Ziua Logo
  06:18, sambata, 15 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2010-01-23

cercetas din Stiulezia (...@ausi.com, IP: 24.34.51...)
2010-01-23 22:42
POLITICIENII OARE SE PROSTITUEAZA ???

aici nu prea avem amanunte despre Basescu, despre Geoana stim un pic despre vizita la Vantu

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 71.174.86...)
2010-01-24 00:11
Re: POLITICIENII OARE SE PROSTITUEAZA ???

La 2010-01-23 22:42:08, cercetas a scris:

> aici nu prea avem amanunte despre Basescu, despre Geoana stim un pic
> despre vizita la Vantu
>
Pai tot asa era plin de prostituate pe centura oraselor, inainte de
APARITIA MAMEI CUVANTULUI (SF. FECIOARA MARIA) IN RWANDA: Kibeho on November 28, 1981.
Ce legatura vad cu restul este ca si in Rwanda s-a petrecut poate cel mai SANGEROS RAZBOI CIVIL – ASUPRA CARUIA SF. FECIOARA A AVERTIZAT SI LE-A ARATAT IMAGINI ELEVELOR VIZIONARE.
Acolo a aparut de mai multe ori unor fete in scoala, si cred ca iar nu-i intamplator. Prin asta vrea sa atraga atentia asupra EDUCATIEI DIN SCOLI – de-aia probabil si-a dat numele de MAMA CUVANTULUI (IISUS FIIND CUVANTUL DOMNULUI). Asta insemnand ca avem copiii dupa cuvintele pe care le inmagazinam in ei. – asta fiind explicat mai pe larg in anumite lecturi ale lui Cayce.
Cam tot un razboi civil s-a petrecut initial si in Yugoslavia, apoi au intervenit fortele NATO cu razboi pt a-i potoli. Si acolo aparuse Sf. Fecioara Maria de multe ori incepand cu 1981, la Medjugorje, avertizandu-i asupra a ce urma sa vina daca nu vor spune Rozariul si celelalte practici ale credintei cu sacrificii spre a se impaca intre ei.
Deducem ca DISCORDIILE IN SOCIETATE SI RAZBOAIELE CIVILE PRECED RAZBOAIELE MONDIALE. Numai ca atacul cu bombe nu va aduce pacea decat dupa numeroase pierderi. Raspunsul este Rozariul – asa cum a fost recomandat si in Aparitia din 1917, la Fatima – Portugalia, spre evitarea unui “razboi si mai mare” decat primul. Nu intampator a ales data de 13 mai si lunile urmatoare tot la 13, incheind cu 13 oct. - cand s-a facut MARELE MIRACOL CU SOARELE – vazut de peste 70.000 de oameni, din care multi s-au vindecat, si a uscat noroiul si hainele lor ude in cca 15 minute.
Deci SOARELE A VINDECAT PE CREDINCIOSI, darr tot SOARELE, prin ERUPTIILE SOLARE, PRODUC AURORA BOREALA in anumite tari, ca SEMN Ce PRECEDE RAZBOAIELE – precum aurora din 1938, anuntata de Fecioara Maria ca VA lumina Europa inainte de RMII.
Auzind aseara un pastor american, ce fusese la Nagasaki, spunand ca in momentul caderii bombei atomice apele lacurilor si raurilor au fost evaporate instantaneu, am facut legatura cu setea arzatoare ce-o vor suferi oamenii si evaporarea apelor Daca nu se intorc la credinta – profetita la Garabandal.
Cele doua mesaje din 19 si 23 iunie 1962 au fost acompaniate de viziuni infricosatoare ale Pedepsei. Mari Loli le descrie astfel:
“Desi am continuat s-o vedem pe Binecuvantata Fecioara am vazut o mare multime de oameni care sufereau grozav si tipau in chinuri. Fecioara ne-a explicat cum aceasta Mare Pedeapsa va veni, asa cum se sfarsea or disparea ( as if it were finished or disappearing). Biserica va suferi o mare incercare! Noi am intrebat-o pe Fecioara cum va fi chemata aceasta MARE PEDEAPSA si Ea a zis ca se cheama COMUNISM.
De-asemeni, ea a facut sa vedem cum va veni aceasta mare pedeapsa pt intreaga umanitate si cum va veni direct de la Dumnezeu. La un moment dat nici un singur motor or masina nu va functiona. Un teribil val de caldura intensa va veni, si oamenii vor suferi sete arzatoare. Disperati se vor uita dupa apa dar cu caldura intensa aceasta se va evapora. Cu asta va intra in oameni o disperare ca vor incerca sa se omoare unul pe altul, dar in acele momente le va scadea puterea si vor cadea la pamant. Atunci Dumnezeu ii va face sa vada ca ESTE EL care direct a permis toate astea.
In final am vazut o multime de oameni in flacari – disperati s-au aruncat in mari si lacuri dar intrand in apa, departe de a stinge flacarile, apa fierbea si parea sa ajute flacarile sa arda mai tare. Am cerut Preasfintei Fecioare sa ia toti copiii nostri cu Ea. Dar Ea a spus ca atunci cand asta se va intampla ei toti vor fi adulti.”
Asa stand lucrurile cred ca ar trebui actionat intens spre a face cunoscute lumii aceste profetii spre a nu se ajunge la Pedeapsa.

Huhu Ciu din Sanghai (...@flash.ro, IP: 188.24.209...)
2010-01-24 05:37
Re: POLITICIENII OARE SE PROSTITUEAZA ??? / Apropo vizita la Vintu, ma intreb cum a putut fi atit

de cretin Geoana sa-l viziteze pe Vintu chiar in ajunul alegerilor, nu cumva a facut-o la ordinul lui Basescu, nu cumva e omul lui Basescu in PSD?

Tare murdara e politica, Doamne Doamne!
La 2010-01-23 22:42:08, cercetas a scris:

> aici nu prea avem amanunte despre Basescu, despre Geoana stim un pic
> despre vizita la Vantu
>


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00768 sec.