Ziua Logo
  01:16, joi, 28 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-06-23

neamtu tiganu din nemtia (...@aol.com, IP: 93.192.95...)
2009-06-23 21:54
Saracu dom Presedinte

Presedintele venea acasa de la munca. Era f. obosit si plictisit. Oare unde sa se duca, la Golden Blitz n-avea chef, iar se tin jurnalistii dupa iel, sa se duca la palatu Cotroceni? Sau sa faca o sedinta de minister cu Udrea? Incepu sa se-nfurie, oare ce a gasit Elena asta la Cocos, gras ie, urit ie si nici prea tinar. Desigur, intelege cit era la Plescoi ii venea manusa un Cocos, da acum ie ditamai ministereasa. Ce-ar fi sa-l dea pa Cocos pa mina DNAului? Ar impusca doi iepuri dintr-un foc, o elibereaza pa Lenuta si arata si cit de nepartinitor ie.
Si acum si povestea asta cu Ritzi, nici macar nu-i blonda..

capu i se-nvirtea, deschide usita din masina si ia sticla de lapte in care era wiski. Se gindeste… ce bine era marinar, isi aminteste de negresa aia din… unde draq, era? Nu-si mai aminteste, da platea inainte si-si facea treaba, nu trebuia sa-i dea ministere, legi, coduri. Si n-o avea pa cap si pa fi-sa…

Incepe sa fredoneze, statea un marinar la prova… soferu se-ntoarce, ati comandat ceva dom presedinte? Du-te bha in p…da ma-tii… am inteles zise soferu.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00599 sec.