Ziua Logo
  05:09, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Criza in coalitie

2009-09-28

Comentarii: 8, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Sasul
2009-09-28 13:41:08

psd-ul se pregatea linistit de furat

cand, surpriza, pdl-ul le-a stricat planurile si i-a scos de la interne. buna miscare!

Pettrusu
2009-09-28 14:04:31

Hotii (psd) striga hotii

Sa fim seriosi > tara stie cum fura pesedeaua (!) si trocmai ei fac insinuatii.

gianinagruia
2009-09-28 14:13:22

PSD isi acopera spatele

Eu cred ca prin acest scandal PSD-ul isi acopera propriile sale ganduri necurate pe care le au pentru aceasta campanie electorala! Nica a fost inlaturat pentru ca nu si-a fact treaba, dar PSD ii acuza pe PDL de frauda ca sa distraga atentia de la propriile lor intentii necurate!!

CodrinScutaru
2009-09-28 14:34:39

Dan Nica si sfarsitul Aliantei PSD-PD-L...

Ce inseamna demiterea lui Nica din punct de vedere politic?
http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/09/dan-nica-si-sfarsitul-aliantei-psd-pd-l.html


rosu ovidiu
2009-09-28 14:35:38

ALEGERILE PREZIDENTIALE SUNT DEJA FRAUDATE SI ILEGALE SI CONTRARE UNIUNII EUROPENE.

Confirm principiului fundamental al Uniunii Europen ,SUPREMATIA LEGII , alegerile prezidentiale din Romaia sunt deja fraudate si ilegale atat timp cat candidatii PSD-PDL-ti nu au Sentinte penale definitive si irevocabile care sa-i scoata de sub urmarire penala si de sub grave acuzatii de sustinere a terorismului international prin mentinerea coruptiei institutionalizate in tara(Conventia ONU,CARE EVIDENTIAZA LEGATURILE DINTRE CORUPTIE,CRIMA ORGANIZATA SI TERORISM INTERNATIONAL,ratificata de romanai in 2002) in calitatea lor de presedinti de tara si ai senatului romanesc.Geoana mircea este inclus in dosarul de coruptie a cumnatului sau Ionut Costea privind frauda de peste 90 miloane de dolari in Transchem, la vremea respectiva fostul ambasador Geoana mircea a corupt pentru a putea fura bani publici alaturi de Ionut Costea,LANGA cumnatul Costea sta si varul BARBA alt infractor corupt ajutat si sustinut de politrucul PSD-ist Geoana Mircea.Basescu Traian are de rezolvat dosarele penale din tara dar in primul rand are de aratat romanilor ,SUA,NATO si Uniunii Europene Sentinta penala definitiva si irevocabila a necomplicitatii fratelui lui Mircea Basescu in afacerile cu arme nedelaborate,supectate de sustinerea terorismului arab, veche practica ceausista.Toti candidatii la prezidentiale pot fi suspectati de fraudarea alegerilor daca accepta sa fie candidati alaturi de acesti infractori corupti colaborationisti kgb-to securisto-comunisto-iliisto-PSD-PDL.

R.R
2009-09-28 14:41:24

Logodna cedeaza

Astfel a cedat si logodna fragila pe care si-au propus-o. Vroiau sa se fure unii pe altii iar acum batalia se da pentru ministerul de interne, cel care organizeaza alegerile. Basescu este disperat, scaderea lui in sondaje il face sa propuna pe rand legalizarea drogurilor si prostitutiei, restructurarea parlamentului iar acum isi da arama pe fata: Fraudarea alegerilor! Degeaba. Romanii au inteles de mult timp aceste lucruri. Romanii stiu ca singura alternativa pentru a combate aceste mizerii este mersul la vot. Ei mai stiu si ca au pe cine sa voteze. Au un candidat deosebit, altfel, capabil sa respecte Constitutia! Capabil pentru o tara ca Romania sa devina drept guvernata. Opusul lui Basescu. Crin Antonescu. Singura solutie atat pentru tineri cat si pentru restul populatiei, pentru a face din Romania de azi, O ALTFEL DE ROMANIE. Una speciala si infloritoare. Fara gunoaie electorale..

stan patitu
2009-09-28 14:49:35

THE END...

Iliescu a spus primul ca pe Basescu il va bate Basescu! Iata a venit momentul. Cred ca Basescu a facut o mare greseala. Asta daca dusmanii lui vor sti sa speculeze situatia. Cine poate crede ca schimbarea lui Nica nu are legatura cu alegerile si cu ideea "cine fura mai mult"? Asta arata ca "prezidentului" nostru nu ii pasa de soarta tarii daca acum, cand suntem in plina criza, lui ii arde de "papuserii". De asemenea probabil ca si dosarele in lucru deranjaza...

sorge
2009-09-28 15:02:02

I se pune gind rau lui DUVAZ !

De ce de cite ori PSD trebuie sa arunce pe piata o stire proasta il aleg pe bietul Duvaz .De cite ori apare o stire pozitiva o spune Geoana .
Daca Duvaz este purtator de cuvint ,trebuie sa spune ambele tipuri de stiri.
Este normal ,pe vremuri era omul lui Nastase [el l a adus in PSD ];este timpul de primenire ,numai ca dupa cite vad ,revine vechea echipa KGBista .[Cozmanca ,Solcanul si obedientul Taracila ].
Drept urmare ii recomand lui Duvaz ,sa si calce pe mindrie si cit mai are timp sa se inpace cu PD. Altfel ,in mod clar PSD nu l mai baga pe nici o lista .
Si ca sa inchei frumos :TANTI AUGURI !


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00558 sec.