Ziua Logo
  16:05, miercuri, 4 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-11-11

Radu.Sabin (...@yahoo.co.uk, IP: 89.122.219...)
2008-11-12 00:01
Noua ordine mondiala!?

Evident ca noua ordine mondiala, mai bine zis incercarea de a stabili o ordine mondiala este justificata!
Cel putin in lumea financiara,globalizata ad hoc prin imprastierea in toate zarile a bancnotei private si verzi, expansiune justificata de cresterea consumului sau , invers, expansiunea "necontrolata" a bancnotei (in majoritate electronice) verzi a declansat un desantat consum in tarile bogate , consum ca motor al economiei !
E greu de crezut ca se poate substitui consumul ca motor al economiei,cel putin pe termen mediu !
Este de asteptat insa ca anumite tari (zone economice) sa-si ceara ( eventual impuna) dreptul de a participa la stabilirea regulilor jocului (asa zisa noua ordine mondiala) in care dolarul sa-si fi pierdut rolul dominant si alte monede, spre exemplu Euro,Yuan,Rubla,Yen, poate si o viitoare moneda unica araba, si sa se evite circul acestei crize artificiale generate de inca atotputernicul dolar (cu proprietarii lui cu tot,putini dar puternici)!
Speram ca Europa va fi in stare sa traga perdeaua de pe urzeala asa zisei crize , sa desconspire elegant jocul grotesc de-a finantarea cu dolari fara acoperire economica si sa-si ia soarta in maini!
Si mai speeam ca SUA sa nationalizeze acest FED care se zice ca ar fi "nationalizat " AIG-ul ...Cum poate o banca pur privata sa "nationalizeze" o alta institutie privata in Statele Unite ?! Dificil de inteles!Dar nu imposibil!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.