Ziua Logo
  00:53, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-12-24
knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 188.25.246...)
2009-12-28 20:10
Nivelul pd-l-ilor si sub al Marinarului lor! Crin are priza la tineri-care vor PRINCIPII !

Este evident ca semnatarii pro-Basescu de pe aici sint cei care ucideau net-ul scriind si rescriind PeNaLi pina in 2008.
Acum vor PNl , nu doar sa dea vina pe ei, ci pentru ce ii trtebuie Cirmaciului Chel:

CULOARUL DE DREATA POLITICA- fara de care- nu va putea minti la infinit ca 'el e de dreapta cind evident sleahta ii este 'de de toate'.

Cei care vreti sa aflati cu adevarat CINE e pdl-si Basescu, citit-pe net, dcespre PPE si ei- pdl si udmr in saculetul-cd-al PPE. Veti vedea ca PPE este o adunatura de grupari=ca pdl, care nu am mama-politica, nu au tata-politic, ci doar vor puterea "in jurul unei idei, la care te aliezi, esti cu ei, nu te aliezi, esti impotriva lor'. Priviti cum PPE pune laba pe E-Europa, adunind in PPE-cite grupelnite poate face fiecare tara din Estul Europei. Sint grupelnite si din W-Europei,. dar acolo ele se nasc dupa o Politica Democratica Lunga si Consolidata, nu inaintea lor-ca PDL si UDMR in biata Romania.

Vedeti vreo CD-crestin democratie la pd-l , udmr? Cind ambele sint impotriva natiei-prin ce fac de 20 de ani ? Din PPe , PC englerz vrea saiasa sa-si puna de grup propriu. Cam asta e politichia de latele careia s-a agatat si Basescu--- profitor cum este--- taman cind PPE voia sa se extinda in E-Europei si Basescu- voia sa-si ia pd -din grupul SD europena din PE (partidul european)....ca nu-i placea acolo de cind aprobat in si PSD-iliesc.

Imediat Marinarul s-a orientat, si-a agatat un epitet de Popular, si PPE i-a deschis usa. Din pacate, NU INTELEG unde vrea PPE sa duca Europa, cind PPE fondat in ' 76, deci are un scop si interes de Termen Lung cu Europa.

PPE = European People's Party = Partidul Poporului European !
Deci nu, European Popular Party = Partidul Popular European.
Al Poporului nu insemana Popular, nici in engleza nici in romana!
Decit in Comunism... justificare Unic, Unicitate,

Epitetul Popular e inventat de pdl-i , spre binele lor ACASA - ca sa se justifice ei acasa..."ca sint Populari" (sa auda masa, sa li se alature, care masa e oricum tinuta politic- dezinformata si neinformata de 64 ani). Nu ati observat, ca dupa voturi, Baszescu s-a dus si la tarani, la tara, ca ceausescu inainte / ca psd dupa ceausescu.
Basescu si-a pus Poza hida si cu amenintarea de pe piept, si in lanuri verzi de soia, deci in campuri....Pentru Oraseni? Nu, pentru Tarani ! Vrea Masele, Vot sa-i dea, Unic sa devina...
Ca de ele nu ii pasa--- PRIN CE FACE de 20 de ani in politica de dupa comunismul-securismul slavit de el--taman la Comert de Mare Tomanj.
Prima lui 'actiune politica' dupa ' 90 a fost "Flota la apa, facut bani la altii"
sigur nu degeaba lui.....Masele (romanii) dela care in 2009 le-a vrut votul au primit $18 / 18 vase de mare tonaj date danezilor si altor straini pe marile lumii. -Cind el-Marinar, specialist..."n-a condus decit vase de mare tonaj"-spusa lui , si recenta.

Inchei cu Evidenta:
Basescu vrea pentru sine CULOARUL de DREAPTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In rest a primit 20 de ani tot ce si-a dorit-- sustinut de securisti, evident, si de militari-in rezerva (adica ei-3 care si-au pus de putere, rasturnind prepeleacul rosu ceausesc in' 89).

Pentru a-si libera Culoarul de Dreapta, Basescu nu are scrupule, face orice.
A vrut sa distruga Dreapta Istorica, ca alta Dreapta nu a existat in tara, dupa' 89.
Acum, e la faza- distrugerii PNL ! Nu va reusi ! Au crescut, s-au educat, s-au trezit TINERII ! Din Bucuresti si din Orase. Ei au votat-PNL.
-------------
Cu PNT au reusit Basescu-Bella intre 1996-2000, in CDR, Basescu ministru pd si Bella al Udmr, ambii punind piedici zilnice guvernelor-CDR (3 in 4 ani!) conduse de majoritar-PNT (din pacate sefit de mumia Diaconescu taranist ca tinar, nu si dupa temnita- a fost promovat pina la Sef Birou la Ascensorul- spusa unei rude lucrand acolo).

Acum, Basescu mai incearca odata, cu PNL. Nu va reusi, dupa el, PD-L se va separa -- in ce este, care de Stanga la Stanga, care de Dreapta la Dreapta.....

In campanie- 2009, Tariceanu insusi a spus " Atunci in D.A.-ul lor, Basescu voia tot PNL ' incorporat in PD', si el Tariceanu s-a opus.
Atunci, ne amintim, Stolo cu fugitivii sai din PNL a fost adaugat-L mic la PD. Apoi, PD i-a lichidat politic, pe Stolo l-a pus-de banc- premier- 2009, apoi l-a trimis la Bruxelles, de Stoica nu se mai aude nimic...Pledeaza in curti...?!
Asta patesc toti fugitivii, de oriunde ar fugi ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doar Basescu cu Roman au fugit din FSN-pdsr la inceput' 90, nici acum Basescu nun 'si-a pus de viitorul politic'. Si nu si-l va pune, prin ce-cum face!

==============================================================
Tinerii educati vor Principii Politice, deci Platforma Politica, vor Politica Vestica, Europeana, nu razbelul national practicat acasa de politichie-care sint inca Gasti
Bucurestiul a fost cistigat de PNL, pentru prima data!
Dece s-a intins Basescu ca pecinginea catre "diaspora"? Mai usor sa fure vot acolo, dar si pentru ca Diaspora la distanta nu e informata ca Bucurestiul. Apoi, eaa colo, care a avazut stat si democratie, partide, vrea si ea acasa-unde se intoarce sau doar ca ii este tara-mama...
Doar acolo mai putea minti Basescu, cum mintea tinerii in Buc--in 2007-vremea 'demiteri sale. "Sa ne intilnim lunar aici" le cinta Basescu in Piata Univ.
Dupa care tinerii- "|au realizat ca de ei lui Basescu nu i-a pasat". Asta spun , gindesc tinerii, oriunde am intalnit tineri educati= cu profesii moderne, invatati cu piata libera, etc.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tinerii nu vor ce vad-ca-i place Marinarului et co---securisme in interesul sau si al familiei sale largite pina la nepoata de frate, plus-doar o mana de pdl-sti pe care se bizuie ca ii seamana leit--si care nu cred ca sint 5 cu totii.

In timp ce tinerii vad, ca el doar se foloseste de 'marele sau partid-de lider ( de cirmaci) mintind tara ca...acum le pune de "Stat si Democratie".


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.