Ziua Logo
  22:44, joi, 21 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2010-01-19
knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 188.25.246...)
2010-01-19 21:47
Videanu salveaza Carbunele cu Apa si Radioactivitate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emisiune pe Money Channel :

Pune Videanu de 2 tronuri energetice, pe unul il pune pe David- azi director general parca la carbunele-eficient (Rovinari) si " puna el bicele pe carbunele ineficient (de Oltenia) ca nu s-a muncit" .

Cind cele 3 Surse de Energie de azi - Termo, Hidro, Nuclear- trebuiau doar inmanuncheate intr-un Holding Energetic flexibil pe termen lung (din care se putea scoate Termo, se putea introduce cea Eoliana-a viitorului),

Gestul criminal-national, de ministru-pdl peste Economie, Videanu, face ce nu trebuie tarii, dar trebuie hotiei lor de partid si conducatori statal :

Videanu rupe Hidroelectrica in doua (gindind la secete), partea mare a ataseaza Carbunelui-Oltenia, mica parte carbunelui Rovinari careia ii mai adauga si NuclearElectrica. Si pune 2 sefi, evident pnl-isti, unul e David,

fericitul ca "acum vor avea ce energie sa vinda la clienti mari seriosi ca ArcelloMital si AlroSlatina, si la pret real, nu ca pina acum la pret redus".

N-au spus cum fac, daca fac ceva, cu "baietii destepti" = care cumpara energie ieftin dela "romani=stat", si exporta scump, si vind scump inapoi romanilor in case.

Romanii ca Cetateni= Consumatorii = Tertii in ecuatia Stat ( manevrat de politichie) - Baieti Destepti , ar trebui sa se organizeze "cetateneste" (nu politic, nu sindical) ca sa-si ceara:
- Participarea la Adunarile celor 2, care le fac si 'pretul la consumator casnic" ;
- Liberalizarea Distributiei Energiei, cind cetateanul=client isi alege cine ii vinde energie in casa. Liberalizarea Distributiei va scadea pretul la consumator.

Deci nimic la Videanu, David sau ANRE, despre ultimul=cetateanul.

In schimb, Videanu cere primariilor sa isi ia in ograda Punctele Termice, cele neluate "ramanind la stat'. Deci....acest stat hot 20 de ani, lasa acum "modernizarea caldurii' pe seama sectoarelor, adica a taxei dela cetateni.
Am gindit eu, Videanu coace doar tepe date platitorului de taxe.... atat a demonstrat el cu 'afacerea bordurile sale"...azi pe dxrumul bun...pe tara.

A nu se uita, la primarie Videanu a fost preferat de Basescu-vrind palat dupa ce mintise capitala sa-l realeaga si cu CG dat...ca sa faca. ....A facut pe el !
In primarie pe vremea 'transferului de putere', Basescu ar fi spus lui Videanu "dar ii da si lui, nu?" ...am aflat cu totul intamplator la tirgul de carte....

Am mai spus, partidele romanesti -coaste din pcr- vor cu schimbul la putere = ca vor la furat national ! Atat !
Cum e posibil de explicat altfel ca Videanu salveaza carbunele cu alte energii, cind exploatatii pe carbune se inchid, minerii se reprofileaza de catre stat.... Sigur, pdl vrea sursa buna de ban public.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00647 sec.