Ziua Logo
  22:00, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2010-01-12
Conan___the___Barbarian din Ghermanistan (...@operamail.com, IP: 82.223.117...)
2010-01-13 13:07

Cat era porkul portocaliu al lui NATO la KIEW nu se putea opune unei tzari NATO sa-si ceara partea FURATA pe 23 august 1939. Si cu VORONIN la Chisinau era si CADRUL LEGAL de facut razmeritza.
Dar Basescu cu Tariceanu au gasit ca-i mai important sa-si traga reciproc palme in loc sa semneze cetatzeniile moldovenilor, atunci cand paralizat Voronin vedea ca -i "fug juridic moldovenii si se fac romani" = treaba mai grava ptr el decat fuga FIZICA a DDRistilor la Honnecker:
"Fugitzii" astia RAMANEAU FIZIC PE LOC SI SE METAMORFOZAU IN CETATZENI ai RO din NATO. RSS Moldovineasca se topea de la sine.
Apoi si Voronin a gasit solutzia DDRista, a facut UN ZID JURIDIC si MILITAR. Si s-a inchis bresha. Si bovinele alea doua Base cu Mobra inca mai se certau la Bucuresti, nici n-au bagat de seama ce tampenie fac.

Multzumim inca o data pe aceasta cale celor doua scroafe politice ariviste si oportuniste Basescu si Tariceanu (de fapt PATRICIU) cat si porcimii parlamentare speriata de MONICA MACOVEI, Parlament care a lasat de izbeliste moldovenii ca sa-si puna la adapost "agoniseala" furata din trupul Romaniei.

V-as impusca pe totzi si singurul regret ar fi ca muritzi prea repede si doar o singura data. Poate trasu-n tzeapa ar mai ostoi din ura si scarba ce-o resimt cand ca vad mutrele imputzite la TV si prin ziare.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00614 sec.