Ziua Logo
  17:01, duminica, 17 octombrie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Monden

2010-01-06
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 203.166.220...)
2010-01-08 08:06
Va doare n'asa?

Ca ce lucru rau a zis Badea despre Gheorghe ? Dincolo de eterena schimbare a postului precum izmenele atunci cand aceste s-au impuitzit de la prea multa incontinenetza ? Schibare urmata intotdeuna de exhibarea pubic-gretzoasa la noul post a cacatului acumulat in turuil pantalonilor la vechiul, de lipsa de rating combinata cu abundentza tupeului de smenar a domnului profesor de limba rusa (da, da asta e meseria lui Andrei Gheorghe).

Ce mare lucru, se mai imbata omu de la aburii "talentului " de a nu face niciodata un rating peste ratingul postului si in betzia lui trage in public coca pe nas si se caca pe el loc de munca.

Ei partz !

La "calificarea" si "talentul" lui Gheorghe drogat sau treaz nu-i nici-o diferentza !

Ba chiar Mircea i-a si remarcat omului “talentul”. Talentul de surfer al valului, mereu cazand in cur la vale de pe motzul acestuia .Mereu paduchele ce tropaie zgomotos de pe elefant . Adica mai pe romaneste mereu fiind curva scoasa la produs de patron mereu prestand “cu limba” pe centura politicii de mahala autohtone .

Cel mai rau lucru l-a zis badea desprte voi : "adolescentzii ejaculanzi, complexatzii suferinzi, uratele imbatraninde".

Cat despre el Gheorghe da a dat rateu la Pro FM, Guerila FM, Realitatea TV si la PRO-TV 13-14 cu Andrei , da si ? Ce e singurul ?

Pana una alta pentru limbincureala servila de sulfa cu vechi state de serviciu din campania electorala a piratului , Gheorghe si nu Badea a primit o sinecura la ministerul de Finantze (eh limba dulce mult aduce, si aduce chiar daca e doar limba rusa )

Pana una alta Badea a fost votat cel mai bun de romani (cel mai ascultat si cel mai crezut ) jurnalist din Romania. Badea si nu Gheorge. Asa ca mai talentelor ascunse si nemaivazute , mai acestia carora acest vot le pute ….

Mai pulifricilor si ciumpalacilor ,nu va ramane decat sa sugetzi pixul pana o sa reusitzi sa scoatetzi din acesta on vot mai favorabil voua , asa aidoma idolului vostru falic - fecalic, Bashinescu - Trombonescu .”


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00743 sec.