Ziua Logo
  04:11, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Prezidentiale 2009

2009-11-27
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.99...)
2009-11-28 18:56
Sunt ALEGERI si voi ? ati deviat discutia la un film trucat ! dece ? ca va e frica de adevar !

Adevarul ESTE ca sunteti aceiasi comunisti care ATI OMORAT DECENII LA RAND oamenii care vi se impotriveau. Si acum veniti cu o jegosenie trucata de acum 5 ani si taceti malc cu privire la crimele ce le-ati facut ? Nu Iliescu marele vostru onorific l-a ucis ILEGAL pe cizmar ? Ca sa-i ia locul si complicii lui sa-i fure banii ? Nu marele farsor criminal va imbracat pe VOI securistilor in mineri si ati facut o invazie violenta a Bucurestiului cu scopul de a desfiinta patidele istorice si a inabusi rezistenta tinerilor patrioti la neocomunismul violent ilescian ? Cine altii ? VOI CRIMINALILOR !! care acum vreti puterea. Pai asa ? cu un trucaj video ?
ROMANI studiati statistica alegerilor din turul 1 din afara granitelor.
Oameni normali nespalati la creier au votat CONTRA LUI GEOANA !!
90% ! C O N T R A !!!! . Suntem alaturi de voi sa va ajutam sa scapati de iliescu si haita de lupi flamanzi ce va jefuiesc fara ragaz. Pentru noi e mai greu sa votam, un singur loc de votare pentru zeci de mii de romani . O Dumineca pierduta 3-6 ore la rand ! DAR O FACEM , nu pentru noi , pentru VOI !! Voi sa nu lipsiti la vot, orice vot conteaza . Salvati-va !
Votati pentru BASESCU !! nu e perfect dar de la distanta mai bun decat comunistii mascati in banditi capitalisti > Parlamentul nu va fi redus de geoana ! Acesta lupta pentru ca cat mai multi banditi sa stea in acele fotolii.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00754 sec.