Ziua Logo
  21:28, vineri, 27 mai 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-12-08

laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 203.166.220...)
2009-12-09 10:25
NOI NE VREM TZARA NOASTRA INAPOI

Dragule aberezi , poate de furie sau poate ca doar pentru ca atat te duce capul ori poate pentru asta e interesul tau .

1 analizeaza propzitzia ta “a votat pentru asi exprima obligatia de afi cetatean al romaniei” Ce vrea sa zica propozitzia ta ca a votat deorece e obligatoriu sa fie cetatzean al Ro ? Obligatoriu pentru cine ? Obligatoriu de ce ?

De regula oamenii intregi la mine voteaza pentru ca sa aleaga cum sa mearga lucrurile. Cum sa mearga tzara, cu cine sa facem pace si cu cine razboi, catzi bani sa luam de la cine pentru ca sa-i dam cui si pentru ca sa faca ce, ma rog marafeuri d’astea . Tu pentru ce ai votat ? Din obligatzie ?

Da-mi voie ca IN NUMELE VIITORULUI MEU sa MA CAC PE OBLIGATZIA TA .

2 IRS = Internal Revenue Service adica circa ficala din USA. Eu roman fiind nu pot face intrebare la IRS daca tu cetatzean moldovean tzi-ai platit impozitele in Romania. Ca daca tzi le-ai paltit in America, Moldova sau Spania de ce vrei tu ca sa votezi in Ro ? VOTEAZA rogu-te cum sa-tzi fie cheltuizti banii acolo unde tz-ii platesti caci ACOLO UNDE ESTI LEGITIM SA DISPUI DE ROSTUL LOR ! Nu te fa ca nu’ntzlegi.

EU NU ITZ-I POT PUNE TZIE IMPOZITE IN USA, REPUBLICA MOLDOVA, SPANIA SAU PE UNDE O-I MAI FI TU ! TU DE CE VREI CA PRIN VOTUIL TAU VREI SA POTZI SA DECIZI CUM O SA-MI FIE MIE IMPOZITELE ? CU CE DREPT ?

3 „poate ca am dat mai multzi ani „ POATE CA DA POATE CA NU DOVADA POANA UNA ALTA STA IN FISA FISCALA SAU CEA DE PENSIONAR .Plus ca pensiile si salariile trebuiesc platite azi, aici , acu, anu asta , luna sta . Tu anul asta cat ai dat ? Si daca n-ai data anul asta de ce vrei sa decizi rostul banilor anul asta ? Daca eu in Ro nu mai vreaui sa mai platesc un an sau zece la fisc-ul lui Base asa ca si tine oare ce trebuie sa mi se intample mie si nu tzi se poate intampla tzie ? Si apoi tot tu te batzi cu caramida in piept ca esti egal cu mine in solidaritatea ta fatza de Romanai. Egal cum ? Egal de catzi bani ? Tu ai dreptul sa votzei eu doar obligatzia sa platesc ?

4 „justitie nu avem dosare nerezolvate si taraganate“ ESTI CRETIN SAU TE FACI ? Eu personal nu am nici-un dosar in justitzei, tu cate ai ? Presupun ca nici unul si atzunci de unde discutzia ? Vrei sa discutam in lozinci si im mitocanii de genul „Iliescu du-t’acasa c-ai nevasta canceroasa “ ?

5 „dementza, frustarile si ura“ vi le exhibatzi (from exhibition adica afisatzi cu mandrie = etalatzi din francezul etalle ) si exprimatzi continu si este legal si legitim sa o facetzi . Daca avetzi talent la asta, adica daca eforul vostru de a ma convinge de dreptatea voastrea are succes asta se chema arta, daca nu … e doar ceea ce se vede . Si da ea e EXHIBAREA e legala si morala , imoral mi se pare mie VOTUL care sa-mi hotarasca mie viitorul caci imoral mi se pare ca “paranoia” unora sa-mi decida mie viitorul cata vreme „paranoia“ mea nu le poate hotara acestora viitorul . Ei se vor fratzi cu mine da sunt fratzi cu mine doar intr-o singura directzie . Eu sa le dau lor drepturi, ei ce drepturi in dau mie inapoi ? Eu i-o dau in bot lui Geona sai atat . Coool !!!!! Si daca iese prost ?

De ce sa comande ei la curul meu cata vreme eu nu pot comanada la curul lor ? Cu ce drept ? Doar pentru ca “qvot liocit jovis not licit bovis” si eu ca prostul nu m-am prins de smenul lor ?

Diferenatza dintre drept si abuz sta nu doar in conformitatea cu litera legii ci si in uniformitatea aplicarii lui, in aceea ca ceea ce e valabil pt mine e valabil si pt tine si reciproc. Ce pot si trebuei eu sa fac potzi si trebuei si tu face. Deci daca tu imi potzi pune mie si businesului meu taxe si reguli dupa pofta si priceprea ta tot asa sa-tzi pot face si eu tzie venitului tau . Cat despre ura . Politica e stiintza organizarii urii deci daca faci politica in mod inevitabil o sa ajungi sa urasti sau macar sa organizezi si canalizezi ura si resentimentele celorlaltzi. Daca nu vrei sa urasti sau sa sa traiesti in vecinatatea urii si nici nu esti interesat sa furi faci altceva (iaca d-aia nu-s eu politician).

6 Romanii din tzara platesc impozite . Cei alesi de romani decid ce se face cu impozitele platite de cei din Ro. Romanai cand aleg, ALEG ce sa se faca CU IMPOZITELE pe care EI le platesc. SI ASTA LE DA DREPTUL SA ALEAGA.

FAPTUL CA ALEG PENTRU EI PE PIELEA LOR, FAPTUL CE ESTE VORBA DESPRE BANII LOR SI DESRE VIAZTA LOR IN CELE DIN URMA .

De ce sa comande lautarii cei ce nu platesc muzica ?

Tu ai accepta ca eu sa dispun de banii tai ? Dovedeste-mi-o ! Atunci eu de ce sa accept ca tu sa dispui de banii nostri adunatzi din impozitele noastre , impozite care te exclud pe tine? Mai degraba i-asi da acest drept unui expat ca el e cu impozitele la zi si lui il pasa si pe el il afecteaza cine si ce iese din alegeri .

In virtutrea carei solidaritatzi sa-tzi recunosc eu tzie acest drept ?

Daca zici ca izti pasa de Romania cum pot eu sa masor acest pasat ? De catzi bani itzi pasa tzie de Romanai ? Hai la concret. Ce se face in Romania din pasatul tau ? Eu stiu niste straina care fac ceva in Ro lor le-asi da drepotul de vot Tzie insa itzi pasa doar din gura cand e vorba de platzit e treaba altor fraieri . N’asa ?

7 De 2 luni n-avem guvern deorece presedintele nu accepta guvernul propus de majoritatea parlamentara . Tu vrei sa alegi presedintele . Presedinte decide arbitrar cum sa fie guvernul, guven care nu mai poate fi apoi demis de parlamant, uita-te la Boc demis de 2 luni si inca prim ministru activ bine mersi .

Guvernul care are un minister numit “de finantze” minister care se ocupa cu colectarea taxelor si impozitelor , taxe si impozite ce au inchis 200.000 firme anul acesta . Fatza cu aceste fapte verificabile cum sta in picioare hahiala mugita de tine :

“Iimpozitele le fac Mzare cu prefectul lui pe portiuni din teritoril rom pt care trebuie sa platesti sau nu mai stiu ce vint te indruma prin delta si trebuie sa scapi aproape un dolar doar ca sa treci pe acolo”

Adica tu vrei sa decizi ce impozite imi pune presedintele prin sluga sa, asa cu o scuipa el din pix = (primul ministru ) omul sau de casa si asta e “constitutzional” si e OK da eu sa nu pot sa itzi pun tzie impozit daca te prind, ca tu ai dreptul sa primesti totul moca si nici-odata obligatzia de a plati ceva, nu asa ?

Intr-un cuvant tu vrei sa ai o tzara in care sa comanzi dupa pofta inimii si insisti ca asta sa nu te coste nimica pe tine pentru ca tu esti mai presus decat romanii din Ro peste care tu vrei sa comanzi . Corect ?

Romanii din Ro daca aleg prost, traiesc prost , tu daca e sa alegi prost in Ro cine o sa sufere de urma alegerii tale TU sau NOI ?

Faptul ca tu cand vorbesti de bani intzlegi doar spaga sau de banii lui taticu si nicidecum impozite dovedeste cu ce fel de bani esti tu obisnuit sa invarzti sau ce intres ai tu sa nu intzlegi cand nu vrei tu sa intzlegi .

NOI ASTIALALTZI, NOI CEI CARE PLATIM CU BANII NOSTRI SI CU VIATZA NOASTRA PENTRU ROMANIA, NOI NE VREM TARA INAPOI !!! NOI NE VREM TZARA NOASTRA INAPOI

PS Pt Pathfibder: Du-te in Florida si ai sa vezi cat de "universal" e votul universal.
Ca zici implementam modelul Florida si in in Ro ?

Daca n-ai fi adugat la 'sto si aia cu membri partidelor politice tzi-asi fi raspuns documentat mai amplu (cu exemple de aplicare ) daaaa nu mirosi a buna credintza asa ca ..... raspundetz-i si singur.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00785 sec.