Ziua Logo
  00:30, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2010-01-09


Comentarii: 4, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Bogdan George
2010-01-09 16:51:08

Schengen ?! Pentru cine ?!

Las' ca vedeti voi, jegurilor, anul viitor proteste in Romania.. de va ies figurile si tupeul asta nesimtit din cap, odata penru totdeauna! Romanii nu vor sa faca parte din mizeria aia care ii obliga sa renunte la obiceiuri si religie!!! Abia astept 2011 si sper sa fiti voi pregatiti de intrat in Schengen, ca si noi vom fi pregatiti de riposta.

stan patitu
2010-01-09 18:00:32

CORECT

PENTRU CINE? PENTRU TIGANI SI BISNITARI ?

Deva
2010-01-10 05:22:04

ROMANIA ESTE TARA CORUPTIEI GENERALIZATE IAR BULGARIA A CRIMEI ORGANIZATE. ELE SUNT EXCLUSE DIN FUNC

Deschideti ultimul numar al revustei ECONOMIST. ROMANIA ESTE TARA CORUPTIEI GENERALIZATE IAR BULGARIA A CRIMEI ORGANIZATE. ELE SUNT EXCLUSE DIN FUNCTIILE DE CONDUCERE ALE UNIUNII EUROPENE.
La noi se minte pe rupte. Romania este in faliment economic chiar daca nu se declara ca si cum cateva luni ar schimba lucrurile.
http://www.economist.com/
Deschideti WORLD POLITICS apoi articolul "Eastern Europe"
Wrongly labelled
The economic downturn has made it harder to speak sensibly of a region called "eastern Europe"
Jan 7th 2010
Citez pentru cunoscatorii de limba engleza.
"The third and trickiest category is the ten countries that joined in the big enlargement of 2004 and in the later expansion of 2007. They are a mixed bunch, ranging from model EU citizens such as Estonia (recently smitten by a property bust, but all set to gain permission this year to join the euro) to Romania and Bulgaria, which have become bywords in Brussels for corruption and organised crime respectively……..Some worries remain constant ….Exclusion and missed opportunity from the communist years still causes anger, as does near-exclusion from top jobs in international organisations (another consequence of the damaging "eastern Europe" label, some say). Toxic waste from that era, such as over-mighty spooks and miles of secret-police files, create openings for blackmail and other mischief-making, especially where institutions are weak.

dbutnaru
2010-01-10 05:30:58

Pentru cine lucreaza Baconschi ?

Alegerea domnului Baconschi la Ministerul de Externe este extrem de suspecta si intra in seria numirilor unor oameni sustinuti de Franta in functii de mare raspundere in Romania. In aceasi serie se inscriu domnii Vladescu, Razvan Ungureanu, Ciolos, etc. Rezultatul acestor numiri este faptul ca firmele franceze si implicit Franta sunt favorizate in dauna intereselor romanilor atat la nivel national cat si european. Din moment ce SIE este condus tot de un francofil cred ca doar presa mai poate scoate la iveala legaturile anumitor politicieni, asa-zisi romani, cu Franta. Interesant este si faptul ca in timp ce ziarele din majoritatea tarilor europene au facut-o praf pe Udrea, ziarele franceze, de obicei destul de critice la adresa Romaniei, nu au scris nimic.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00566 sec.