Ziua Logo
  15:51, miercuri, 4 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2008-10-06
Radu.Sabin (...@yahoo.co.uk, IP: 85.186.103...)
2008-10-06 17:42
Un om important pentru Romania!

Dintre atatia oameni politici si cu functii de maxima importanta pentru tara noastra Isarescu este de departe unul din cei mai importanti! Desi cam tarziu dl.Tariceanu se alatura vocilor lucide care condamna aplicarea proverbului "cand tara arde baba se piaptana" !
Lumea vuieste a masuri anti criza si noi ne batem joc de sansa noastra de a trece acceptabil prin aceasta situatie ! In loc sa luam masuri de economisire in acord cu masura BNR-ului de crestere a prudentialitatii in sectorul imprumuturilor bancare fara acoperire , politicienii nostri isi joc de tara asta si de oamenii care i-au votat ! Probabil ca dl.Basescu, poate sa treaca peste profunda ura si antipatie pentru dl.Tariceanu si sa trimita legea (cu "l" mic) majorarii salariale a profesorilor inapoi parlamentului cu solicitarea catre Parlamentul Romaniei de a justifica existenta prezenta si viitoare a fondurilor necesare aplicarii ei! Sau nu poate desi alta data a facut-o iar acum vrea sa dea lovitura de gratie PNL-ului si totodata intregii tari!?
Statura de Presedinte al tuturor romanilor il obliga la o atitudine corecta! Oare o fi in stare de asa ceva acum in prag electoral?
Economist
Radu Sabin


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00663 sec.