Ziua Logo
  06:37, miercuri, 4 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-01-22

jan dinu din Portland, USA (...@hotmail.com, IP: 75.164.204...)
2009-01-23 17:18
Bah - BRUTA - ,Romania n-a fost tzara din 1945 - 1989 ..doar dominion SSovietic !!

"pacatul" lui Mereuta a fost c-a "tradat "...imperiul raului ..
asha cum a fost numit de Reagan ...!
JD

Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 141.155.107...)
2009-01-23 17:21
Comentariu pentru fostul coleg de an Constantin Raut


Ma numesc Virgil Ciuca, si sunt un fost coleg de-al tau de an de la Electronica promotia 66.

Deci iti raspund cu numele meu real , ba mai mult iti raspund din America,

Nu Costica nici tu si nici Pacepa nu ati tradat un sistem social ci ati tradat TARA , adica Patria Mama.

...am incercat sa postezi un comentariu detaliat dar am fost eliminat! adica nu a fost lasat sa treaca. Deci cenzura isi face datoria si o face in favoarea ta si a lui Pacepa.

In ultimul an de facultate, student cuminte si la locul lui, ai fost deodata propulsat pe functia de secretar UTM de an. Curand am aflat ca inca de pe atunci gratie si unui unchi cu functii ministeriale ai fost racolat pentru ssitemul de represiune politica -nu pentru securitatea statului -si probabil ca-ti turnai colegii.

La sfarsit de an ai tinut si o cuvantare daca bine imi aduc aminte.

Am fost colegi incepand cu anul trei,-detalile nu-si au loc si rost- dar in acea perioada o colega de grupa a fost data afara din facultate caci tatal ei profesor pe la Oradea si-a permis sa critice sistemul!

Eu care am facut facultatea intriun fel de "ilegalitate" tremuram ca voi avea aceasi soarta.
...
In 52 am fost dat afara din anul doi de la Lic. pedagogic Craiova pentru ca parintii erau chiaburi, asa era prin 52.
Am plecat in alte locuri de tara, mediu muncitoresc, am intrat in productie si ba la seral ba la frara frecventa am terminat liceul . Am intrerupt vizitele la parinti , am intrat la facultate si ma mutam dintr-o grupa in alta ca sa nu am colegi de prin partile Craiovei care m-ar fi putut turna.
Am lucrat pentru un timp in aceasi intreprindere cu un alt coleg de an Badea Dumitru, tu trebuie sa-l stii bine ca amandoi erati colaboratori ai securitatii-tu cu grad, el nu -care, bazat pe informatiile din dosarul meu de securitate de peste750 pagii, -mai sunt insa si altele - ma turna inca de prin 1968 ba pentru ca laud viata din occidet-lucram cu nemtii si francezii-ba ca sustin ca Basarabia si Bucovina sunt pamanturi romanesti, ba ca ascult si comentez Europa libera, ba ca afirm ca securitatea continua sa comita crime ca si pe vremea lui Draghici, ba ca....
Unul dintre motive ale deschiderii dosarului meu de urmarire a fost refuzyl meu de a deveni colaborator-mi se solicitase sa dau informatii despre specialistii straini cu care lucram iar eu am refuzat sub pretext ca ce sunt pentru mine rusii sunt si francezii!

Tu cati colegi ti-ai turnat la securitate Constantin Raut?

Pe urmele mele, rezulta din dosar, erau 28 de turnatori si majoritatea cu studii superioare ca si tine.

Au urmat necazurile..

Am cerut legal plecarea din tara in 80 cu motivatia ca "legile tarii sunt incalcate tocmai de catre cei pusi sa le aplice".

Am ajuns si eu pe pamant american in 85. Am incercat sa aflu de colegii ramasi in excursii, dar pustiu!

Din dosar aflu ca devenisem tinta unui atentat al securitatii , atentat codificat "actiunea Tirol", poate tu si Pacepa ma veti ajuta sa dezleg misterul ca doar sunteti bine , bine familiarizati si cu atentatele si cu tradarile si mai ales codificarile.

Deci si tu, Constantin Raut, si Pacepa ati tradat nu sistemul social ci tara si colegii fie inainte de a fi racolati de catre serviciile de inteligenta ale lumi fie dupa. Cred ca stiati destul de bine ca orice stat are secrete de securitate nationala care nu pot fi separate de secretele unui sistem social fie el comunist, capitalist sau nationalist.. Pretentia voastra ca voi ati tradat sistemul social este o idiotenie, da Constantin Raut, da Pacepa, o astfel de justificare este pura idiotenie.
Stiti si stiati ca serviciile secrete carora ati pus la dispozitie documente de siguranta nationala au actionat actyioneaza si vor actiona impotriva Statului Roman, indiferent de sistemul social ca asa este "facuta" lumea Constantin Raut

Lucrul cel mai bizar si ilogic este ca dupa ce ati trada mai si pretindeti si averile si gradele militare care v-au fost acordate tocmai de catre cei pe care i-ati tradat!

Asa decadere morala mai rar Constantin Raut.

Si tu Constantin Raut, si Pacepa ati fost , sunteti si veti ramane tradatori de tara in ciuda prieteniei actuale dintre serviciile de inteligenta romano-americane.

Ce ai facut tu Constantin Raut in favoarea Romaniei cand in dec 89 Dept de Stat a invitat rusii sa intre in Romania pentru pacificare?

Ce ar fi trebui sa faci? Pai citeste "un emigrant, departamentul de stat si lovitura de stat din 89 " inserat in Blestem starbun.

In primavara lui 2008 cand a fost pusa la cale independenta enclavei Kosovo, precedent cu urmari grave privind stabilitatea si integritatea Romaniei, ce ati intrepris voi cei doi mari tradatori ai unui sistem socila?
Ce puteati sa faceti?

Citeste "Kosovo si Romania " din "Versete dumnezeiesti"

Nu ma intreba pe mine unde poti gasi cartile mele ca doar faci parte din serviciile de inteligenta ale lumii.

Virgil Ciuca, numele real al unui fost coleg de an.

P. S.- in ciuda sustinerii de care te bucuri nu te sfatuiesc sa te mai dai in stamba, provoci mila si desgust.


>


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00728 sec.