Ziua Logo
  22:15, luni, 25 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-10

alt_cititor (...@yahoo.com, IP: 83.64.77...)
2008-11-11 09:42
Multumiti din inima partidului

lui tariceanu, datorita lui se inchide uzina si pleaca lumea in somaj.

Tot din cauza lui piata auto de masini noi e in cadere libera in Romania. De ce? Simplu:

1. datorita lui tariceanu (a taxei lui de "poluare") lumea isi cumpara hirb strain, vechi de minim 20-25 de ani, care costa cu taxe cu tot MAI MULT decit taxa de inmatriculare a unui Logan NOU. Aceste hirburi nu sint in stare nici macar sa ajunga pe roti din Germania sau Belgia pina in Romania. Zeci de astfel de masini pot fi vazute ZILNIC pe marginile autostrazilor din Germania, Austria si Ungaria, cu probleme tehnice (nu mai merg pur si simplu). Dupa ce sint cosmetizate, sint vindute PROSTILOR din Romania si Bulgaria. Macar bulgarii le aduc pe trailere, pe cind romanii le aduc pe rotile lor.

2. Un vechi proverb spune "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul". Romanii sint foarte fuduli din fire. Cum sa cumpere romanul un Logan autohton, cind isi poate cumpara o rabla straina? Nu vorbesc de cei cu posibilitati materiale, ci de cei care oricum mai mult de Logan nu isi pot permite.

Se poate reglementa prin taxe importul de hirburi. Orice hirb mai vechi de 25 de ani care este inmatriculat sa fie declarat "masina de epoca", iar taxele pentru masinile de epoca sa fie de MINIM 10,000 euro/anual incepind cu al 25-lea an si sa creasca cu 5,000 euro la fiecare 2 ani. Si asta se poate aplica si la stravechile Dacii 1300, 1100 etc. Cine isi permite sa aiba masini de epoca inseamna ca e foarte bogat si isi permite de asemenea sa le si intretina.

In MAXIM 1 an vor dispare toate rablele de pe sosele. Iar uzina Dacia nu va mai fi nevoita sa se inchida si sa trimita oamenii in somaj.

PS. Prin taxele de "poluare" tariceanu da dovada de o intelepciune iesita din comun. El, ca reprezentant al Citroen nu va mai vinde masini noi din aceleasi motiove ca si Dacia. Si-a dat singur cu stingul in dreptul.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00675 sec.