Ziua Logo
  01:40, sambata, 23 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-04-04
srelu (...@yahoo.com, IP: 86.126.249...)
2009-04-06 02:34
Calde si reci

Nu pot sa nu-i dau o oarecare dreptate lui Antonescu. As gresi spunand ca asa zisa lupta impotriva coruptiei a produs rezultate mizerabile. Nu a produs rezultate deloc.

Marile victorii ale acestui rezbel sunt un proces impotriva lui Nastase care se pare ca se va stinge cand inculpatul va muri de batranete si arestarea lui Becali pe motiv ca i s-a furat masina.

Altfel nu s-a intamplat nimic, imunitatea parlamentara e la mare cinste, infractorii castiga alegeri, intra in parlament si voteaza legi obligatorii numai pentru noi, niciunul din marii corupti nu este in spatele gratiilor.

Dar avem muuuulte procese de coruptie. Care, asta sunt si asta vor ramane.Procese. Nefinalizate. Prooooooooooceseeeeeeeeeee care tot proceseaza si iar proceseaza si iar proceseaza si iar proceseaza si iar proceseaza si iar proceseaza...

V-ati si plictisit ? Ei inca nici n-au inceput. Va spun mai tarziu cand vor incepe. Deocamdata am nevoie de o amanare de sase luni ca sa vin cu o copie legalizata in patru exemplare a cerificatului de la veterinar cum ca pisica varului vecinului de la parter nu a consumat lapte de la vaci afectate de maladia vacii nebune in ultimii 5 ani.

In alta ordine de idei nu inteleg ce probleme sunt cu Ioana Basescu si achizitionarea unui apartament de lux. E chiar atat de greu de priceput ? Fata este notar, a fost o perioada de aur pentru notari. Eu as fi mai degraba intrigat daca nu ar putea arata nici o realizare pe plan financiar. Abia atunci mi-as pune problema, oare in ce afaceri subterane isi baga banii din moment ce nu se vede nimic ?

Mi se pare anapoda si invinuirea presedintelui pentru ceea ce face fratele sau. Sunt oamenii responsabili pentru ceea ce fac fratii lor ? Daca da, ii sugerez lui Antonescu sa-l critice pe Mircea Basescu pentru tot ce face presedintele.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00687 sec.