Ziua Logo
  19:36, sambata, 28 mai 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2007-10-16
Rollo din SUA (...@hotmail.com, IP: 192.133.193...)
2007-10-16 16:36
Orice dar sa fie in contracurent1

La prima vedere am zice ca e un tip de bun simt, dar aparentele inseala totdeauna.
Ideea e ca Rusia sa fie un lider mondial cu orice pret- si daca ne uitam la tarile cu care e in cardasie am putea spune - ce companie selecta?!!-

De fapt Rusia nu a vrut niciodata sa fie cu Europa atat timp cat nu o poate conduce, vocatia ei de stepa se recunoaste de la o " posta"
Evident vor sari "a mine' iubitorii rusiei , car ein inconstienta lor considera rusia un stat civilizat. Tot respectul pentru clasicii rusi dar noua rusie nu are nimic din ceea ce Petru I a zidit.
E un fel de mafie internationala care din nefericire nu aduce nicaieri si nimanui progressw, sau un dram de mai bine.

Desi tendintele hegemonice sunt evidente europa continua sa fie moale infata rusiei in loc sa-i spuna NIET -pe intelesul ei.

Actualul presh for KGB nu are cum sa aiba o alta mentalitate - nou- a fost crecut si indoctrinat ca la carte are aceasi resentimente fata de occident si ma grav ca nu paote intelege de ce e diferit occidentul- in ciuda neajunsurilor- si mai ales nu poate intelege de ce mlti rsi prefera occidentul in locul maicii rusia ...dar se pare ca e nevoie deo noua generatie delideri la nivel mondial, nici bushulica nu e mai breaz dar il mai trag de maneca colegii de partidm pe cand pe Putin - nu are cine sa-l traga de maneca- .
Ce interesant se confirma icna odata ca extremele se atrag si uneori aproape se confunda.

simon bolivar (...@yahoo.com, IP: 64.46.0...)
2007-10-16 19:31
bravo putin

Bravo putin. cineva trebuie sa stea teapan in fata sua ca altfel se duce la ghena de gunoi pacea mondiala. si asa sua se joaca cu destinele unor popoare, crezand ca joaca sah (vezi cartea lui zbigniew brezinski). Numai ca Sua nu e regele uneia dintre parti, ci doar un nebun care din cand in cand mai scoate din joc cate un pion. Sua nu are forta sa joace tare cu caii, turele si reginele.


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.