Ziua Logo
  08:50, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-07-25

vida clara (...@yahoo.es, IP: 81.203.144...)
2008-07-26 11:15
"Prietenii stim noi cui,da nu spunem,ca facem buba."

Nu cred eu ca face-ti buba dintr-un fleac asa de marunt ca acela de a da in Basescu.Chiar daca ne facem ca ocolim tocmai pt a lovi.
Amenintzari cu moartea,nu sunt solutii politice,ci sunt solutii "afara de politica",iar Basescu si curentul pe care il reprezinta,nu au in vederea lor,nici macar in cel mai ascuns ungher al gandului,altfel de solutii decat,politice.
Oprescu,nu este un "homo politicus".Are orizont extrem de limitat,priveste VIATZA (ca marea majoritate a romanilor)de la inaltimea cartitei.Este din genul "zbataush"(nu-l cautati in DEX).I se pare ca daca o iei pe scurtatura asta (primaria capitalei),imediat patzi ca Basescu.I-a servit ca model,oprescului,dar o copie,ramane o copie(doar dupa o suficienta mototolire o poti folosi).
Sa nu fie,amenintzatorii,tocmai din cei ce i-au dat votul,pt ca doar lor ar putea sa li se para surprinzator ce "misca"pornescu.Noi (am curajul sa zic "noi"in numele celor care nu l-au votat),nu suntem surprinsi de un lucru care era clar.
Lucrurile,nu se fac asa,pompieristic.N-au seva,n-au fundament,n-au durabilitate.
E "carpaceala",dar cum "rezerva de cadre" din care vine pornescu,nu e o rezerva de "profesionali",ci de "profesionisti",oprescu e zgomotos in aglomeratie.Daca il lasi singur intr-un pustiu,nu il duce capul nici cat pe magarul lui Buridan.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00650 sec.