Ziua Logo
  02:39, vineri, 2 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2010-01-15
Catal1n din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 216.113.128...)
2010-01-15 15:41
pai voi ati angajat incompetenti??????

sineti dusi cu capul? aceste declaratii facute de acesti imbecili arata nivelul de decadenta care i se impune tarii.

adunatura asta de guvernati sint precum niste cioclii flaminzi care nici macar nu mai ingroapa mortul ci il halesc din zbor.

acesata decadenta economica, sociala, morala este rezultatul incompetentei celor care au condus si conduc. niste nemrenici!

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.175...)
2010-01-15 22:33
Re: pai voi ati angajat incompetenti??????

La 2010-01-15 15:41:22, Catal1n a scris:

> sineti dusi cu capul? aceste declaratii facute de acesti imbecili
> arata nivelul de decadenta care i se impune tarii.
>
> adunatura asta de guvernati sint precum niste cioclii flaminzi care
> nici macar nu mai ingroapa mortul ci il halesc din zbor.
>
> acesata decadenta economica, sociala, morala este rezultatul
> incompetentei celor care au condus si conduc. niste nemrenici!
======================================================
Declaratie din arhive de aproape un deceniu..........

Administratia publica e la pamant

Asa vede ambasadorul Marii Britanii in Romania, Quinton Quayle, situatia prefecturilor si a primariilor din Romania * Functionarii sa inteleaga ca sunt in slujba cetatenilor, si nu invers, este de parere diplomatul * Jurnalistii trebuie sa fie liberi de orice influenta politica, iar interesele economice nu trebuie sa dea tonul modului in care scrie presa

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Quinton Quayle, a declarat, ieri, la o conferinta privind dezvoltarea resurselor umane in cadrul administratiei publice, ca Romania nu are in prezent o administratie calificata, competenta si impartiala, transmite Mediafax. \"Romania trebuie sa fie activa in toate domeniile de activitate ale Uniunii Europene si in acest scop are nevoie de o administratie publica calificata, competenta si impartiala. Dar se intampla oare acest lucru? Sincer sa fiu, raspunsul este «nu». Dar vreau sa raspund intr-un mod pozitiv si sa spun «inca nu»\", a declarat ambasadorul Marii Britanii, tara care detine actualmente presedintia Uniunii Europene.


Rezistenta vechii generatii

El a precizat ca in Romania exista \"un fel de rezistenta\" fata de nou-veniti si fata de tanara generatie, care vrea sa se distanteze de \"vechiul mod de a face lucrurile\". Quinton Quayle a precizat ca aceasta rezistenta vine din partea unor membri ai vechii generatii, care sunt tributari unor \"obisnuinte\" si care privesc schimbarea mai degraba ca pe o amenintare decat ca pe o oportunitate. \"Mi-e teama ca o parte dintre ei (n.r. - dintre membrii vechii generatii) lucreaza mai degraba pentru propriile interese, decat pentru cele ale Romaniei\", a subliniat Quinton Quayle, adaugand ca, in calatoriile sale prin Romania, a \"avut sentimentul\" ca la nivel local mai exista inca \"mentalitatea de gasca\". \"Ii poti vedea pe presedintele Consiliului Judetean, pe primar si pe prefect luand cina impreuna, deseori cu oameni de afaceri importanti, cu proprietari ai institutiilor mass-media locale. Se creeaza astfel un cerc vicios, unde fiecare protejeaza interesele celuilalt\", a declarat Quinton Quayle. \"Jurnalistii, atat la nivel local, cat si central, trebuie sa fie liberi de orice influenta politica. Nu este permis ca interesele economice sa dea tonul modului in care presa scrie despre stirile zilei. Acest lucru dauneaza procesului democratic si face ca actele de coruptie si practicile suspecte sa nu fie aduse la lumina\", a evidentiat Quinton Quayle.

El a precizat ca in Romania exista prea multa toleranta fata de birocratie si a adaugat ca ar dori sa vada o schimbare \"sincera\" in felul in care se redistribuie bugetele si puterea de decizie in administratie, de la nivel inalt, la nivel intermediar sau local. \"Uneori ai impresia ca formalitatile administrative exista pentru ca trebuie sa existe, si nu pentru ca ar avea vreun rol\", a spus ambasadorul britanic.

Romania are nevoie de functionari publici eficienti

Quinton Quayle a subliniat, de asemenea, ca Romania are nevoie urgenta de functionari publici eficienti, care sa contribuie la succesul integrarii europene, mai ales in domeniul alocarii fondurilor structurale, pentru a asigura utilizarea la maxim a acestora..........................

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/19505/Administratia-publica-e-la-pamant.html

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 188.27.168...)
2010-01-15 23:11
Extraordinar !

La 2010-01-15 22:33:09, nellu a scris:

> Declaratie din arhive de aproape un deceniu..........

Nu am citit prea bine (si nu stiu nici care este ambasadorul UK actual !) dar am vrut sa incep un comentariu cu titlul urmator: "Mr. Quinton este in urma cu vreo 10-15 ani ..." !!! Noroc ca am recitit de la capat postarea d-tra ...

> http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/19505/Administratia-publica-e-la-pamant.html

Dar, totusi, articolul citat mai sus a fost publicat pe 29 septembrie 2005 !

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.175...)
2010-01-16 00:24
Re: Extraordinar !

La 2010-01-15 23:11:01, Liviu2002j a scris:

> La 2010-01-15 22:33:09, nellu a scris:
>
> > Declaratie din arhive de aproape un deceniu..........
>
> Nu am citit prea bine (si nu stiu nici care este ambasadorul UK actual
> !) dar am vrut sa incep un comentariu cu titlul urmator: "Mr. Quinton
> este in urma cu vreo 10-15 ani ..." !!! Noroc ca am recitit de la
> capat postarea d-tra ...
>
> > http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/19505/Administratia-publica-e-la-pamant.html
>
> Dar, totusi, articolul citat mai sus a fost publicat pe 29 septembrie
> 2005 !
====================================================
Ceace dovedeste ca prea mult nu s-a schimbat de la aderarea tarii la UE.Din contra au fost folositi (deturnati ) banii primiti in alimentarea unor "divizii "de incompetenti denumiti functionari publici .(la toate nivelele bugetarilor platiti din banul public).Ca si in justitie unde statul este nevoit sa plateasca zeci de milioane de EU pentru a acoperi pagubele produse de incompetenta crasa si coruptia magistratilor,judecatorilor si a procurorilor.(Ma refer la banda rulanta de la CEDO unde statul pierde proces dupa proces si in loc sa recupereze prejudiciile de la coruptii judecatori plateste ca turcul din proverb....).
Dar cum si cei din UE, institutiile financiare de afara au inceput sa se lamuresca cam pe unde se scurg banii se va proceda ca atare :educatia chineza impusa de afara :"impusti unul educi o suta de corupti.....".
Cand se vor subtia fondurile sau vor dispare complect acesti corbi se vor manca intre ei si se va ajunge la "selectia naturala" deci vor fi mai putin de "educat"....


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.