Ziua Logo
  11:17, joi, 11 august 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Monden

2010-01-06

Comentarii: 10, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ravena53
2010-01-07 18:28:17

NU POT SA CRED

Nu pot sa cred ca ziaristul anului 2009 are asa un limbaj cind se refera la un coleg de breasla. Il stiam un frustrat si un invidios pe Basescu pe Udrea si altii dar sa fie invidios si pe Andrei nu stiu ce sa mai zic ,pina va ajunge sa realizeze ce a reusit Andrei cred ca iese la pensie intrucit sa sati sa citesti ziare si sa rizi de unu si altu nu e jurnalism si chiar as fi curios cei de la Realitatea sa dea criteriile dupa care a fost ales ziaristul anului ca ma ramas uimit cind am aflat.Un om care nu stie o limba straina si nu stie sa pronunte nici unele cuvinte rominesti in mod normal nu putea sa ia acest titlu decit prin manevreAtunci cind il voi vedea moderind o emisiune politica cu invitati grei sau sa vad ca scrie niste articole serioase despre criza sau alte subiecte da dar pina atunci e un nimeni

hefaistos
2010-01-07 18:33:51

Bietul Mircea

Mircea este produsul acestui jeg social care s-a dezvoltat in Romania noastra post evenimentele din decembrie.Un ins care isi bate joc de tot ceea ce are societatea romaneasca mai de pret la acest moment ,intelectualitatea .
In idiotenia paranoica pe care o manifesta la microfonul antenutei arunca si minjeste cu laturile lui in oameni care sunt cu adevarat reprezentativi pentru aceasta tara. Creierul lui n-a putut emite nici o idee care sa poata fi luata in serios . El este de fapt maimutoiul lui Voiculescu,bufonul patronului.Atit a inteles el ca in tara asta ai dreptul sa minjesti cu laturi pe oricine ,caci oricum nu ti se intimpla nimic

spaiu'
2010-01-07 19:44:42

Re: NU POT SA CRED

La 2010-01-07 18:28:17, ravena53 a scris:

> Nu pot sa cred ca ziaristul anului 2009 are asa un limbaj cind se
> refera la un coleg de breasla. Il stiam un frustrat si un invidios pe
> Basescu pe Udrea si altii dar sa fie invidios si pe Andrei nu stiu ce
> sa mai zic ,pina va ajunge sa realizeze ce a reusit Andrei cred ca
> iese la pensie intrucit sa sati sa citesti ziare si sa rizi de unu si
> altu nu e jurnalism si chiar as fi curios cei de la Realitatea sa dea
> criteriile dupa care a fost ales ziaristul anului ca ma ramas uimit
> cind am aflat.Un om care nu stie o limba straina si nu stie sa
> pronunte nici unele cuvinte rominesti in mod normal nu putea sa ia
> acest titlu decit prin manevreAtunci cind il voi vedea moderind o
> emisiune politica cu invitati grei sau sa vad ca scrie niste articole
> serioase despre criza sau alte subiecte da dar pina atunci e un nimeni
>

Da, apropo, ce a realizat Andrei pana acum? In afara de trasul pe nas, desigur, pe care nu i-l contesta nimeni...

kalipeto
2010-01-07 21:26:58

huhu

bade..., de data asta ai dat cu balta-n bata...:) tu ai viteza, gheorghe are fondul.

costy
2010-01-07 23:42:39

Re: Bietul Mircea

La 2010-01-07 18:33:51, hefaistos a scris:

> Mircea este produsul acestui jeg social care s-a dezvoltat in Romania
> noastra post evenimentele din decembrie.Un ins care isi bate joc de
> tot ceea ce are societatea romaneasca mai de pret la acest moment
> ,intelectualitatea .
> In idiotenia paranoica pe care o manifesta la microfonul antenutei
> arunca si minjeste cu laturile lui in oameni care sunt cu adevarat
> reprezentativi pentru aceasta tara. Creierul lui n-a putut emite
> nici o idee care sa poata fi luata in serios . El este de fapt
> maimutoiul lui Voiculescu,bufonul patronului.Atit a inteles el ca in
> tara asta ai dreptul sa minjesti cu laturi pe oricine ,caci oricum nu
> ti se intimpla nimic
>

Indfividul nu ar exista, rezista nici macar o saptamana intr-o
tara "sanatoasa"! Vina nu este a inculpatului, ci a sutelor de
mii de pierde vara/toamna/iarna/primavara care casca ochii,
urechile etc la massmedia securistului infect, felix!

activistul
2010-01-08 03:24:10

si cine vorbeste

laur
2010-01-08 08:06:38

Va doare n'asa?

Ca ce lucru rau a zis Badea despre Gheorghe ? Dincolo de eterena schimbare a postului precum izmenele atunci cand aceste s-au impuitzit de la prea multa incontinenetza ? Schibare urmata intotdeuna de exhibarea pubic-gretzoasa la noul post a cacatului acumulat in turuil pantalonilor la vechiul, de lipsa de rating combinata cu abundentza tupeului de smenar a domnului profesor de limba rusa (da, da asta e meseria lui Andrei Gheorghe).

Ce mare lucru, se mai imbata omu de la aburii "talentului " de a nu face niciodata un rating peste ratingul postului si in betzia lui trage in public coca pe nas si se caca pe el loc de munca.

Ei partz !

La "calificarea" si "talentul" lui Gheorghe drogat sau treaz nu-i nici-o diferentza !

Ba chiar Mircea i-a si remarcat omului "talentul". Talentul de surfer al valului, mereu cazand in cur la vale de pe motzul acestuia .Mereu paduchele ce tropaie zgomotos de pe elefant . Adica mai pe romaneste mereu fiind curva scoasa la produs de patron mereu prestand "cu limba" pe centura politicii de mahala autohtone .

Cel mai rau lucru l-a zis badea desprte voi : "adolescentzii ejaculanzi, complexatzii suferinzi, uratele imbatraninde".

Cat despre el Gheorghe da a dat rateu la Pro FM, Guerila FM, Realitatea TV si la PRO-TV 13-14 cu Andrei , da si ? Ce e singurul ?

Pana una alta pentru limbincureala servila de sulfa cu vechi state de serviciu din campania electorala a piratului , Gheorghe si nu Badea a primit o sinecura la ministerul de Finantze (eh limba dulce mult aduce, si aduce chiar daca e doar limba rusa )

Pana una alta Badea a fost votat cel mai bun de romani (cel mai ascultat si cel mai crezut ) jurnalist din Romania. Badea si nu Gheorge. Asa ca mai talentelor ascunse si nemaivazute , mai acestia carora acest vot le pute ….

Mai pulifricilor si ciumpalacilor ,nu va ramane decat sa sugetzi pixul pana o sa reusitzi sa scoatetzi din acesta on vot mai favorabil voua , asa aidoma idolului vostru falic - fecalic, Bashinescu - Trombonescu ."

coscaru
2010-01-08 08:38:19

cine este rusofilul A Gheorghe ? a terminat sportul

sau asa zice el ,eu stiu ca e nascut langa Moscova . in ianuarie 1990 a fost infiltrat in PNL Constanta . a fost la mitingul din 29 ian 1990 la Bucuresti pt filaj . de la Cta au fost cativa tineri si au asigurat ( o parte din ei ) paza corporala a doamnei Dina Campeanu care filma evenimentul (probabil ca in arhiva PNL se gaseste acest film) . la miting toata lumea striga jos comunismul el a venit cu o shapca rosie pe cap . dupa ce " si-a facut treba " in PNL a trecut la SOTI Tv ( Neptun Tv) postul lui Mazare ,iar de acolo l-ati vazut dupa anii 96 prin Bucuresti.

B.Vasile
2010-01-08 10:45:33

Gheorghe

Radiourile si televiziunile nostre sint cangrenate. Sint manelizate si supuse ,chiar chinuite de un amplu proces de analfabetizare. Este suficient sa privim , chiar si citeva minute la CanalD la emisiunile deja celebre ale familiei Prigoana unde buriceala , vorba realizatoarei, se impleteste strins cu maneaua grosiera si lipsa bunului simt. De asemenea culmea grotescului si a mahalalei sordide o gasim si la emisiunile unuia Capatos la una din Antene emisiune realizata cu personaje aduse parca direct de la Crucea de piatra sau de prin bordelurile sub acoperire numite azi cluburi de fitze. Nu mai vorbim de televiziunea pompos denumita a poporului, sau de multe emisiuni care-si gasesc locul in grilele ProTV. Toate stau sub imperativul cultivarii prostiei, a degradarii umane si a lipsei elementarului bun simt.
La asa televiziuni si la asa radiouri se intelege ca este nevoie si de personal pe masura . Unul este si acest Gheorghe.Badea ,se chinuieste sa tina pasul cu ei . Mai bine ar renunta si si-ar fixa alte tinte , publicistic adevarate.Altfel facem falsi idoli din tot felul de derbedei.

Parpanghel
2010-01-08 15:32:11

M I R C E A c e l , mai B U N ,pe zi ce ,trece...

Am prins debutul,lui impreuna cu TEO ,si ORESTE,si de la exercitiile fizice, badea MIRCIA,sa ridicat enorm, s-au pretentiile noastre au scazut abrupt.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00571 sec.