Ziua Logo
  04:00, duminica, 11 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-10-12

Artistul2007 din US (...@hotmail.com, IP: 64.135.101...)
2009-10-13 04:05
Ce trebuie facut

Pe cand Romania, Rusia si alte tari ortodoxe erau sanatoase Dumnezeu era in cointact cu omul din gradinita, in scoala in Facultate, in viata, Duminica la Biserica, in scolile de Duminca si tot asa.
Acuma ce se intampla. Cu cine este in contact omul in timpul vietii? Mai este Dumnezeu la gradinita sau acolo sunt povesti asa zise secular ateiste care nu-l invata pe copil mare lucru? Cu cine comunica la scoala omul? PAi vin organizatiile finantate de clinicile de avort, ucidere a copiilor nenascuti, si ii invata pe copii minuni. Si uite ce fac copiii cand le vorbeste probabil organizatiile pro crima la scoala:Ia uite ce se intampla in Romania " In primele noua luni din 2007, peste 100.000 de fete intre 15 si 19 ani au facut un avort. ." Acest asociatii denumite neutru de "planificare familiala" ca doar n-o sa-si zica "asociatiile lui dracu ", nu s-avem pardon, platite de bani de crima aduc copii la clinicile de avort ca si clientela. Prin avort aceste tinere sunt ditruse fizic, psihic, si unele ajung la sterilitate. Asa ajungem o natiune bolnava. Deci la gradinite povesti seculare, la scoala asociatiile de transformare a elevelor in prostituate ucigase, la liceu la fel asociatiile de transformare a elevelor in ucigase prostituate, Pai am fost la o scoala si a venit o doamna de la o asociatie din asta , s-a inchis in clasa cu 2 clase de eleve si au inceput sa povesteasca. De ce nu poate face profesoara de religie educatia sexuala? De ce nu diriginta sau un profesor din scoala. De ce banii din uciderea copiilor sunt lasati sa intre in scoala?
Unde mai pui ca zilnic avem la TV filme care ii invata pe aomeni sa fie te miri cum.
Asa nu mai putem continua.
1. Tarile care mai sunt libere sa elibereze Biserica din punct de vedere financial. sa i se dea bunurile confiscate abuziv astfel ca Biserica sa devina independebnta finaciar.
2.In seminariile teologice sa se faca cursuri de comunicare de la TV, Radio, Edituri, Cumj se realizeaza o conferinta, Cum se realizeaza unj ziarm, cum se realizeaza o emisiune TV, cum se realizeaza o reclama, cum se realizeaza un joc video cum se realizeaza un forum pe Internet si orice altceva .
3. Noi nu avem nici religia seculara nici nu ne-a facut pe neamul nostru asociatiilea astea pro crima. Sa iasa din scoala ca scoala sa devina sigura. De la gradinita la facultate sa se introduca religia obligatoriu, fiecare ce religie are sa i se dea posibilitatea sa o faca. daca e doar unu sa se duca lsa ia nota de la preotul lui daca nu se pot face ijn scoala sau sa fie lasat la Biblioteca.
4.Fiecare scoala cu copii ortodocsi sa fie luata in ingrijire de o Biserica de cartier si e o manastire care sa prezinte lunar sau mai frecvent cel putin un film ortodox sau sa aiva consfatuiri cu elevii cel mai rar odata la luna
5. Bisericii sai se dea jumatate din licentele de TV si de radio si de Internet din tara.
Prin aceste 5 masuri eu cred ca ne vom redresa.
La fel trebuie creata o patura de aristocratie legata de tara si de religie care sa o apere la nevoie.

Artistul2007 din US (...@hotmail.com, IP: 64.135.101...)
2009-10-13 04:06
Re: Ce trebuie facut

Avortul se iarta prin spovedire.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00741 sec.