Ziua Logo
  23:38, sambata, 23 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

In Memoriam

2010-01-17

Comentarii: 68, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

mambo
2010-01-17 18:05:31

Un articol jos palaria!

Daca ar fi mai multi romani ca autoarea acestui articol, poate s-ar intoarce mai multi dintre cei plecati.

M.Stefanescu
2010-01-17 18:32:34

Ocaziile ratate...se razbuna

Da,nu am avut atunci ia 1990 sansa sa-l alegem pe Ratiu si multe s-ar fi schimbat in bine de la inceput.I-am ales de trei ori pe comunistul Iliescu si de doua ori pe securistul Basescu.Fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita

cercetas
2010-01-17 18:33:02

ION RATIU RAMANE PURURI VIU - Prin comparatie Basescu, Stolo, Iliescu, Geoana SUNT DEJA PUTREZITI

Pe tot ce pun mana, tot ce ating si tot ce gandesc ei moare, este putred si stricat.
Dar, exceptia e Romania, nu o vor nenoroci decat vremelnic.

Aladin
2010-01-17 19:12:20

NU ESTE ADEVARAT !!

Romanii NU l-au ales pe Iliescu ! alegerile AU FOST FURATE !! culmea este ca acest lucru nu a foat pus in discutie !! Masina de vot a lui ceausescu, masina de vot comunista nu fusese demontata ! Aceleasi lepadaturi ce supervizau numaratoarea ce nu avea voie sa coboare sub 99% in timpul lui ceausescu aceiasi comunisti tradatori de data asta mascaradati ca democrati (PNL-isi,Taranisti etc)au controlat alegerile si numaratoarea declarandu-l cu o majoritate total aberanta pe noul "comunist de omenie" presedinte, desi era "ultimul pe lista".
Cum tineretul s-a revoltat si a instituit fenomenala demonstratie "Piata Universitatii" acest criminal a chemat "muncitorii" de la UMGB pentru intimidare si abuz. Acestia erau securisti si activisti pcr ce voiau sa desfiinteze cu forta protestul. Cum tinerii s-au mobilizat mai puternic a repetat miscarea fascisto-bolsevica din iarna cu mineerii, de fapt securisti
mascaradati in mineri. Aici in presa libera, s-a comentat corect ,analizand fotografiile ,ca niste adevarati mineri, nu ar fi putut face miscarile "sportive"
de atac si fugarire a victimelor.Acest DICTATOR (iliescu) nu a castigat NICI o alegere ,TOATE victoriile lui ,au fost niste HOTII organizate de acesti banditi ,ce nu au fost aruncati din viata politica prin pct 8 al proclamatiei de la Timisoara. Chiar cand a pierdut la EMIL s-a plans ca Magureanu nu a lasat "softul" lui sa decida alegerile.Pot crede ca DOAR SECURITATEA decide cine sa fie ales presedinte. OLIGARHIA capitalista ROSIE din romania de sorginte securista ,conduce cu metode mai sofisticate si manipuleaza opinia publica, in timp ce ei se imbogatesc la nesfarsit.
Totul acolo e un circ !! Nu cred ca ve-ti apuca in timpul vietii o democratie adevarata. Somn usor.

Nicky2
2010-01-17 19:12:56

Re: ION RATIU RAMANE PURURI VIU - Prin comparatie Basescu, Stolo, Iliescu, Geoana SUNT DEJA PUTREZITI

La 2010-01-17 18:33:02, cercetas a scris:

> Pe tot ce pun mana, tot ce ating si tot ce gandesc ei moare, este
> putred si stricat.
> Dar, exceptia e Romania, nu o vor nenoroci decat vremelnic.

Si bine mai neispravitule, tocmai pe hotii hotilor, prostii prostilor, mindria petro-liberalilor, repetentii, ii treci neobservati, doar doar ti-o pica un oscior de la paturiciu? Si mai vrei sa te ia cineva in serios, mincinos ordinar?
Chestia cu putred si stricat ramine valabila mai ales pentru ce atingeti voi, caractere murdare ce sinteti.

Ereticul
2010-01-17 19:13:53

Din nou toata stima!

Cu mentiunea ca pana in anii `90 romanii din strainatate insemnau in foarte mare parte cu adevarat dizidenti anticomunisti si oameni de mare calitate.
Cat despre Ratiu, odihneasca-se in pace! Sigur Romania ar fi aratat altfel acum cu el ca presedinte atunci. Dar, din pacate n-a fost sa fie.

Ereticul
2010-01-17 19:18:59

Re: NU ESTE ADEVARAT !!

"Romanii NU l-au ales pe Iliescu ! alegerile AU FOST FURATE !!"

Asa am crezut si eu atunci, de am vorbit singur pe strada auzind de procentul covarsitor de 86%. Din pacate, dupa cei 20 de ani brucanieni traiti in continuare in Romania, am ajuns la concluzia ca atunci nu s-a furat nimic. Rezultatul votului de atunci a fost rodul spalarii pe creier executata timp de 50 de ani, dar nu si a furtului.

Ionut B
2010-01-17 19:23:37

Un om nobil, un fiu demn al poporului sau...

... care s-a aratat tuturor romanilor si prea devreme si prea tirziu. Prea devreme pentru ei, nepregatiti sa-i aprecieze si recunoasca valoarea, prea tirziu pentru el ca sa-i astepte.
Stradania sa in slujba poporului roman este inca, din pacate, insuficient cunoscuta. Intr-o vreme cind partidul sau era infestat (ulterior distrus) de securisti, iar el era marginalizat, Ion Ratiu a avut taria si stiinta de a face lucruri care sa foloseasca si sa dureze.

"Putem sa nu fim de acord, dar eu mi-as da viata pentru ca tu sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine". Mai tineti minte?
E o fraza pe care eu as scrie-o pe statuia pe care ar merita sa o aiba la Turda, orasul lui natal ,care este si al meu, alaturi de cea a inaintasului sau omonim cu celebra: "Existenta unui popor nu se discuta ci se afirma".

Dumnezeu sa-l odihneasca in ceruri iar spiritul lui sa ocroteasca Romania.

stan patitu
2010-01-17 19:35:16

Re: NU ESTE ADEVARAT !!

La 2010-01-17 19:18:59, Ereticul a scris:

> "Romanii NU l-au ales pe Iliescu ! alegerile AU FOST FURATE !!"
>
> Asa am crezut si eu atunci, de am vorbit singur pe strada auzind de
> procentul covarsitor de 86%. Din pacate, dupa cei 20 de ani
> brucanieni traiti in continuare in Romania, am ajuns la concluzia ca
> atunci nu s-a furat nimic. Rezultatul votului de atunci a fost rodul
> spalarii pe creier executata timp de 50 de ani, dar nu si a furtului.
>
ROMANII AU ALES ILEIESCU....

stan patitu
2010-01-17 19:40:18

RATIU

EU AM VOTAT IN '90 SI '92 CAMPEANU PENTRU CA AM CREZUT IN LIBERALISM. V-AS INTREBA CU CINE A VOTAT BASESCU IN '90 SI IN '92? A VOTAT EL CU RATIU ? A VOTAT EL CU CAMPEANU? NU ! EL A VOTAT CU ILIESCU ... BASESCU A VOTAT CU ILIESCU ! CU ILIESCU ! CU ILIESCU ! CU ILIESCU... CREDE CINEVA ALTCEVA ? SA O SPUNA DACA ARE TUPEU !

Orlando
2010-01-17 19:51:12

Asa este!Ratiu ar fi fost cel mai bun presedinte al Romaniei

Dar muschii securitatii lu'nea Ceasca si a lui Nelu-mineru' n-au vrut.
Blestemati sa fie in vecii vecilor
Dar pe Pamant sufera oamenii si azi din cauza leprelor,care lepre,ca sa-si apere interesele meschine ale pcr/fsn si grupului criminal economic,au distrus Romania,au intarziat aparitia unei clase de mijloc,au blocat investitiile in noi tehnologii,au tinut inadmisibil de mult tara in saracie,au blocat aparitiei Statului de Drept(care i-ar fi judecat pe toti!)
Ratiu,care la 1990 a fost un om neiubit in popor(dupa 50 de ani o massa de oameni cu creierele spalate-v. si ce spune Patapievici din dragoste fata de Romania!)care la Buzau a riscat sa fie linsat de masele corelate de aceeasi securitate a lui balbaitului demagog,ei bine,domnul Ratiu a fost cel mai mare politician roman din ultimile decenii-asa l-ati apreciat de mult,nealegandu-l!

krunt
2010-01-17 19:59:41

Frumos articol!

"Sunt inca tanar", doamna sau domnisoara care semnati articolul. Mi-amintesc doar un Papion. Si-mi mai amintesc ca o pe o banca in parc statea un batran cu ochii in lacrimi. In piept purta mandru tricolorul. Ma temeam ca se simte rau si m-am grabit sa-l ajut. "Va doare ceva?", am rostit timid. "Da, ma doare inima!", a raspuns batranul. Apoi a adaugat cu o voce grava: "Sunt inca tanar, insa ma doare inima cumplit, ma doare ca sangele a inundat Piata si tot Iliescu a castigat. Eu am votat cu Ratiu".

Ghita Bizonu'
2010-01-17 19:59:56

Re: ADA DAR OARE CE DOREA SA ZICA RATIU CAND ZICEA CA EL RAMANE ADEPT A LU kEYNES ?

ca am impresia ca cei care il deplang sunt ultimii care stiau ce vrea a zice Ratiu ...

Ghita Bizonu'
2010-01-17 20:02:42

Manuelo cu soia

stii ce-i aia cens domiciliar ?! Stii care sunt conditiile ca sa catindezi in SUA ?!
Si acolo tot salam cu soia ?!

ionion
2010-01-17 20:16:01

Un om admirabil, cu mandrie m-as fi simtit din nou roman, am avut onoarea de a ma

intalni cu dansul - dar ....
Dumnezeu sa-l ierte !

Romania si-a ratat viitorul de cateva ori !

Mark
2010-01-17 20:34:27

Ion Ratiu ar fi fost presedintele pe care romanii nu-l meritau, nici atunci nici acum

Si eu am votat Ratiu in 90, am participat alaturi de el la campanie, experienta de atunci mi-a ramas tiparita in memorie. Atunci am ajuns la concluzia ca suntem o tara de ratati salbatici care meritam cizme pe gat inca multi ani.
Nu-l meritam nici atunci si nici acum, era mult prea mult pentru chimia organica anatiei romanesti.Deocamdata avem nevoie de un proces de exrocizare si probabil din acest motiv aveam diavolul la Cotroceni.
Foarte bun articol , felicitari Margarita !

bogdanM
2010-01-17 21:41:08

Mintea romanului

Pt. Ghita Bizonu' , Ideile lui Keynes au scos Vestul din Marea Criza, la negocierile de la Brenton Woods parte din ideile lui au fost considerate prea indraznete , ca mai apoi sa fie considerate valabile. Acu sa inteleg ca esti sustinatorul lui Freidman care spera ca America sa privatizeze si scolile publice. Pana una alta Keynes a scos lumea din Marea Criza pe cand Freidaman a avut grija sa intram in ultima.
Felicitari pentru articol .Ratiu fost un om prea radical pentru viziunea poporului fata de un conducator, diferit de clasa noastra politica, ar fi fost cu adevarat o mare sansa dupa 50 de ani de tampire sistematica.

Huhu Ciu
2010-01-17 21:42:00

Cretinii manelisti, MAJORITARI IN ROMANIA, nu au meritat un asda presedinte!!!!!!!!

Ptiu, dracu sa-i ia pe manelistii....

Omul cu Picioare foarte Paroase
2010-01-17 21:53:21

Mda.. O jigodie ieftine si smechera - "plosnitza demagogica de exil" cu patriotism de tinichea....

.. NU o spun "numai" eu.... E un LUNG - LUNG - LUNG sir de autentici patrioti DE EXIL... Oricum - amintirile MELE sant de "one to one"... si confirma nivelul de jigodism al lui Ratiu in ACELE momente - cand Ceausescu si comunistii faceau planuri pentru viitorii 1000 de ani...

Un BUN AMIC - Ion Chirila - (luase parte la atentatul de la Berna in '52) - dedicase o bata de baseball inscriptionata "Rezervat pt. Ratiu".. Se pare ca Ratiu a fost echivalentul Informatorilor de Securitate din Romania - dar la diverse servicii de Informatii vestice - care monitorizau potentialul de agresivitate al exilului romanesc. In egala masura - a devalizat / defraudat tot felul de fonduri si donatii menite sa tina pe linia de plutire firava initiativa patriotica romaneasca de exil...

Eh.. genul de "plosnitza demagogica" tip Ratiu....

Huhu Ciu
2010-01-17 21:54:34

NU ESTE ADEVARAT !! / Aceeasi masina de vot comunista l-a scos invingator pe iubitul tau Basescu,

n-asa??????
La 2010-01-17 19:12:20, Aladin a scris:

> Romanii NU l-au ales pe Iliescu ! alegerile AU FOST FURATE !!
> culmea este ca acest lucru nu a foat pus in discutie !! Masina de
> vot a lui ceausescu, masina de vot comunista nu fusese demontata !
> Aceleasi lepadaturi ce supervizau numaratoarea ce nu avea voie sa
> coboare sub 99% in timpul lui ceausescu aceiasi comunisti tradatori
> de data asta mascaradati ca democrati (PNL-isi,Taranisti etc)au
> controlat alegerile si numaratoarea declarandu-l cu o majoritate
> total aberanta pe noul "comunist de omenie" presedinte, desi era
> "ultimul pe lista".
> Cum tineretul s-a revoltat si a instituit fenomenala demonstratie
> "Piata Universitatii" acest criminal a chemat "muncitorii" de la
> UMGB pentru intimidare si abuz. Acestia erau securisti si activisti
> pcr ce voiau sa desfiinteze cu forta protestul. Cum tinerii s-au
> mobilizat mai puternic a repetat miscarea fascisto-bolsevica din
> iarna cu mineerii, de fapt securisti
> mascaradati in mineri. Aici in presa libera, s-a comentat corect
> ,analizand fotografiile ,ca niste adevarati mineri, nu ar fi putut
> face miscarile "sportive"
> de atac si fugarire a victimelor.Acest DICTATOR (iliescu) nu a
> castigat NICI o alegere ,TOATE victoriile lui ,au fost niste HOTII
> organizate de acesti banditi ,ce nu au fost aruncati din viata
> politica prin pct 8 al proclamatiei de la Timisoara. Chiar cand a
> pierdut la EMIL s-a plans ca Magureanu nu a lasat "softul" lui sa
> decida alegerile.Pot crede ca DOAR SECURITATEA decide cine sa fie
> ales presedinte. OLIGARHIA capitalista ROSIE din romania de sorginte
> securista ,conduce cu metode mai sofisticate si manipuleaza opinia
> publica, in timp ce ei se imbogatesc la nesfarsit.
> Totul acolo e un circ !! Nu cred ca ve-ti apuca in timpul vietii o
> democratie adevarata. Somn usor.
>

Liviu2002j
2010-01-17 21:57:41

Re: Un om admirabil, cu mandrie m-as fi simtit din nou roman, am avut onoarea de a ma

La 2010-01-17 20:16:01, ionion a scris:

> Romania si-a ratat viitorul de cateva ori !
>
Rumanii isi rateaza viitorul sistematic ... Nu pot sa fie !!!

Huhu Ciu
2010-01-17 21:58:20

Re: Mda.. O jigodie ieftine si smechera - "plosnitza demagogica de exil"... , zise securistu'

''omu'' ANIMAL CRETIN cu picioare paroase DE ANIMAL RETARDAT!La 2010-01-17 21:53:21, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> .. NU o spun "numai" eu.... E un LUNG - LUNG - LUNG sir de autentici
> patrioti DE EXIL... Oricum - amintirile MELE sant de "one to one"...
> si confirma nivelul de jigodism al lui Ratiu in ACELE momente - cand
> Ceausescu si comunistii faceau planuri pentru viitorii 1000 de ani...
>
>
> Un BUN AMIC - Ion Chirila - (luase parte la atentatul de la Berna in
> '52) - dedicase o bata de baseball inscriptionata "Rezervat pt.
> Ratiu".. Se pare ca Ratiu a fost echivalentul Informatorilor de
> Securitate din Romania - dar la diverse servicii de Informatii
> vestice - care monitorizau potentialul de agresivitate al exilului
> romanesc. In egala masura - a devalizat / defraudat tot felul de
> fonduri si donatii menite sa tina pe linia de plutire firava
> initiativa patriotica romaneasca de exil...
>
> Eh.. genul de "plosnitza demagogica" tip Ratiu....
>

Huhu Ciu
2010-01-17 22:11:43

Re: ION RATIU RAMANE PURURI VIU - Prin comparatie Basescu, Stolo, Iliescu, Geoana SUNT DEJA PUTREZITI

FOARTE CORECT, NU LUA IN SEAMA PE gunoiul uman, securistul-pedelist-comunist retardat Niky!!!La 2010-01-17 18:33:02, cercetas a scris:

> Pe tot ce pun mana, tot ce ating si tot ce gandesc ei moare, este
> putred si stricat.
> Dar, exceptia e Romania, nu o vor nenoroci decat vremelnic.
>

Huhu Ciu
2010-01-17 22:17:39

Re: Ion Ratiu ar fi fost presedintele pe care romanii nu-l meritau, nici atunci nici acum / CORECT

La 2010-01-17 20:34:27, Mark a scris:

> Si eu am votat Ratiu in 90, am participat alaturi de el la campanie,
> experienta de atunci mi-a ramas tiparita in memorie. Atunci am ajuns
> la concluzia ca suntem o tara de ratati salbatici care meritam cizme
> pe gat inca multi ani.
> Nu-l meritam nici atunci si nici acum, era mult prea mult pentru
> chimia organica anatiei romanesti.Deocamdata avem nevoie de un proces
> de exrocizare si probabil din acest motiv aveam diavolul la
> Cotroceni.
> Foarte bun articol , felicitari Margarita !
>

Liviu2002j
2010-01-17 22:19:37

Re: Asa este!Ratiu ar fi fost cel mai bun presedinte al Romaniei

La 2010-01-17 19:51:12, Orlando a scris:

> Dar muschii securitatii lu'nea Ceasca si a lui Nelu-mineru' n-au
> vrut.
> Blestemati sa fie in vecii vecilor
> Dar pe Pamant sufera oamenii si azi din cauza leprelor,care lepre,ca
> sa-si apere interesele meschine ale pcr/fsn si grupului criminal
> economic,au distrus Romania,au intarziat aparitia unei clase de
> mijloc,au blocat investitiile in noi tehnologii,au tinut inadmisibil
> de mult tara in saracie,au blocat aparitiei Statului de Drept(care
> i-ar fi judecat pe toti!)

Poporul asta este blestemat ... Daca ar fi fost ceea ce ar fi trebui sa fie (si ceea ce am crezut ca a devenit in sfarsit atunci in 89 !) atunci nu mai ajungea aici ! Nenorocirea este ca nu cred ca va fi vreodata !!!

> Ratiu,care la 1990 a fost un om neiubit in popor(dupa 50 de ani o
> massa de oameni cu creierele spalate-v. si ce spune Patapievici din
> dragoste fata de Romania!)care la Buzau a riscat sa fie linsat de
> masele corelate de aceeasi securitate a lui balbaitului demagog,ei
> bine,domnul Ratiu a fost cel mai mare politician roman din ultimile
> decenii-asa l-ati apreciat de mult,nealegandu-l!
>
Nu stiu cat de mare politician a fost dar eu cred ca a fost un roman care a fost ! Unul din mult prea putinii romani care sunt !!!

Huhu Ciu
2010-01-17 22:20:37

Re: Frumos articol! / FOARTE TRIST! Romanii-s un popor de manelisti cretini, 60%!

La 2010-01-17 19:59:41, krunt a scris:

> "Sunt inca tanar", doamna sau domnisoara care semnati articolul.
> Mi-amintesc doar un Papion. Si-mi mai amintesc ca o pe o banca in
> parc statea un batran cu ochii in lacrimi. In piept purta mandru
> tricolorul. Ma temeam ca se simte rau si m-am grabit sa-l ajut. "Va
> doare ceva?", am rostit timid. "Da, ma doare inima!", a raspuns
> batranul. Apoi a adaugat cu o voce grava: "Sunt inca tanar, insa ma
> doare inima cumplit, ma doare ca sangele a inundat Piata si tot
> Iliescu a castigat. Eu am votat cu Ratiu".
>

Huhu Ciu
2010-01-17 22:23:36

Re: Un om nobil, un fiu demn al poporului sau, DE POPORUL LUI, NEDEMN DE EL, DE RATIU!!!!!...

La 2010-01-17 19:23:37, Ionut B a scris:

> ... care s-a aratat tuturor romanilor si prea devreme si prea tirziu.
> Prea devreme pentru ei, nepregatiti sa-i aprecieze si recunoasca
> valoarea, prea tirziu pentru el ca sa-i astepte.
> Stradania sa in slujba poporului roman este inca, din pacate,
> insuficient cunoscuta. Intr-o vreme cind partidul sau era infestat
> (ulterior distrus) de securisti, iar el era marginalizat, Ion Ratiu a
> avut taria si stiinta de a face lucruri care sa foloseasca si sa
> dureze.
>
> "Putem sa nu fim de acord, dar eu mi-as da viata pentru ca tu sa ai
> dreptul sa nu fii de acord cu mine". Mai tineti minte?
> E o fraza pe care eu as scrie-o pe statuia pe care ar merita sa o aiba
> la Turda, orasul lui natal ,care este si al meu, alaturi de cea a
> inaintasului sau omonim cu celebra: "Existenta unui popor nu se
> discuta ci se afirma".
>
> Dumnezeu sa-l odihneasca in ceruri iar spiritul lui sa ocroteasca
> Romania.
>
>

Liviu2002j
2010-01-17 22:27:05

Re: NU ESTE ADEVARAT !!

La 2010-01-17 19:12:20, Aladin a scris:

> Totul acolo e un circ !! Nu cred ca ve-ti apuca in timpul vietii o
> democratie adevarata. Somn usor.

Da, aici este in continuare circ si se arunca cu firimituri ... Dar stiti care este cu adevarat tragedia ?! Ca "rumanii" continua sa aiba sufletul ala de sluga smechera ! Nu vor sa fie in ruptul capului !!! Nu au fost, nu sunt si nu vor fi niciodata ceea ce ar trebui sa fie ... Cel putin nu aici in Romania !!!

Liviu2002j
2010-01-17 22:28:43

Re: ION RATIU RAMANE PURURI VIU - Prin comparatie Basescu, Stolo, Iliescu, Geoana SUNT DEJA PUTREZITI

La 2010-01-17 18:33:02, cercetas a scris:

> Dar, exceptia e Romania, nu o vor nenoroci decat vremelnic.
>
Problema este ca in "vremelnicia" asta traim si noi !!! Cat despre copii nostrii ...

Liviu2002j
2010-01-17 22:32:26

Re: Un articol jos palaria!

La 2010-01-17 18:05:31, mambo a scris:

> Daca ar fi mai multi romani ca autoarea acestui articol, poate s-ar
> intoarce mai multi dintre cei plecati.

Si daca se intorc ce se intampla ?! Daca ar fi mai multi romani ca autoarea acestui articol atunci nu ar mai fi atat de multi romani plecati si nu ar mai fi nevoie sa se intoarca !!!

Ion Ionescu de la Brad
2010-01-17 22:35:12

De ce familia Ratiu a vandut COTIDIANUL fiind previzibil ca asa o sa fie desfiintat?

Nu gasesc nici o ratiune nobila a familiei dlui Ratiu care a stat la baza hotararii de a vinde ziarul infiintat de de ION RATIU. Am scris RATIUNE NOBILA.

muresanu
2010-01-17 23:32:42

Alta parere.

Nu zic, ca n-ar fi fost Ratiu un presedinte bun, dar tot pe principiul restaurarii
regalitatii as fi mers. Oricum, in acest moment, trenam un pic si apoi ne ducem de rapa.Cu totii. La asa majoritate de masochisti ce cred intr-un Chavez roman, nu te poti astepta la nimic bun.

Huhu Ciu
2010-01-17 23:44:41

Re: De ce familia Ratiu a vandut COTIDIANUL fiind previzibil ca asa o sa fie desfiintat?

Pentru ca sa intrebe prostii securisti-pedelisti-comunisti!La 2010-01-17 22:35:12, Ion Ionescu de la Brad a scris:

> Nu gasesc nici o ratiune nobila a familiei dlui Ratiu care a stat la
> baza hotararii de a vinde ziarul infiintat de de ION RATIU. Am scris
> RATIUNE NOBILA.
>

Huhu Ciu
2010-01-17 23:48:31

Re: Alta parere. / Majoritate de mazochisti cretini!

La 2010-01-17 23:32:42, muresanu a scris:

> Nu zic, ca n-ar fi fost Ratiu un presedinte bun, dar tot pe principiul
> restaurarii
> regalitatii as fi mers. Oricum, in acest moment, trenam un pic si apoi
> ne ducem de rapa.Cu totii. La asa majoritate de masochisti ce cred
> intr-un Chavez roman, nu te poti astepta la nimic bun.
>

C.D.
2010-01-18 00:27:51

Re: Mda.. O jigodie ieftine si smechera - "plosnitza demagogica de exil" cu patriotism de tinichea....

La 2010-01-17 21:53:21, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> .. NU o spun "numai" eu.... E un LUNG - LUNG - LUNG sir de autentici
> patrioti DE EXIL... Oricum - amintirile MELE sant de "one to one"...
> si confirma nivelul de jigodism al lui Ratiu in ACELE momente - cand
> Ceausescu si comunistii faceau planuri pentru viitorii 1000 de ani...
>
>
> Un BUN AMIC - Ion Chirila - (luase parte la atentatul de la Berna in
> '52) - dedicase o bata de baseball inscriptionata "Rezervat pt.
> Ratiu".. Se pare ca Ratiu a fost echivalentul Informatorilor de
> Securitate din Romania - dar la diverse servicii de Informatii
> vestice - care monitorizau potentialul de agresivitate al exilului
> romanesc. In egala masura - a devalizat / defraudat tot felul de
> fonduri si donatii menite sa tina pe linia de plutire firava
> initiativa patriotica romaneasca de exil...
>
> Eh.. genul de "plosnitza demagogica" tip Ratiu....

Parosule ai dreptate. Am cunoscut si eu jigodia de care faci vorbire. Si un sfat: nu fi suparat pe cei care elogiaza "plosnitza demagogica" pentru ca ei nu l-au cunoscut asa cum l-am cunoscut noi, cei din exil.

da de ce
2010-01-18 00:30:11

Re: Frumos articol!

Si eu ma mandresc cu faptul ca am fost printre cei 3% care au votat cu Ratiu. Putem trage concluzia ca nu intotdeauna majoritatea are dreptate! As zice chiar ca, de obicei, majoritatea vede prost!

La 2010-01-17 19:59:41, krunt a scris:

> "Sunt inca tanar", doamna sau domnisoara care semnati articolul.
> Mi-amintesc doar un Papion. Si-mi mai amintesc ca o pe o banca in
> parc statea un batran cu ochii in lacrimi. In piept purta mandru
> tricolorul. Ma temeam ca se simte rau si m-am grabit sa-l ajut. "Va
> doare ceva?", am rostit timid. "Da, ma doare inima!", a raspuns
> batranul. Apoi a adaugat cu o voce grava: "Sunt inca tanar, insa ma
> doare inima cumplit, ma doare ca sangele a inundat Piata si tot
> Iliescu a castigat. Eu am votat cu Ratiu".
>

Huhu Ciu
2010-01-18 00:36:43

Re: Mda.. O jigodie ieftine si smechera - "plosnitza demagogica de exil" cu patriotism de tinichea....

Zici noi cei din exil, te referi la voi securistii trimisi sa spioneze
romanii din exil, n-asa?!

PS. Comentariile voastre va dau de gol sa sinteti securisti ordinari!

> La 2010-01-18 00:27:51, C.D. a scris:
>
>
> > Parosule ai dreptate. Am cunoscut si eu jigodia de care faci vorbire.
> > Si un sfat: nu fi suparat pe cei care elogiaza "plosnitza demagogica"
> > pentru ca ei nu l-au cunoscut asa cum l-am cunoscut noi, cei din exil.
> >
> >
> >
>
>

Sobru.......
2010-01-18 03:17:21

mostra de taratura de-a lu basescu.

O sa ne pisam pe hoituri voastre curand..

Stefan Caliga
2010-01-18 04:00:50

Ion Ratiu a fost un visator

Ca om politic Ion Ratiu a fost un visator caci a crezut ca jumatatea de veac de comunism a fost definitiv ingropata in decembrie 1989. Din aceasta cauza a gasit dusmani nu numai printre comunistii declarati dar chiar si in randul prietenilor politici.
Intentiile sale politice au fost bune. Din pacate (poate influentat caci era influentabil!) a si gresit fata de propriul partid in cateva randuri.
Insa din orice punct de vedere am privi lucrurile nu putem sa nu recunoastem ca el ramane un nume in istoria post-decembrista.

realistul
2010-01-18 04:14:18

Re: Mda.. O jigodie ieftine si smechera - "plosnitza demagogica de exil" cu patriotism de tinichea....

La 2010-01-17 21:53:21, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> .. NU o spun "numai" eu.... E un LUNG - LUNG - LUNG sir de autentici
> patrioti DE EXIL... Oricum - amintirile MELE sant de "one to one"...
> si confirma nivelul de jigodism al lui Ratiu in ACELE momente - cand
> Ceausescu si comunistii faceau planuri pentru viitorii 1000 de ani...
>
>
> Un BUN AMIC - Ion Chirila - (luase parte la atentatul de la Berna in
> '52) - dedicase o bata de baseball inscriptionata "Rezervat pt.
> Ratiu".. Se pare ca Ratiu a fost echivalentul Informatorilor de
> Securitate din Romania - dar la diverse servicii de Informatii
> vestice - care monitorizau potentialul de agresivitate al exilului
> romanesc. In egala masura - a devalizat / defraudat tot felul de
> fonduri si donatii menite sa tina pe linia de plutire firava
> initiativa patriotica romaneasca de exil...
>
> Eh.. genul de "plosnitza demagogica" tip Ratiu....
>
De ce nu-ti curetzi latzii din picioarele paroase,ca sa te prezintzi curat cand vei intra in p..da m.tii?

Mache
2010-01-18 04:16:17

Re: Ion Ratiu a fost un visator - Orice om remarcabil e un visator. Altfel nu se poate...

La 2010-01-18 04:00:50, Stefan Caliga a scris:

> Ca om politic Ion Ratiu a fost un visator caci a crezut ca
> jumatatea de veac de comunism a fost definitiv ingropata in decembrie
> 1989. Din aceasta cauza a gasit dusmani nu numai printre comunistii
> declarati dar chiar si in randul prietenilor politici.

Da, fara indoiala ca a fost un visator si nu a realizat imediat adancimea putreziciunii comuniste. Insa in acelasi timp fost un om politic remarcabil si un Roman care a facut cinste natiunii sale.

> Intentiile sale politice au fost bune. Din pacate (poate
> influentat caci era influentabil!) a si gresit fata de propriul
> partid in cateva randuri.

A gresi e omenesc. Si apoi merita sa ne intrebam daca nu cumva a gresit cumva si partidul pe care l-a sustinut cu atata generozitate, fata de el.

> Insa din orice punct de vedere am privi lucrurile nu putem sa nu
> recunoastem ca el ramane un nume in istoria post-decembrista.
>

Da, e adevarat.

Sobru.......
2010-01-18 04:19:55

Re: Ion Ratiu a fost un visator

Zise si labagiul "mache" dupa ce a sustinut scarnavia securista basescu, in distrugerea definitiva a democratiei. Hai sictir mache in mortii ma-tii, ca tu exact putreziciunea aia o reprezinti. Idiotule.

Mache
2010-01-18 04:31:43

Re: NU ESTE ADEVARAT !! - Aladine din pacate e adevarat...

La 2010-01-17 19:12:20, Aladin a scris:

> Romanii NU l-au ales pe Iliescu ! alegerile AU FOST FURATE !!
> culmea este ca acest lucru nu a foat pus in discutie !! Masina de
> vot a lui ceausescu, masina de vot comunista nu fusese demontata !
> Aceleasi lepadaturi ce supervizau numaratoarea ce nu avea voie sa
> coboare sub 99% in timpul lui ceausescu aceiasi comunisti tradatori
> de data asta mascaradati ca democrati (PNL-isi,Taranisti etc)au
> controlat alegerile si numaratoarea declarandu-l cu o majoritate
> total aberanta pe noul "comunist de omenie" presedinte, desi era
> "ultimul pe lista".

Sunt convinsa ca masinaria administrativa comunista a furat cat a putut (din reflex, nu de alta) pentru a-i mai aduce ceva voturi in plus lui Iliescu.

Insa in acelasi timp, daca ne intoarcem cu 20 de ani in urma si ne amintim gradul de imbecilizare al majoritatii populatiei, cred ca Iliescu ar fi scos orium, chiar si in alegeri 100% corecte peste 70% din voturi. Singurul adversar care-l putea invinge atunci pe Iliescu in alegeri cinstite era Ceausescu...

> Cum tineretul s-a revoltat si a instituit fenomenala demonstratie
> "Piata Universitatii" acest criminal a chemat "muncitorii" de la
> UMGB pentru intimidare si abuz. Acestia erau securisti si activisti
> pcr ce voiau sa desfiinteze cu forta protestul. Cum tinerii s-au
> mobilizat mai puternic a repetat miscarea fascisto-bolsevica din
> iarna cu mineerii, de fapt securisti
> mascaradati in mineri. Aici in presa libera, s-a comentat corect
> ,analizand fotografiile ,ca niste adevarati mineri, nu ar fi putut
> face miscarile "sportive"
> de atac si fugarire a victimelor.

Chiar daca printre mineri erau infiltrati destui "experti" din fosta securitate, in mod cert marea lor majoritate erau mineri autentici. Fie si pentru simplul fapt ca securitatea n-a avut niciodata zeci de mii de ofiteri...

> Acest DICTATOR (iliescu) nu a
> castigat NICI o alegere ,TOATE victoriile lui ,au fost niste HOTII
> organizate de acesti banditi ,ce nu au fost aruncati din viata
> politica prin pct 8 al proclamatiei de la Timisoara. Chiar cand a
> pierdut la EMIL s-a plans ca Magureanu nu a lasat "softul" lui sa
> decida alegerile.Pot crede ca DOAR SECURITATEA decide cine sa fie
> ales presedinte. OLIGARHIA capitalista ROSIE din romania de sorginte
> securista ,conduce cu metode mai sofisticate si manipuleaza opinia
> publica, in timp ce ei se imbogatesc la nesfarsit.
> Totul acolo e un circ !! Nu cred ca ve-ti apuca in timpul vietii o
> democratie adevarata. Somn usor.
>

E fals si absurd. In Romania democratia functioneaza de la accptabil la bine incepand din anii '90. Faptul ca nu iese cine ne dorim noi nu inseamna ca democratia nu functioneaza...

NormanFinkel5
2010-01-18 04:41:57

Eu l-am votat pe Ratziu.

Cine stie ce "Saakasvili" faceau porcii de zionisti din el si-l shantajau de la London. Ca daca nu-i gaseau pacate, i le fabricau cum au fabricat si armele lui Saddam. Scapam de rusi si dadeam de porcimea astalalta, anglo-saxona.
Macar Toeckes si-ar fi tzinut gura la moshul Ratziu ...

NormanFinkel5
2010-01-18 04:44:05

Re: ION RATIU RAMANE PURURI VIU - Prin comparatie Basescu, Stolo, Iliescu, Geoana SUNT DEJA PUTREZITI

NormanFinkel5
2010-01-18 04:55:29

Re: Frumos articol! / Mult-iubita si stimata redactzia a Zilei, salutari fierbintzi! :-)

jan dinu
2010-01-18 05:36:28

Fiecare shi-a dorit s-ajunga presedinte ...shi securitatea i-a ;pasat " lu Coposu pe Constantinescu

Unde shi - COPOSU - ara shantajat shi manevrat pentru
niste "apucaturi "din inchisoare shi de-afara !!
Restul a fost un decor ...al democratiei pina astazi ...
shi va mai fi la romanii ...pe cale de disparitie !

Jan Dinu

jan dinu
2010-01-18 05:48:37

Falsa cale de salvare a tzarii prin instaurarea "anonimului elvetian " Mihai Argeseanu ...

Asha zishi anticomunistii deveniti doar niste "extremisti regalisti "
fara atine cont de societatea romaneasca ce devenise peste noapte
cunoscatoare a "inactivitatii "fostului monarh " cu darea pe tava a
capului primului soldat roman - maresalul Antonescu ,shi apoi primirea
de la STALIN a - medaliei - POPEDA - (doar 5 emise de sovietici )...
a fost o judecata dreapta a romanilor de-al respinge shi-al uita
pentru totdeauna !
Aleluia !

Jan Dinu

Changeman
2010-01-18 06:06:57

Felicitari pentru articol


Cu o singura mentiune. Ion Ratiu nu a tinut cont de sfatul Seniorului si s-a incurajat de securisti " pentru ca ei cunoasteau situatia "(!). Corneliu Coposu i-a prezis ca va fi furat si tradat de cei pe care ii luase langa el. Si asa a fost.

M_D_L
2010-01-18 06:50:30

Ratiu nu este ala care zicea ca trebuie sa fie taiata coada catelului dintr-o singura lovitura ?

Ar fi vrut sa ne distruga in mai putin de un an toata infrastructura economica a tarii si sa lase fara serviciu si fara un viitor milioane de romani. Avea ordin de la englezi sa demoleze imediat toata industria. Pusese ochii pe Combinatul de Oteluri Speciale de la Targoviste, pe care avea de gand sa-l dea cadou englezilor. Credeati ca am uitat ?

Imi pare rau ca l-am votat in '92, din cauza scarbei produsa de Petre Roman si de Iliescu.

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00901 sec.