Ziua Logo
  00:40, vineri, 9 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Prezidentiale 2009

2009-11-12

innumelemeu din de Aici (...@yahoo.com, IP: 89.120.184...)
2009-11-13 13:57
Pt. Invizibil, Alexandru15, Octaa, Vlad_Buc si altii ca ei – inCotro(ceni) va zboara mintea?Nu stiu de unde va luati informatiile si, sincer, nici nu ma intereseaza. Ca sa ne jucam de-a datul cu parerea si bagatul in seama – pt. ca vad ca va place mult jocul asta – as putea sa spun si eu ca, dintr-o fericita intamplare, ati calatorit in viitor. Iar, in urma experientei traite acolo, ati tras concluzia ca angajatii din invatamant n-au nici o problema cu veniturile, isi cumpara “televizoare de un metru”, isi trag credite peste credite, pt masini, case etc.

Ca sa va scutesc putin si de emiterea unor judecati pripite si concluzii incorecte, tin sa va anunt inca de pe acum ca, din pacate (pt. ca nu posed cunostintele lor), nu sunt profesor, invatator sau educator. Iar daca exista un “din pacate”, exista si un “din fericire”. Din fericire, pentru ca nu trebuie sa am de a face cu tot felul de “specimene” (din care – sincer si fara nici un regret - pot sa spun ca va trageti si domniile voastre), pentru un salariu de mizerie. Aceleasi salarii de mizerie pe care le au foarte multi in tara asta, dar sunt ignorati mereu de guvernanti, indiferent de regim, partid, interese etc.

Oricum, ca sa fiu corect, trebuie sa specific si faptul ca, din experienta proprie, am tras concluzia (vorbesc despre voi, astia care le stiti pe toate) ca nu puteti fi bagati in aceeasi oala. NU! Cel mai putin condamnabili sunt cei care au acces insuficient la informatie si care, in consecinta, trag concluzii eronate. Din fericire, mai puteti fi salvati. Mai exista si categoria celor care, probabil, au avut experiente nefericite la scoala. Si, atunci, dau vina pe tot ce inseamna sistem de educatie. Solutia cea mai simpla, gasita de voi, este sa va atacati dascalii, la gramada. Pana si aceasta categorie mai are sanse de recuperare.
Ce a de a treia categorie este cea a “inregimentatilor politic” care au renuntat sa mai gandeasca. Pentru ei gandeste Partidul, iar pentru partid gandeste Conducatorul. Iar daca acel conducator este neinformat, neinstruit, complexat, nu este greu sa ne inchipuim ce poate iesi.
Din pacate mai avem de a face si cu cei platiti pentru a scrie asemenea “opinii”. Din punctul meu de vedere, aceste personaje sunt de cea mai joasa speta.

Acestea sunt postarile care mi-au atras atentia. Inca mai stau sa ma gandesc in ce categorie s-ar incadra autorii lor:

- “(Profesorii) au un servici sigur si caldut (4 luni libere pe an). aaa si nu stau 8 ore la servici ci mai putin”; ”profesorii sunt cei mai putini afectati de criza financiara in timp ce noi ne dam peste cap”; “ce viata de parazit. daca pot sa ne prosteasca si sa ne preseze ... de ce nu ?” - spune “INVIZIBIL”.

- “Pe langa un program extrem de relaxat, profesorii sunt singurii care au 62 zile de concediu-platite! Asta e un avantaj urias!” , zice si “ALEXANDRU15”

- “Nu ii convine 14 milioane pe luna? Da-o-n colo de treaba. Pai munceste 4 ore pe zi. Are vara vacanta 3 luni.”. “Cati n-ar fi invidiosi pe doamna invatatoare. Si apoi sa o mai plangeti de mila...”, afirma si “OCTAA”

- “In sfarsit cineva realist nu comantatori, pupincuristi sau profesori frustrati care refuleaza pe net. La munca nu la intins mana. Auzi tu sa se recreeze pt ca ii streseaza elevii, pai daca te streseaza inseamna ca nu-ti place si nu esti facut pentru asta.” - din gandirea lui “VLAD_BUC”.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00717 sec.