Ziua Logo
  09:56, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-09-24


Comentarii: 12, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionion
2009-09-24 07:57:25

Base scu a tras prima aratura. Este adevarat ca a facut in stil primitiv dar a facut-o !

Tu Geoana esti mult mai fricos decat Basescu - esti complexat de psihopatia de inferioritate pe care ti-a dezvoltat-o in tine criminalul de Ion Iliescu. Tu Geoana nu esti buna de sef de stat !

Tu Antonescule esti mult prea pishicher- nu esti diplomat dar pishicher precum un negustor de la Talcioc - nu esti bun de sef de stat !

Tu Oprescule esti schimbator ca timpul - nu ai bazele tale proprii dar esti foarte influentzabil. Ai fi bun in cazul in care ar trebui sa primesti ordine, dar nu esti bun a fabrica priile ordine. Nu esti bun ca sef de stat.

Readuceti amaritilor MONARHIA CONSTITUTIONALA - singura arma impotriva hotiei prezidentiale. A fi sef de stat in Romania de azi pe baza unor voturi este imposibil - de ce ? in primul rand pentruca "alegerile" nu sunt alegeri dar este hotia securitatii mafiote si in al doilea rand caracterul balcanic romanesc nu poate fi bun in a fi un sef de stat in devenire apolitic dupa depunerea juramantului (la fraza ca va sluji intregului popor deja trage prima minciuna- pentruca el va sluji numai partidului din care provine).

Lasati FAMILIA REGALA DE ROMANIA sa va reprezinte tara - macar in strainatate bai sa nu va mai faceti de rushine cu de-alde fii "din popor" ca Gigel, Helen si Vadim : SFANTUL TRIUMVIRAT DE RUSHINE AL ROMANIEI.

gili
2009-09-24 08:04:00

DACA NU AR FI DE PLINS , AR FI DE RIS …


Ar fi de ris toate socoatelile , hanalizele si calculelele care se tot fac in legatura cu cine il bate pe Basescu .
Daca lucrurile ramin asa cum sunt acum si nu intervine ceva deosebit , Basescu este presedinte inca cel putin cinci ani .
Asta pentru ca Basescu poate minca papara doar daca este scos din carti inca din primul tur . In al doilea este imbatabil …
Sa vedem de ce , n’asa?
Inca neanuntata candidatura a doftorului Oparescu nu face nimic altceva decit sa scoata din carti pe Prostanc .
Doftorul si-a stabilit deja electoratul prin cooptarea lui Cozminca la cirma bamporului sau electoral . Pescadorul Oparescu-Cozminca isi intinde navoadele in balta electorala a domnului Geoana si nicaieri altundeva .
Ca doara nu-si inchipuie careva ca endependentii , nehotaritii , scirbiti pina la satietate de clasa noastra politica , oameni cu netzica scoala si un pic de capacitate de observatiune mai ascutit decit media , se vor inghesui in ziua votului sa arunce cu bolentinele in urna lui Oparescu tinuta de viguroasele bratze ale lui Cozminca , n’asa?!
Avantaj Basescu !…
Si iarasi este greu de inchipuit ca electorii lui Oparescu vor da in turul doi voturile lui Crin . Le vor da tot lui Basescu avind in vedere unde au fost pescuite .
Daca doftorul trece in turul doi , iarasi este greu de inchipuit votant liberal care sa puie ceva in juvelnicul pazit de Cozminca .
Tot la Basescu . Daca nu , sta acasa , n’asa?
Avantaj tot Basescu !
De la Vadim in turul doi cred ca nu mai trebuie sa spun unde se vor duce voturile .
Ungurii se vor inghesui si dinsii la Basescu cu gindul la nu nou govern , promis deja , n’asa?
Iarasi avantaj Basescu !
Si ce este al dracului de important . furtul la urne …
Singurele partide capabile sa puna in ziua alegerilor cite o flota de autobuze turistice imensa sunt PDL si PSD , n’asa?
Chestia asta nu-i deloc de lepadat .
Varsa 10-15 procente in navodul apropitarului flotei de ziceam .
Scos din carti , PSD o sa inchida ochisorii , ba chiar o sa participe si dinsul cu o flotila mai micutza la victoria Basescului nazuind la pastrarea puterii . Fie si partiala sau macar locala , n’asa?
Liberalii …
Daca liberalii ajunsi in turul doi vor misca fie si doua dacii prapadide cu turisti electorali , vom avea in sfirsit primii condamnati pentru vot multiplu.
Avantaj Basescu !
Pe cale de consecinta , putem face calculelele numai si numai daca asta iese din primul tur sau ma rog , se da dus inca dinainte dupa printzipul aplicat lui Milica Constantinescu .
Da nu se da , n’asa?

Manea
2009-09-24 09:00:11

afirmatii reale

Afirmatiile lui Geoana saunt reale, referitor la guvernarea CDR.
PNTCD era santajat de catre P D ,condus de catre Petre Roman,in prezent"mare liberal".Taranistii ,din dorinta de a ramane oficial la guvernare,acceptau toate santajele din partea PD.In cazul divergentelor ,"mediatorul" Emil Constantinescu
reusea sa-i faca pe cei de la PNTCD sa inghita tot ce venea de la PD.

jan dinu
2009-09-24 09:21:31

-- BASESCU -- shef de stat ,-GIOANA - doar surogat ...

Inca 5 ani sta - BASESCU - pe adversarii - marlani !!
JD

the
2009-09-24 11:13:10

cu seriozitate si abnegatie

samizdat
2009-09-24 12:16:39

Ion Coja Presedinte

Mai sunt si alti candidati, poate mai buni decat Geoana, Basescu, Oprescu, Vadim - care a votat pentu homo la parlamentul Ue, Antonescu. De ce nu ne orientam si spre altii ca Marian Bataiosu? Musai sa fie un bal- bal rege? Musai cu matrozul?

Radu M
2009-09-24 12:40:40

Similitudini

Basescu are o guvernare contra naturii, mataluta esti o gluma a naturii.

iobagul sovietic
2009-09-24 13:12:01

in primul rand cine dezbina ?

II iliescu si o mare parte a psd sau basescu .

Gargantua
2009-09-24 13:30:33

Geoana, un candidat contra naturii

Asta, ca sa nu-i spunem "anus", cum s-ar cuveni...

Un carcotas
2009-09-24 13:50:31

Re: DACA NU AR FI DE PLINS , AR FI DE RIS

La 2009-09-24 08:04:00, gili a scris:

> Avantaj Basescu !…

Ai incercat matalutza sa contabilizezi, dar nu chiar tot. Ai uitat ce era mai important: voturile drogatilor si curvelor, care se vor duce in proportie de 100% la Marele Carmaci, seful lor suprem, n-asa?

Am primit liber de la stapanire sa ne drogam si sa ne f***m, asa ca:

Sa votam bine!

gianinagruia
2009-09-24 18:36:46

Hai, Geoana, ne lasi?!

Hai, Geoana, ne lasi?! Nu cumva te-o fi violat Basescu si a iesit guvernarea asta contra naturii?! Cum a facut-o, vrem detalii!!!

CALUGARU
2009-09-25 06:12:30

Mare dilema acest Geoana

Cred ca domnul Geoana a avut parte la nastere de ursitoare bete. Acest individ este un intelectual prin excelenta, cunoscut de diplomati straini care, atunci cind il vad intr-un grup de romani in care se afla (eventual) si presedintele fac cerc in jurul lui si-l ignora complet pe presedinte. Geoana este un politician prin excelenta, un om de o capacitate cum rar gasesti in partidele acestei lumi, dar nu stiu cum face ca nu are priza la prieteni, nu poate sa-si faca prieteni, este un tip de om pur si simplu dezagreabil. Personal, eu il vad presedinte insa nu va deveni niciodata. L-as dori presedinte sau cel putin prim ministru, dar, din pacate nu are nici o shansa, iar aceasta se datoreste numai si numai si numai persoanei dumnealui.

Basescu nu ar merita sa-i fie nici presh la picioare, domnului Geoana, dar, l-a spulberat in campanie, desi, Basescu nu are nici macar zero unu la suta din cunostintele politice ale lui Geoana. Cum se poate acest lucru? Poate, zic eu, Geoana nu este facut pentru mirlania si ordinaria din societatea romaneasca, care este mult mai receptiva si mai atrasa de vulgaritati decit de propunerile si promisiunile combatantilor. E pacat, zau asa, sa asisti la neputinta unui om valoros ca Geoana si sa urmaresti succesele acestui aprozarist de Basescu, care, in ultimele zile a pus pe jar politicul romanesc pe care l-a paralizat pur si simplu cu unicameralul si reducerea numarului de la parlamentari la 300. Dupa cum a inceput sa joace Basescu, nu vad cine l-ar mai putea invinge in noiembrie.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00605 sec.