Ziua Logo
  11:49, marti, 7 decembrie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2010-01-19
Pribeagul (...@yahoo.com, IP: 78.96.66...)
2010-01-19 19:39
Totul

se desfasoara ca intr-un teatru al absurdului. Cine face, ce face, cum face, cind face... Nuclear electrica, GE, Videanu, altii?

Am facut IMGB si alte combinate pentru a rezolva, noi, asemenea probleme. Acum il avem si il bagam la inaintare pe Videanu... asa sa avem si noi pe cineva... acolo. El ne spune... ce si cum.

Pe ce baza are Nuclearelectrica 51% din proiectul celor 2 reactoare? Sigur pe baza a ceea ce au facut altii, altadata. Ce inseamna proiectul celor 2 reactoare?

Nostalgie: am scolit si crescut o clasa muncitoare ( agricultori, strungari, frezori, rectificatori etc) cu suprastructura ei (maistri, tehnicieni, ingineri etc) ca sa dezvoltam o economie sustenabila, baza a statului roman.

Revolta: vin niste nenorociti (Iliescu, Roman, Surdu etc) si darima tot, dupa ce odata a fost construit, si spun ca nu-i bine ce-am facut, ca peste tot trebuie instaurat haosul

( Din chaos, Doamne, - am aparut
Si m-as intoarce-n chaos...
Si din repaos m-am nascut,
Mi-e sete de repaos. ).

Trebuie darmat tot ( industrie, agricultura, invatamint, etc ), barbatii nostri trimsi sa construiasca unde si-or gasi norocul, iar femeile noastre sa fie curvele Europei si nu numai ( o meserie mai veche si mai nobila decit tesatoare, croitoreasa... filatoare etc. )

De ce?

Ca sa-si ia, ei, masini de ultima generatie, sa se duca in locuri exotice ca alte tinere deosebit de frumoase sa le faca clisme, sa-i scape de necazurile create de indopatul porcesc, fara masura, practicat pe meleagurile natale etc.

Se pare ca, oarecum, de generatia veche (Iliescu, Roman, Brucan etc) am scapat. Au urmat Basescu, Geoana, Tariceanu, Antonescu. Sunt in stare astia sa indrepte lucrurile sau asteptam generatia urmatoare? Dupa cum se vede generatia urmatoare este Iliescu, Nastase etc.

Totusi, avem o speranta: spun unii ca progresul are loc dupa o spirala, ne intoarcem mereu de unde am plecat, dar pe un "plan superior".


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00600 sec.