Ziua Logo
  17:09, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-01-24

Comentarii: 11, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

iobagul roman
2009-01-25 16:14:38

sa nu crezi pina nu vezi=astea sunt schimbarile de care vorbea papetarul zionist obalama

Vampirii vechi si vampiri noi sunt permutatzi de zionisti in bordelul alb din Washington,NU EXISTA DECIT UN SINGUR PARTID=AL SATANISTILOR INDIAVOLIZATZI

President orders air strikes on villages in tribal area
Tags: PAKISTAN / INDIA
Barack Obama gave the go-ahead for his first military action yesterday, missile strikes against suspected militants in Pakistan which killed at least 18 people.

Webmaster's Commentary:
Change we can believe in? Hardly. The US still flings missiles at "suspects" and ignores "collateral damage."

» 1 comment ^Jan

24

09:05
Do you trust what the media tells you?
Tags: CORPORATE MEDIA VIDEO
THIS IS A MUST-WATCH VIDEO AT THIS PAGE
Webmaster's Commentary:
This video confirms and expands many of the media deceptions which have been reported here at WRH over the last 15 years

» 1 comment ^Jan

24

08:40
Death toll in two 'US missile strikes' in Pakistan rises to 21: official
Tags: PAKISTAN / INDIA
Six more bodies were recovered from the rubble of an Al-Qaeda den hit by a suspected US missile, pushing the death toll in two separate strikes to 21, security officials said Saturday.

Webmaster's Commentary:
"But trust us; if they are dead then they are terrorists, because we have these 'magic' missiles we got from Israel and they only kill the bad people!" -- Official White Horse Souse

» 2 comments ^Jan

24

08:37
Baroness Tonge: "Israel stands accused of war crimes witnessed by the whole world"
Tags: ISRAEL PALESTINE

» 2 comments ^Jan

24

08:35
In History, There Always Will Be a "Hitler"

Itic Strul, dezertor
2009-01-25 16:39:33

nici capul nu-i doare...

de suferintele boborului balestinian. Las' ca au altii grija sa le plinga de mila si sa le duca grija. Ce case, ce drumuri, ce locuri de munca, ce hrana sau medicamente? Astea se rezolva din donatiile altora. Pt. binele poporului, hamas trebuie sa-si refaca stocurile de rachete si sa atace Israelul... Iar o incaseaza, iar tipa din gauri de sarpe, iar primesc donatii si tot asa....

dorumare
2009-01-25 22:34:37

cea mai mare timpenie..

tara arde si baba se piaptana... Trebuie sa impresioneze lumea cu numarul de morti? Cred ca daca tot hamasul s-ar sinucide in direct la tv lucrurile s-ar rezolva extrem de repede...

FB
2009-01-25 23:05:10

Inconstienta

sau bolnavi cu capul.Au murit 1300 dintr-ai lor si nu e destul.Celelalte tari arabe s-au uitat , mai mult unele dintre ele sunt aliate cu America ,iar ei sunt mandri.Daca i-ar costa numai pe ei, pe Hamas ar fi o chestie .

Silviu Dumitrescu
2009-01-26 02:01:44

Re: Inconstienta - dupa normele noastre !!!

La 2009-01-25 23:05:10, FB a scris:

> sau bolnavi cu capul.Au murit 1300 dintr-ai lor si nu e
> destul.Celelalte tari arabe s-au uitat , mai mult unele dintre ele
> sunt aliate cu America ,iar ei sunt mandri.Daca i-ar costa numai pe
> ei, pe Hamas ar fi o chestie .

Pai la ei e taman invers - cu cat mor mai multi (civili+hamasi) cu atat le creste autoritatea in fata populatiei civile.
Si cu cat sunt mai saraci - urmare a blocadei si distrugerii infrastructurilor - cu atat mai mare este aria de selectie a hamas si nu se pot ridica personaje luminoase si progresiste (bizar dar exista si la ei asa ceva).
Cu cat o iau mai tare in bot (cu conditia sa supravietuiasca si sa nu piarda terenul) cu atat sunt mai "victoriosi" cand ies din buncare, chiar daca raman numai 3-4 cu steagul verde in mana.
Asta e singura optiune pe care o au azi !!!

Urmatoarea miscare apartine cred politicienilor din Israel si nu IDF.

Ar trebui mers spre Pace si spre implicarea comunitatii internationale - ca sa-si asume parte din rahatul care este in zona cu extremistii musulmani.
Problema este care dintre politicienii majori ai Occidentului (stiti vreunul ?!!) isi poate asuma implicarea serioasa in situatie pentru a garanta pacea.

srelu
2009-01-26 03:32:56

Re: Inconstienta

La 2009-01-25 23:05:10, FB a scris:

> sau bolnavi cu capul.Au murit 1300 dintr-ai lor si nu e
> destul.Celelalte tari arabe s-au uitat , mai mult unele dintre ele
> sunt aliate cu America ,iar ei sunt mandri.Daca i-ar costa numai pe
> ei, pe Hamas ar fi o chestie .
>

La ce te astepti de la palestinianul a carui familie a fost exterminata de israelieni, sa trimita telegrame de felicitare la Tel Aviv ?

Presupunand prin absurd ca printre palestinieni ar mai exista persoane care nu au nimic cu israelienii, la cei care pana acum ii detestau pe israelieni se adauga acum prietenii si rudele proaspetelor victime precum si cei ale caror proprietati au fost distruse, Si studentii ramasi fara universitati, scoli si biblioteci, si pacientii ramasi fara unitati medicale si muncitorii ramasi fara firmele pentru care lucrau, etc.

Violenta genereaza violenta. Poti fi sigur ca in urma recentelor operatii militare israeliene cota de popularitate a Hamas a crescut, cea mai buna carte de vizita in ochii uni palestinian este calificativul de antiisraelian.

---------------------------------------------------

Ce stire !
Cica "Un lider al Hamas a avertizat ca organizatia palestiniana va continua sa se inarmeze".
De parca ar trebui sa fii Einstein ca sa-ti dai seama ca exact asta vor face.

roy
2009-01-26 08:42:59

Re: Inconstienta

Nu mai fi asa sigur:
http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,603203,00.html

Apropo Ieri in Jenin a fost mare adunare mare a Fatahului ... contra Hamas. Au fost denumitzi caini, blestematzi si multzimea urla ca vrea sa-i omoare.La 2009-01-26 03:32:56, srelu a scris:

Poti fi sigur ca in urma recentelor
> operatii militare israeliene cota de popularitate a Hamas a crescut,
> cea mai buna carte de vizita in ochii uni palestinian este
> calificativul de antiisraelian.
>

arwil
2009-01-26 09:13:03

un lider al hamasului

labagiul asta de arab a uitat deja ca sunt inca blocuri care mai stau in picioare in Gaza!!!!! INCA

Wandal
2009-01-26 10:05:30

Re: Inconstienta

La 2009-01-26 08:42:59, roy a scris:

> Nu mai fi asa sigur:
> http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,603203,00.html
>
> Apropo Ieri in Jenin a fost mare adunare mare a Fatahului ... contra
> Hamas. Au fost denumitzi caini, blestematzi si multzimea urla ca vrea
> sa-i omoare.


Fatah sunt slugile israelului , o organizatie corupta si tradatoare in frunte cu abu massen . La alegeri , Hamas a invins in mod democratic , iar acum are o cota de popularitate uriasa in randurile palestinienilor.
La fel sta stituatia si cu Hezbollah din Liban . Arabii nu mai au incredere in partidele corupte si colaboratoare cu sionistii.
Razboiul dintre palestinieni si ovrei se va termina atunci cand Palestina va fi eliberata . Pana atunci , nu se schimba nimic . Cu cat israel ataca iar si ucide civilii si copiii , cu atat creste simpatia si sprijinul pentru Hamas , in toata lumea araba ( vorbesc de populatia civila , nu de conducatorii tradatori , dictatori , cum avem in Emirate , Egipt , Tunisia , Maroc , Algeria , Arabia Saudita , etc )

haril
2009-01-26 10:40:48

Fatah contra HAMAS

Daca ar fi sa discutam despre Fatah - grupare politica patriotica palestiniana vs HAMAS - grupare terorista extremist-islamica,ar fi de spus numai atat:Fatah lupta pentru crearea unui stat palestinian pe calea, unanm acceptata de legislatia internationala,tratativelor de pace directe cu Israelul,HAMAS doreste sa distruga Israelul si sa-l transforme intr-o tara fundamentalist islamica,de tipul Iranului,tara care este vinovata de intretinerea starii de conflict permanent in orientul mijlociu.HAMAS nu vrea sa recunoasca Israelul,tara membra a ONU,dar acest amanunt pare "nesemnificativ" in pozitia tarilor UE in raport cu conflictul dintre gruparile fundamentalist-teroriste si un stat ONU.Motivul acestei pozitii este si va fi arma lasata in mana terorismului international,care peste,deja,putina vreme se va intoarce impotriva celor,care din motive economice si/sau religioase,au inchis ochii in fata pericolului islamic.Politica strutului nu a adus niciodata un castig pe termen lung si deja atentatele din tarile europene s-au multiplicat.Si astfel,cei care vor apuca vremurile viitoare,vor fii spectatorii propriei distrugeri,distrugere datorata unui "cal troyan" introdus in cetatea europeana ca un cadou de glorificare a curajului celor LASI si naivi.

Dan Petre
2009-01-26 12:22:22

Re: Inconstienta

La 2009-01-26 10:05:30, Wandal a scris:

> Palestina va fi eliberata . Pana atunci , nu se schimba nimic . Cu
> cat israel ataca iar si ucide civilii si copiii , cu atat creste
> simpatia si sprijinul pentru Hamas , in toata lumea araba ( vorbesc
> de populatia civila , nu de conducatorii tradatori , dictatori , cum
> avem in Emirate , Egipt , Tunisia , Maroc , Algeria , Arabia Saudita
> , etc )

asta e jocul hamas. nu exista nici o alta explicatie pentru atacurile impotriva israelului, atacuri care nu au nici o valoare militara.

de aia nu pot sa am nici o simpatie pentru populatia care alege hamas. daca eu nu pot, inchipuie-ti ce simpatie au evreii.

nu va fi pace cit timp palestinienii vor alege teroristi care se folosesc de civili ca scut. evreii vor rade orice cladire cu oricine ar fi inauntru daca din acea cladire se trage asupra lor. hamas poarta uniforme militare doar la parazi.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00650 sec.