Ziua Logo
  06:40, duminica, 4 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-12-19
Kermit (...@yahoo.ca, IP: 24.57.57...)
2009-12-19 18:49
- IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

..... VETI PRIMI TOATE PARGHIILE PT. REALIZAREA UNEI AUTONOMII REALE ( ACEEASI PT TOATE REGIUNILE ROMANIEI) .... MAI PUTIN PRASTIA. NU DE ALTA DAR JOACA " CU BOLOVANII" E PERICULOASA. VA PUTETI SPARGE CAPETELE ALE SECUIESTI !!!

bigshotnews din RO (...@yahoo.com, IP: 79.117.148...)
2009-12-19 18:54
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 18:49:03, Kermit a scris:

> ..... VETI PRIMI TOATE PARGHIILE PT. REALIZAREA UNEI AUTONOMII REALE
> ( ACEEASI PT TOATE REGIUNILE ROMANIEI) .... MAI PUTIN PRASTIA. NU DE
> ALTA DAR JOACA " CU BOLOVANII" E PERICULOASA. VA PUTETI SPARGE
> CAPETELE ALE SECUIESTI !!!
>
De ce ii insulti pe palestinieni? Astia sunt "evrei"! Ironia sortii: soarele auriu cu 8 raze si luna argintie sunt simboluri pelasgo-trace pe care le-au mostenit de la parintii lor scitzi-veri buni cu getzii-dar fraierii se cred unguri dupa toata maghiarizarea pe care si-au luat-o incepand cu asezarea in Panonia

Kermit (...@yahoo.ca, IP: 24.57.57...)
2009-12-19 19:27
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 18:49:03, Kermit a scris:

> .. ... cred ca luna argintie ... are legatura mai degraba cu turcii. Am citit un comentariu destul de documentat despre simbolurile secuiesti ( nu imi mai aduc exact aminte acum) in care se afirma acest lucru. Despre soare chiar nu stiu ...posibil . Daca imi reamintesc in timp util unde am citit despre heraldica secuiasca iti dau de stire.
II. Raman la ideea ca secuii sunt palestinienii romaniei iar tokes e un fel de Y. Arafat ... iar toata agitatia asta autonomisto- secesionista ungureasca aduce cu intifada. La fel ca si palestinienii ei revendica drepturi asupra unor teritorii care istoric nu le-au apartinut. Evreii sunt in casa lor ca si romanii ... asa ca nu i-am insultat nici pe secui si nici pe palestinieni. Si in apucaturi se aseamana.

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.176...)
2009-12-19 19:44
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 18:54:05, bigshotnews a scris:

De ce ii insulti pe palestinieni? Astia sunt "evrei"! Ironia sortii:
soarele auriu cu 8 raze si luna argintie sunt simboluri pelasgo-trace
pe care le-au mostenit de la parintii lor scitzi-veri buni cu
getzii-dar fraierii se cred unguri dupa toata maghiarizarea pe care
si-au luat-o incepand cu asezarea in Panonia
=================================
Cine ii insulta ? Dupa numarul de cateva zeci de mii de foste fecioare mioritice casatorite cu cetateni palestininieni in Gaza sau West Bank nu aveti ce va plange ca reprezentare....Nu conteaza ca fostele fecioare" studente"(multe sunt inca cetateni romani) sunt prima sau una din cele 4 neveste in tot cazul dupa numarul de descendenti cu cetatenia romana dupa mama nu aveti ce sa va imputati.....Pana acum forumistii verzi strigau "Traiasca Palestina Libera" acum o sa inghita in sec si altii o sa strige "Traiasca Transilvania Libera " -moarte tradatorului Ferdinand 1.

Regele Ferdinand I - Intregitorul de tara

Regatul Romaniei a fost fortat de Germania sa semneze la Bucuresti un tratat de pace dezavantajos pentru tara noastra, tratat pe care Ferdinand a refuzat sa-l semneze. Cand trupele Triplei Aliante au avansat pe frontul din Salonic dezmembrand armata bulgara, Romania a reintrat in razboi. Imperiile Rus si Austro-ungar se dezintegrau. Avantul militar al trupelor romane nu mai putea fi stopat, eforturile acestora ducand la mult asteptata unirea cu Bucovina, Basarabia si Transilvania. In urma infrangerii Republicii Sovietice Ungare conduse de agentul bolsevic Bela Kun, trupele romane au ajuns sa ocupe Budapesta, iar Ferdinand se intoarcea ca un invingator in fruntea armatei, intr-un Bucuresti entuziasmat.

Regele Romaniei Mari

In anul 1922, pe data de 15 octombrie, Ferdinand este incoronat Rege al Romaniei Mari la Alba Iulia, orasul care avea sa traiasca a doua Mare Unire. Viata politica din timpul domniei sale a fost dominata de Partidul National Liberal, de orientare conservatoare, condus pe atunci de fratii Ion si Vintila Bratianu. Unirea cu Ardealul a largit, in mod ironic, baza electorala a opozitiei ale carei partide principale s-au unit in anul 1926 pentru a forma Partidul National Taranesc. Regele a fost cu adevarat un "bun roman" asa cum a jurat in momentul incoronarii sale. Unii istorici insista ca ar fi fost de fapt cel mai stralucit rege al Romaniei, in ciuda faptului ca era o persoana relativ timida si introvertita. Ferdinand I a fost martorul realizarii Romaniei Mari cu provinciile Basarabia, Transilvania si Bucovina de Nord. A infaptuit reforma agrara impartind pamant taranilor, prioritate avand veteranii de razboi si familiile celor cazuti in razboiul pentru reintregirea tarii. In urma acestei masuri, Ferdinand isi adauga renumelor de "Lealul" si "Intregitorul" si pe cel de "Rege al Taranilor".
.........
La doar 62 de ani, dupa o domnie ce s-a intins peste 13 ani tumultuosi pentru istoria Romaniei, Ferdinand moare in urma unui cancer de colon, fiind inmormantat la Curtea de Arges alaturi de Regele Carol I si Regina Elisabeta. In timpul scurtei sale domnii, Romania a atins un nivel de dezvolare nemaiintalnit pana atunci. Agricultura era o forta, tara noastra fiind supranumita "Granarul Europei". Se dezvolta comertul concomitent cu exploatarea zacamintelor de petrol, economia tarii noastre fiind printre cele mai puternice si stabile din intreaga lume, totul sub conducerea unui rege care, intre problemele personale si razboaiele care au ravasit tara, a gasit totusi timp sa se dedice si stiintei si cunoasterii, fiind presedinte si protector al Academiei Romane din 1914 pana la trecerea sa la cele vesnice.bigshotnews din RO (...@yahoo.com, IP: 79.117.148...)
2009-12-19 19:50
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

Turcii sunt neam turcic, adica hibridul dintre pelasgo-tracii ce s-au raspandit in Asia si mongoloizi. Prin urmare au foarte multe traditii similare(mai laes militare) cu TRACII, traditii care s-au intensificat (hai sa zicem "redescoperit") dupa ce au ajuns in...Turcia, care de-facto, mai ales in partea vestica si centrala e teritoriul HITITZILOR-alti veri buni cu GETZII si SCITZII (inseamna "cutzu-catzei/coltzi/gat"...adica LUPI). Europa, Asia si N-Africa sunt pline-ochi cu populatii de origine pelasgo-tracica numite "CaTZei"...
Cat despre dreptul "istoric" al evreilor, acestia sunt niste "TZIGANI" din Sumeria(vezi Abraham).
P.S-nu este nici o diferenta intre atentatele palistiniene de azi si cele evreiesti de dupa Al Doilea Razboi Mondial, dar de, atunci TV-ul nu era evoluat, iar de Internet nu mai vorbesc, asa ca nu ma lua cu abureli de tip "wikipedia"...

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.176...)
2009-12-19 19:57
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!


> La 2009-12-19 18:49:03, Kermit a scris:
>
> > .. ... cred ca luna argintie ... are legatura mai degraba cu turcii. Am citit un comentariu destul de documentat despre simbolurile secuiesti ( nu imi mai aduc exact aminte acum) in care se afirma acest lucru. Despre soare chiar nu stiu ...posibil . Daca imi reamintesc in timp util unde am citit despre heraldica secuiasca iti dau de stire.
> II. Raman la ideea ca secuii sunt palestinienii romaniei iar tokes e
> un fel de Y. Arafat ... iar toata agitatia asta autonomisto-
> secesionista ungureasca aduce cu intifada. La fel ca si palestinienii
> ei revendica drepturi asupra unor teritorii care istoric nu le-au
> apartinut. Evreii sunt in casa lor ca si romanii ... asa ca nu i-am
> insultat nici pe secui si nici pe palestinieni. Si in apucaturi se
> aseamana.
======================================
Deci in curand autoritatile romanesti vor fi in cautare de TO pentru detectare de tuneluri de trafic al armelor,specialisti in gherila urbana si detectoare abilitate in explozibili.....
Mai trebuie cautati sponsorii materiali/ideologici care in mod sigur nu o sa ramana numai cu un singur Kosovo......
Si 49% din votanti il mai sustineau pe Geoana care a vandut Transilvania in schimbul Moldovei......

bigshotnews din RO (...@yahoo.com, IP: 79.117.148...)
2009-12-19 20:01
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

@ nellu
Ce tot bati campii cu Regele Ferdinad? Ce legatura are? Daca vrei sa te oftici pe cineva in legatura cu Transilvania atunci poti sa vorbesti de ANTI-unionistul Iuliu Maniu si ai lui.

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.176...)
2009-12-19 20:26
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 20:01:59, bigshotnews a scris:

> @ nellu
> Ce tot bati campii cu Regele Ferdinad? Ce legatura are? Daca vrei sa
> te oftici pe cineva in legatura cu Transilvania atunci poti sa
> vorbesti de ANTI-unionistul Iuliu Maniu si ai lui.
==============================================

Pe IM il gasesti mai usor in cartile tiparite in Romania.Despre Ferdinand 1 mai putin facand parte din" minoritatea"....In rest ma distreza cum se invarte roata istoriei si mai ales de verzaturile de pe forum care nu isi vad barna din ochi -cautand paiul la vecini .Ca sa nu ma exprim mai putin "poetic" :Geoana si-a cumparat voturile cu pui si gaste congelate primite din Ungaria.....

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.176...)
2009-12-19 20:35
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 19:50:51, bigshotnews a scris:

> Turcii sunt neam turcic, adica hibridul dintre pelasgo-tracii ce s-au
> raspandit in Asia si mongoloizi. Prin urmare au foarte multe traditii
> similare(mai laes militare) cu TRACII, traditii care s-au intensificat
> (hai sa zicem "redescoperit") dupa ce au ajuns in...Turcia, care
> de-facto, mai ales in partea vestica si centrala e teritoriul
> HITITZILOR-alti veri buni cu GETZII si SCITZII (inseamna
> "cutzu-catzei/coltzi/gat"...adica LUPI). Europa, Asia si N-Africa
> sunt pline-ochi cu populatii de origine pelasgo-tracica numite
> "CaTZei"...
> Cat despre dreptul "istoric" al evreilor, acestia sunt niste "TZIGANI"
> din Sumeria(vezi Abraham).
> P.S-nu este nici o diferenta intre atentatele palistiniene de azi si
> cele evreiesti de dupa Al Doilea Razboi Mondial, dar de, atunci TV-ul
> nu era evoluat, iar de Internet nu mai vorbesc, asa ca nu ma lua cu
> abureli de tip "wikipedia"...
======================================================

Acum inteleg de ce" populatia Daciei " se revolta la implementarea noilor carti de identitate biometrice.Surpriza cea mare poate fi testul etnic genetic ADN .Si atunci se va pune intrebarea cine sunt urmasii lui Decebal si cine ale lui Atilla....

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.176...)
2009-12-19 20:46
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 20:33:03, D ANTON II a scris:

> > BA, RAHATULE , REGELE FERDINAND A FOST DISTRUGATORUL ROMANIEI SI NUMAI PRABUSIREA IMPERIULUI AUSTRO-UNGAR SI ABDICAREA KAISERULUI AU SALVAT ROMANIA DE LA DESFIINTARE. Unirea nu a facut-o ofticosul Ferdinand si curva lui , nemernicule, unirea au facut-o unionistii...in timp ce Ferdinand si cocina regala instrainau tara si tezaurul ...
=======================================
Rahat este ce a iesit din mat-a cand tea fatat .Mai invata-ti istoria.Si ca bonus nu ma mir ca multi vor autonomie de la rahati ca tine si sustinatorii tai.

D ANTON II din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 80.239.242...)
2009-12-20 08:26
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 20:46:06, nellu a scris:

> La 2009-12-19 20:33:03, D ANTON II a scris:
>
> > > BA, RAHATULE , REGELE FERDINAND A FOST DISTRUGATORUL ROMANIEI SI NUMAI PRABUSIREA IMPERIULUI AUSTRO-UNGAR SI ABDICAREA KAISERULUI AU SALVAT ROMANIA DE LA DESFIINTARE. Unirea nu a facut-o ofticosul Ferdinand si curva lui , nemernicule, unirea au facut-o unionistii...in timp ce Ferdinand si cocina regala instrainau tara si tezaurul ...
> =======================================
> Rahat este ce a iesit din mama cand m-a fatat . Da' sa stii ca sint un rahat de calitate superioara!!!
> nellu din Sharon City
>

D ANTON II din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 80.239.242...)
2009-12-20 10:16
Re: - IUBITI PALESTINIENI AI ROMANIEI !!!

La 2009-12-19 19:44:19, nellu a scris:

> La 2009-12-19 18:54:05, bigshotnews a scris:
>
> De ce ii insulti pe palestinieni? Astia sunt "evrei"! Ironia sortii:
> soarele auriu cu 8 raze si luna argintie sunt simboluri
> pelasgo-trace
> pe care le-au mostenit de la parintii lor scitzi-veri buni cu
> getzii-dar fraierii se cred unguri dupa toata maghiarizarea pe care
> si-au luat-o incepand cu asezarea in Panonia
> =================================
> Cine ii insulta ? Dupa numarul de cateva zeci de mii de foste fecioare
> mioritice casatorite cu cetateni palestininieni in Gaza sau West Bank
> nu aveti ce va plange ca reprezentare....Nu conteaza ca fostele
> fecioare" studente"(multe sunt inca cetateni romani) sunt prima sau
> una din cele 4 neveste in tot cazul dupa numarul de descendenti cu
> cetatenia romana dupa mama nu aveti ce sa va imputati.....Pana acum
> forumistii verzi strigau "Traiasca Palestina Libera" acum o sa
> inghita in sec si altii o sa strige "Traiasca Transilvania Libera "
> -moarte tradatorului Ferdinand 1.
>
> Regele Ferdinand I - DISTRUGATORUL de tara
>
> Regatul Romaniei a fost fortat de Germania sa semneze la Bucuresti un
> tratat de pace dezavantajos pentru tara noastra, Cand trupele Triplei Aliante au
> avansat pe frontul din Salonic dezmembrand armata bulgara, Romania a
> reintrat in razboi. Imperiile Rus si Austro-ungar se dezintegrau.
> Avantul militar al trupelor romane nu mai putea fi stopat, eforturile
> acestora ducand la mult asteptata unirea cu Bucovina, Basarabia si
> Transilvania. In urma infrangerii Republicii Sovietice Ungare conduse
> de agentul bolsevic Bela Kun, trupele romane au ajuns sa ocupe
> Budapesta, iar Ferdinand se intoarcea ca un INVINS in fruntea
> armatei, intr-un Bucuresti DISTRUS
>
> Regele Romaniei Mari
>
> In anul 1922, pe data de 15 octombrie, Ferdinand este incoronat Rege
> al Romaniei Mari la Alba Iulia, orasul care avea sa traiasca a doua
> Mare Unire. Viata politica din timpul domniei sale a fost dominata de
> Partidul National Liberal, de orientare conservatoare, condus pe
> atunci de fratii Ion si Vintila Bratianu. Unirea cu Ardealul a
> largit, in mod ironic, baza electorala a opozitiei ale carei partide
> principale s-au unit in anul 1926 pentru a forma Partidul National
> Taranesc. Regele a fost cu adevarat un "bun roman" asa cum a jurat in
> momentul incoronarii sale. Unii istorici insista ca ar fi fost de fapt
> cel mai stralucit rege al Romaniei, in ciuda faptului ca era o
> persoana relativ timida si introvertita. Ferdinand I a fost martorul
> realizarii Romaniei Mari cu provinciile Basarabia, Transilvania si
> Bucovina de Nord. A infaptuit reforma agrara impartind pamant
> taranilor, prioritate avand veteranii de razboi si familiile celor
> cazuti in razboiul pentru reintregirea tarii. In urma acestei masuri,
> Ferdinand isi adauga renumelor de "Lealul" si "Intregitorul" si pe cel
> de "Rege al Taranilor".
> .........
> La doar 62 de ani, dupa o domnie ce s-a intins peste 13 ani tumultuosi
> pentru istoria Romaniei, Ferdinand moare in urma unui cancer de colon,
> fiind inmormantat la Curtea de Arges alaturi de Regele Carol I si
> Regina Elisabeta. In timpul scurtei sale domnii, Romania A FOST IN PRAGUL DEZASTRULUI Agricultura era ...LA PAMINT
> Se dezvolta
> comertul concomitent cu exploatarea zacamintelor de petrol, economia
> tarii noastre fiind printre cele mai puternice si stabile din
> intreaga lume, totul sub conducerea unui rege care, intre problemele
> personale si razboaiele care au ravasit tara, a gasit totusi timp sa
> se dedice si stiintei si cunoasterii, fiind presedinte si protector
> al Academiei Romane din 1914 pana la trecerea sa la cele vesnice.
> SI CIND IL VA CANONIZA BOR SI PE ASTA ?
>
>
>
>


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00798 sec.