Ziua Logo
  16:54, duminica, 17 octombrie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-12-30
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 203.166.220...)
2009-12-31 04:23
Audit et altera parte

Pariu ca voi la TV-ul vostru "liber" n-o sa vedetzi ci celalta parte, n-o sa vedetzi si mega-maifestatziile pro-Ahmedinajead .

Oare de ce n-o sa le putetzi vedea pe acelea si n-o sa le putetzi vedea cu cometariul original al organizatorilor si un scurt rezumat editat neutru al sloganurilor scandate acolo . Sau la TV trebuie date doar ceea ce convine, doar propaganda "noastra" nu si propaganda "lor".

Si se aceea putetzi vedea amplificat si cometat lka nesfarsit orice scremat cand 100 de "opozanti" atent indrumatzi si bine finatzati dau foc unei masini sau impusca trecatori nevinovatzi in plina starda (conform expertizlelor balsitice al politziei ) dar nu putetzi vedea ce vor si mai ales ce spun cei 100.000 de sustzinatori atunci cand doar striga sloganuri si nu dau foc la nimic.

Ciudata liberate de expresie mai e si asta care ignora padurea si cauta cu disperare uscaturiel (mud-racking journalism de secol XIX sau de … Europa Libera).

PS am vorbit cu un prieten iranian cetatzen american ce lucreaza la CISCO si el e profund scarbit de ceea ce se intampla si de faptul ca se gasesc atat de mutzi iranini creduli sa pun botul la ham-mam-ul CIA si al oficinei ei oficiale CNN, daaaaa' tzrara lor, deciziile lor , pe care eu nu pot decat sa le respect

Altminteri condolenatzele mele sincere pentru cei ranitzi sau ucisi in aceasta inscenare atent coordonata de CIA si MI-6. Pacat ca ei n-o sa beneficieze de nimic de pe urma acestei dementze colective. Coldolentzle se extind si la trecatorii storcitzi intre fortzle de ordine si "manifestatzi" si la fortele de ordine (au si ele mortzi impuscatzi) si la "manifestantzi " multzi dintre ei sinceri .


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00611 sec.