Ziua Logo
  05:46, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-10-11

tzara din babadag (...@hotmail.com, IP: 78.96.114...)
2008-10-12 19:55
intrebare pentru Dl. Prim Ministru:

Indaznesc sa va intreb daca, in cazul anuntatelor "inghetari ale salariilor" vor fi inghetate si aceste salarii maximale si ciudate din regiile si agentiile STATULUI. Va mai intreb si de ce , daca suntem adepltii unui stat ultra-minimalist - care nu trebuie, doamne-fereste- sa se implice in nimic , nici chiar in politicile de care e singurul responsabil, de ce in caest caz mai avem nevoie de aceste "agentii guvernamentale" si respectiv de functionari acestia atit de bine platiti de ce sunt ei atit de pretiosi statului roman, mai pretiosi decit un profesor sau un medic??? va mai intreb si de ce atunci cind calculati salariul mediu pe economie adunati venitaurile jalnice de la nivelul principalilor actori sociali , cu salariie, de miiio sau zeci de mii de euro ale acestor functionari guvernamentali under-cover??? - normal ca va iese o cifra mare ...Nu ati putea sa va luati alti consilieri si experti? nu ati putea sa reformati cite cava din politica salariala care a profund defecta si ne-europeana???
cred ca in Roamnia au trecut cei 20 de ani de jaf si komunism mascat in kapitalism...e cazul sa incepem sa reconstruim totul pe baze democratice...
va stimez, dar cred ca derapam galopant si oamenii din tara aceasta( cit au mai ramas) care va platesc salariul de prim-ministru si va ingaduie sa faceti afaceri cincomitent cu functia executiva si sa fiti si parlamentar si sef de partid, sa faceti campanie electorala si sa si guvernati, etc- ceea ce in lumea civilizata, capitalista si democratica NU se accepta-...deci poporul acesta bun si fraier, merita mai mult resppect!!! Si chiar daca nu merita, sunteti dator sa il respectati!!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00623 sec.