Ziua Logo
  09:09, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-10-10

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

dorinteodor
2009-10-10 19:02:19

gindire ceausista.....

daca socialistii din parlamentul european au spus ca vreau un comisar socialist din romania, atunci chiar asta se va intimpla. "gindirea" de tip ceausist, practicata de basescu si boc nu va fi niciodata acceptata in parlamentul european....cind esti riios, ultima optiune este sa stai cu coada pe sus....iar anuntul ca nici un comisar din romania nu va ocupa vreo pozitie care implica administrarea de fonduri europene este un avertisment suficient de dur ca sa-i alarmeze pe toti oamenii cu gindire normala....

ROSSY
2009-10-11 01:58:50

Gandire normala


Intr-adevar ai alarmeaza pe oamenii cu gandire normala, insa la noi cum prea marele conducator nu are nici un interes pentru tara de ce sa nu arate ca e tare cum a mai facut-o o data si cu rusii si ne costa destul. Pai la ce ne trebuie noua fonduri europene, sau sa avem pe cineva care sa poata face ceva vizibil ptenru tara? Poate o vrea sa-si puna odrasla acolo...... Nu stiu chiar e strigator la cer. Eu l-asi fi vazut pe Severin ca si comisar pentru agricultura caci e destul de apreciat la Bruxel. Ori parlamentul Europei nu e guvernul Boc sa-l poata manui Base. In situatia de fata nu ar trebui sa se tina cont de criteriile politice din tara. Trebuie pusa o persoana cu credibilitate la Bruxel, indiferent de partid caci sunt interesele tarii nu ale Pdl-ului sau mai stiu altui partid.

cosor ion
2009-10-11 08:31:48

Oprescule

ai imbracat blana de independent dar sub ea se vede pielea ta rosie si iata cum te prezinti in nota generala a psd.Base este singurul vinovat,toate gloantele pe el ca este inamicul public numarul unu.pai vezi ca gindesti ca un vechi pesedist,chiar daca ai imbracat pielea de miel.dute ma la meseria ta,pe care ai parasit-o ca nici acolo nu faceai doi bani,decit militarie si ca primar general ce realizari ai?un proiect propus de tine ca cel cu soselele suspendate si borduri de sticle sunt deja istorie.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00575 sec.