Ziua Logo
  18:35, luni, 25 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2010-01-05
knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 188.25.247...)
2010-01-06 19:41
Si? Onorati voi Realitatea.TV cu...Absenta = Scaderea Audientei!

La fel faceti-i si concurentilor lor, Antena-3.
Doua darace care au intrecut CNN, au ajuns sa transfere tot Statul si toata Politica acestor fosti, la tv, unde vesnic sint 'invitati' politici si statali care 'arata gloatei cum fac ei politica si statul....dind din gura pe sticla tv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ziaristii aceste 2 Melite 'ale mogulilor' fac romanilor doar rau : unu, le arata ca ziaristica este doar sa-i provoace moderatorul pe 'invitati' ; doi, tot aratindu-l in stiri, tot melitindu-i ce rage, marinarul si camarila sa 'conducatoare de tara' din sticla tv- i-a facut ' vedete politice' in fata multimii care se uita printre picaturi vazindu-i doar pe ei. Multime care oricum din melita astor 2 sticle-tv, nu intelege nici CE E POLITICA, nici CUM EA AR TREBUI SA SE FACA pentru o tara.
As lua acesti 'ziaristi' specializati in melitatul 'spuselor prostimii politice'---
Sint ei in stare sa faca si altceva ?! Nu cred!
Rutina cu care modereaza melita unei singura spuse publice, pe ambele canale pina merg toti la culcare, numesc ei 'televiziune de stiri' ?!
Unul din ei si-a justificat repetitia zilnica a stirii in diferite emisiuni--- pe 2 canale concurente, vai, care se bat 'in audienta facuta' --- prin explicatia sa ca "nu toti romanii sint acasa in acelasi timp'.

Eu le-am trimis un email in care le-am , ei Antena 3 si Realitatea l-au reales pe marinar sufocind tara cu ce facea, ce dregea marinarul, zilnic.
Aceste 2 canale-de melitat spuse, au ajuns precum TVR cu ceausescu !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.