Ziua Logo
  06:01, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-11-18
Erou Al Muncii Capitaliste (...@alltel.net, IP: 206.255.255...)
2009-11-19 02:27
@Evreu-rus

Saalam Akhmed,

Lasa-l in pace pe mr. Sinister. Daca ai un gram de patriotism pentru Matushka Rossija, tu l-ai fi lasat pe mr. Sinister sa-si de cu parerea, pentru ca mr. Sinister nu face nimic mai mult decit sa-si exprime parerea si sentimentul majoritatii Romanilor fata de Russija si Russi, numai ca el estem mai galagios decit marea majoritate.

Observ ca activezi pentru relatii amicale intre Russija si Romania. Pe fata este un caz nobil, intradevar. Dar daca tragi liniuta si faci toate socotelile, vei da seama ca rezultatul va fi foarte daunator pentru Matushka Rossija. Permite-mi sa ma explic:

Romanii se pling de ocupatia Russa fara voia lor de 50 de ani cind vezi Doamne, au navalit "Hoardele Aziatice" calare pe tankurii peste micuta si nevinovata Romania, dar in realitate ei si-au tradat aliati si propria tara pe 23 August pe cind "Hoardele Aziatice" cu tankurii cu tot erau inca la Prut. Asta este aceeasi Romania care a renuntat fara sa traga un glont Moldova cu toata "Continuitatea Daco-Romana" cu tot. Si asta nu-i tot. Romania a cedat Ardealul fara sa traga un glont, cu tot cu "Continuitatea Daco-Romana multi Milenara" cu tot, si asta chiar prpriilor sai aliati. (Bozhe Moj). Tu mai cunosti o alta tara care sa fi facut la fel?

Mai departe: Armata Rosie a fost retrasa din Romania inca din anii 50, iar de la venirea "Geniului din Carpati" inpreuna cu "Academician Doctor Inginer cu Renume Mondial" (Modestia la Mitici este legendara, LOL) era practic independent de MOCKBA. Nu a participat la nici un fel de aiureli Sovietice, fie ca e vorba de Budapest in 59, Praha in 68 sau Afganistan in anii '80.

Tu chiar crezi ca ar fii in interesul Russiei sa aibe o relatie apropiata cu o astfel de tara? Sa aibe cine sa-i traga un 23 August cind Russija trece printr-o perioada grea de incercare?

Da Akhmed, daca vrei sa ajuti Matushka Rossija, lasa-ii pe Romanii in Pace ca Russija are destule probleme si fara ei. Sprijina pe Basescu cum poti. Basaska pina acum a bagat Romania la NATO, la UE, la IMF, adica tot ce si-au dorit Romani. Iar in viitorul cicinal Basescu are cele mai multe sanse, din toti alti candidati, sa bage Romania in Euro Zone si Schengen, la fel dorinta majoritatii Romanilor. Ar fii bine daka nu-i baga in NATO pentru ca ar fii mare pacat daca in viitor Russia va fii nevoita sa reduca o tara Ortodoxa in particule subatomice.

Saalam.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00693 sec.