Ziua Logo
  21:04, duminica, 1 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2010-01-17

Comentarii: 8, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Stalinz
2010-01-17 19:15:37

Common Ianukovici

Rusia te asteapta - stim ca esti fraier shi sugi lapte la mai multe sini... shi totushi vino ma!

stan patitu
2010-01-17 21:45:36

BRAVO

REZULTATUL ALEGERILOR ESTE IN FAVOAREA ROMANIEI. SUNT SUFICIENTI IN UE...

Artistul2007
2010-01-18 00:43:24

Are Rusia de gand sa faca ceva cu huliganismul in fotbal?

Nici urma de politist la asa ceva.
http://www.youtube.com/watch?v=r3MWhkWwjwg

Artistul2007
2010-01-18 02:40:57

Probleme vaccinare anti gripa

http://www.youtube.com/watch?v=mh5F5wP8RdU

ionion
2010-01-18 07:20:05

In Ucraina alegerile prezidentiale au fost falsificate de catre bandele paratraznetului

lui Putin, un amorf bolsevic , lipsit de personalitate, un om fara calificare de a deveni presedinte de tara, Ianukovici.

Va urma al II tur insa nici cu Timosenko nu mi-e rushine, este inacceptabila ca sef de stat prin crizele de isterie repetate pe care le face prin birourile Guvernului si pe holurile cladirii sediului Guvernului.

Iar in legatura cu gazul : pai la Putin nu se tipa , dar de zece ori in 20 de minute trebuie sa-i spui cat este de inteligent si frumos.

Ucraina intra pe strada infundata .

dorinteodor
2010-01-18 13:17:46

nu cred ca alegerile sint importante

si la noi iliescu a cistigat trei mandate, a fost mare prieten cu rusii (a semnat chiar un tratat, neratificat de parlament) si rezultatul a fost ca tara a intrat in nato si ue..... ukrainienii nu au alta solutie decit sa se orienteze spre ue indiferent de cine conduce tara. rusia este prea slaba economic pentru a fi atractiva iar santajul gazelor este tot mai ineficient si contra-productiv in relatia cu rusia....orcine va iesi presedinte va avea o pozitie reala prea slaba ca sa frineze mersul ukrainei catre nato si ue.... sa ne gindim la bielorusia lui lukasenco. asta a semnat o uniune cu rusia (a spart chiar paharul cu votca la kremlin dupa ce a semnat) iar rezultatul a fost ezitarea sustinerii rusiei in afacerea cu georgia, conflicte cu pretul petrolului si perturbatii in traseul gazelor si vizite prin vest (dupa ridicarea provizorie a inerdictiei de vizitate a occidentului pentru el si alti 30 de apropiati...). asa ca, cum ziceam, nu conteza cine cistiga, drumul este clar si bine batatorit....

temistocle temistocle
2010-01-18 15:05:35

Stimati compatrioti... nu va temeti...

Chiar nu conteaza ce e acum ci ce va fi pe 7 feb ac.Va fi Iulia ?Nu poate fi la fel de idioata ca iUscenko.La asta nu era viclenie sau siretenie ci doar o perceptie rusofoba a lumii.Un monument de prostie si ura.Nu numai la adresa la Rusia ci si chiar la adresa propriului popor.Un sinistru bubonic .Logic cu cine putea fi neam ...cu nevasta-sa madame Clarke Ciumacenko fosta Gosdepovna.Iar cu cine e cumatru ?Logic ...un alt mare prieten al poporului rus.Saakasvili. Cu Iulia e altceva E ca si cum ai compara pe Mc Cain cu Obama .Totusi este foarte vicleana ca orice vidma ce se respecta.Dar iarasi totusi daca va putea sa convinga pe ucraineni ca astia o duc rau din cauza Rusiei si a rusilor si a lui Ianukovici inseamna ca e o super vidma .De asemenea sa promiti ucrainenilor sa ii bagi in Ue peste 5 ani inseamna ca ii consideri prosti ,foarte prosti.Sa iei gaz ieftin de la rusi si sa faci productie la dumping la europeni iarasi cred ca viseaza erotic.Da ,raspuns final ..Ianukovici .Paradoxal ...un Regional poate garanta existenta si subzistenta Ukrainei .Dar asta e un tip plictisitor .O sa isi vada doar de economie si alte chestii plictisitoare ca bunastarea natiunii ,neutralitate si alte chestii.Eiiii... dar sint unii neni si de peste Ocean cit si alte spatii pontice care isi doresc ca ucrainenii sa nu se plictiseasca si o sa scurme jarul in nadejdea unui foc .Un foc ce va servi doar nebunilor.

somatotrop
2010-01-18 17:04:18

C e tta te oftici ca n-au castigat slugile obezilor

Pe dracu o sa intre Ucraina in Nato cand doar 30% din populatie sprijina chestia asta,te doare ficatu de oftica ca altii nu sunt slugi ale drogatilor ca tine mancatorule de hamburgeri


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00568 sec.