Ziua Logo
  19:13, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-12-10

Comentarii: 8, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Nea Caisa
2009-12-10 19:49:07

Recititi declaratia, face misto.

"Se pare ca sansele ca cererea PSD de a nu fi aprobata sau de a fi respinsa sunt, conform ultimilor exit-poll-uri, cam 50-50%". De a nu fi aprobata sau de a fi respinsa.

yul
2009-12-10 20:10:08

Re: Recititi declaratia, face misto.

Daca nu iese ce vrea PSD e 50% si daca prin absurd iese alte 50 de procente. Sa mai zica cineva ca PSD nu are oameni capabili.


La 2009-12-10 19:49:07, Nea Caisa a scris:

> "Se pare ca sansele ca cererea PSD de a nu fi aprobata sau de a fi
> respinsa sunt, conform ultimilor exit-poll-uri, cam 50-50%". De a nu
> fi aprobata sau de a fi respinsa.
>

LILI MARLEN
2009-12-10 20:13:35

CUM DRACU A ABSOLVIT NASTASE ASTA DREPTUL?

Cel putin vreo 5 interventii de ale lui mi-au demonstrat ca Bombonel e catastrofa in materie de drept.Acum vine cu o alta tarasenie,cica sansele contestarii rezultatului alegerii de catre PSD sunt de 50/50 %.Ce nu intelege Bombonel este ca pentru orice contraventie sau infractiune in materie de alegeri raspunderea este PERSONALA,adica a celui ce a savirsit contraventia sau infractiunea.Contraventia se probeaza prin procesul verbal de contraventie DEFINITIV (adica necontestat de parte sau prin hotarire judecatoreasca definitiva in cazul respingerii plingerii impotriva procesului verbal de contraventie).Infractiunea se probeaza prin hotarirea penala DEFINITIVA.
Ca sa se poata invalida alegerile la nivel national trebuie sa existe CUMULATIV
1) un numar atit de mare de procese verbale de contraventie si un numar atit de mare de condamnari incit faptele incriminate sa aiba potentialul de a schimba decisiv rezultatul final al votarii
2) o legatura cauzala intre fapte si migrarea voturilor in mod ilegal de nla pierdant la cistigator,adica spre Basescu (daca faptele exista dar beneficiarul acestor fapte este candidatul ...Geoana,nu se pot anula alegerile deoarece viicierea a fost acoperita prin victoria lui Basescu.La fel si daca faptele exista,dar nu se poate indentifica directia in care s-au miscat voturile)
Si,acum.....Curtea Constitutionala nu sta in asteptarea hotaririlor definitive in procedurile judiciare,care pot dura ani de zile,CI SE PRONUNTA PE CEEA CE EXISTA IN MOD FARA ECHIVOC DOVEDIT ,ori in afara de galagia si acuzele reciproce de fraudare nu exista nimic,nici macar putinele procese verbale de contraventie intocmite nu sunt definitive ,nefiind expirat termenul legal de 15 zile pentru contestarea lor.
ASA SE EXPLICA FAPTUL CA DUPA FIECARE VOTARE CARE A AVUT LOC ,NU A FOST NICI UN SCRUTIN ANULAT LA NIVEL NATIONAL (sau macar judetean).

Curtea Constitutionala trebuie sa VALIDEZE alegerile.
Aceasta contestare a PSD trebuie insa sa dea de gindit si legiuitorului deoarece trebuie adoptata o legislatie descurajanta la fraudele electorale ,care sa nu se limiteze doar la sanctionarea contraventionala si penala a autorului ilegalitatii electorale ci sa vizeze EXPRES conditile in baza carora sa poata fi anulat chiar scrutinul la nivel local sau national.. Nu pe criteriul cine tipa mai tare sau pe criteriul pierdantul este cel furat (metoda PSD)ci pe criterii obiective,clare (ex.in situatii de dezinformare sau manipulare cu rea credinta a electoratului de catre un post de televizune) Ceea ce a facut postul de televizune Realitatea,Antena 1 si Antena 3 in favoarea lui Geoana trebuie sa nu se mai intimple in cazul altor alegeri si altor candidati.Aceste 3 posturi de televizune s-au prostituat efectiv pentru campania lui Mircea Geona.
Revenind insa la articol si la spusele lui Nastase 50/50 % eu sustin 100 % VALIDAREA

vida clara
2009-12-10 23:07:14

hadrian nascase vrea

50%+50% si gata unanimitatea.
Mai hadriene,stii si tu ca nu se poate,da e bun orice minut in care frana de mana e trasa.Altfel,daca v-ar reusi contestatzia,cu cine mai iesitzi la inaintare,ca deja cardasia s-a dus naibii.
A vazut fiecare cam ce poate celalalt,au venit declaratii,au cazut masti.
Tu esti un sobolanel rosu care vede ca-i fuge pamantul de sub picioare si face cat poate de urat,pe final.Dar esti pe povarnis,taticu.
Ati crezut ca atzi aruncat peste bord tot "balastul",v-atzi spalat pe maini si atzi terminat.
Acus,ai vrea sa nu-i mai lasi sa se re-urce la bord,pt ca,itzi zici tu,s-au facut cartile si noi,cei aruncatzi peste bord,nu mai incapem.
Ba o sa incapem.Noi nu o sa aruncam pe nimeni peste bord dar s-ar putea sa le vina multora dor de copacabana.
Bulgarele a pornit la vale,nu mai e cale de oprire si nici de intoarcere.
Noua,ne-au murit parintzi si nu am putut sa le mai alinam sufletul,ne-am chinuit copii,rapindu-le,fara sa dorim asta,anii frumosi ai copilariei,rapindu-ne noua ani buni din viatza.
Eu raman credincios acelui:In viatza,nimic nu se pirde,nimic nu se castiga,si totul se transforma.

Romica
2009-12-11 05:55:57

Z.O. ai cazut in plasa!

Citeste cu atentie ceea ce a scris ( sunt doar 2 rinduri ) si vezi ca a declarat cu totul si cu totul altceva.

usla
2009-12-11 07:14:42

Si daca ?

Mergem din nou la vot ? Tace Bombonel si isi inghite ura fata de Geoana ! Esti mizerabil mai Bombonele, ai imbatrinit urit ! Ar trebui sa te puna cineva definitiv la punct. Sau poate o va face Priboi, Silinescu(decedatu) etc. !!

Aryka
2009-12-11 11:06:50

in nici un caz 50-50

Avem mai multe posibilitati dar 50-50 nu va iesi nici cum. Sun 9 judecatori daca 5 voteaza contra inseamna ca este 55.555 cu 44.44 de ci cred ca le va fi si mai greu PSD-ului sa mai scoata minim 10 procente ca sa aiba castig de cauza. Asta in cazul in care numai cinci voteaza conform legii.

Romica
2009-12-11 17:03:24

Re: CUM DRACU A ABSOLVIT NASTASE ASTA DREPTUL?

La 2009-12-10 20:13:35, LILI MARLEN a scris:

Da frate! Exact acelasi lucru ca si tine zice Adrian Nastase. Numai ca se pare ca tu stai cam prost cu logica si cu limba romana. Reciteste ceea ce a scris AN si vezi ca am dreptate.

> Revenind insa la articol si la spusele lui Nastase 50/50 % eu sustin
> 100 % VALIDAREA
>


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00561 sec.