Ziua Logo
  20:10, joi, 18 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2010-01-18
Pribeagul (...@yahoo.com, IP: 78.96.66...)
2010-01-18 21:37
Antonescu

vorbeste, ca-i... place.

"Eu cred ca societatea romaneasca, pregatita deja pentru altceva decat regimul lui Traian Basescu si al clientelei sale inca din decembrie anul trecut,..."

Ce analiza-i asta? Pai, in decembrie anul trecut... Despot Basescu Voda a cistigat alegerile. Deabia "s-a pus temeinic"... pe treaba.

Am votat de 3 ori imptriva lui Basescu. De trei ori am fost sigur ca va pierde. Asa ca, zic, ca pot sa-mi dau cu parerea. Am devenit specialist in... Basescu.

Are atuuri imbatabile:
- lupta impotriva comunistilor si acesata demagogie a prins. Ma uit uin jurul meu si nu vad nici un comunist. Vad numai fel de fel de monstrii care sunt "mari" oameni de afaceri, "baieti destepti", muguli sau alte fiare de acest fel.
- lupta impotriva mogulilor. Cine-i iubeste pe moguli? Nu se stie, dar sigur cca 70% din alegatori ii urasc. Si au motive sa-i urasca. Avem mai multi care au miliarde acumulate prin jupuirea romanilor. A dat vreunul vreun miliard pentru construirea unei portiuni de autostrada? Sigur, nu, si nici in alte scopuri pentru binele national. Atunci, la ce buni acesti miliardari?
- se apuca tiris-grapis sa puna ceva baze temeliei statului: salarii unitare, pensii unitare, rationalizarea aparatului bugetar, normarea cheltuielilor bugetare, pe cit posibil etc. Nu stiu ce va reusi sa faca, dar macar etaleaza in fata alegatorilor aceste preocupari, fata de ceilalti care doar... bat apa-n piua.

Alegatorii sunt satui de indolenta gretoasa, de inconstienta celorlalti, care au permis toate abuzurile asupra acestui popor, care au asfaltat drumul care ne-a adus aici.

Asa ca, cu toate ca nu-mi place, ca sunt sigur ca nu va face ispravi demne de a fi mentionate cartile de istorie, pentru ca nu-i un intelectul adevarat, nu-i capabil sa-si depaseasca limitele strinse, spun ca... mai avem mult de tras cu Despot (al manipularii) Basescu Voda. Ii doresc din inima succes! N-am ce face!

Crinut, singura solutie este ca, in timp ce Despot Basescu Voda mai domneste, PSD-ul sa faca baie ca sa iasa curat la alegerile viitoare.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00731 sec.