Ziua Logo
  21:10, joi, 18 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2010-01-06
Ratacitul (...@lycos.com, IP: 96.22.96...)
2010-01-08 18:43
Cateva opinii

- Ziua nu a murit datorita lui Basescu. Daca acesta e un contributor, atunci el este cel mai mic.
- Dincolo de cauzele globale (Internetul, criza), Ziua a murit datorita calitatii din ce in ce mai scazute a aparatului redactional. Tendinta se observa de cativa ani, dar adevarata ruptura s-a produs cand a venit "echipa" lui Palsu. Nu dezvolt, dar ganditi-va ce articole erau la Ziua cand publicau Miruna, Severin, Cornea, R. Iordache, etc. si ce articole erau in ultimul an.
- Forumul - ca forum de discutii chiar si in contradictoriu, chiar si mai aprinse, dar argumentate si cu o oarecare logica - a disparut incet, incet, de cativa ani, de cand s-a umplut de spam emanat de cativa bolnavi mintali. Forumul va dispare si dpdv fizic foarte curand, cand singurii care-l vor mai accesa vor fi acesti bolnavi mintali. Aici e chiar pacat, pentru ca formatul este foarte bun. Dar trebuie eliminat spamul...si, sa nu uit...sa propuneti articole demne de a fi comentate. Daca ma intereseaza culoarea chilotilor lui Sharon Stone, o pot afla din alte surse...sper ca intelegeti ce vreau sa spun cand afirm ca e nevoie de articole demne de a fi comentate.
- In rest, doresc sanatate si La multi ani intregii echipe redactionale si mult succes in gasirea unui drum in viata majoritatii ei....pentru ca e clar ca majoritatea ei nu e facuta pentru jurnalism, de orice tip ar fi el, de investigatie, de opinie, de analiza.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.