Ziua Logo
  14:25, marti, 30 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-23
tyty din Bucuresti (...@zappmobile.ro, IP: 81.181.5...)
2008-04-23 18:08
Hai s-o dam dupa copac!

Echipa de campanie a lui Oprescu a dat-o in bara ! Nu trebuie sa fi jurist sa intelegi legea.
Scrie clar:
-2% din alegatori dar nu mai putin de 5000; conditie cumulativa
-seria si numarul actului de identitate ; nici vorba de CNP
-respectarea conditiilor de fond si de forma ale listelor..

E ca in bancul cu violul :Hai sa-l iertam ca a ...violat-o mai putin !

Asta da "conspiratie politica" !

Tyty

"Parlamentul Romaniei Lege nr. 67/2004 din 25/03/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale -Versiune actualizata la data de 21/03/2008

Art. 48
(2) Pentru functia de primar, candidatii independenti trebuie sa prezinte o lista de sustinatori, care trebuie sa cuprinda minimum 2% din numarul total al alegatorilor inscrisi in listele electorale permanente si in listele electorale complementare din circumscriptia pentru care candideaza, dar nu mai putin de ........ 5.000 in cazul municipiului Bucuresti.

Art. 49. -
(1) Lista sustinatorilor trebuie sa cuprinda data alegerilor, numele si prenumele candidatului, functia pentru care candideaza, numele si prenumele sustinatorului, cetatenia, data nasterii, adresa, denumirea, seria si numarul actului de identitate, semnatura acestuia, precum si numele si prenumele persoanei care a intocmit-o

(2) Lista sustinatorilor constituie un act public, cu toate consecintele prevazute de lege.

Art. 50.
(1) Biroul electoral de circumscriptie examineaza respectarea conditiilor legale pentru ca o persoana sa poata candida, respectarea conditiilor de fond si de forma ale listelor de candidati, precum si ale listei sustinatorilor. Candidaturile care indeplinesc conditiile legale sunt inregistrate. Candidaturile care nu indeplinesc conditiile legale de fond si de forma se resping de catre biroul electoral de circumscriptie."

vasile, the monk (...@yahoo.com, IP: 86.121.3...)
2008-04-23 20:01
Intr-adevar, ti-o dai dupa copac!

Portocalii, mobilizati de partidul vostru borduristo-asfaltist -bashinist, abia va ascundeti bucuria si rautatea veninoasa. Mai draga, mai propagandistule, ai macar bunul simt sa nu te autoplagiezi. Iti postezi gandirea de trei parale pe toate siturile. Vreti sa ne convingeti ca bordurile le-am platit in interesul nostru, la fel si asfaltarile anuale inutile, ca ne-ati facut fericiti sa traim in cel mai slinos si insalubru oras din Europa. Spuneti-ne noua bucurestenilor, multumesc ca v-am imbogatit, ca aveti acum bani sa latrati pe toate drumurile. Stiu, veti mai domni inca 4 ani:sunt mult prea multi prosti si nesimtiti in acest oras, ca sa fiti pusi la punct si scosi din paine.In ostilitatea fata de Oprescu sunteti acum aliatii perfecti ai strigoilor criminalului Iliescu. Sunt convins ca dupa parlamentare, daca nu va ajung voturile va veti alia cu ei.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00659 sec.