Ziua Logo
  06:58, duminica, 24 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Jurnal de campanie

2008-05-27


Comentarii: 9, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

popescu ion
2008-05-27 17:57:40

corect

salut.mi-se pare corecta afirmatia dl.tariceanu.nu trebuie sa ne luam dupa sondajele nasluite ale pd-istilor.o sa vedem la vot cine este mai bun.

coralia
2008-05-27 18:33:29

patetic

nu-l vreau pe orban la primaria capitalei e un hot de doi lei nu a facut nimic ca si ministru al transporturilor cum ar putea face ceva ca si primarul capitalei hai sa fim seriosi nu e bun de nimic

Solitude
2008-05-27 18:49:49

Si eu cred

ca Orban ajunge in finala pe Bucuresti... la hochei pe gheata, sectiunea AudiA6.

kuk
2008-05-27 22:55:46

Pt Coralia

La 2008-05-27 18:33:29, coralia a scris:

> nu-l vreau pe orban la primaria capitalei e un hot de doi lei >

Spune-mi te rog ce anume a furat Orban, concret.
Mor de curiozitate sa stiu ce fura un hotz de doi lei.

Mark
2008-05-28 00:54:02

Re: patetic esti

O fi furat dar nu l-ati prins , cu cei doi lei
Pe Basescu si Videanu i-am prins cu flotele, casele ,asflatarile, luxrtenurile si evident cele trei straturi de borduri...numai vorbesc de tunurile imobiliare de zeci de milioane de euro...ei..ce zici pateticule?


La 2008-05-27 18:33:29, coralia a scris:

> nu-l vreau pe orban la primaria capitalei e un hot de doi lei nu a
> facut nimic ca si ministru al transporturilor cum ar putea face ceva
> ca si primarul capitalei hai sa fim seriosi nu e bun de nimic
>

Mark
2008-05-28 00:54:27

Peteticilor PDL isti

O fi furat dar nu l-ati prins , cu cei doi lei
Pe Basescu si Videanu i-am prins cu flotele, casele ,asflatarile, luxrtenurile si evident cele trei straturi de borduri...numai vorbesc de tunurile imobiliare de zeci de milioane de euro...ei..ce zici pateticule?

Marinel
2008-05-28 11:00:15

MODESTIA LIBERALILOR

CEI MAI ONESTI,CEI MAI PROFESIONISTI,CEI MAI PERFORMANTI,CEI MAI PREOCUPATI DE POPOR,CEI MAI ...,CEI MAI ...,DESIGUR CEI MAI MODESTI SI MAI ALES SINGURII.PACAT CA NU-I INTELEGEM!!!!!!!

Shadow
2008-05-28 11:31:05

Re: patetic tanti corali

> nu-l vreau pe orban la primaria capitalei e un hot de doi lei nu a
> facut nimic ca si ministru al transporturilor cum ar putea face ceva
> ca si primarul capitalei hai sa fim seriosi nu e bun de nimic

Apai daca vrei sa "masori" cum e cu "facutul" la transporturi trebuie sa il iei la "puricat" pe cel mai "longeviv" ministru acolo tovarasul basecu. In urma competentelor sale nu a ramas nimic facut la transporturi. Comparand si cu reusitele de la primarie o sa te minunezi ce calitati iti trebuie ca sa fi presedinte al Romaniei. Vedem la sf anului asta ce a facut orban intr-un an si jumatate.

Mark
2008-05-28 12:48:07

Independetul Oprescu joaca la dublu

Se vehiculeaza tot mai des ipoteza ca fostul pesedist Sorin Oprescu joaca la centru sprijinit din umbra de un fost ofiter acoperit Mircea Popescu si carismaticul Ioan Talpes ale carui afinitati pentru Traian Basescu sunt deja notorii.Ipoteza conform careia Vasile Bleaga a fost impins la sacrificiu incepe sa prinda contur favorabil PLD. Serviciile loiale inca D-lui Basescu au pus in scena o capodopera electorala menita sa spulbere nesansa de a pagubi partidul prezidential de edificiul strategic , Bucurestiul.S-au luat in calcul toate variantele .Cea mai usor vandabila bucurestenilor a fost "Solutia Oprescu" care odata demisionat din PSD , victimizat de BEC si "salvat" in ultima clipa de justitie avea sa devina "front runner-ul" capabil sa castige .
Cu Sorin Oprescu inscaunat la Primaria Bucurestilor, Mafia racordata ombilical la Traian Basescu prin Videanu & CO va supravietui fara probleme.Si de-acolo nu va mai fi decat un pas pina la membershipul PLD fara termen de valabilitate, oferit lui Sorin Oprescu pentru merite deosebite in lupta de clasa .Prin aceasta manevra regizorala de exceptie , Vasile Blaga ar putea fi inlaturat chiar de la pupitrul de comanda al PDL , fie pentru motive legate de trecutul "deficitar" al acestuia bantuit fantomatic de legaturile pe care le-ar fi avut cu mafia traficantilor de tigari motiv pentru care ar fi fost santajat de "Vulpea" Virgil Ardeleanu si un posibil dosar de informator aflat inca in lucru la CNSAS.
Un alt factor dominant al acestui scenariu l-ar putea constitui prezenta lui Vasile Blaga intr-o functie decizionala a PDL , sufocanta pentru stolobocii prezidentiali care-si simt in-existenta amenintata. Astfel Zeus Cotrocenicus castiga pe doua fronturi o batalie care parea pierduta. Cucerirea bastionului dreptei , Bucurestiul si eliminarea lui Blaga pentru a putea inscauna "valorile" si simpatiile blonde la varful partidului de laborator.
Intentia lui Basescu este de a se retrage inainte de expirarea mandatului de la Cotroceni ,Stolojan sa intre in cursa prezidentiala pe care cu sprijinul unanim al partidului condus de Mircea Geoana ,o va castiga iar El sa-si adjudece portofoliul de Prim Ministru in concubinaj cu PSD , fratele de cruce FSN .


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00619 sec.