Ziua Logo
  03:17, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-11-28

Comentarii: 33, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Amadeus
2009-12-01 18:08:37

Deci Timisoara misca. Nu ai voie sa te joci de-a politica totusi. Trei insi care s-au imbatat cu vot

Deci Timisoara misca. Nu ai voie sa te joci de-a politica totusi. Trei insi care s-au imbatat cu voturi

Ei cred ca toata lumea a amortit. Si in buna parte au dreptate. Dar uneori nesimtirea lor aduna tensiune macar pentru o manifestatie "anti". 1 decembrie e o sarbatoare cum o fi ea, Timisoara e Timisoara. Si uite ca nu le poti manevra, cum vor unii, tot timpul.
Antonescu si Geoana au avut mareata idee sa-si placheze campania electorala pe ziua nationala. Simbolurile electorale, intelegerile semnate si transmise de televiziuni. Au riscat. Pentru ca s-au jucat de-a politica atit cit i-au dus capul. Iata ca lucrurile au explodat macar putin. Pentru ca s-au jucat in putinele locuri romanesti "cu reactie".

De ce sa te duci la Timisoara. Nu te joci cu un simbol, oricit de clar ar fi ca nu mai e PSD-ul un urmas PCR sau orice ar fi zis Coposu nu stiu cind. Dar e 1 decembrie, se fac acum 20 de ani in citeva zile de la revoltele din 16 decembrie. Si, iarasi, trebuie sa fii putin iresponsabil sa faci joaca de-a unirea Romaniei cu pesedisti, penelisti, taranisti.

Dar Johannis, Antonescu si Geoana au comis un pacat omniprezent in spatiul nostru public. Au crezut ca forta voturilor pe care le-au obtinut este ceva numai bun de folosit pentru abuz. Si-au luat niste pumni simbolici in figura: timisorenii nu pot fi folositi, aceasta este mesajul. Sa folosesti electoratul astfel este inadmisibil.

Domnul Diaconu urla impotriva huliganilor. Ei, si pentru asta as iesi si eu in strada. Domnule mare actor, dar chiar nu puteti gindi decit ca la partid? Cum de aveti toti minti asa de uniforme? Antonescu nu a facut nimic aiurea azi?

E incredibil cit de rapid au intrat la televiziuni toti activistii psd, pnl etc sa spuna ca e vorba despre o simpla incaierare electorala. Tocmai asta m-a facut suspicios. Dar nu sint de acord nici cu faptul ca a fost manipulare absoluta. Avem cu totii ochi. Iar acum vad Pora si Videanu recitind poezii pedeliste la aceeasi RealitateaTV. Despre Antena 3 nu are rost sa vorbim. Eu as iesi in strada impotriva discursului tip poezie. Asta e adevarata manipulare la care pina si cei care cred cu bun credinta intr-un candidat sau altul lucreaza zi de zi. (In alta ordine de idei, bun Parvulescu explicindu-i lui Videanu cel cu ochii mari ca nu e cota unica acum marea mana cereasca si ca patronul nu are mai multe drepturi decit ala care munceste pentru el)…

Nu cred in anticomunismul de azi, dar cred in credintele oamenilor. Nu cred ca sint neaparat simpatizanti pedelisti in strada. Cred doar ca sint oameni care s-au simtit calcati pe bataturi de o intreaga regie electorala. Multi au iesit in strada ca sa spuna ca "nimeni nu se joaca cu noi". Pe aici nu trec tancuri electorale. cu un tupeu incredibil, baricadati intr-o sala, vreo cinci insi au stabilit dintr-o data ca Timisoara accepta toata si fara echivoc un candidat al unirii, proumbelul pacii Mircea Geoana, ca au uitat incordarile anticomuniste. ca totul e in regula. N-a fost. Nici Basescu n-a avut tupeu din asta acolo. Desi el e mare apostol anticomunist acum.

Acolo in strada, mie-mi pare (nu sint acolo, vad si eu la televizor) ca vad oameni care lupta impotriva scenariului masinal deja al marketingului electoral. Nu se mai pune problema PSD-PDL. Multi au iesit sa-si apere dreptul la o zi nationala normala, neintoxicata, nevirusata.

Lasa-i sa creada ca au putere si fac cele mai mari timpenii. Ce ati cautat la Timisoara, ce ati cautat cu afise pe linga paradele militare. E impotriva chiar a gargarei de principii pe care o practicati. Faceti ce stiti mai bine, duceti-va la Alba, pupati miinile preotilor, rinjiti cu mici printre dinti. Dar atit, frate. impresia mea, vazindu-i dimineata pe cei trei Johannis, Antonescu, Geoana, cum jubilau si vorbeau despre impacare si voie buna, a fost ca s-au imbatat deja cu procentele anuntate de institutele de sondaj si cu voturile obtinute la primul tur.

Promit sa revin cu impresii de prin Timisoara.

Citeste articolul si pe platforma Voxpublica

Costi Rogozanu este unul dintre cei sapte cunoscuti comentatori media care scriu despre modul in care mass-media se comporta in campania electorala prezidentiala.

Va invitam sa semnalati in comentariile dvs. cazuri flagrante de manipulare sau joc incorect in campanie din partea mass-media.

http://www.hotnews.ro/stiri-media_in_campanie-6592890-deci-timisoara-misca-nu-voie-joci-politica-totusi-trei-insi-care-imbatat-voturi.htm

Amadeus
2009-12-01 18:09:48

JOS CRIMINALUL DE ILIESCU! SA CRAPI JAVRA COMUNISTA !

JOS HOITUL COMUNIST !

Amadeus
2009-12-01 18:12:23

Iliescu KGB

Disidentul rus Vladimir Bukovski, prezent la reuniunea Rezistentei Romanesti Anticomuniste de la Brasov ca invitat special al Asociatiilor Civic Media si "15 Noiembrie 1987", a declarat, ieri, ca detine documente care atesta ca planurile revolutiilor din estul Europei au fost intocmite la Moscova. Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov a apreciat chiar ca "Ion Iliescu este bun pentru Romania!". "Intr-unul din documente, Gorbaciov li se adreseaza liderilor bulgari. Unul din liderii bulgari, Mladenov (n.r. Petar Mladenov care l-a inlocuit pe Todor Jivkov in 1989), spune: <<Iliescu este foarte bun pentru noi, in Romania>>. Gorbaciov spune: <<Da, dar sa nu vorbim despre asta in public. I-am face un mare rau, sa pastram tacerea!>>".
Revolutiile, perfectate la Moscova
Vladimir Bukovski a precizat ca documentele pe care le detine demonstreaza ca planurile revolutiilor din estul Europei de la sfarsitul anilor '80 au fost intocmite la Moscova. "In octombrie 1988, Mihail Gorbaciov a ordonat Biroului politic al PCUS sa pregateasca planul pentru schimbarile din estul Europei, am aceste documente. Intreaga idee a revolutiilor apartine planului sovietic. Am gasit decizia Biroului Politic al PCUS in acest sens", a declarat Bukovski.


Scriitorul rus a mai apreciat ca Romania ar trebui sa faca ceea ce alte tari fost comuniste nu au reusit: Sa treaca la curatarea tarii de postcomunism. "Cred ca este un moment foarte important, exista un singur lucru pe care Romania poate sa-l faca acum, un lucru pe care altii nu l-au facut. Se poate trece la curatarea tarii de postcomunism. Lustratia, condamnarea Partidului Comunist sunt foarte importante. Multe tari au incercat, dar nici una nu a incheiat acest proces. Romania are acum sansa de a rezolva aceasta problema", a subliniat Bukovski.
Romanii sa-si recapete resursele de la mafia KGB
O alta tema a discursului lui Bukovski a fost cea a resurselor energetice ale Romaniei. Bukovski considera ca "singura sansa de supravietuire a poporului roman este organizarea unui proces public in care sa se dezbata modul in care sistemul energetic romanesc a ajuns pe mana strainilor". In opinia lui Bukovski "strainii" care au acaparat resursele energetice ale Romaniei sunt organizatii mafiote de tip kaghebisto-securiste sau de partid. Procesul public este singurul mod pe care disidentul il vede pentru ca romanii sa-si recastige resursele energetice. De asemenea, Bukovski a denuntat contractele frauduloase facute in deserviciul statului roman. El a afirmat ca Lukoil-ul este o institutie care apartine KGB si ca exista multe alte domenii industriale in Romania in care urmasi ai KGB isi fac simtita prezenta.
Angrenajul securisto-comunist secatuieste Romania
Bukovski a sustinut ca, in opinia sa, poporul roman este unul dintre putinele popoare, alaturi de polonezi si israelieni, inzestrat cu putere interioara si dinamism si ca trebuie ca oamenii sa faca eforturi pentru a se scutura de acest angrenaj securisto-comunist care secatuieste tara. Bukovski a salutat intentia crearii la Brasov a unui Centru al Rezistentei Anticomuniste si si-a manifestat intentia de a ajuta prin toate mijloacele sale orice fel de grup care isi asuma sarcina realizarii Procesului Comunismului. In finalul discursului sau, disidentul rus a precizat ca "se intoarce oricand cu interes in Romania pentru ca aceasta tara a ramas una dintre putinele interesante in contextul in care aici se intampla tot timpul ceva".
Internetul, piedica in calea refacerii URSS
"Daca Romania nu reuseste sa scoata comunistii din spatiul public pentru 5-6 ani o sa dispara ca natie. Comunistii oricum nu vor muri daca se retrag o perioada in afacerile private. Daca nu reusim sa impiedicam reorganizarea comunistilor intr-o Mafie in fostul bloc sovietic sansele de supravietuire sunt foarte mici", a declarat Vladimir Bukovski. Disidentul rus a mai subliniat: "La ora actuala, in Rusia la conducere se afla esalonul al doilea al KGB care incearca sa refaca Uniunea Sovietica. Aceasta nu se poate intampla deoarece URSS a putut supravietui doar intr-un vid informational, iar in ziua de azi Internetul reprezinta cea mai importanta piedica pentru refacerea URSS".
Florin Postolache: Comunismul inca subzista
Presedintele Asociatiei "15 Noiembrie 1987" Brasov, Florin Postolache, a subliniat in discursul pe care l-a sustinut ieri: "Comunismul inca subzista, rezidual, in societatea romaneasca, inclusiv in mediul politic. Condamnarea comunismului a fost respinsa pana in prezent de reprezentantii statului".
Cea mai stricta forma de opresiune
"Comunismul, odata ajuns la o forma statala, este cea mai stricta forma de control si opresiune cunoscuta in Europa remarcandu-se printr-o lunga serie de deportari, crime, masacre, atentate la existenta si demnitatea umana. Cu toate acestea exista o istorie a rezistentei comuniste, a incercarilor repetate de redobandire a demnitatii indivizilor si popoarelor aflate in spatiul carceral al imperiului sovietic", a aratat Florin Postolache in discursul sau. "In primii ani ai instaurarii regimului rezistenta a fost una directa, formata din grupuri armate luptand impotriva puterii comuniste. Intre 1945 si 1959 Securitatea a identificat 1196 grupuri de rezistenta. Deja in 1949 se raporta existenta a 33 de <<bande teroriste>>", a mai aratat Postolache.
Paul Goma, rezistenta morala
Presedintele Asociatiei "15 Noiembrie 1987" Brasov a subliniat ca "Rezistenta morala izolata poate totusi functiona, cum spunea unul dintre cei mai celebri disidenti anticomunisti polonezi, Bronislaw Geremek, <<asemeni unui fir de nisip ajuns in mecanismul intern al unei masinarii vaste dar vulnerabile>>. Acest fel de intransigenta morala este aproape absenta in Romania cu, probabil, o singura exceptie notabila: Paul Goma. In 1977 scriitorul roman scrie o scrisoare de solidaritate cu miscarea Carta 77 din Cehoslovacia, incercand sa solidarizeze publicul romanesc cu <<oameni reprimati de acelasi Rau>>. Reactia Securitatii a fost extrem de dura, Paul Goma si familia sa fiind izolati, torturati si, intr-un final, expulzati din tara".
Miscarile anticomuniste muncitoresti
Florin Postolache a rememorat si miscarile de opozitie fata de comunism ale muncitorimii: "Tot in 1977, un alt protest, de o alta factura, de tip sindical, avea loc la Lupeni, odata cu intrarea in greva a minerilor. Greva avea sa se extinda in toata Valea Jiului si a durat o saptamana intreaga. Oficialii de partid si delegatia trimisa sa negocieze au fost luati ostatici, Ceausescu fiind obligat sa negocieze in persoana cu grevistii. Odata greva incheiata, conducatorii grevistilor au fost deportati sau inchisi si mii de mineri risipiti in alte localitati, Valea Jiului fiind de atunci supusa unei infiltrari si supravegheri continue de catre Securitate. Pana in 1987, la Brasov, Romania nu avea sa mai fie martora nici unei miscari sociale care sa puna in dificultate regimul comunist".

sursa: http://www.ziua.net/display.php?data=2006-05-09&id=199186

sorge
2009-12-01 18:14:35

Tot necivilizati erau si eroiii care au murit pt tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iata l pe Iliescu in toata splendoarea lui .
Bai PSDistilor de ce nu i taiati microfonul ?
Asta singur cind il vede lumea linga oamenii tineri din PSD,zic:lupul isi schimba parul ,dar naravul ,ba !

briel
2009-12-01 18:16:45

Daaa ... foarte necivilizat !

Sa chemam minerii, ca ne-arata ei cum este sa te imprastii civilizat.
Hai, fiecare acas' la el si ciocu mic !

Asta vreti, nu ?


Amadeus
2009-12-01 18:18:29

Aproximativ 300 de oameni protesteaza in Piata Universitatii


Aproximativ 300 de oameni protesteaza in Piata Universitatii. Majoritatea protestatarilor sunt tineri care poarta steaguri gaurite si canta "Mai bine haimana, decat tradator, mai bine huligan decat dictator, Mai bine golan decat activist, Mai bine mort decat comunist".

Protestul are loc la fantana de la Universitate si circulatia in intersectie nu este blocata. In jurul orei 18,00 au inceput sa apara si jandarmii.

In piata se afla si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, care a declarat, pentru HotNews.ro: "Sunt in concediu, am venit sa imi aduc aminte de 1989 , nu am organizat nimic".

Daniel Funeriu, ministru desemnat pentru Educatie, spune ca a venit in piata dupa ce a primit un mesaj pe telefon. "Am primit mesaj de pe telefon si am venit aici, nu am organizat noi nimic".

Mai multe mesaje au fost postate pe Twitter sau transmise prin mesaje telefonice, in care se facea apel la organizarea unui miting anti PSD, in semn de solidaritate cu protestele de la Timisoara.

Stirea se actualizeaza .

http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-6593045-aproximativ-300-oameni-protesteaza-piata-universitatii.htm

Amadeus
2009-12-01 18:25:57

Cum au manipulat televiziunile manifestatia din Piata Operei

Cele mai importante televiziuni si agentii de stiri au relatat ca la manifestatia de la Timisoara au fost prezenti 3000-4000 de simpatizanti PSD si 100 sau 200 de timisoreni care protestau impotriva partidului si a lui Mircea Geoana. Televiziunile au aratat ca timisorenii anti-Geoana erau adusi de PDL si au insistat ca au avut loc violente. In schimb, Politia si Jandarmeria au declarat pentru HotNews.ro ca n-au fost violente, ci cateva incidente minore. Martori oculari au declarat pentru HotNews.ro ca activistii PSD nu erau maxim 400, adusi din satele din jurul Timisoarei, paziti de politisti si ca timisorenii care au protestat erau in jur de 3000.

Scriitorul Mircea Mihaies, participant la evenimente, a declarat ca in Piata Operei erau 200-300 de simpatizanti PSD masati in fata scenei: "A fost cel mai ciudat miting. Antonescu si Geoana le vorbeau manifestantilor din cladire, n-au iesit la balconul Operei". Restul de participanti au fost timisoreni de toate categoriile, cam 2000-3000 de persoane, " care au venit sa il huiduie pe Geoana si PSD". Un alt martor ocular, profesorul Daniel Vighi a declarat pentru HotNews.ro ca a vazut si el cateva sute de pesedisti, maxim 400 si in jur de 3000 de timisoreni care au participat la manifestatie si s-au manifestat vocal impotriva PSD.

In schimb, la posturile de televiziune si pe agentiile de presa cifrele sunt prezentate exact invers. Adica potrivit posturilor Realitatea TV, si Antena 3 si a agentiilor de presa NewsIn, MediaFax si Agerpress la miting au fost prezenti intre 3000 si 4000 de simpatizanti PSD si doar 100- sau 200 de timisoreni care au scandat impotriva partidului. Iata cum au reflectat la cald principalele posturi TV si agentii de presa, manifestatiile de la Timisoara:

Mediafax: Jandarmii au folosit spray lacrimogen pentru a calma manifestantii anti-PSD.Potrivit MediaFax au fost prezenti 3000 de sustinatori ai PSD si doar 100 de persoane care scandau impotriva lui Geoana. Mediafax noteaza si ca manifestantii care scadau impotriva PSD au fost implicati in incidente violente.
NewsIn: In Piata Operei din Timisoara, sustinatori ai PDL si revolutionari ii huiduie pe Geoana si Antonescu. Noteaza ca in Piata Operei au fost 3000 de manifestanti pro-PSD si 100 de persoane care scadau impotriva partidului. NewsIn noteaza si ca cei 100 de manifestanti sunt sustinatori ai PDL.
Antena3.ro: Sustinatorii PSD si PDL s-au imbrancit cu jandarmii. Antena 3 relateaza ca la manifestatie au fost 3000 de sustinatori ai PSD si cateva sute de manifestanti care scandau impotriva lui Mircea Geoana
Realitatea Tv, realitatea.net : Sustinatorii PSD si PD-L s-au injurat si s-au batut in centrul Timisoarei. Reporeterii postului Tv au mentionat in cadrul relatarii in direct ca "sunt 200 de persoane care scandeaza impotriva PSD"
Agerpress: Marti la pranz, in Piata Operei se adunasera circa 4.000 de simpatizanti si sustinatori ai lui Mircea Geoana, proveniti din randurile PSD, PNL, PNTCD, PC si ai Forumului Democrat al Germanilor din Romania. Existau si cateva zeci de cetateni, foarte ''vocali'', nemultumiti de prezenta liderului social-democrat in Timisoara. La un moment dat, acestia au dat foc unui banner al PSD"
"A fost o singura manifestatie, nu a existat nici o anti-manifestatie ci doar persoane care au scandat. Nu au existat violente majore, doar cateva incidente", a declarata Emilia Faneata, purtatorul de cuvanat al Inspectoratului de Jandarmerie din Timisoara. Ea a mai explicat ca manifestantii care scandau impotriva PSD si a lui Mircea Geoana nu aveau insemnele PD-L sau a vreunui alt partid. "Eu am fost aici in Piata Operei pe tot parcursul zilei. Nici unul din manifestanti nu a avut insemnele PD-L", a mai explicat reprezentantul Jandarmeriei.

Cat despre gradul de violente, potrivit Jandarmeriei Timisorene el nu a fost unul exagerat. "Din cate stiu eu nu a fost retinut nimeni. Au exista niste imbranceli. Noi avem imagini de la manifestatie pe care le vom analiza si vom lua masurile corespunzatoare", a mai declarat reprezentantul Jandarmeriei. Reprezentantii Jandarmeriei nu au putut evalua numarul de manifestantii pro-PSD sau cei anti, cu o singura mentiune ca cei care au scandat impotriva lui Mircea Geoana au fost peste 200, cifra vehiculata de televiziuni.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Timis au declarat pentru HotNews.ro ca in urma manifestatiilor din Piata Operei nu a fost retinuta sau amendata nici o persoana. "Am vazut ca la televiziuni s-a data ca au existat violente grave si as vrea sa clarific: au fost manifestatii zgomotoase si maxim cateva imbranceli. Pana in momentul de fata nu a fost retinuta nici o persoana, nu a fost amendat nimeni. La fel s-a spus ca au fost aruncate gaze lacrimogene si s-a intervenit in forta, nu este adevarat. Nu s-a intervenit cu gaze lacrimogene", a declarat pentru HotNews.ro Marinela Apostolache, puratator de cuvant al IPJ Timis.

Rhodos
2009-12-01 18:26:45

Dar gaselnitza "Frauda Masiva" este civilizat ,demn ,maretz in ochi UE ?!

Nu mai privitzi paiul din ochiul altora, omitzin birna ce va iese din propii ochii.!

semill
2009-12-01 18:32:01

asa a zis si ceausescu despre...

...timisoreni in 1989,bine ca nu e presedinte in functie ca trimitea armata sa reprime manifestantihttp://www.youtube.com/watch?v=lhGY3_deHgY


http://www.youtube.com/watch?v=BEdTROWToBs

C4
2009-12-01 18:39:52

rusine

nu pot sa inteleg tupeul acestui Ilici : nu-i deajuns tot necazul adus acestui popor in anii trecuti dar nici acum nu accepta sa coboare de pe scena desi continua sa faca rau,de data asta ii face rau chiar celui caruia a predat stafeta adica prostanacului dar acest necaz intimplator nu ma deranjeaza ba din contra

LILI MARLEN
2009-12-01 18:49:19

NECIVILIZATI ,HULIGANI,AGENTI STRAINI.....CUNOSTEM RETORICA COMUNISTA

este surprinzatoare INCAPACITATEA LA SCHIMBARE a lui Iliescu.El nu poate accepta nici acum ca acolo ar fi putut fi si contestatari pur si simplu.Pentru el (ca si pentru predecesorul sau,Ceausescu)contestatarii trebuie sa fie neaparat in slujba cuiva,Iliescu nu poate intelege ca un om poate avea opini proprii si poate actiona in functie de ele.

DianaI
2009-12-01 18:51:20

De ce ii faci atat rau lui Geoana, mos ramolit?

Oricum s-a descalificat. Puteai sa stai linistit la televizor.

iobagul sovietic
2009-12-01 21:00:45

O fiara incoltita de hiene

Nu e vorba despre tine kgb-ist imputit ce esti , sa mori ca Militaru dar cat mai repede,tu ai regizat totul , chiar si chestia cu Oprescu (alta otreapa) l-ai pus in cursa doar ca sa mai muste(procente) din randul cerlor ce erau indecisi sau din randul PNL-ului.

Rollo
2009-12-01 21:25:32

Nea Ilici

Da ne lasi, zau asa ca ai stricat iar ererele in ro...zau puti a moarte politica si mata tot vorbesti vorbesti oare nu te DUCI odata???

Murgu
2009-12-01 21:28:57

Mai draga,IDIOTULE!

Sau CRIMINALULE! Ai uitat de mineri? Un glontz in cap e prea mult pentru tine!
Nu, tu nu esti de vina! De vina sunt prostii de romani ca nu te-au juganit pana acum!

Murgu
2009-12-01 21:33:33

Re: Deci Timisoara misca. Nu ai voie sa te joci de-a politica totusi. Trei insi care s-au imbatat cu vot

La 2009-12-01 18:08:37, Amadeus a scris:

> Deci Timisoara misca. Nu ai voie sa te joci de-a politica totusi. Trei
> insi care s-au imbatat cu voturi
>
> Ei cred ca toata lumea a amortit. Si in buna parte au dreptate. Dar
> uneori nesimtirea lor aduna tensiune macar pentru o manifestatie
> "anti". 1 decembrie e o sarbatoare cum o fi ea, Timisoara e
> Timisoara. Si uite ca nu le poti manevra, cum vor unii, tot timpul.
> Antonescu si Geoana au avut mareata idee sa-si placheze campania
> electorala pe ziua nationala. Simbolurile electorale, intelegerile
> semnate si transmise de televiziuni. Au riscat. Pentru ca s-au jucat
> de-a politica atit cit i-au dus capul. Iata ca lucrurile au explodat
> macar putin. Pentru ca s-au jucat in putinele locuri romanesti "cu
> reactie".
>
> De ce sa te duci la Timisoara. Nu te joci cu un simbol, oricit de clar
> ar fi ca nu mai e PSD-ul un urmas PCR sau orice ar fi zis Coposu nu
> stiu cind. Dar e 1 decembrie, se fac acum 20 de ani in citeva zile de
> la revoltele din 16 decembrie. Si, iarasi, trebuie sa fii putin
> iresponsabil sa faci joaca de-a unirea Romaniei cu pesedisti,
> penelisti, taranisti.
>
> Dar Johannis, Antonescu si Geoana au comis un pacat omniprezent in
> spatiul nostru public. Au crezut ca forta voturilor pe care le-au
> obtinut este ceva numai bun de folosit pentru abuz. Si-au luat niste
> pumni simbolici in figura: timisorenii nu pot fi folositi, aceasta
> este mesajul. Sa folosesti electoratul astfel este inadmisibil.
>
> Domnul Diaconu urla impotriva huliganilor. Ei, si pentru asta as iesi
> si eu in strada. Domnule mare actor, dar chiar nu puteti gindi decit
> ca la partid? Cum de aveti toti minti asa de uniforme? Antonescu nu a
> facut nimic aiurea azi?
>
> E incredibil cit de rapid au intrat la televiziuni toti activistii
> psd, pnl etc sa spuna ca e vorba despre o simpla incaierare
> electorala. Tocmai asta m-a facut suspicios. Dar nu sint de acord
> nici cu faptul ca a fost manipulare absoluta. Avem cu totii ochi. Iar
> acum vad Pora si Videanu recitind poezii pedeliste la aceeasi
> RealitateaTV. Despre Antena 3 nu are rost sa vorbim. Eu as iesi in
> strada impotriva discursului tip poezie. Asta e adevarata manipulare
> la care pina si cei care cred cu bun credinta intr-un candidat sau
> altul lucreaza zi de zi. (In alta ordine de idei, bun Parvulescu
> explicindu-i lui Videanu cel cu ochii mari ca nu e cota unica acum
> marea mana cereasca si ca patronul nu are mai multe drepturi decit
> ala care munceste pentru el)&#8230;
>
> Nu cred in anticomunismul de azi, dar cred in credintele oamenilor. Nu
> cred ca sint neaparat simpatizanti pedelisti in strada. Cred doar ca
> sint oameni care s-au simtit calcati pe bataturi de o intreaga regie
> electorala. Multi au iesit in strada ca sa spuna ca "nimeni nu se
> joaca cu noi". Pe aici nu trec tancuri electorale. cu un tupeu
> incredibil, baricadati intr-o sala, vreo cinci insi au stabilit
> dintr-o data ca Timisoara accepta toata si fara echivoc un candidat
> al unirii, proumbelul pacii Mircea Geoana, ca au uitat incordarile
> anticomuniste. ca totul e in regula. N-a fost. Nici Basescu n-a avut
> tupeu din asta acolo. Desi el e mare apostol anticomunist acum.
>
> Acolo in strada, mie-mi pare (nu sint acolo, vad si eu la televizor)
> ca vad oameni care lupta impotriva scenariului masinal deja al
> marketingului electoral. Nu se mai pune problema PSD-PDL. Multi au
> iesit sa-si apere dreptul la o zi nationala normala, neintoxicata,
> nevirusata.
>
> Lasa-i sa creada ca au putere si fac cele mai mari timpenii. Ce ati
> cautat la Timisoara, ce ati cautat cu afise pe linga paradele
> militare. E impotriva chiar a gargarei de principii pe care o
> practicati. Faceti ce stiti mai bine, duceti-va la Alba, pupati
> miinile preotilor, rinjiti cu mici printre dinti. Dar atit, frate.
> impresia mea, vazindu-i dimineata pe cei trei Johannis, Antonescu,
> Geoana, cum jubilau si vorbeau despre impacare si voie buna, a fost
> ca s-au imbatat deja cu procentele anuntate de institutele de sondaj
> si cu voturile obtinute la primul tur.
>
> Promit sa revin cu impresii de prin Timisoara.
>
> Citeste articolul si pe platforma Voxpublica
>
> Costi Rogozanu este unul dintre cei sapte cunoscuti comentatori media
> care scriu despre modul in care mass-media se comporta in campania
> electorala prezidentiala.
>
> Va invitam sa semnalati in comentariile dvs. cazuri flagrante de
> manipulare sau joc incorect in campanie din partea mass-media.
>
> http://www.hotnews.ro/stiri-media_in_campanie-6592890-deci-timisoara-misca-nu-voie-joci-politica-totusi-trei-insi-care-imbatat-voturi.htm
>
De la Timisoara trebuie sa izbucneasca REVOLUTIA ADEVARATA IMPOTRIVA COZILOR DE TOPOR CONDUSE DE iliescu!

activistul
2009-12-01 23:20:43

norocul nostru: Moscova il sprijina pe Dl. Geoana

Trebuie sa ne debarasam de tirania Basista. Sa vina armata Rusa in sprijinul D-lui Geoana, pentru a elibera Romania! Basescu vrea doar sa distruga democratia, altfel dece ar vrea sa reduca din numarul parlamentarilor? Parlamentarii, demnitarii si oficialii de stat garanteaza buna stare a cetatenilor, de aceia avem nevoie de cat mai multi, nu cat mai putini. Sa vina minerii! Sa vina Rusii! Ajutor! Ajutor! Basescu ne omoara! Gratie vizitelor si aranjamentelor secrete a-le Dl-ui Geoana la Moscova, Romania va fi aparata de tirania Basista, din cauza caruia presa libera este terorizata si supusa monstrosului culti al personalitatii a tiranului.

Andrei89
2009-12-01 23:22:40

Vis urat sau cosmar frumos?

Scandalul de la Timisoara este nimic altceva decat opera PD-Listilor disperati. Traian Basescu a intrat in cunostiinta de cauza si observa ca incepe sa piarda atat control cat si teren. Si atunci , de ce sa nu moara si capra vecinului? Si pe acest sistem am cam fost guvernati. Domnia sa asteapta urmatorul mandat nu pentru a scoate Romania din criza sau pentru a opri coruptia , ci pentru a se razbuna pe toti cei care i-au fost alaturi si acum au "dezertat" ... sa tot traim bine..

the
2009-12-01 23:24:32

camycatze
2009-12-01 23:45:15

varza

toata stima pentru domnul Iliescu, dar daca votati Geoana o s-o luati la....goana (labutza). Voi nu vedeti oameni buni in ce hal a ajuns tara din cauza acestei mascarade politice intemeiata pe minciuni contra Basescu? Stie el ce stie cand zice de moguli. Ganditi-va bine, mai e un pic si sunteti la un pas de a vota ruina tarii. Deci salvati Romania, votati Basescu!

vida clara
2009-12-02 00:38:21

Mai nea nelule,cu tine sa nu votezi nici tu.

Comunismul,pe care vroiai sa-l continui dar caruia vroiai sa-i dai o fatza mai umana,perestoika,era maximum din ce un cap ca al tau,neatins de cultura universala ci doar de invatzaturi marxiste,puteau sa dea.
Romania ar fi fost cu 25 de ani in avans daca nu avea ghinionul sa se sprijine de tine.
L-ai maturat pe petre roman,care a ajuns tot un nimic ca si tine,dar care la momentul 91 era in comparatie cu societatea romana,un liberal.
Ceea ce stii sa faci,vrei sa continui.Ceausistii astia mici (geoana si cantonescu),itzi sunt copii buni.
Parerea mea e ca democratia va invinge,iar deocamdata Basescu ii duce,cu adevarat stindardul.
Oamenii asteptau o varianta politica mai buna,asteptau un concurs de proiecte.
Prin ceea ce atzi facut atzi obligat oamenii sa nu mai voteze politic,ci sa voteze pt salvarea democratiei.
E vremea lui "homo politicus".Ceausismul a cultivat inertia politica.Iata ca iesim din inertie si vom scapa de blestem.
Votatzi Basescu,toti aceia care doriti ca si in Romania sa se construiasca o lume concurentiala loiala.

da de ce
2009-12-02 01:14:24

Iliescu voteaza cu Basescu!

Ca doi comunisti de omenie. Restul e vrajeala pentru papagali!

Florin Kovacs
2009-12-02 02:51:14

vine craciunul

Iliescule ,parca ai ajuns la varsta lui raposatu!!!Ce ar fi sa-i iei urma? Tu stii ce fac romanii cu porcii de craciun.Mai bine da-ti singur glontzul si ne scapi de o treaba in plus. Voi nu incetatzi sa jignitzi sa improscatzi ,sa murdaritzi totul ce este democratic in jurul vostru si zice-ti ca Basescu e ala rau!!!!!!Poporul a vazut acum mai bine ca niciodata cine suntetzi voi psdistii si mai ales liberalii si o sa vedetzi voi ce inseamna sa ignoretzi referendurile si voturile politice ale noastre.A facut-o si raposatul.E bine ca s-au limpezit apele acum.
O sa primitzi cea mai mare infrangere si dupa aia o sa si disparetzi pt ca suntetzi prea tupeu nerusinat care se practica la rusi acum o suta de ani.
Cica zice Crin ca daca castiga Basescu vor sa-l suspende din nou si referendumul oricum n-o sa treaca....Oare in ce lume traitzi?????????

Pt Sobru & Co ....... mergetzi la gara si cumparatzi bilete pt Moscova si plecatzi cat mai avetzi timp. Eu personal as face cu voi (comunistii)un canal Oradea,Brasov,Dunare -Marea Neagra direct prin muntzi special pt barca lui Basescu,,,,,sper sa nu ma certe ecologistii prea tare.....

Florin Kovacs
2009-12-02 03:00:11

SAU

Daca veneau minerii si bateau totul asa cum ai mai facut cu ei cu promisiuni de salarii erai tu mai civilizat. Nu as fi putut crede ca un om poate avea atata tupeu si nerusinare.Eu cred ca asta deja nu mai este omenesc..
Nu-i bine sa-i doresti moartea nimanui dar la tine fac o exceptzie si cand te duci pe p..a o sa ma imbat de bucurie si sper ca sa devina o bucurie natzionala.
De fapt esti deja mort ,dar tu nu-ti dai seama inca.Esti un hoit la care stau totzi corbii in jur ,sti tu care sunt aia...

marlen lili
2009-12-02 04:27:15

asta e opera

.lui tokes

sorge
2009-12-02 07:42:01

Tot necivilizati erau si eroiii care au murit pt tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce ma va doare ,moartea a 1000 de copii si imi stergeti postarile ?
In loc sa l atirnati pe Iliescu in gardul cu tepi al Palatului Regal ,pe voi va dor ochii sa vedeti adevarul actual .
Cind o sa se inchida ZIUA si o sa vreti sa va angajati ,sa nu uitati sa spuneti in CV ,eu stergeam toate postarile care atingeau democratia .

mitroi ion
2009-12-02 10:10:27

Pacat...

In fata Timisoarei sa va scoateti palaria! Nu sunt golani...de copiii ucisi in '89 ce ziceti?
Iliescu are vreo vina in genocid?
v-ati invatat cu rusinea ROSIE!
De aceea lumea constienta protesteaza...

ICEMAN4
2009-12-02 10:19:32

TAVARISCI ILICI LASA NEEEEEEEEE

BASESCU NU A PARTICIPAT LA REVOLUTIE ADEVARAT DAR CEL MAI BINE PENTRU ROMANIA SI PENTRU ROMANI AR FI FOST SA NU FI PARTICIPAT DUMNEAVOASTRA TOVARASE ILIESCU IAR EXACT ACUM LA 20 DE ANI DUPA REVOLUTIA IN CARE AU MURIT PARINTII,FRATII, RUDELE NOASTRE ,TAVARISCI ILICI DUMNEAVOASTRA CA SI ATUNCI SPUNETI CA NE MANIFESTAM NECIVILIZIAT , PAI CUM SA NE MANIFESTAM MAI BOLSEVICULE CA PE TELEVIZIUNI NU VEDEM DECAT ODE ADUSE MARELUI CONDUCATOR GEOANA SI ACOLITILOR LUI ANTONESCU, GHISE(DOVEDIT INFORMATOR), PATRICIU,VANTU ,VOICULESCU,ETC., EXACT CA PE VREMEA IMPUSCATULUI ESTE CA SI ATUNCI NUMAI PE EL SI CAMARILA LUI O VEDEAI PE TELEVIZIUNI.
TOVARASE ILIESCU AI VRUT SA PUI PICIORUL SI PE GRUMAZUL TIMISOAREI , ULTIMA REDUTRA PE CARE NU AI REUSIT SA O INJOSESTI DIN 90 PINA ACUM SI PROBABIL AI ZIS CA VOR REUSI MARIONETELE TALE PENTRU TINE DAR TOVARASE ILIESCU SANGELE VARSAT NU POATE FI INLOCUIT CU NICI UN FEL DE PACT INDIFERENT CE AR SCRIE IN EL.
DECI LASA NEEEEEEEEE LASA NEEEEEEEEEEE BOLSEVICULE.

Timisoreanu
2009-12-02 11:10:43

Iliescu trebuia sa fie in puscarie de mult !!

Bolsevic imputit !! Mai ai tupeul sa comentezi !! Tu care ai schimbat "directia"
democratiei reale pe care Romania putea sa o aibe dupa 90 !! Ai promovat numai Securisti si fosti comunisti,lasandu-i sa se imbogateasca,ai vandut tara bolsevicilor !! Gunoi ce esti !! Trebuia de mult sa fi in inchisoare cu faptele tale de la revolutie si mineriada unde au murit sute de oameni nevinovati !! nu tie rusine porc comunist !! Iar tu chihandru ti-ai semnat demisia !!in principiu am auzit ca esti la forumul german din Timisoara(o adunatura de Germani ce nu au fost primiti in Germania,refuzati in lagar de primire in Germania,pt colaborare cu Comunisti dupa 45 !! au liste complecte de nume cu cei ce au colaborat cu comunisti !!),nu mai vrei sa fi lidet de Taranisti !!Tradator imputit !

alex dalaion
2009-12-02 13:14:06

Nea Nelu, te mananca ca pe nea Nicu....

...succes, ca gloante "este"...

BanatulEFruncea
2009-12-02 15:20:11

Du-te si lasa-ne comunistule

Ce s-a intamplat la timisoara nu a fost un complot al partidului lui Basescu....daca vor sa stie tampitii astia de comunisti la manifestatiile de la Timisoara au participat SI MEMBRII PSD!! .....Ne-au jignit la noi acasa tampitii si au plecat ca miseii pe usa din dos.....bine le-au facut!!

Nashu
2009-12-02 16:04:25

Re: JOS CRIMINALUL DE ILIESCU! SA CRAPI JAVRA COMUNISTA !

La 2009-12-01 18:09:48, Amadeus a scris:

> JOS HOITUL COMUNIST !
>
Bey Amadeus, esti mai inversunat ca mine... ma simt gelos, cum sa spun...
Da' daca tot ai adus vorba: Ionele (asa cum te cheama Nina) sa crapi in puscarie, bolshevik nemernic. Ti-o doresc de 20 de ani. Deie Domnu'!!!

Nashu
2009-12-02 16:09:21

Re: Tot necivilizati erau si eroiii care au murit pt tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La 2009-12-01 18:14:35, sorge a scris:

> Iata l pe Iliescu in toata splendoarea lui .
> Bai PSDistilor de ce nu i taiati microfonul ?
> Asta singur cind il vede lumea linga oamenii tineri din PSD,zic:lupul
> isi schimba parul ,dar naravul ,ba !
>
Lasa-l sa guitze, ne face la toti bine sa-l vedem in toata splendoarea pe Emanatu' in persoana.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00822 sec.