul nr. 535/1970, care prevedea
> asigurarea de locuinte corespunzatoare" functionarilor de partid si
> de stat, de fapt improprietarirea maharilor comunisti cu vile si alte
> acareturi.
>
> DUPA 1989, FAMILIA ROZOLEA A DORIT ASADAR, ASA CUM ERA SI NORMAL,
> sa-si redobandeasca locuinta, reusind acest lucru prin Hotararea nr.
> 365/1 iulie 1994 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - sectia a IV-a
> Civila - in Dosarul nr. 1270/1994. Totusi, prin manevre obscure,
> Mircea Geoana a reusit sa obtina de la ICRAL Herastrau o adresa de
> repartizare a locuintei pe numele sotiei sale, Mihaela Geoana.
> Repartitia ICRAL era ilegala, deoarece proprietarul de drept sesizase
> forurile competente ca imobilul din str. Jean Monnet (Bordei) nr. 55
> se afla in litigiu si deci nu putea sa faca obiectul unui contract de
> inchiriere. Mai mult, la acea data sotii Geoana aveau deja o locuinta
> in str. Dr. Felix nr. 101. Fara nicio acoperire legala, SC Herastrau
> Nord S.A. (fostul ICRAL), printr-un anume domn Somanescu, emite doua
> contracte de inchiriere, primul pentru o camera si un hol (la data de
> 25 aprilie 1994, contractul de inchiriere nr. 60652) si al doilea
> PENTRU TOATA CASA (la 15 iulie), avand-o ca titular de contract pe
> Mihaela Geoana. Extinderea spatiului a fost aprobata, pentru ca madam
> Mihaela a cerut spatiu si pentru firma domniei sale NORDIC TRADE SRL",
> desi imobilul nu mai putea fi inchiriat de ICRAL.
>
> "IN SEARA ZILEI DE 4 IULIE (ORELE 20.30), SOTII GEOANA S-AU PREZENTAT
> la adresa amintita, prezentand un asa-zis contract de subinchiriere a
> unei camere din respectivul imobil. Pe un ton agresiv, cei doi soti ii
> cer socoteala domnului Rozolea privind prezenta sa in imobil. Dupa ce
> li se explica situatia si li se arata hotararea Tribunalului, doamna
> Geoana exhibeaza un asa-zis contract de subinchiriere cu fostul
> chirias, pentru o camera de la etaj. Demonstrandu-li-se ca este un
> act fara valoare, dupa discutii indelungate, familia Geoana pleaca.
> Peste cateva zile, in urma unei sesizari a lui Mircea Geoana, o
> reprezentanta a ICRAL Herastrau se prezinta la proprietarul de drept,
> cu care ocazie, s-a constatat legalitatea detinerii imobilului de
> catre domnul Rozolea" se arata in dosarul parchetului TB. In ziua de
> 13 august, cand domnul Rozolea se inapoia acasa, in jurul orei 12.30,
> a observat ca usa imobilului sau fusese fortata si un numar de
> persoane patrunsesera in vila. Sotii Geoana erau insotiti de fratele
> Mihaelei Geoana, Ionut Costea, si de cativa indivizi necunoscuti. Se
> schimbau deja yalele si se facea un proces-verbal al obiectelor
> evacuate din imobil.
>
> GHEORGHE ROZOLEA NU PUTEA ASISTA IMPASIBIL LA ACEASTA VIOLARE DE
> DOMICILIU si a protestat cu vehementa, cerandu-le sa paraseasca
> locuinta sa. Au revenit acasa sotia si copilul proprietarului, fiind
> chemate si alte rude ale asediatului. Membrii familiei Rozolea,
> coplesiti de numarul intrusilor, erau impinsi centimentru cu
> centimetru, dar asta nu a fost de ajuns pentru actualul presedinte al
> PSD, el trecand la agresarea proprietarului si a minorului Mircea
> Rozolea. Apoi, dupa cum se arata in nota de constatare a politistilor
> veniti la fata locului, "Si cumnatul proprietarului, domnul Dan
> Barbuleasa, a fost batut mar si a fost ranit la cap (plaga taiata la
> frunte) de catre Mircea Dan Geoana, care ulterior i-a dat cu un corp
> contondent in cap si mamei domnului Rozolea, Maria Rozolea, in varsta
> de 83 de ani, provocandu-i plagi si leziuni craniene".
>
> AMBELE VICTIME AU AJUNS LA IML, OBTINAND SI CERTIFICATE MEDICO-LEGALE
> care atestau agresiunea si care se afla la dosarul cauzei. Mihaela
> Geoana nu s-a lasat nici ea mai prejos si a scos din geanta un spray
> paralizant, cu care a vrut sa imobilizeze familia Rozolea. Speriat de
> interesul manifestat de jurnalistii martori la faptele comise de
> familia Geoana (agresarea unui copil, vatamarea corporala a
> proprietarilor, violarea de domiciliu, traficul de influenta), vizat
> de plangerile penale formulate de victimele sale. Avand in vedere
> faptele przentate mai sus, si care reprezinta infractiuni clare
> incriminate de Codul Penal al Romaniei, punem o intrebare simpla
> alegatorilor romani: il votati pe Mircea Geoana, BATAUSUL de copii si
> batrani?
>
> http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381
>

Cuza Juganaru
2009-11-30 04:35:32

ULTIMA STIRE: Acordul P.S.D.-U.D.M.R. prevede autonomia teritoriala a Ardealului.

IAPA ROSIE TIGANEASCA GEOANA a vandut deja o parte din R.omania. Ce amai ramas o va vinde cu Iliescu tovarasilor RUSI.
Pe acesta cale ii rog pe cei care stiu, sa ne scrie si noua care este parerea lor referitor la fetita de 16 ani care are un copil cu tov. CRIN pe vremea cand era profesor la o scoala din Tulcea. Fetita era eleva. EL, copilul, se numeste ANDREI ,are 23 ani si traieste intr-o localitate din Moldova. Cand CRIN a lucrat ca profesor la scoala din Tulcea si la muzeul din aceeasi localitate era si INFORMATOR LA SECURITETE.

Cuza Juganaru
2009-11-30 05:12:36

ROMANI, NU VINDETI TARA RUSILOR prin GEOANA si CRIN.Cititi cine este Crin

Amadeus din Chisinau (...@gmail.com, IP: 92.115.70...)2009-11-28 12:40
Cine este Crin Antonescu?

DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429.

Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din biografia lui, dupa absolvirea Facultatii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei, din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a trebuit sa faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta in Tulcea, la oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau platite intr-un soi de "acord", la bucata.

Dat fiind faptul ca avea nevoie de bani, Antonescu a inceput sa trimita cat mai multe note informative si cat mai "poetic" realizate, adica cuprinzand o serie de inventii si de nascociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diversi oameni care erau in anturajul sau, prieteni sau dusmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era&#8230; "Motivat de bani - pentru fiecare nota informativa primea 300 de lei de pe vremea lui Ceausescu, in conditiile in care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era platit bine, Crin Antonescu a inceput sa imi furnizeze din ce in ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca in literatura, la care pretindea ca se pricepe, despre oameni reali din anturajul sau (colegi, prieteni, iubite etc)", spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.
Cum aceste note informative incepeau sa fie din ce in ce mai multe, se pare ca locul initial de intalnire si de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel incat Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sa-si predea notele, respectiv pe strada Pacii. "Banii pentru imaginatia sa bolnava si-i primea prin CEC, fiind depusi in contul sau, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei" isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. "Avea o fire care "stia" sa se bage in sufletul tau cu forta, pentru a se face apreciat, deosebit de "prietenos" cu toata lumea, nu fara interes desigur, asa cum a ramas pana azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.
"Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu si are numarul 2456sca/ DSS 01429. In tinerete, printre principalele sale atributii era aceea de a spiona copii, multi dintre ei chiar elevi de-ai sai, pentru a afla ce au parintii lor in cap, daca se plang de saracie, daca injura partidul, daca nu sunt de acord cu Ceausescu etc. Bineinteles ca pe langa ceea ce-i spuneau adolescentii oamenilor din Tulcea, le mai linflorea si el. In paralel, a dus o viata amoroasa deosebit de tumultoasa, la vremea respectiva fiind cercetat de militie pentru intretinere de relatii cu minore".
Astfel incat, asa cum Securitatea cunoaste, el are chiar si un copil din flori, un baiat, pe nume Andrei, conceput cu o minora. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o casatorie de forma cu un cetatean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar sotul sau, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, in varsta acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni in afara de parinti si de Securitatea din Romania nu cunoaste absolut nimic.
Activitatea de turnatorie a lui Crin Antonescu, in special cea legata de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sa se ocupe de copiii ai caror parinti erau urmariti de Securitate, cu care avea abilitatea de a se imprieteni repede, facandu-li-se "simpatic".
>
>


> DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429.
>
> Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din
> biografia lui, dupa absolvirea Facultatii de Istorie-Filosofie, cu doi
> ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in
> comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei,
> din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a
> trebuit sa faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate.
> Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta in Tulcea, la
> oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu
> si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de
> note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau
> platite intr-un soi de "acord", la bucata.
>
Cuza Juganaru
2009-11-30 05:30:10

Cei care l-ati votat pe Crin va blesteama mama lui Andrei

Amadeus din Chisinau (...@gmail.com, IP: 92.115.70...)2009-11-28 12:40
Cine este Crin Antonescu?

DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429.

Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din biografia lui, dupa absolvirea Facultatii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei, din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a trebuit sa faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta in Tulcea, la oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau platite intr-un soi de "acord", la bucata.

Dat fiind faptul ca avea nevoie de bani, Antonescu a inceput sa trimita cat mai multe note informative si cat mai "poetic" realizate, adica cuprinzand o serie de inventii si de nascociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diversi oameni care erau in anturajul sau, prieteni sau dusmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era&#8230; "Motivat de bani - pentru fiecare nota informativa primea 300 de lei de pe vremea lui Ceausescu, in conditiile in care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era platit bine, Crin Antonescu a inceput sa imi furnizeze din ce in ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca in literatura, la care pretindea ca se pricepe, despre oameni reali din anturajul sau (colegi, prieteni, iubite etc)", spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.
Cum aceste note informative incepeau sa fie din ce in ce mai multe, se pare ca locul initial de intalnire si de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel incat Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sa-si predea notele, respectiv pe strada Pacii. "Banii pentru imaginatia sa bolnava si-i primea prin CEC, fiind depusi in contul sau, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei" isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. "Avea o fire care "stia" sa se bage in sufletul tau cu forta, pentru a se face apreciat, deosebit de "prietenos" cu toata lumea, nu fara interes desigur, asa cum a ramas pana azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.
"Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu si are numarul 2456sca/ DSS 01429. In tinerete, printre principalele sale atributii era aceea de a spiona copii, multi dintre ei chiar elevi de-ai sai, pentru a afla ce au parintii lor in cap, daca se plang de saracie, daca injura partidul, daca nu sunt de acord cu Ceausescu etc. Bineinteles ca pe langa ceea ce-i spuneau adolescentii oamenilor din Tulcea, le mai linflorea si el. In paralel, a dus o viata amoroasa deosebit de tumultoasa, la vremea respectiva fiind cercetat de militie pentru intretinere de relatii cu minore".
Astfel incat, asa cum Securitatea cunoaste, el are chiar si un copil din flori, un baiat, pe nume Andrei, conceput cu o minora. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o casatorie de forma cu un cetatean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar sotul sau, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, in varsta acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni in afara de parinti si de Securitatea din Romania nu cunoaste absolut nimic.
Activitatea de turnatorie a lui Crin Antonescu, in special cea legata de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sa se ocupe de copiii ai caror parinti erau urmariti de Securitate, cu care avea abilitatea de a se imprieteni repede, facandu-li-se "simpatic".
sursa: www.exploziv-news.ro
Marius Adrian Porojnicu
2009-11-30 07:48:33

Re: Comentariile lui Petre Iancu si Vlad Draghicescu

Hai sa debarcam acum
Bunicutza criminala !
Si pe cei ce,de un timp,
Au stat in aceeasi oala !

Vrem ca sange vinovat
Sa plateasca'n doua'j'doi
Pe cel de copiii 'mpuscati !
Mama lor de martzafoi !

Sa se salte Timisoara!
Bucurestiu','ntreaga tara !
Douazeci de ani de chin,
De suspin si de venin !

Mortii nostrii ingropati :
Fii, surori s'ai nostrii frati,
Putrezesc nerazbunati !

Iar ei ?Criminali,{ca-i stim }
Se asteapta sa-i dorim
Iar, in fruntea tarii noastre ?
Manca-le-ar cainii din oase !

Criminali, talhari si hoti,
Ne sapa mormant la toti !
Nu le ajunge ce au furat:
Pleznile-ar ochii in cap !La 2009-11-30 01:13:37, Europeanul a scris:

> nu sunt luate in serios asa de mult precum va inchipuiti (aici, in
> Germania).
>
> http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4920981,00.html
>
>
>
>
>
> La 2009-11-29 23:52:59, Amadeus a scris:
>
> > Ca gandul de iute goneste minciuna. Mai nou agenda electorala s-a
> > vazut marcata de o brutala si repetata tentativa de incriminare a
> > presedintelui Basescu pentru o prezumtiva lovitura aplicata unui
> > copil.
> >
> > Prezentate cu 6 zile inaintea scrutinului de balotaj de postul de
> > televiziune al unuia din principalii adversari din lumea de afaceri
> > ai lui Traian Basescu, in cursul unui interviu cu seful statului
> > roman, imaginile de la un miting electoral din 2004 ridica o
> > sumedenie de intrebari si impun o serie de concluzii.
> >
> > E vorba de intrebari de ordin tehnic, moral, politic si penal. Pentru
> > experti, secventa infatisata initial de site-ul unei obscurei
> > fituici, este, in mod clar, manipulata. Inregistrarea cu pricina
> > incearca sa acrediteze ideea ca Basescu, enervat de o scandare
> > pro-iliescista ar fi lovit un copil cu pumnul (sau cu palma).
> >
> > In reactie insa, baiatul chipurile lovit, departe de a cadea pe spate,
> > se retrage cativa pasi. Concomitent, stupoare: copilul rade cu gura
> > pana la urechi. Atat opinia specialistilor neutri, cat si marturia
> > cameramanului care filma respectiva intalnire electorala, precum si,
> > mai cu seama, declaratia femeii vorbind cu Traian Basescu in momentul
> > aplicarii imaginarei lovituri confirma verdictul privind trucarea
> > imaginilor difuzate: mana presedintelui ar fi trebuit sa fie mult mai
> > lunga decat este ca sa-l poata pocni pe baietelul obraznic, care ar fi
> > jignit-o pe femeia de alaturi.
> >
> > Or, aceste cadre fusesera reluate la o ora de maxima audienta de
> > televiziunea magnatului Sorin Ovidiu Vantu, si prezentate ex-abrupto,
> > fara vreo investigatie si expertiza prealabila, persoanei incriminate
> > de imaginile fabricate. Ca orice om normal, confruntat cu acuze si
> > probe pe cat de grave, pe atat de greu de demontat, Basescu s-a lasat
> > covarsit de forta imaginilor si a reactionat confuz.
> >
> > Politic, ar fi fost net mai oportun pentru el sa declare raspicat, din
> > capul locului, ceea ce avea sa spuna ulterior, si-anume ca n-a lovit
> > in viata lui nici pe copiii sai nici pe ai altora si ca iubeste
> > copiii. Poate ca Basescu ar fi trebuit sa stie cat de usor se fabrica
> > asemenea falsuri.
> >
> > Perplexitatea si reactia lui sunt insa explicabile. Ca orice om
> > politic aflat intr-un moment electoral cheie, presedintele, care
> > tocmai se angajase sa nu-si minta niciodata electoratul n-ar fi vrut
> > sa para ca refuza "evidenta". Asa ca a cautat explicatii inutile
> > pentru ceea ce, in tensiunea clipei, ar fi putut sa i se para o
> > orbire de moment, refulata in subconstient.
> >
> > Dar net mai primejdioase decat descumpanirea evidenta a presedintelui
> > sunt implicatiile penale, morale si politice ale acestei foarte
> > probabile tentative ordinare de manipulare.
> >
> > Penale, fiindca falsificarea de probe si utilizarea lor in vederea
> > calomnierii unei persoane constituie, in orice tara civilizata, un
> > delict penal. Gravitatea unei asemenea fapte creste exponential cand
> > persoana denigrata este presedintele unei tari si difuzarea in
> > mass-media a probelor false care-l denigreaza are menirea de a
> > schimba rezultatul unui proces electoral.
> >
> > In plus, Dinu Patriciu, unul din pivotii financiari si politici ai
> > taberei anti-basesciene, nu s-a dat inlaturi sa sustina prin marturie
> > proprie ceea ce s-a prezentat romanilor din fata micilor ecrane drept
> > o caseta autentica. In cazul in care se va demonstra incontestabil
> > trucarea ei, magnatul PNL-ist ar trebui nu doar sa raspunda la
> > intrebarea legitima privind tacerea sa timp de 5 ani. Ci si sa fie
> > primul care sa se confrunte cu rigorile legii.
> >
> > In mod vadit insa, inginerii uzinei de dezinformare a taberei
> > antiprezidentiale mizeaza pe ceea ce a marcat ultimii 20 de ani.
> > Si-anume, pe prelungirea impunitatii judiciare a raufacatorilor cu
> > bani si influenta din Romania, dupa ce efectul calomniei ar determina
> > infrangerea lui Basescu in alegeri.
> >
> > In fine, chestiunea are si importante implicatii morale. Pentru ca
> > televiziunile si ziarele care au colaborat la productia fabricii de
> > impachetat fum (titlul primului film ecologic romanesc, din anii 60
> > ai veacului trecut) si-au incalcat atat de manifest deontologia,
> > incat s-au descalificat complet. A difuza fara verificare imagini
> > incendiare in loc sa abordezi grijile reale ale electoratului tine,
> > in cel mai bun caz, de "jurnalism" de pistolari.
> >
> > Definitiv s-au compromis, oricum, si politicienii care, precum Victor
> > Ponta si Crin Antonescu s-au repezit la unison sa comenteze
> > inchizitorial reactia victimei unei posibile diversiuni mediatice de
> > anvergura, fara sa verifice in prealabil autenticitatea invinuirilor.
> >
> >
> > Murdara afacere ilustreaza cat de justificata este ofensiva lui
> > Basescu impotriva unei prese si clase politice delicat descrise drept
> > "ticalosite".
> >
> > Autor: Petre Iancu
> > Redactor: Vlad Draghicescu
> >
> > http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4937144,00.html
> >
>
>

cumanus
2009-11-30 08:24:49

Re: ULTIMA STIRE: Acordul P.S.D.-U.D.M.R. prevede autonomia teritoriala a Ardealului.

Ultima ta stire e si ultima ta minciuna. Esti un fals.

Marius Adrian Porojnicu
2009-11-30 08:25:19


Vinovati de genocid !

Am implinit un majorat de disperare :
Incatusati cu sange la maini si la picioare !
Astazi ruleaza ,iar ,aceeasi piesa veche
{Si Scaraoski iarasi ne tipa in ureche !}
Vrea- iarasi-sa platim obol de sange?
{O vrea el} NU VREM NOI:AJUNGE !
Vrem un decont pentru acel sange curs
Si fara comunisti, ca ne-a ajuns !
Sa-i pedepsim, ca-s vinovati de genocid:
De douazeci de ani incoace, ne ucid !
Ne fura rodul si ne iau din bani :
Ne jefuiesc de douazeci de ani !
Au tras in noi,ne-au umilit si ne-au furat!
Azi ne cer votul : ce tupeu nemasurat !La 2009-11-29 22:48:51, Sobru....... a scris:

> Sper sa ramaneti pe pozitii. Asa cresc sansele ca secatura voastra sa
> intre in parnaie.
>

H33
2009-11-30 09:10:41

Cuza, hahalera portocalie cu ochi albastri...

Esti un jeg infinit.
O zdreamtza infecta.
Inteleg ca treaba ta e sa dezinofrmezi.
Astept sa spui ca Vantu a vandut flota, Patriciu a traficat arme, fiica lui Voiculescu a lucrat la club, Antonescu a fost informator al securitatii...
Dar nu inteleg sa aduci blesteme in propozitie.
Mama lui Andrei ii blestema pe votantii lui Crin?
Blestemata sigur a fost muma-ta, ca proasta poola a stat la kuru ei daca a adus un asemenea rebut pe lume.
Hahalera imputita, cu creier portocaliu si ochi albastri!

soimu
2009-11-30 09:34:18

Basescu va castiga,puteti voi sa mergeti si la MaMa Ommida sa va ajute sa sa va minta

Daca filmul asta nu a fost trucat ,atunci filmele cu SCHWARZENEGGER SUNT REALE suta la mie.

Arogantu'
2009-11-30 10:40:44

Suta la mie ? Deci cam 10% ? Corect - atit merita matrozu' violator si bataus ! ndc


La 2009-11-30 09:34:18, soimu a scris:

> Daca filmul asta nu a fost trucat ,atunci filmele cu SCHWARZENEGGER
> SUNT REALE suta la mie.
>

nelloti
2009-11-30 10:46:16

Despre Geoana...

http://www.nasul.net/2009/11/mircea-geoana-in-1994-a-umplut-de-sange-un-om-care-si-apara-locuinta/

Huhu Ciu
2009-11-30 11:23:54

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-30 00:26:10, Amadeus a scris:

> Disperat ca atacurile mogulilor asupra lui Traian Basescu il intaresc
> pe acesta, Vintu, cel care pina acum statea in umbra, incepe sa
> decarteze prin intermediul lui Sorin Rosca Stanescu documente vechi
> provenite de la SRI, de pe vremea cind Radu Timofte era director al
> acestei institutii. In urma cu trei ani, ziarul "Curentul" publica o
> inregistrare audio exploziva care scotea la iveala cum Radu Timofte
> ii preda documente strict secrete lui Vintu. Ieri, Sorin Rosca
> Stanescu a publicat documente "Strict Secrete" ale SRI, intr-o noua
> incercare disperata de compromitere a presedintelui Traian Basescu.
> Este vorba de niste Note SRI si Autorizatii de interceptare care
> poarta mentiunea explicita de "Strict Secret" si care dateaza din
> perioada in care Timofte conducea aceasta institutie. Fostul ziarist,
> exclus din breasla de Clubul Roman de Presa si Asociatia Jurnalistilor
> din Romania, publica documentele sustrase de la SRI in conditiile in
> care simpla detinere a unor astfel de acte oficiale clasificate se
> pedepseste cu inchisoarea. Intr-un caz similar, in care un CD cu date
> ale Armatei, care purtau pe alocuri stampila de "Secret", a fost
> transmis presei, autorul copierii si difuzarii CD-ului a fost arestat
> si cercetat, conform Codului Penal.
> Codul Penal al Romaniei pedepseste divulgarea secretului care
> pericliteaza siguranta statului.
> Astfel, art. 169 din Codul Penal stabileste ca " divulgarea unor
> documente sau a unor date care constituie secrete de stat ori a altor
> documente sau date de catre cel care le cunoaste datorita atributiilor
> de serviciu, daca fapta este de natura sa puna in pericol siguranta
> statului, se pedepseste cu inchisoare de la 7 la 15 ani si
> interzicerea unor drepturi. Detinerea in afara indatoririlor de
> serviciu a unui document ce constituie secret de stat, daca fapta
> este de natura sa puna in pericol siguranta statului, se pedepseste
> cu inchisoare de la 5 la 10 ani.
> Cu pedeapsa prevazuta in alin. (2) se sanctioneaza detinerea in afara
> indatoririlor de serviciu a altor documente in vederea divulgarii,
> daca fapta este de natura sa puna in pericol siguranta statului.
> Daca faptele prevazute in alineatele precedente sunt savarsite de
> orice alta persoana, pedeapsa este inchisoarea de la 1 la 7 ani".
> Conform Legii 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, un
> document clasificat cu "STRICT SECRET" de catre seful SRI contine
> "informatii a caror divulgare neautorizata este de natura sa produca
> daune grave securitatii nationale", iar conform Codului Penal,
> detinerea unor astfel de documente si divulgarea lor se pedepsesc cu
> inchisoarea.
> Inregistrarea pe care v-o prezentam in continuare consta intr-o
> convorbire intre controversatul om de afaceri Maricel Pacuraru,
> asociat al lui SOV in firma PRESTIGE MEDIA ADVERTISING SRL, si
> patronul ziarului "Curentul", Mihai Iacob.
> Astfel, in noiembrie 2006, Mihai Iacob relata in ziarul "Curentul" cum
> intr-una din discutiile sale cu Maricel Pacuraru acesta i-a confirmat
> faptul ca Radu Timofte, fostul sef al SRI, era un vizitator frecvent
> al lui SOV, atat inainte de alegerile din 2004, cat si dupa. Pacuraru
> i-a povestit, in detaliu, un episod din aceste intalniri, in care
> acesta l-a transportat cu masina sa pe directorul de atunci al
> Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, de la sediul SRI la o
> locuinta conspirativa a Serviciului, aflata in afara Bucurestiului,
> unde-i astepta chiar Sorin Ovidiu Vintu. In timpul deplasarii,
> potrivit afirmatiilor lui Pacuraru, Timofte a primit alarma de gradul
> 0 si s-a prezentat de urgenta la guvern. In timp ce-l astepta pe
> Timofte in masina, Pacuraru s-a dus la biroul sau aflat pe strada
> Sevastopol, in apropierea Palatului Victoria, unde a fotocopiat toate
> documentele aflate in geanta lui Timofte, pe care acesta o lasase in
> masina.
> Ulterior, cei doi s-au dus la intalnirea cu Vintu, la casa
> conspirativa a SRI, unde s-au fotocopiat din nou documentele lui
> Timofte, la insistentele lui SOV, care-i cerea sefului SRI sa nu-i
> lase puterea absoluta lui Traian Basescu. O parte din documentele
> fotocopiate au fost predate de SOV lui Tariceanu, pentru a echilibra
> raportul de forte dintre cele doua Palate.
>
>
>
>
> continuare aici
>
> http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009113037465/Actualitate/Disperat-Vintu-incepe-sa-scoata-documentele-Strict-Secret-primite-de-la-Radu-Timofte.html
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:25:07

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-30 00:21:07, Amadeus a scris:

> Un mesaj atribuit lui Gregorian Bivolaru, Gurul MISA, aflat in Suedia,
> care isi indeamna adeptii sa-l voteze pe Geoana, a st&#229;rnit un
> adevarat scandal intre yoghini. Mesajul suna astfel: "Pentru ca
> scoala noastra de yoga (MISA) sa nu mai fie persecutata, v&#229;nata
> si oamenii de la cursuri sa nu mai fie in permanenta ponegriti si
> persecutati pe nedrept, vrem sa facem pace cu cei de la PSD si, ca
> urmare, il vom sustine pe candidatul la presedintie Mircea
> Geoana."
> MISA ar putea reprezenta o miza electorala, cunosc&#229;ndu-se faptul
> ca numarul acestora este estimat la aproximativ 30.000 de adepti. In
> plus, este o organizatie disciplinata, iar obedienta fata de Guru
> Bivolaru este proverbiala. Adrian Nastase a recunoscut public intr-o
> emisiune televizata cu Ion Cristoiu ca unul dintre motivele pentru
> care a pierdut alegerile in 2004 a fost confruntarea cu MISA. De
> asemenea, in celebrele stenograme PSD apare implicarea directa a lui
> Adrian Nastase in actiunea desfasurata impotriva consateanului sau,
> Gregorian Bivolaru, fratele vitreg al celuilalt Bivolaru, hotul
> pesedist care a scapat cu 5 ani de inchisoare dupa ce a pagubit
> statul cu 2300 miliarde lei. Din stenograme reiesea sustinerea de
> catre pesedisti a lui Gabriel Bivolaru - delapidatorul, si incercarea
> de a-i inscena ceva lui Gregorian Bivolaru, pentru a deturna atentia
> publicului invent&#229;nd ceva in legatura cu... sexul de care
> vorbeste cu mult patos Adrian Nastase, seful de clan al
> Tartasestilor.
> Ulterior, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, in cadrul unei emisiuni
> celebre la Marius Tuca, demonstra faptul ca atacul asupra MISA este
> ordonat politic de Adrian Nastase si viza, printre altele, crearea
> unei diversiuni pentru a-l face scapat c&#229;t mai usor pe Gabriel
> Bivolaru, implicat in jaf organizat sub acoperirea si in beneficiul
> PSD.
>
> Politica si MISA
>
> Forumurile de discutii ale simpatizantilor MISA s-au incins in
> ultimele zile dupa ce a aparut mesajul atribuit lui Bivolaru, de
> sustinere a PSD si a candidatului Mircea Geoana, unii adepti
> contestand fie autenticitatea mesajului, fie chiar sanatatea mintala
> a lui Guru. Cert este ca o legatura intre mesaj si Geoana ar putea fi
> consultantul lui Geoana, Cosmin Gusa, care s-a mai folosit de MISA in
> incercarea de a mari suportul pentru falimentarul sau partid -
> PIN-ul. In 2007, cel putin 8 din cei 35 de candidati ai PIN pentru
> Parlamentul European (2007) erau cunoscuti membri ai MISA.
> Politica este un domeniu vizat de unii dintre oamenii lui Bivolaru,
> care au cautat sa-si gaseasca p&#229;rghii de influenta in mediul
> politic. Gurul a participat la initierea unor oameni politici
> interesati de practicile sexuale promovate de MISA, ba mai mult, din
> dialogurile de pe forumurile unor fosti cursanti ai MISA reiese ca
> erau trimise "fetite" - minore deseori - unora dintre
> politicieni sau mahari din Politie pentru a-i integra in absolut din
> c&#229;t mai multe pozitii.
>
> "...sa ramana treaba asta confidentiala"
>
> Decizia actuala de sustinere a PSD-ului nu este vazuta cu ochi buni de
> unii dintre membrii MISA, care au avut de suferit in urma arestarilor
> si persecutiilor ordonate de regimul PSD. Unul dintre comentarii suna
> astfel: "Grupele de meditatii speciale Chinnamasta si
> Bagalamukhi sunt rugate sa inverseze polaritatea prin rasucirea
> yantrelor in jurul axei proprii si 7x7 scuipaturi in s&#229;n in
> timpul carora se va utiliza mantra &#171;ptiu, &#8216;r-ati ai
> dreak!&#187; invoc&#229;nd forta cosmica oculta a pupincurismului...
> Pai, Geoana a avut cu vreo 100.000 de voturi mai putin... deci vin
> misanii... cu c&#229;te vin ei, si gata treaba. Necazul este ca daca
> se face tam-tam pe tema asta rezultatul va fi ca o sa c&#229;stige
> c&#229;teva sute de voturi de la ametitii astia si o sa piarda mult
> mai multe datorita proastei imagini pe care o are MISA. Asa ca e bine
> sa ram&#229;na la noi pe forum treaba asta confidentiala.
> Oricum, daca taica Bivo a scris mesajul asta, e magnus aurolacuson rau
> de tot. Au si ei o pila, pe Lavinia, care are o pila sau, mai mult
> dec&#229;t at&#229;t, la Gusa si ca sa speculeze asta ii pupa in cur
> si pe Nastase, si pe Geoana, si pe masonii v&#229;nduti, si pe
> reptilienii cu pielea rece. Gata, si scapa de procese! inapoi la
> tantra veche!
> Ca e dus cu pluta taica Bivo asta se vede cu ochiul liber si nu
> argumentele de tip politicianist sunt importante. G&#229;nditi-va la
> cursant, ala de se intreaba &#171;eu cu cine votez&#187;. Cum cu
> cine? Cu Nastase! Eh, efectul in propria secta o sa fie unul al unui
> val puternic. Ori il scutura pe cursantul care dec&#229;t face yoga
> si il duce la mal, ori il baga la fund complet... la fundul lui Bivo,
> normal."
>
> MISA vrea sa experimenteze cu Geoana
>
> Cei care critica decizia atribuita lui Bivolaru de sustinere a lui
> Mircea Geoana sunt voci fara influenta in MISA si, de altfel, au fost
> aspru pusi la index de sefii organizatiei, nelipsind amenintarile cu
> ostracizarea la adresa lor.
> Un barosan al MISA, intitulat Shiva Mahakala, a postat acest mesaj la
> adresa celor care au indraznit sa conteste decizia lui Guru cel Mare
> Gregorian Bivolaru:
> "Merita si aceasta propunere de impacare, oric&#229;t de
> imposibila si de compromis ti se pare, macar le dam explicit o sansa.
> Nu a zis nimeni ca aderam la principiile si politica PSD-ului. Daca
> toate variantele sunt un rau mai mare sau mai mic, daca cu Basescu
> avem biometricele, vaccinurile etc., macar Geoana e prima data. Daca
> am crede cu intensitate toti, cine stie? Poate Dumnezeu face
> miracolul pe care il asteptam. Cu Basescu nu l-a facut. Imbin&#229;nd
> logica cu credinta, merita experimentul Geoana.
>
> "Un vot dat PSD-ului este un vot dat tortionarilor"
>
> Un alt cunoscut adept al MISA, avocatul Mihai Rapcea, raspunde astfel:
> "un vot dat PSD-ului este un vot dat tortionarilor nostri, celor
> care ne fura de 20 de ani. Celor care ne rapesc viitorul nostru si al
> copiilor nostri. Un vot dat criminalilor ramasi nepedepsiti. Sufletul
> imi este plin de amaraciune c&#229;nd scriu aceste r&#229;nduri. Acel
> mesaj, acel indemn la vot pentru PSD este o abdicare de la insusi
> crezul in renasterea neamului rom&#229;nesc, in misiunea spirituala a
> Rom&#229;niei. Cum as putea sa-i votez pe cei fara de Dumnezeu, pe
> homosexuali si pe masoni? Cu regret, Mihai Rapcea".
> Desi nu sunt adept MISA, subscriu regretelor avocatului Rapcea, unul
> dintre cei mai ferventi luptatori - cu arme juridice - impotriva
> sceleratului Ion Iliescu, criminalul cu m&#229;inile rosii de
> s&#229;ngele copiilor din Piata Universitatii.
>
> http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009113037458/Actualitate/Guru-Bivolaru-si-MISA-il-vor-pe-Mircea-Geoana.html
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:26:17

Juganarule,lasa-te de bancuri si scutura putin capsorul acela prostut rau,ca al tuturor pedelistilor

La 2009-11-29 23:52:49, Cuza Juganaru a scris:

> ROMANI, iapa rosie tiganeasca Geoana pentru a fi sustinut in campanie
> a prevazut in acordul semnat cu organizatia RASISTA de tip NAZIST
> numita U.D.M.R. ca le vor acorda autonomie teritoriala pentru o
> suprafata de 38.000km. patrati.
> ROMANI mergeti la vot si spuneti UN "NU" hotarat vanzatorului de tara
> tov. Geoana.
>
>
>
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:27:12

Juganarule,lasa-te de bancuri si scutura putin capsorul acela prostut rau,ca al tututor pedelistilor

La 2009-11-30 05:30:10, Cuza Juganaru a scris:

> Amadeus din Chisinau (...@gmail.com, IP: 92.115.70...)2009-11-28 12:40
>
> Cine este Crin Antonescu?
>
> DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429.
>
> Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din
> biografia lui, dupa absolvirea Facultatii de Istorie-Filosofie, cu doi
> ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in
> comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei,
> din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a
> trebuit sa faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate.
> Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta in Tulcea, la
> oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu
> si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de
> note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau
> platite intr-un soi de "acord", la bucata.
>
> Dat fiind faptul ca avea nevoie de bani, Antonescu a inceput sa
> trimita cat mai multe note informative si cat mai
> "poetic" realizate, adica cuprinzand o serie de inventii
> si de nascociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre
> diversi oameni care erau in anturajul sau, prieteni sau dusmani.
> Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era&#8230;
> "Motivat de bani - pentru fiecare nota informativa primea 300
> de lei de pe vremea lui Ceausescu, in conditiile in care un salariu
> de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era platit bine, Crin
> Antonescu a inceput sa imi furnizeze din ce in ce mai multe astfel de
> note informative, majoritatea, inventate, ca in literatura, la care
> pretindea ca se pricepe, despre oameni reali din anturajul sau
> (colegi, prieteni, iubite etc)", spune Ioan Ichim, cadru al
> Securitatii tulcene.
> Cum aceste note informative incepeau sa fie din ce in ce mai multe, se
> pare ca locul initial de intalnire si de predare, restaurantul
> Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel incat Securitatea
> l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sa-si predea notele,
> respectiv pe strada Pacii. "Banii pentru imaginatia sa bolnava
> si-i primea prin CEC, fiind depusi in contul sau, la CEC Tulcea de pe
> strada Isaccei" isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel
> Ionescu. "Avea o fire care "stia" sa se bage in
> sufletul tau cu forta, pentru a se face apreciat, deosebit de
> "prietenos" cu toata lumea, nu fara interes desigur, asa
> cum a ramas pana azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate
> a Statului.
> "Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu si are
> numarul 2456sca/ DSS 01429. In tinerete, printre principalele sale
> atributii era aceea de a spiona copii, multi dintre ei chiar elevi
> de-ai sai, pentru a afla ce au parintii lor in cap, daca se plang de
> saracie, daca injura partidul, daca nu sunt de acord cu Ceausescu
> etc. Bineinteles ca pe langa ceea ce-i spuneau adolescentii oamenilor
> din Tulcea, le mai linflorea si el. In paralel, a dus o viata amoroasa
> deosebit de tumultoasa, la vremea respectiva fiind cercetat de militie
> pentru intretinere de relatii cu minore".
> Astfel incat, asa cum Securitatea cunoaste, el are chiar si un copil
> din flori, un baiat, pe nume Andrei, conceput cu o minora. Pentru a
> musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat
> fetei o casatorie de forma cu un cetatean moldovean. Femeia se
> numeste Slavka Popov, iar sotul sau, Ioan Atodiresei. Andrei
> Atodiresei, in varsta acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul
> lui Crin Antonescu, despre care nimeni in afara de parinti si de
> Securitatea din Romania nu cunoaste absolut nimic.
> Activitatea de turnatorie a lui Crin Antonescu, in special cea legata
> de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sa se ocupe de copiii
> ai caror parinti erau urmariti de Securitate, cu care avea abilitatea
> de a se imprieteni repede, facandu-li-se "simpatic".
> sursa: www.exploziv-news.ro
>
>
>
>
>
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:28:10

Juganarule,lasa-te de bancuri si scutura putin capsorul acela prostut rau,ca al tututor pedelistilor

La 2009-11-30 05:12:36, Cuza Juganaru a scris:

> Amadeus din Chisinau (...@gmail.com, IP: 92.115.70...)2009-11-28 12:40
>
> Cine este Crin Antonescu?
>
> DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429.
>
> Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din
> biografia lui, dupa absolvirea Facultatii de Istorie-Filosofie, cu doi
> ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in
> comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei,
> din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a
> trebuit sa faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate.
> Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta in Tulcea, la
> oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu
> si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de
> note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau
> platite intr-un soi de "acord", la bucata.
>
> Dat fiind faptul ca avea nevoie de bani, Antonescu a inceput sa
> trimita cat mai multe note informative si cat mai
> "poetic" realizate, adica cuprinzand o serie de inventii
> si de nascociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre
> diversi oameni care erau in anturajul sau, prieteni sau dusmani.
> Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era&#8230;
> "Motivat de bani - pentru fiecare nota informativa primea 300
> de lei de pe vremea lui Ceausescu, in conditiile in care un salariu
> de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era platit bine, Crin
> Antonescu a inceput sa imi furnizeze din ce in ce mai multe astfel de
> note informative, majoritatea, inventate, ca in literatura, la care
> pretindea ca se pricepe, despre oameni reali din anturajul sau
> (colegi, prieteni, iubite etc)", spune Ioan Ichim, cadru al
> Securitatii tulcene.
> Cum aceste note informative incepeau sa fie din ce in ce mai multe, se
> pare ca locul initial de intalnire si de predare, restaurantul
> Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel incat Securitatea
> l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sa-si predea notele,
> respectiv pe strada Pacii. "Banii pentru imaginatia sa bolnava
> si-i primea prin CEC, fiind depusi in contul sau, la CEC Tulcea de pe
> strada Isaccei" isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel
> Ionescu. "Avea o fire care "stia" sa se bage in
> sufletul tau cu forta, pentru a se face apreciat, deosebit de
> "prietenos" cu toata lumea, nu fara interes desigur, asa
> cum a ramas pana azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate
> a Statului.
> "Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu si are
> numarul 2456sca/ DSS 01429. In tinerete, printre principalele sale
> atributii era aceea de a spiona copii, multi dintre ei chiar elevi
> de-ai sai, pentru a afla ce au parintii lor in cap, daca se plang de
> saracie, daca injura partidul, daca nu sunt de acord cu Ceausescu
> etc. Bineinteles ca pe langa ceea ce-i spuneau adolescentii oamenilor
> din Tulcea, le mai linflorea si el. In paralel, a dus o viata amoroasa
> deosebit de tumultoasa, la vremea respectiva fiind cercetat de militie
> pentru intretinere de relatii cu minore".
> Astfel incat, asa cum Securitatea cunoaste, el are chiar si un copil
> din flori, un baiat, pe nume Andrei, conceput cu o minora. Pentru a
> musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat
> fetei o casatorie de forma cu un cetatean moldovean. Femeia se
> numeste Slavka Popov, iar sotul sau, Ioan Atodiresei. Andrei
> Atodiresei, in varsta acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul
> lui Crin Antonescu, despre care nimeni in afara de parinti si de
> Securitatea din Romania nu cunoaste absolut nimic.
> Activitatea de turnatorie a lui Crin Antonescu, in special cea legata
> de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sa se ocupe de copiii
> ai caror parinti erau urmariti de Securitate, cu care avea abilitatea
> de a se imprieteni repede, facandu-li-se "simpatic".
>
>
>
>
>
>
>
>
> >
> >
>
>
>
>
>
>
> > DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429.
> >
> > Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din
> > biografia lui, dupa absolvirea Facultatii de Istorie-Filosofie, cu doi
> > ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in
> > comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei,
> > din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a
> > trebuit sa faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate.
> > Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta in Tulcea, la
> > oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu
> > si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de
> > note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau
> > platite intr-un soi de "acord", la bucata.
> >
>
>
>
>
>
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:28:51

Juganarule,lasa-te de bancuri si scutura putin capsorul acela prostut rau,ca al tuturor pedelistilor

La 2009-11-30 04:35:32, Cuza Juganaru a scris:

> IAPA ROSIE TIGANEASCA GEOANA a vandut deja o parte din R.omania. Ce
> amai ramas o va vinde cu Iliescu tovarasilor RUSI.
> Pe acesta cale ii rog pe cei care stiu, sa ne scrie si noua care este
> parerea lor referitor la fetita de 16 ani care are un copil cu tov.
> CRIN pe vremea cand era profesor la o scoala din Tulcea. Fetita era
> eleva. EL, copilul, se numeste ANDREI ,are 23 ani si traieste intr-o
> localitate din Moldova. Cand CRIN a lucrat ca profesor la scoala din
> Tulcea si la muzeul din aceeasi localitate era si INFORMATOR LA
> SECURITETE.
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:29:59

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-29 23:52:59, Amadeus a scris:

> Ca gandul de iute goneste minciuna. Mai nou agenda electorala s-a
> vazut marcata de o brutala si repetata tentativa de incriminare a
> presedintelui Basescu pentru o prezumtiva lovitura aplicata unui
> copil.
>
> Prezentate cu 6 zile inaintea scrutinului de balotaj de postul de
> televiziune al unuia din principalii adversari din lumea de afaceri
> ai lui Traian Basescu, in cursul unui interviu cu seful statului
> roman, imaginile de la un miting electoral din 2004 ridica o
> sumedenie de intrebari si impun o serie de concluzii.
>
> E vorba de intrebari de ordin tehnic, moral, politic si penal. Pentru
> experti, secventa infatisata initial de site-ul unei obscurei
> fituici, este, in mod clar, manipulata. Inregistrarea cu pricina
> incearca sa acrediteze ideea ca Basescu, enervat de o scandare
> pro-iliescista ar fi lovit un copil cu pumnul (sau cu palma).
>
> In reactie insa, baiatul chipurile lovit, departe de a cadea pe spate,
> se retrage cativa pasi. Concomitent, stupoare: copilul rade cu gura
> pana la urechi. Atat opinia specialistilor neutri, cat si marturia
> cameramanului care filma respectiva intalnire electorala, precum si,
> mai cu seama, declaratia femeii vorbind cu Traian Basescu in momentul
> aplicarii imaginarei lovituri confirma verdictul privind trucarea
> imaginilor difuzate: mana presedintelui ar fi trebuit sa fie mult mai
> lunga decat este ca sa-l poata pocni pe baietelul obraznic, care ar fi
> jignit-o pe femeia de alaturi.
>
> Or, aceste cadre fusesera reluate la o ora de maxima audienta de
> televiziunea magnatului Sorin Ovidiu Vantu, si prezentate ex-abrupto,
> fara vreo investigatie si expertiza prealabila, persoanei incriminate
> de imaginile fabricate. Ca orice om normal, confruntat cu acuze si
> probe pe cat de grave, pe atat de greu de demontat, Basescu s-a lasat
> covarsit de forta imaginilor si a reactionat confuz.
>
> Politic, ar fi fost net mai oportun pentru el sa declare raspicat, din
> capul locului, ceea ce avea sa spuna ulterior, si-anume ca n-a lovit
> in viata lui nici pe copiii sai nici pe ai altora si ca iubeste
> copiii. Poate ca Basescu ar fi trebuit sa stie cat de usor se fabrica
> asemenea falsuri.
>
> Perplexitatea si reactia lui sunt insa explicabile. Ca orice om
> politic aflat intr-un moment electoral cheie, presedintele, care
> tocmai se angajase sa nu-si minta niciodata electoratul n-ar fi vrut
> sa para ca refuza "evidenta". Asa ca a cautat explicatii inutile
> pentru ceea ce, in tensiunea clipei, ar fi putut sa i se para o
> orbire de moment, refulata in subconstient.
>
> Dar net mai primejdioase decat descumpanirea evidenta a presedintelui
> sunt implicatiile penale, morale si politice ale acestei foarte
> probabile tentative ordinare de manipulare.
>
> Penale, fiindca falsificarea de probe si utilizarea lor in vederea
> calomnierii unei persoane constituie, in orice tara civilizata, un
> delict penal. Gravitatea unei asemenea fapte creste exponential cand
> persoana denigrata este presedintele unei tari si difuzarea in
> mass-media a probelor false care-l denigreaza are menirea de a
> schimba rezultatul unui proces electoral.
>
> In plus, Dinu Patriciu, unul din pivotii financiari si politici ai
> taberei anti-basesciene, nu s-a dat inlaturi sa sustina prin marturie
> proprie ceea ce s-a prezentat romanilor din fata micilor ecrane drept
> o caseta autentica. In cazul in care se va demonstra incontestabil
> trucarea ei, magnatul PNL-ist ar trebui nu doar sa raspunda la
> intrebarea legitima privind tacerea sa timp de 5 ani. Ci si sa fie
> primul care sa se confrunte cu rigorile legii.
>
> In mod vadit insa, inginerii uzinei de dezinformare a taberei
> antiprezidentiale mizeaza pe ceea ce a marcat ultimii 20 de ani.
> Si-anume, pe prelungirea impunitatii judiciare a raufacatorilor cu
> bani si influenta din Romania, dupa ce efectul calomniei ar determina
> infrangerea lui Basescu in alegeri.
>
> In fine, chestiunea are si importante implicatii morale. Pentru ca
> televiziunile si ziarele care au colaborat la productia fabricii de
> impachetat fum (titlul primului film ecologic romanesc, din anii 60
> ai veacului trecut) si-au incalcat atat de manifest deontologia,
> incat s-au descalificat complet. A difuza fara verificare imagini
> incendiare in loc sa abordezi grijile reale ale electoratului tine,
> in cel mai bun caz, de "jurnalism" de pistolari.
>
> Definitiv s-au compromis, oricum, si politicienii care, precum Victor
> Ponta si Crin Antonescu s-au repezit la unison sa comenteze
> inchizitorial reactia victimei unei posibile diversiuni mediatice de
> anvergura, fara sa verifice in prealabil autenticitatea invinuirilor.
>
>
> Murdara afacere ilustreaza cat de justificata este ofensiva lui
> Basescu impotriva unei prese si clase politice delicat descrise drept
> "ticalosite".
>
> Autor: Petre Iancu
> Redactor: Vlad Draghicescu
>
> http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4937144,00.html
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:31:02

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-29 22:43:21, Amadeus a scris:

> Legatura stransa intre Omar Hayssam si doua personaje din PSD a
> devenit o certitudine, numerosi lideri ai fostului partid de
> guvernamant confirmand apropierea dintre controversatul om de afaceri
> si varfurile PSD. Mai mult decat atat: Miron Mitrea, Vasile Dancu, Dan
> Ioan Popescu ori Ioan Rus &#8211; chiar greii din PSD fara ajutorul
> carora Mircea Geoana nu ar fi ajuns niciodata numarul 1 in partid
> &#8211; se delimiteaza cert de acesta si, in exclusivitate pentru
> Expresul de Sud, ei dau declaratii socante: "NU il votati pe Geoana!
> El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam si a readus in PSD toti mafiotii,
> securistii si comunistii lui Iliescu! "
> MIRON MITREA A CONFIRMAT, PENTRU EXPRESUL DE SUD, ca mafia lui Geoana
> a penetrat la varf Ministerul Administratiei si Internelor.
> Declaratia lui Mitrea, conform careia Geoana si Vanghelie au primit
> acces in arhiva Politiei Politice din Romania, adica a Directiei
> Generale de Informatii si Protectie Interna - DGIPI, coroborata cu
> prezentarea demisiei de catre seful acestei caracatite informative
> (Gelu Drajneanu), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum
> si cu iesirea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD,
> justifica de ce gruparea de crima organizata condusa de Geoana are
> acum parghii de santaj asupra unor lideri PNL, cu scopul ca acestia
> sa ii ofere, contra tacere, voturi lui Geoana.
>
> DGIPI (UM 0968) ESTE URMASA CELEBREI "DOI SI-UN SFERT" (UM 0215),
> singura structura postdecembrista nascuta cu scopul declarat de a
> obtine informatii politice si a le folosi pentru FSN, partidul lui
> Ion Iliescu din 1990. Infiintata de Gelu Voican Voiculescu in 1990,
> pe structura Securitatii Municipiului Bucuresti, "doi si-un sfert" a
> capatat in ultimii 19 ani puteri discretionare in domeniul
> informatiilor si a fost folosita in scopuri de politie politica.
>
> "ATENTIE MARE, ROMANI! GEOANA NU A INTRAT DOAR IN BAZA DE DATE A
> ARMATEI, ci si a Ministerului de Interne, imi asum declaratia
> deoarece detin probe! Prin asta, el detine puterea data de actuala
> politie politica din Romania, si anume fosta doi si-un sfert. Voi
> sesiza DIICOT in acest caz si voi dezvalui si numele complicilor lui
> Mircea Geoana", a afirmat, pentru Expresul de Sud, Miron Mitrea,
> chiar unul dintre greii Partidului Social Democrat.
>
> PE DE ALTA PARTE, ALTI TREI GREI DIN PSD, Vasile Dancu, Ioan Rus si
> Dan Ioan Popescu ii sfatuiesc pe romani, prin intermediul Expresului
> de Sud: "NU il votati pe Geoana! El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam si
> a readus in PSD toti mafiotii, securistii si comunistii lui Iliescu!"
>
>
> DAN IOAN POPESCU, sustine ca teroristul Omar Hayssam a fost inclus pe
> listele pentru alegerile preliminare din PSD de liderul Mircea
> Geoana, dar, "la cererea lui Adrian Nastase a fost scos de pe
> acestea". El a mai precizat ca sirianul a fost membru de partid dar
> ca, in urma eliminarii sale de la alegererile preliminare nu i s-au
> returnat si banii "pe care i-a trimis ca si ajutor la nivelul
> Bucurestilor". Popescu mai spune si ca suma in cauza era "contra
> legii", fiind o sponsorizare mult prea mare.
>
> OMAR HAYSSAM A DEVENIT MEMBRU PSD inainte de anul 1994, ne-au declarat
> alte surse din partid. In ceea ce priveste relatiile personale ale
> omului de afaceri sirian cu Ion Iliescu si Mircea Geoana, sursele
> citate ne-au precizat ca Omar Hayssam este un apropiat al lui Geoana,
> cei doi fiind implicati impreuna in afacerea Manhattan Group. Pe de
> alta parte, Omar Hayssam este un prieten al omului de afaceri Fahti
> Taher, ne-au mai spus sursele citate, si prin "alianta", acesta este
> apropiat si de Viorel Hrebenciuc.
>
> OMAR HAYSSAM S-A AFLAT IN PATRU DINTRE DELEGATIILE care l-au insotit
> pe fostul ministru de Externe, Mircea Geoana, in vizite in
> strainatate in perioada 2002-2003, intre care un turneu asiatic in
> care a fost si Mohamed Munaf, au declarat surse din fosta
> administratie Iliescu.
>
> IN MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI, PARTEA A III-A, Nr. 219/31.03.2005,
> la Lista Donatiilor in anul 2004 pentru Partidul Social Democrat,
> publicata in conformitate cu art.5 alin. (8) din Legea nr. 43/2003
> privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor
> electorale, la pozitia 121 apare numele lui Omar Hayssam ca donator
> pentru Organizatia PSD Bucuresti al unei sume de 560 milioane ROL la
> data de 28-09-2004.
>
> SURSE DIN SFERA INTELLIGENCE NE-AU DECLARAT SI ELE CA INTRE HAYSSAM si
> Geoana exista legaturi stranse inca inainte de 1989, prin tatal lui
> Geoana care a ascuns un dosar informativ al lui Hayssam pe vremea
> cand era colonel de securitate la Directia a III-a. Ulterior,
> musamalizarea dosarului lui Omar a ajuns la urechile lui Ceausescu si
> acesta, printr-un decret, l-a indepartat pe tatal beizadelei Mircea
> din DSS, numindu-l sef la Garzile Patriotice.
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:31:58

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-29 23:00:20, Amadeus a scris:

> SOV si Dinu Patriciu recunosc ca nu sunt straini de noua constructie
> politica pusa in scena, in aceste zile, de liberali si
> social-democrati. Siguri pe victoria lui Mircea Geoana in alegerile
> de pe 6 decembrie, mogulii si-au devoalat prezenta din spatele
> prezidentiabilului PSD.
>
> Sorin Ovidu Vintu a recunoscut ca l-a invitat pe Geoana la discutii,
> la resedinta sa din Delta Dunarii. La randul sau, Dinu Patriciu a
> recunoscut ca a pregatit alianta PSD-PNL de mai multa vreme. In cele
> din urma, Dan Voiculescu si-a adus contributia la recitalul
> mogulilor, spunand ca acuzatiile lui Traian Basescu nu mai reprezinta
> o problema politica, ci una psihiatrica.
>
> "Eu sunt speculator financiar"
>
> Intr-o interventie telefonica, la propriul sau post TV, Sorin Ovidiu
> Vintu a confirmat si intalnirile cu Mircea Geoana, si pe cele cu
> Patriciu. In urma acestei declaratii, si presedintele PSD, care
> negase insistent, a recunoscut vizitele facute in Delta.
>
> "Ma intalnesc cu oameni de afaceri din Romania in mod constant. Ma vad
> cu cei care au interes inclusiv in presa: si cu domnul Adrian Sarbu de
> la Pro TV, si cu domnul Patriciu, si cu domnul Voiculescu, si cu
> domnul Vintu, dar nu discutam politica", a declarat Geoana la RFI.
>
> La randul sau Vintu, explicand relatarile presei despre aceste
> intalniri, l-a felicitat pe Traian Basescu ca a reusit sa-si faca
> rost de un serviciu de informatii on-line.
>
> "Vad ca este perfect informat cu toate intalnirile. In ciuda acestor
> informari, voi continua sa ma intalnesc in public cu romani de-ai
> mei: oameni de afaceri, oameni politici, salariati si asa mai
> departe", a declarat Vintu miercuri seara, la Realitatea TV.
>
> El a raspuns acuzatiilor cu privire la interesul de a achizitiona
> anumite societati de stat. "In privinta Postei, aveti cuvantul meu de
> onoare ca nici macar o clipa nu mi-a trecut prin cap sa cumpar o
> adunatura de mortar si ciment. Eu nu sunt speculator imobiliar. Din
> acest punct de vedere este clar dezinformat", a declarat mogulul.
>
> Intrebat de ce considera ca Posta Romana inseamna "o adunatura de
> mortar si ciment" a completat: "Pai, ce inseamna posta azi? Cladiri.
> Eu nu cumpar cladiri, nu ma ocup de estate, eu ma ocup doar cu cash.
> Sunt speculator financiar si atat. Punct!"
>
> Iliescu-Nastase, cea mai buna conducere
>
> Dupa ce a afirmat intr-un interviu pentru evz.ro ca Romania a avut, in
> ultimii cinci ani, cea mai cretina conducere de stat, Vintu si-a
> exprimat opinia si despre ceea ce considera cea mai buna conducere.
>
> "Cel mai bun presedinte in opinia mea de pana acum a fost Ion Iliescu.
> In al doilea mandat. Si cel mai bun premier al Romaniei a fost Adrian
> Nastase", a spus el.
>
> Patriciu a gandit de mult alianta PNL-PSD
>
> Dinu Patriciu, invitat in aceeasi emisiune, a povestit cum a reinodat
> prietenia cu Vintu si a ajuns sa vorbeasca cu el pentru prima oara
> "dupa ani de zile". El sustine ca, in urma cu doua saptamani, la
> Realitatea TV se spuneau "minciuni" despre el.
>
> "Am rugat-o pe asistenta mea sa imi faca legatura cu domnul Vintu, ca
> sa il rog sa ma puna in legatura cu producatorul emisiunii si sa
> intru pe post pentru a dezminti minciunile care se spuneau.Asa am si
> facut si, in cateva minute, am vorbit pe post", a povestit Patriciu,
> care, pana sa ajunga sa-i faca Vintu intrarea la Realitatea TV,
> aparuse la acelasi post de nenumarate ori.
>
> Totodata, el a dezvaluit ca proiectul unei aliante PSD-PNL este mai
> vechi. El spune ca, atunci cand l-a descris pe Geoana drept un
> liberal si l-a propus premier, a pregatit terenul pentru ca votantii
> PNL sa-l sprijine in turul al doilea.
>
> SINCERITATE
>
> Antonescu recunoaste algoritmul PSD-PNL in guvernul Johannis
>
> Presedintele PNL, Crin Antonescu, a recunoscut ca PSD va avea jumatate
> din ministerele guvernului Johannis, iar PNL si UDMR isi vor imparti
> cealalta jumatate.
>
> Antonescu a prezentat acest algoritm, marti seara, intr-o interventie
> la Realitatea TV, unde a vorbit despre "un guvern jumatate- jumatate:
> jumatate PSD, jumatate PNL si UDMR".
>
> El a confirmat, astfel, dezvaluirile facute de EVZ, legate de formula
> viitorului guvern, dar a insistat pe faptul ca plasarea lui Klaus
> Johannis ca premier si impartirea egala a posturilor ar fi o garantie
> a stabilitatii viitorului executiv. "PSD-ul nu-i deloc intr-o pozitie
> de forta, nu e deloc actionar majoritar in acest guvern", a adaugat
> liderul liberal.
>
> Paradoxal, invitat tot la Realitatea TV, prim-vicepresedintele PNL,
> Ludovic Orban, a negat existenta vreunei retete a impartirii
> posturilor intr-un posibil cabinet Johannis. Pus de realizatori in
> fata declaratiei lui Antonescu, Orban a dat inapoi.
>
> "Daca e asa, aveti o stire in exclusivitate de la presedintele
> partidului", a comentat el. Pe de alta par te, Antonescu, invitat la
> Antena 3, a sustinut ca in PNL nu au avut loc discutii oficiale
> despre titularii portofoliilor, dar nu a negat existenta unor
> discutii informale.
>
> "Am vazut deja in presa despre astfel de lucruri. Stiu bine ca nu e
> vina presei. Stiu bine ca, probabil, chiar colegi de-ai mei, chiar
> oameni din PSD isi autoalimenteaza sursele ca sa li se vehiculeze
> eventual numele", a explicat liderul liberal.
>
> Potrivit informatiilor publicate de EVZ, PSD si PNL isi vor imparti,
> in mod egal, cele 18 portofolii. Liberalii vor ceda doua ministere
> UDMR. Guvernul va avea doi vicepremieri, Dan Nica (PSD), care va fi
> si ministru de interne, si Ludovic Orban (PNL), care ar putea conduce
> si Ministerul Transporturilor. (Romulus Georgescu)
>
> sursahttp://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877609/Vintu-Evident-ca-m-am-intalnit-cu-Geoana-in-Delta
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:32:52

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-29 22:53:36, Amadeus a scris:

> EVZ a intrat in posesia unor fotografii inedite, in care Omar Hayssam
> apare in preajma unor lideri PSD. In una dintre imagini, din campania
> din 2000, el ia masa cu Ion Iliescu. Ion Iliescu a sustinut ca nu a
> avut "nicio relatie personala cu Omar Hayssam", ca acesta era doar
> unul dintre oamenii de afaceri care "insoteau, cu prilejul unor
> vizite, delegatiile oficiale conduse de presedinte". Omar Hayssam il
> contrazice. Intr-un interviu publicat in 2004, in revista siriana
> "Faris al-Arab", Hayssam se mandrea cu relatiile sale cu Iliescu.
> Interviul este insotit de mai multe fotografii, prin care Hayssam
> incerca sa arate ce relatii importante are atat cu oficialii din
> Romania.
>
> Presedintele Ion Iliescu, premierul Adrian Nastase, sefii celor doua
> Camere al parlamentului Nicolae Vacaroiu si Valer Dorneanu se gasesc
> in pozele lui Hayssam, dar si liderii statelor arabe.
>
> In una dintre fotografii este imortalizat un moment din campania
> electorala din 2000: Ion Iliescu, la acea vreme candidatul PSD la
> Presedintia Romaniei, lua masa in compania lui Omar Hayssam. Alaturi
> de ei: senatorul Vasile Ion, presedinte al PSD Buzau si tatal
> jurnalistei rapite in Irak, Marie-Jeanne Ion.
>
> Amintiri de la cantina
>
> Senatorul Ion Vasile isi a minteste episodul cand Iliescu si Hayssam
> au "mancat o supa". "Am deschis campania electorala la Foresta Nehoiu
> (una dintre fabricile lui Hayssam din judetul Buzau - n.r.). Dupa
> miting, primarul din localitate ne-a invitat la masa la cantina
> fabricii. Acolo l-am cunoscut cu totii pe Omar Hayssam. Ne-a fost
> prezentat alaturi de alte doua persoane drept patronii fabricii.
> Presedintele acolo l-a cunoscut. I-a fost prezentat. Am mancat o supa
> cat am stat jumatate de ora", a declarat pentru EVZ presedintele PSD
> Buzau.
>
> Si Ion Iliescu a confirmat episodul petrecut in campania electorala
> din 2000. "Nu am luat masa cu Omar Hayssam. Am luat masa la cantina
> fabricii. Cred ca acela a fost si momentul in care l-am vazut prima
> data", ne-a declarat Ion Iliescu. Presedintele de onoare al PSD a
> reiterat faptul ca nu a avut relatii personale cu Hayssam. "Am
> discutat cu el asa cum am discutat cu zeci de oameni de afaceri",
> ne-a declarat Iliescu.
>
> O alta fotografie, care a ilustrat interviul din "Faris-Al Arab", il
> arata pe Hayssam dand mana cu presedintele egiptean Hosni Mubarak.
> Prilejul: o vizita a sefului statului egiptean in Romania. "Nu eu i
> l-am prezentat lui Mubarak. Probabil, ca si altii in astfel de
> momente, veneau sa se prezinte", a explicat Iliescu.
>
> In interviul respectiv, Hayssam vorbeste despre afacerile din Romania
> cu lemn, fier, sucuri, produse alimentare. Interviul este insotit in
> revista cu pagini de publicitate la firmele sale, stranse sub numele
> Manhattan Group.
>
> Subiect de campanie
>
> In actuala campanie electorala, PSD l-a acuzat pe Traian Basescu ca
> este responsabil de fuga din Romania a omului de afaceri urmarit
> pentru terorism. Fostul procuror Ciprian Nastasiu, cel care a aprobat
> eliberarea lui Hayssam, a lansat o carte in care a reluat acuzatii de
> acelasi gen.
>
> La randul sau, seful statului a acuzat faptul ca Omar Hayssam a fost
> un apropiat al liderilor PSD si, in special, al lui Ion Iliescu,
> afaceristul sirian fiind un invitat nelipsit din delegatiile
> prezidentiale cu ocazia diverselor vizite in strainatate.
>
> Fotografiile publicate de revista siriana "Faris al-Arab" au ilustrat
> interviul in care Omar Hayssam se lauda cu relatiile privilegiate pe
> care le avea cu diversi lideri PSD
>
> http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877910/Omar-Hayssam-a-mancat-o-supa-cu-Ion-Iliescu
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:33:41

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-29 22:27:21, Amadeus a scris:

> O intreaga saptamana, oamenii mogulilor infractori de drept comun de
> la Antena3 si RealitateaTV au prezentat imagini ce-l infatisau pe
> Presedintele Romaniei ca pe un bataus. Specialistii in productie
> video si imagine au demonstrat fara tagada ca "filmarea" in cauza s-a
> dovedit a fi un bluf, o facatura ordinara, un fals grosolan cu care
> Vantu, Patriciu si Voiculescu incercau sa manipuleze opinia publica
> in favoarea lui Geoana, marioneta de serviciu de care cei trei
> escroci se folosesc pentru a-l indeparta pe Basescu. Expresul de Sud
> ii solicita acum, public, lui Geoana sa-si explice faptele
> reprobabile (si REALE!) comise atunci cand a incercat sa ocupe abuziv
> o vila din Cartierul Primaverii si a terorizat o intreaga familie
> pentru a-si atinge abjectul obiectiv. Mai mult decat atat, el a batut
> cu bestialitate mai multi membrii ai familiei respective, dosarul
> penal pentru vatamare corporala grava fiind acum in lucru la
> Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti!
> MIRCEA GEOANA A OBTINUT O REPARTITIE FALSA IN CARTIERUL PRIMAVERII
> pentru o casa aflata langa cea a soacrei sale, "revolutionara"
> Margareta Costea. Invatat cu ascensiunea rapida pe scara sociala, Dan
> Mircea Geoana s-a gandit ca este cazul sa isi faca rost si de o vila,
> bineinteles in Cartierul Primaverii. Si-a pus relatiile in miscare si
> a aflat ca pe str. Jean Monnet (fosta Bordei) nr. 55 (vezi foto) ar fi
> libera in acel moment o vilisoara pe care proprietarii de drept urmau
> sa o ocupe in curand. Geoana a obtinut in fals repartizarea locuintei
> printr-o hartie de la ICRAL Herastrau. Locuinta dorita de sotii
> Mihaela si Mircea Geoana era pe aceeasi strada unde se afla - la nr.
> 69 - si vila obtinuta in 1991 de Margareta Costea printr-o repartitie
> similara si care fusese locuita anterior de premierul comunist
> Constantin Dascalescu. Soacra lui Geoana era si beneficiara unui
> certificat de LUPTATOR RANIT IN REVOLUTIE, obtinut dupa ce-si
> fabricase un dosar de revolutionar incalcand grav legea penala.
> Matusalemica hoasca, Margareta Costea, obtinuse tot ilegal vila de la
> nr. 69, pentru ca detinea si o proprietate in str. Brancutei. Locuinta
> vizata de sotii Geoana apartinea in fapt familiei Gheorghe Rozolea.
> Casa, construita de parintii lui Gheorghe Rozolea, a fost confiscata
> abuziv de autoritatile comuniste in 1952, iar fostii proprietari au
> fost expropriati abia prin decretul nr. 535/1970, care prevedea
> asigurarea de locuinte corespunzatoare" functionarilor de partid si
> de stat, de fapt improprietarirea maharilor comunisti cu vile si alte
> acareturi.
>
> DUPA 1989, FAMILIA ROZOLEA A DORIT ASADAR, ASA CUM ERA SI NORMAL,
> sa-si redobandeasca locuinta, reusind acest lucru prin Hotararea nr.
> 365/1 iulie 1994 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - sectia a IV-a
> Civila - in Dosarul nr. 1270/1994. Totusi, prin manevre obscure,
> Mircea Geoana a reusit sa obtina de la ICRAL Herastrau o adresa de
> repartizare a locuintei pe numele sotiei sale, Mihaela Geoana.
> Repartitia ICRAL era ilegala, deoarece proprietarul de drept sesizase
> forurile competente ca imobilul din str. Jean Monnet (Bordei) nr. 55
> se afla in litigiu si deci nu putea sa faca obiectul unui contract de
> inchiriere. Mai mult, la acea data sotii Geoana aveau deja o locuinta
> in str. Dr. Felix nr. 101. Fara nicio acoperire legala, SC Herastrau
> Nord S.A. (fostul ICRAL), printr-un anume domn Somanescu, emite doua
> contracte de inchiriere, primul pentru o camera si un hol (la data de
> 25 aprilie 1994, contractul de inchiriere nr. 60652) si al doilea
> PENTRU TOATA CASA (la 15 iulie), avand-o ca titular de contract pe
> Mihaela Geoana. Extinderea spatiului a fost aprobata, pentru ca madam
> Mihaela a cerut spatiu si pentru firma domniei sale NORDIC TRADE SRL",
> desi imobilul nu mai putea fi inchiriat de ICRAL.
>
> "IN SEARA ZILEI DE 4 IULIE (ORELE 20.30), SOTII GEOANA S-AU PREZENTAT
> la adresa amintita, prezentand un asa-zis contract de subinchiriere a
> unei camere din respectivul imobil. Pe un ton agresiv, cei doi soti ii
> cer socoteala domnului Rozolea privind prezenta sa in imobil. Dupa ce
> li se explica situatia si li se arata hotararea Tribunalului, doamna
> Geoana exhibeaza un asa-zis contract de subinchiriere cu fostul
> chirias, pentru o camera de la etaj. Demonstrandu-li-se ca este un
> act fara valoare, dupa discutii indelungate, familia Geoana pleaca.
> Peste cateva zile, in urma unei sesizari a lui Mircea Geoana, o
> reprezentanta a ICRAL Herastrau se prezinta la proprietarul de drept,
> cu care ocazie, s-a constatat legalitatea detinerii imobilului de
> catre domnul Rozolea" se arata in dosarul parchetului TB. In ziua de
> 13 august, cand domnul Rozolea se inapoia acasa, in jurul orei 12.30,
> a observat ca usa imobilului sau fusese fortata si un numar de
> persoane patrunsesera in vila. Sotii Geoana erau insotiti de fratele
> Mihaelei Geoana, Ionut Costea, si de cativa indivizi necunoscuti. Se
> schimbau deja yalele si se facea un proces-verbal al obiectelor
> evacuate din imobil.
>
> GHEORGHE ROZOLEA NU PUTEA ASISTA IMPASIBIL LA ACEASTA VIOLARE DE
> DOMICILIU si a protestat cu vehementa, cerandu-le sa paraseasca
> locuinta sa. Au revenit acasa sotia si copilul proprietarului, fiind
> chemate si alte rude ale asediatului. Membrii familiei Rozolea,
> coplesiti de numarul intrusilor, erau impinsi centimentru cu
> centimetru, dar asta nu a fost de ajuns pentru actualul presedinte al
> PSD, el trecand la agresarea proprietarului si a minorului Mircea
> Rozolea. Apoi, dupa cum se arata in nota de constatare a politistilor
> veniti la fata locului, "Si cumnatul proprietarului, domnul Dan
> Barbuleasa, a fost batut mar si a fost ranit la cap (plaga taiata la
> frunte) de catre Mircea Dan Geoana, care ulterior i-a dat cu un corp
> contondent in cap si mamei domnului Rozolea, Maria Rozolea, in varsta
> de 83 de ani, provocandu-i plagi si leziuni craniene".
>
> AMBELE VICTIME AU AJUNS LA IML, OBTINAND SI CERTIFICATE MEDICO-LEGALE
> care atestau agresiunea si care se afla la dosarul cauzei. Mihaela
> Geoana nu s-a lasat nici ea mai prejos si a scos din geanta un spray
> paralizant, cu care a vrut sa imobilizeze familia Rozolea. Speriat de
> interesul manifestat de jurnalistii martori la faptele comise de
> familia Geoana (agresarea unui copil, vatamarea corporala a
> proprietarilor, violarea de domiciliu, traficul de influenta), vizat
> de plangerile penale formulate de victimele sale. Avand in vedere
> faptele przentate mai sus, si care reprezinta infractiuni clare
> incriminate de Codul Penal al Romaniei, punem o intrebare simpla
> alegatorilor romani: il votati pe Mircea Geoana, BATAUSUL de copii si
> batrani?
>
> http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:34:24

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-29 22:42:31, Amadeus a scris:

> Fostul taranist Ionut Mircea Costea - presedintele EXIMBANK, fratele
> Mihaelei Geoana - si cumnatul sau, presedintele PSD Mircea Geoana
> &#8211; sunt implicati, impreuna cu alte persoane din familia Costea
> &#8211; in distrugerea unor banci de stat, dupa cum reiese dintr-un
> raport al SRI, dar si al Curtii de Conturi (in urma controlului facut
> de CCR atat la aceste banci cat si la firmele controlate de clanul
> lacustelor, Geoana a intervenit la Adrian Nastase, la vremea aceea
> premier, care a emis o Ordonanta de Urgenta prin care Curtea de
> Conturi a fost restructurata, iar procurorii financiari ai
> institutiei au fost eliminati prin desfiintarea posturilor). Cei doi
> au fost ajutati sa devalizeze Banca Agricola cu sprijinul substantial
> oferit de Dinu Patriciu, care le-a creat &#8211; prin cercurile de
> interese in care se invartea in Finanta Internationala - o retea
> vasta de complici vest-europeni.
> "POZITIILE OCHITE DE GEOANA SI COSTEA AU FOST INTOTDEAUNA in
> sistemul financiar-bancar, fie la Ministerul Finantelor, la defuncta
> Banca Agricola sau la EXIMBANK. Pentru a-si duce la indeplinire
> intentiile de devalizare, Geoana a avut grija ca Ionut Costea sa fie
> numit si in Consiliile de Administratie de la Transelectrica, Romgaz,
> dar si reprezentant al Fondului Proprietatea in Consiliul de
> Supraveghere al Petrom, prin filiera Dinu Patriciu" &#8211;
> declara avertizori din SRI, aceeasi care au si intocmit, de altfel,
> Dosarul de Urmarire Informativa "Banca Agricola &#8211; Geoana
> - Costea".
>
> PE VREMEA CDR, IONUT COSTEA A FOST NUMIT (PRIN INTERVENTIA LUI GEOANA
> la Emil Constantinescu, presedinte al Romaniei in acea perioada, dar
> si cu ajutorul lui Dinu Patriciu), secretar de stat la Ministerul
> Finantelor. Din aceasta pozitie a inceput sa-si intinda plasa, urmand
> ca "beneficiile" sa fie impartite cu
> "ilustrul" sau cumnat. Prin filiera internationala creata
> cu ajutorul lui Patriciu, Geoana-Costea au primit responsabilitati
> privind relatia cu organismele financiare internationale si creditele
> si creantele Romaniei. In aceasta calitate, Costea a devenit si
> presedintele Comitetului Interministerial de Garantii si Credite de
> Comert Exterior. Acest comitet oferea garantia statului pentru
> credite luate de firme romanesti din strainatate.
>
> Clanul Lacustelor a distrus sistemul de irigatii al Romaniei
>
> DE ASEMENEA, GEOANA SI COSTEA AVEAU UN CUVANT GREU DE SPUS privind
> soarta creantelor Romaniei, mai exact banii imprumutati de Ceausescu
> tarilor din lumea a treia care nu au mai vrut sau nu au mai putut
> sa-si achite datoriile fata de Romania. Unul dintre cele mai mari
> tunuri pe care clanul Geoana-Costea le-a dat statului roman a fost
> Afacerea Transchem. Pentru acest fapt, Ionut Costea a si fost
> convocat, la vremea respectiva, de catre Comisia Parlamentara care
> investiga dezastrul irigatiilor romanesti. Escrocheria, comisa cu un
> an inainte si in Ucraina, consta in faptul ca statul roman trebuia sa
> garanteze un imprumut de 160 milioane de dolari de la o banca din SUA,
> iar firma americana Transchem trebuia sa aduca utilaje si seminte,
> plata creditului urmand sa se faca din vanzarea recoltelor. La fel ca
> peste Nistru, frauda a functionat, iar de afacere s-a ales praful.
> Banca americana a executat garantia statului roman care s-a indreptat
> apoi spre Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare (SNIF),
> executata in consecinta de AVAB. De atunci, SNIF este decapitalizata
> si nu mai poate asigura irigatiile in Romania.
>
> ALATURI DE MIRCEA GEOANA SI IONUT COSTEA A MAI FOST IMPLICAT SI ALFRED
> MOSES, fostul ambasador al SUA in Romania. Printr-o derogare de la
> lege, Comitetul Interministerial condus de fratele Mihaelei Geoana a
> fost "autorizat", in urma unei Hotarari de Guvern
> ilegala, emisa de catre Cabinetul Nastase, sa garanteze creditul din
> partea statului. Sforarii au inlaturat din afacere giganti agricoli
> americani si i-au preferat pe cei de la Transchem, care aveau
> experienta zero in agricultura, specialitatea lor fiind cea de
> consultanta.
>
> Ghana, off-shore-ul lui Geoana si Patriciu si banii lui Ceausescu
>
> PE VREMEA LUI CEAUSESCU, ROMANIA FIE A IMPRUMUTAT DIRECT tari din
> Lumea a III-a, fie intreprinderile romanesti au efectuat, in aceste
> zone, lucrari pe datorie. Dupa Revolutia din 1989, tarile arabe si nu
> numai, au refuzat sa restituie datoriile acumulate. Prin natura
> functiei, cumnatul presedintelui PSD avea in responsabilitate aceste
> tranzactii.
>
> GHANA AVEA O DATORIE DE 11 MILIOANE DOLARI FATA DE ROMANIA. A fost
> avizata vanzarea creantei romanesti catre o firma off-shore, dintr-un
> paradis fiscal, IRM International Ltd, inregistrata in Insulele
> Bermude, pe numele lui Mircea si Mihaela Geoana. Manevra a fost
> inexplicabila pentru ca, la randul ei, si Romania era datoare Ghanei.
> Guvernul a aprobat "cesionarea creantei Romaniei catre Angola,
> de 18,5 milioane dolari, firmei Argirom International a fostului
> deputat Iosif Armas, un alt interpus al clanului Geoana-Costea,
> folosit mai ales in recuperare de creante pe casute postale in
> Insulele Virgine. Statul urma sa primeasca 15%, iar firma sa incaseze
> ce se obtinea peste 15%. O schema des folosita de escrocii
> financiari", spun inspectorii Curtii de Conturi. Ionut Costea a
> semnat acordul din partea Ministerului Finantelor si, surprinzator,
> tot inspectorii au descoperit, la una dintre firmele familiei Geoana,
> un Acord de preluare a creantelor intre off-shore-ul lui Geoana si un
> alt off-shore, inregistrat pe numele... Dinu Patriciu.
>
> Geoana, Groparul Bancii Agricole
>
> BANCA AGRICOLA A FOST UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE banci romanesti.
> Privatizarea sa prin vanzarea pachetului de actiuni catre Raiffeisen
> nu a fost intamplatoare si s-a derulat conform unui scenariu pus la
> cale tot de Costea &#8211; Geoana &#8211; Patriciu! Initial ei au
> intentionat sa o lichideze dupa modelul defunctei Bancorex, avand in
> vedere gaurile de sute de milioane de dolari ale Bancii Agricole. La
> solicitarea lui Geoana, s-a constituit un asa-zis "Comitet de
> coordonare a restructurarii Bancii Agricole", iar Presedinte al
> comitetului a fost numit, evident... secretarul de stat de la Finante,
> Ionut Costea, care, in realitate, detinea intreaga putere in banca.
> Costea se purta la banca nu ca un reprezentant al statului care
> trebuia sa vegheze la redresarea acesteia, ci ca un proprietar pe
> mosia lui. De exemplu, soferul sau (acum fostul sofer al lui Costea
> se afla in staff-ul de campanie al lui Mircea Geoana!) figura in acte
> ca "inspector la Sucursala Bucuresti a Bancii Agricole".
>
> PENTRU CA SE AFLA IN PROCES DE RESTRUCTURARE, BANCA NU AVEA VOIE sa
> mai acorde credite. Cu toate acestea, a primit credite firma Cibella,
> al carei administrator a fost ulterior condamnat. Cibella nici nu se
> putea califica pentru a primi banii, din cauza ca mai avea datorii
> neachitate de 50 de miliarde lei vechi, o suma imensa la vremea
> respectiva. Cu toate acestea, a primit un credit de 3,5 milioane de
> dolari. Garantia a constat intr-un stoc de conserve de legume si
> fructe care nu avea nicio valoare din moment ce acelasi stoc era deja
> gaj pentru alt credit. Cibella nu a mai restituit acest credit.
> Creditele neachitate au fost preluate la bugetul de stat pentru ca
> banca sa fie "curata" in vederea privatizarii. (va urma)
>

Huhu Ciu
2009-11-30 11:35:15

AMADEUS E UN SECURIST-PEDELIST SLUGOI AL LUI BASESCU, EL MINTE SI MANIPULEAZA FARA RUSINE PE NET!!!

La 2009-11-29 22:43:54, Amadeus a scris:

> Accesarea neautorizata, in scopul obtinerii frauduloase de voturi de
> catre Mircea Geaona, a bazei de date cu informatiile privind ofiterii
> Armatei Romane pune in pericol securitatea nationala a Romaniei
> deoarece, spre exemplu, in cazul aparitiei unei situatii extreme, de
> razboi, inamicul va putea afla nu numai care este capacitatea exacta
> de mobilizare rapida a rezervistilor romani, dar si toate datele de
> identificare a acestora. "In cazul de fata, conducerea MApN si Statul
> major al Fortelor Armate il acuza pe Mircea Geoana de folosirea in
> interes propriu a unor asemenea informatii clasificate", afirma, IN
> EXCLUSIVITATE pentru Expresul de Sud, purtatorul de cuvant al
> institutiilor mai sus-amintite. De asemenea, redactia noastra a
> intrat &#8211; prin filiera Serviciului Secret al Armatei - si in
> posesia unei alte declaratii, de aceasta data formulata de catre un
> inalt oficial al NATO, cu grad de general al Armatei Americane:
> "Suntem ingrijorati de ceea ce s-a intamplat cu baza de date a
> Armatei Romane, deoarece avem indicii ca Mircea Geoana a accesat nu
> doar datele de identificare ale ofiterilor romani, ci si date ale
> bazelor secrete ale NATO, ceea ce ne indreptateste sa va cerem
> (solicitarea este adresata DGIA &#8211; Directia Generala de
> Informatii ale Armatei, n.r.) verificari riguroase in acest sens, in
> paralel cu specialisti ai NATO pe probleme de securitate
> informatica!".
> OFICIALII MINISTERULUI APARARII NATIONALE NE-AU PUS LA DISPOZITIE
> (vezi facsimile) doua scrisori semnate de Mircea Geoana, cu un
> continut aproape identic, singurele diferente fiind cele privind
> gradul militar al destinatarului. Unul dintre acestia este capitan,
> iar celalalt comandor. Si alti rezervisti, dar si ofiteri activi, au
> primit acelasi tip de scrisori.
>
> PE DE ALTA PARTE, BAZA DE DATE ACCESATA ii vizeaza nu numai pe
> rezervistii din Ministerul Apararii Nationale, ci si pe cei din SRI.
> Un astfel de ofiter, trecut in rezerva din SRI in urma cu mai bine de
> un an, a primit acasa, prin curier, o scrisoare identica celorlalte.
> Si in cazul sau era precizat gradul cu care a trecut in rezerva,
> fiindu-i cunoscuta, evident, si adresa. Asta nu poate sa insemne
> decat ca Geoana a accesat informatii extrem de sensibile si le
> utilizeaza acum dupa bunul plac. La fel de ingrijorator, din punctul
> de vedere al securitatii nationale, este faptul ca baza de date
> accesata de hrebenciucii lui Geoana este una centrala, care priveste
> rezervistii de pe intreg teritoriul national, un argument in acest
> sens fiind acela ca astfel de epistole au fost identificate la adrese
> din mai multe orase ale Romaniei, doua dintre ele fiind Bucuresti si
> Timisoara.
>
> IATA CUM ISI INCEPE GEOANA, IN SCRISOAREA ADRESATA unuia dintre
> rezervisti (ofiterul Andrei Vacaru), "violul" electoral: "Sint sigur
> ca va mirati putin vazind aceste rinduri care sosesc acum, in pragul
> unor importante alegeri. Nu trebuie sa va mirati domnule Capitan. Va
> scriu dintr-un motiv foarte simplu &#8211; dumneavoastra, alaturi de
> intreg poporul roman in slujba caruia ati fost intreaga viata,
> sinteti in curind chemati sa votati nu numai pentru functia de
> Presedinte ci si pentru cea de Comandant Suprem al Fortelor Armate.
> Nimeni nu poate sti mai bine decit militarii de cariera care sint sau
> care ar trebui sa fie calitatile unui Comandant Suprem"
>
> DESTINATARUL SCRISORII, CAPITANUL ANDREI VACARU, fost ofiter de
> relatii cu publicul la Batalionul 32 Infanterie "Mircea" din
> Timisoara, i-a dat insa o replica ferma, prin intermediul Expresului
> de Sud, cersetorului electoral. In primul rand, puncteaza Andrei
> Vacaru, "folosirea bazelor de date ale unei institutii militare in
> scopuri electorale este ilegala si nedemna pentru un viitor
> "Comandant Suprem". De asemenea, continua el, "faptul ca imi cereti
> sa-mi tradez actualul Comandant Suprem (am observat ca in aliniatul 4
> din scrisoare folositi litere mici pentru aceeasi functie, dar
> referitor la actualul Presedinte al Romaniei) este un gest cara
> incalca cutumele razboiului. Daca domnia voastra l-a tradat pe Ion
> Iliescu trimitand o scrisoare domnului Emil Constantinescu in 1996,
> imediat dupa alegeri (&#8230;) eu nu o pot face. Comparativ cu
> dumneavoastra eu imi respect comandantii".
>
> INTR-ADEVAR, CE FEL DE PRESEDINTE AR PUTEA FI ACELA CARE PENTRU A
> CASTIGA alegerile a furat, sau a folosit in interes personal secrete
> de stat si a pus, astfel, in pericol, securitatea nationala a
> Romaniei? La fel de grav este si faptul ca acest personaj este
> presedintele Senatului si, in aceasta calitate, a fortat Guvernul
> pentru intrarea in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, printr-o
> ordonanta de urgenta neconstitutionala. Ulterior, el si-a anuntat cu
> surle si trambite retragerea din CSAT invocand, culmea
> impertinentei!, folosirea de catre presedintele Traian Basescu a
> armatei ca "agent electoral".
>
> DESIGUR, GEOANA A BATUT CAMPII PRIN ACEA ACUZATIE deoarece Traian
> Basescu ii vizitase pe militarii romani din Irak nu in scop
> electoral, ci pentru a anunta oficial ceea ce se hotarase in CSAT, cu
> mai mult timp in urma, adica retragerea programata a trupelor romane
> din teatrul de operatiuni.
>
> "NU ADMIT FOLOSIREA IMAGINII POZITIVE SI A INCREDERII POPULATIEI in
> Armata Romana in scop electoral, partizan" &#8211; declara atunci,
> obraznic, Geoana. Cum am aratat insa, el face chiar mai mult decat
> atat: nu numai ca se foloseste de ofiterii Armatei Romane, sau ai
> serviciilor secrete, ca sa ajunga presedinte, dar "comite" asta prin
> utilizarea ilegala, in interes personal, a unor informatii
> clasificate.
>
> PROFESIONISTII DIN SRI AU SESIZAT SI EI GRAVA INCALCARE A LEGII, ca
> urmare a folosirii in campania electorala a datelor personale ale
> cadrelor militare in rezerva. Mai mult, ei lanseaza chiar o sugestie
> cu privire la locul de unde ar putea sa provina scurgerea de
> informatii: "Ce amestec are, in toata povestea asta, generalul
> rezervist Mihai Iliescu, seful ANCMRR, personaj extrem de apropiat de
> PSD si persoana care detine baza de date folosita acum de echipa de
> campanie a lui Geoana?".
>
>
> INTREBARI SIMPLE PENTRU UN PROSTANAC "COMPLEX":
> 1. DE CE Geoana plange de lipsa de inzestrare a armatei dupa ce PSD
> cerea in coalitie sa nu se dea bani la Aparare?!
> 2. DE CE Geoana plange de mila militarilor,dar uita ca el este cel
> care l-a imboldit pe Tariceanu sa nu fie de acord cu achizitionarea
> avioanelor de vanatoare si a blindatelor cerute de Traian Basescu in
> CSAT, inca de prin 2007?!
> 3. CUM a avut acces Geoana la baza de date a Armatei Romane?
> 4. CINE i-a pus la dispozitie adresele ofiterilor romani?
>

Diandra7
2009-11-30 12:01:57

oamenii stiu!

Oricate mizerii i-ar arunca lui Basescu in spate, oamenii sunt destul de intelepti sa realizeze si singuri tot ceea ce se intampla si sa mearga pe calea corecta si se va vedea asta pe 6 decembrie!

Arogantu'
2009-11-30 12:03:52

Re: oamenii stiu! - Corect, ei stiu si alte mizerii ! Aia-i beleaua matrozului ! ndc


La 2009-11-30 12:01:57, Diandra7 a scris:

> Oricate mizerii i-ar arunca lui Basescu in spate, oamenii sunt destul
> de intelepti sa realizeze si singuri tot ceea ce se intampla si sa
> mearga pe calea corecta si se va vedea asta pe 6 decembrie!
>

laur
2009-11-30 12:32:50

Numitorul Comun

Care este numitorul comun a tuturor PDL-istilor care e numitorul comun dintre Horia Roman Patapievici, Catalin Avramescu , Andreea Pora, Traian Ungureanu si Bercea Mondialul sau dom' Costel ?

Numitorul comun este Nicolae Gutza si Printzesa Ardealului .

Totzi PDL-istzii se poarta de parca ar avea mintea si caracterul fanilor lui Nicolae Gutza si Printzesa ardealului .

Ce sa potzi sa discuta ratzional cu ei ?
Ce sa discutzi ratzional cu OTV si Florin Conduratzeanu la Etno TV ?

Trage apa deschide gemurile largi si iesi din camera atat .

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/nicolae-guta-si-printesa-ardealului-hai-mandro-sa-ne-imbracam-pe-basescu-sa-stampilam-video-nu-injurati-17709.html

Amadeus
2009-11-30 12:41:23

coscaru
2009-11-30 12:43:06

bashitzilor mai aveti 6 zile

avortonilor adio .gata cu jaful si incompetenta . cretinii au acopat toate functile de conducere incepand cu Cotroceni , Palatul Victoria si terminand cu deconcentratele din judete. gata ajunge tzara trebuie decontaminata de .gunoiul pdl-ist

Marius Adrian Porojnicu
2009-11-30 12:45:04

Re: mai aveti 6 zile:http://www.youtube.com/watch?v=xFSrZMqB31k

La 2009-11-30 12:43:06, coscaru a scris:

> avortonilor adio .gata cu jaful si incompetenta . cretinii au
> acopat toate functile de conducere incepand cu Cotroceni ,
> Palatul Victoria si terminand cu deconcentratele din judete. gata
> ajunge tzara trebuie decontaminata de .gunoiul pdl-ist
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-11-30 12:46:24

Re: oamenii stiu!http://www.youtube. com/watch? v=sTJ8AmoJr4A

La 2009-11-30 12:03:52, Arogantu' a scris:

>
> La 2009-11-30 12:01:57, Diandra7 a scris:
>
> > Oricate mizerii i-ar arunca lui Basescu in spate, oamenii sunt destul
> > de intelepti sa realizeze si singuri tot ceea ce se intampla si sa
> > mearga pe calea corecta si se va vedea asta pe 6 decembrie!
> >
>
>

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.12696 sec.