Ziua Logo
  02:34, marti, 6 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-12-24
Kermit (...@yahoo.ca, IP: 24.57.57...)
2009-12-28 17:05
Cu siguranta isi va ajuta familia .....

...... care e numeroasa .... bani vor fi impartiti pe o distanta de cateva mii de km ... si nu va exista nici o evidenta bancara .... ca doar saracuta e pensioneta si ce sa faca ea cu banii .... asa ca e mai bine sa-si ajute "nepotii" , unii sunt pedelaci altii pesedraci, unii au ajuns mogulacii sau oligarhi, serelaci sau altii cu slujbe "modeste" pe la guvern ....... dar atata timp cat Romania e plina de DROGATI AFLATI IN TRANSA CARE ISI VAND SI CHILOTII SA CUMPERE BILETELE TIPARITE DE MAFIA DE LA RALS PASTORITA DE GOLANII POLITICI AI ZILEI.... urmasii, LUCIFERULUI DE LA OLTENITA, POT DORMI LINISTITI.
P.S. IMPUSCATULUI DIN DECEMBRIE 89' nici nu i-ar fi dat prin gand sa fraudeze loteria ba ii mai si priponea pe cei ce aveau tentative de fraudare a jocului ...
CONCLUZIA: IN DEC 89' AU FOST PEDEPSITI DOAR DOI: UN TAP SI O CAPRA ( jertfa de ochii multimii) DAR ESALOANELE DE BORFASI CARE AU SUSTINUT REGIMUL AU RAMAS IN PICIOARE ....SI DIN NISTE MARUNTI GAINARI SAU TRANSFORMAT PESTE NOAPTE CU AJUTORUL PATRIARHULUI TUTUROR HOTILOR, ILIESCU, IN NISTE HIENE DE TOATA SPLENDOAREA.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00681 sec.